maj 24, 2024

Moje prvo Gej iskustvo sa Komšijom

2
komšija peder ga jebe u čmar

Još kao mlađi dečko sam maštao da budem žensko, tako sam skidao u vešernici ženske gaćice i brushaltere i oblačio ih, tako je nastalo moje prvo drkanje. Tako me je to palilo da sam svaki dan dolazio u potkrovlje zgrade gde je bila vešernica, tu sakriven sam drkao po više puta.

Jednog popodneva naišao je moj komšija koji je tražio nešto i ugledao me da sam se ja sakrio da me ne vidi kako sam obučen, on se nasmejao i rekao mi sada ću da ti pokažem nešto a ti se opusti. Tu je imao neki karton i mi smo tu legli, on izvadi njegov kurac i kaže ajde igraj se.  komšija peder ga jebe u čmar

Ja sam počeo da mu drkam a i meni je bilo slatko, to je bio kurac baš lep a moj da kažem kao momčić, on je imao oko 45 godina, sve više se pomamio dok sam mu drkao i gurnuo je moju glavu prema njegovoj kiti, ajde imaš sladoled i liži. Ja sam sve više počeo da ga uvlačim u usta, i meni je bilo sve lepše da sam i ja počeo da se uvijam od slasti a on je počeo da mi mazi guzu.

Ja mu kažem da nisam to nikada radio on jak okreteme i namaza moju guzu pljuvačkom i njegov kurac, počeo je da prodire u mene ja sam zastenjao i malo me bolelo ali kako je sve više me jebao i meni je bilo lepo. On se još više uzbudio da me je razguzio da sam se sav tresao koliko me jebao.

Kada je bio pri kraju izvadio je kurac iz moje guze i gurnuo ga u moja usta, da sam se zagrcnuo od sperme koja je bila u mojim ustima. Kada je završio rekao mi da moram da ćutim i nikome ni reč o našoj tajni, kada me bude pozvao da moram uvek da dođem na to skrovito mesto da me jebe.

To smo stalno radili sve dok ja nisam pošao u vojsku, i danas sa dosta godina sam peder- pičkica i nalazim momke da me jebu, to je za mene vrh zadovoljstva, zato pustite pedere da uživaju mi smo dobri ljudi nikoga ne diramo !!!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 40 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 11.641 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Moje prvo Gej iskustvo sa Komšijom

  1. Ово је истина, то сам ја и сада са 60 година уживам што сам педер, поред жене вешто се скрива и одлазим да ме момци јебу и да се празне по мени и у мени, волим сперму и курац.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!