februar 26, 2024

Moje Drugarice Sonja i Anita

1
trojka sa drugaricama

Sonja i Anita su prelepe, veoma inteligentne, seksi i zabavne. One su takođe moje veoma dobre prijateljice. Moj odnos sa Sonjom je striktno platonski, sa Anitom manje, ali nema fizičke komponente u našem prijateljstvu. To je delimično zato što sam oženjen, a delimično zato što je Sonja najbolja prijateljica moje žene. Bez obzira na to, nas troje delimo udobno, intimno i, po mom mišljenju, zdravo prijateljstvo.

Obično postoji određena količina seksualne tenzije između nas, ali ništa sa čime ne možemo da se nosimo, čak i nakon zajedničke noći opijanja. Mi smo zrele, razumne ličnosti. Za nekoliko meseci, zajedno ćemo učestvovati u dobrotvornoj šetnji prikupljanja sredstava; povremeno treniramo zajedno.

Sati brže prolaze u dobrom društvu, a za četrdesetak kilometara potrebno je mnogo vremena. Odlučili smo da se nađemo rano jedne subote na trening šetnji u blizini Sonjinog mesta, severno od grada. Pokupio sam Anitu, popili smo kafu i parkirali se kod Sonje. Živi u stanu, okrenutom prema severu preko predgrađa. Malo udaljeno, ali lepo, bez frke i brzine samog centra grada.

Vodila nas je obližnjim ulicama u veliki park, i tu smo tumarali po zelenilu skoro sat vremena. Izašli smo kroz stambene ulice, i vratili se na glavnu ulicu oko tri kilometra severno od Sonje. Razgovarali smo (uglavnom o seksu, vezama i porodici) i uživali u društvu jedni drugih. Stali smo na kafu za kratko i dok smo odlazili, pala mi je pomisao da smo prilično privlačni atraktivan trio.

Ipak, ne bih trebalo da laskam sebi – nijedan muškarac sa takve dve žene nije mogao da ne upotpuni zgodnu grupu. Bio sam srećan tip, čak i ako su mi bile “samo” prijateljice. Ubrzo smo se vozili liftom do Sonjinog penthaus apartmana.

Anita je, oduvek, bila veoma avanturistička žena. Ona i ja delimo privlačnost prema Sonji. Oboje smatramo da je ona jedna od retkih žena sa kojima bismo mogli da budemo u trojci, a da to neće bitno promeniti hemiju koju delimo. To sam joj tada i šapnuo, ali očigledno ne dovoljno tiho. Ali to je uvek bila šala; Sonja je na neki način veoma konzervativna i Anita i ja poštujemo da postoje neke strane života koje ona nije spremna da istraži.

Još jedna od njenih privlačnih osobina je njen srdačan, zarazan smeh. Ko ga čuje omdah zna da je to žena koja ume da se zabavlja.

“Čujem vas! Uostalom, mislim da niko od vas nema muda za trojku. Ali slažem se, moglo bi uspeti – i nemojte se usuditi da se predomislite kada uđemo unutra.”

Bila sam šokiran. Veoma, veoma prijatno šokiran. I Anita je bila. „Jesi li ti upravo…“ zastao sam tražeći pravu reč.

„Slušajte, ako možete da mi date, ja mogu da uzmem. Razmišljala sam o tome – prošlo je mnogo vremena otkako sam videla neku seks akciju, a još duže otkako sam bila sa nekim koga volim koliko volim vas dvoje.”

Osećao sam da postajem krut. Osećao sam trnce u stomaku kao kada poleće avion. Osećaj uzbuđenja u kombinaciji sa neizbežnošću. Odlučio sam da ne budem slaba karika. Ja inače nisam tip koji „preuzima odgovornost“, a ovo su dve sofisticirane poslovne žene, ali možda ovaj put nisu htele da donose velike odluke.

Vodim Sonju u njenu dnevnu sobu dok Anita donosi čaše vode za svakog od nas.

“Nema povratka.” Rekao sam to sebi; Znam da je ovo bila prava stvar. Otišao sam do nje i skinuo joj majicu za trčanje. Njene fantastične obline, nagoveštene u silueti pod odećom, skrivale su isto tako fantastično telo. Imala je apsolutno veličanstvene grudi; Mogao sam da ih vidim kroz njen sportski grudnjak. Okrenuo sam joj glavu za Anitinu korist.

„Ima je dovoljno za oboje.“

„Za sada ću samo da gledam – dobro se snalaziš sam.“

Uhvatio sam i Sonjinu trenerku. Bila je uska, teška za delikatno skidanje. Tange. Grudnjak. Čarape. Bila je skoro gola pred nama. Skinuo sam joj čarape, pa grudnjak. Tangice nisu mnogo pokrivale, pa sam ih poslednje skinuo. Dobro je nosila svoju golotinju – mislio sam da će izgledati ranjivo pošto je tako sitna, ali nekako je izgledala jače! Bilo je nečeg umetničkog u njoj. Veoma fit, telo atletičarke.

Čuo sam kako Anita udiše. Očigledno se napalila od ovoga koliko i ja. Kleknuo sam ispred nje. Ugao bi bio težak, ali bismo kasnije promenili poziciju. Jezik je počeo da istražuje. Bila je znojava – ali svež znoj je neverovatan nagon za neke momke. Ja sam jedan od njih. Odlučio sam da pustim da se stvari razvijaju.

Polizao sam donji deo njenog stomaka. Polizao sam gornji deo njenih butina. Polizao sam joj bokove, a jezik mi je kružio po njenim jedva prisutnimstidnim dlačicama. Ovog puta nisam nameravao da idem na distancu, ali dok sam lizao vrh njene vagine, pomislio sam da je možda fraza „kupka jezikom“ veoma podcenjena.

Ubrzo, Anita je bila pored mene. “Moj red dragi.” Okrenuo sam se da je pogledam. Namestila je jastuk i ležala je na njemu licem nagore. Sonja je tačno znala šta dalje. Gledao sam nekoliko minuta. Bilo je neverovatno vruće videti moje dve omiljene žene kako vode ljubav. Povremeno sam viđao ovakav scenario u pornografiji, ali novo je bilo uživo i milion puta jače.

Videti prave žive žene, moje prijateljice bilo je gotovo nepodnošljivo uzbudljivo. Odjednom mi je palo na pamet da Anita ima previše odeće na sebi. Ja sam joj raskopčao šorc; bio su labav i lako se skidao. Skinuo sam joj čarape i gaćice; sada je bila gola od struka naniže. Njen miris me je opio i zaronio sam. To je bilo nešto što sam želeo da radim veoma dugo, ali to nije ono što se često pojavljuje u razgovoru. trojka lizanje pičke sa prijateljicama

Mislim da još nije očekivala da će dobiti takvu pažnju, ali joj je licem prešao izraz iskrenog iznenađenja, praćen apsolutno zločestim osmehom. Lepa, skoro anđeoska, ali opaka! Uživala je u predstavi, čak i u svom pomalo rastrojenom stanju. Ubrzo sam opet došao na red sa Sonjom. Zamenio sam mesta sa Anitom, i još jednom polizao njenu pičku. Dosta zadirkivanja; Mislio sam na posao. Ne bih mogao da se takmičim sa Anitom – žene su prirodni partneri za ovo, dok muškarci moraju da budu obučeni.

Ali ipak sam morao da se uverim da Sonja uživa. Dok sam je milovao jezikom, osetio sam kako mi skidaju pantalone. Nije iznenađenje, ni to, ni ono što je usledilo. Osećao sam nežan, vlažan, pritisak; Anita me je lizala! Ovo je bio raj. Oduševio sam se njenim dodirom. Svaki čovek na svetu koji bi me video bio bi ljubomoran.

Tada su me Anitine usne obuhvatile i počele da se kreću gore-dole. Polako, zanosno, gotovo bez ikakvog pritiska – znala je da me ovo neće prerano dovesti do ivice. Ovo je zaista bilo prilično ometajuće, ali na najbolji način koji se može zamisliti. Sonjin miris mi je ispunio nozdrve. Preneo me osećaj uživanja u ukusu jedne lepe žene dok je druga uživala u mom.

Tada progovori Sonja. “O moj Bože, samo gledanje vas dvoje zajedno me uzbuđuje više nego ikada. A to što se smenjujete sa mnom je jebeno seksi. Ali treba mi nešto više.”

Anita se odvojila od mene dok je Sonja ustajala. Anita priđe i poljubi Sonju u pune u usne. Sonja joj je gladno uzvraćala poljubac, tražeći moj ukus na njenim usnama, zubima i jeziku. Onda se Anita spustila preko mog lica. Primetio sam da je skinula gornji deo; sada sam jedini nosio bilo kakvu odeću. Anita se ubrzo namestila kako bih prodreo u nju. Bilo je očaravajuće.

Sonja je izašla iz sobe, nakratko. Osećao sam kako je nešto stavila na mene, a onda je kroz mene proletelo nežno zujanje i vibracija. Sledeće što sam znao je da se spustila iznad mene. Zabrinuo sam se dok sam prodirao u nju – mirisi, ukusi, senzacije su bili veoma moćni. Nisam mislio da mogu dugo da izdržim. Na sreću, bila je vešta i osetljiva ljubavnica i nije htela da bude pohlepna dok je Anita bila u blizini.

Vibrirajući prsten za penis je pomogao u senzacijama. Trljala se o nju, istovremeno se pomerajući gore-dole po meni. Počela je da stenje. Nisam mogao da vidim šta se dalje dogodilo, ali sam mogao da pretpostavim po promeni njihovih uglova da se ponovo ljube. Ovo je bilo previše za jadnu Sonju. Osećao sam kako joj telo drhti, a zatim se trese.

Anita ju je držala u poljupcu koji su delile dok sam ja pljuskao po njoj, i sve troje smo mogli da uživamo u Sonjinom orgazmu. Nastavila je da se trlja o mene, tresući se sve više dok je to činila. Odjednom je ponovo zastenjala, zatim uzdahnula, a onda se spustila na moje bokove. Bila je gotova. Skinula se sa mene. Bio sam, na moje sopstveno iznenađenje, još uvek tvrd, nepotrošen. trojka sa drugaricama

Anita je ustala, prešla i spustila se na moju osovinu, još blistavu i klizavu od Sonjinih sokova. I ona i ja smo zajecali kada sam ušao u nju. Ovo je bilo nešto drugo što smo oboje želeli dugo vremena. Ispostavilo se da je stvarnost bolja od bilo koje fantazije koju je bilo ko od nas mogao smisliti. Ubrzo, vibrator koji sam nosio učinio je svoju magiju i na njoj. Sonja se, iscrpljena, dovukla i počela da je ljubi.

Zaljuljala se na meni, sve jače i jače, a osećaj njenog vrhunca je konačno poneo i mene. Sonja je oslobodila Anitu i ležala je sa svojim telom preko mog, ovaj put me ljubeći. Moje telo je sada počelo da se trese. Pokušao sam da iskrivim leđa, podižući kukove da se gurnem u Anitu što je više moguće. Napunio sam je…

Ostali smo tako nekoliko minuta. Naša strast je u ovom trenutku potrošena, bili smo na putu da budemo samo prijatelji. Međutim, toplina koja je ispunila prostoriju bila je emocionalna i fizička. Konačno, došlo je vreme za ustajanje. Bilo bi lepo da se tuširate zajedno, ali stambeni tuševi nisu dizajnirani za to. Sonja je otišla u glavnu spavaću sobu, a Anita i ja smo ušli u toalet za goste.

Nežno smo se oprali i osušili, i nas troje smo se našli tamo gde smo i počeli. Samo smo prirodno legli na pod zajedno, još uvek goli. Bio sam u centru, a oni su se udobno sklupčale pored mene. Zaspali smo. Ne znam koliko sam dugo spavao, ali me probudio čudan, iako prijatan osećaj. Lizale su mi bradavice.

Bilo je vreme za drugu rundu.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 3.450 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Moje Drugarice Sonja i Anita

  1. Zanimljiva prica ali kao da fali jedan deo. Nismo imali pravi uvod nego je sve receno u par recenica i kao odmah su legli da se tucaju. Lep opis seksa ali preporuka za bolji uvod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!