jun 15, 2024

Moja Nezasita Sestričina

1
ujak liže pičku svoje sestričine

Bio sam kod sestre u poseti jedne subote. Moja sestričina Aleksandra i njen dečko su bili tamo i svađali se kao uobičajeni tinejdžeri. On se opasno naljutio i na kraju je istrčao na ulazna vrata. Trebalo je da držim jezik za zubima, ali nisam. “Zašto si i dalje sa tim momkom?” pitao sam je. “A zašto ti ne gledaš svoja posla?” povikala je na mene. To je bio dobar trenutak za odlazak. Ušao sam u auto i vratio se svojoj kući.

Morao sam da se opustim posle te male prepirke. Natočio sam sebi viski i uključio neku tihu muziku. Mora da sam se na trenutak zadremao jer sam se trgnuo kada sam čuo zvono na vratima. Otišao sam da vidim ko je a tamo je stajala Aleksandra. “Mogu li da uđem?” Upitala je. Uveo sam je u dnevnu sobu i oboje smo seli na sofu.

“Tako mi je žao što sam vikala na tebe ujko. Onaj kreten me u poslednje vreme tako jebeno nervira.” Aleksandra je bacila ruke oko mog vrata i počela je da jeca.

Privukao sam je k sebi i čvrsto je držao na svojim grudima. Aleksandra je tada imala devetnaest godina i bila je potpuno procvetala odrasla žena, mnogo je delovala starije. Njene grudi su bile velike i imala je široke bokove. Svetlo smeđa kosa joj je padala ispod ramena. Zapravo sam se malo i uzbudio osećajući njeno telo uz svoje.

Nakon nekoliko minuta plakanja, ona se povukla. Pogledala me je i potom me poljubila u usne. Ne znam odakle to ali nisam se povukao. Gledao sam je zbunjen u oči a ona je delovala samouvereno i smelo. Uvek je bila opasna, to je povukla od moje sestre, njene mame. U redu, ako želi da se igra, da vidimo dokle će da ide.

Ispružio sam ruke i stavio ih na njene grudi. Kontrola je u trenutku nestala. U izmaglici mi je cela ta scena. Niti smo ikada flertovali, niti sam ikada osetio da me želi.. mislim, svi znamo koliko se klinke danas tucaju sa starijim tipovima, ništa novo, ali ipak sam joj ja ujak.

“Trebaš mi ujko…” govorila je zavodljivo.

Očigledno nisam bio mnogo pametan tog dana. 99% njih bi je odgurnulo od sebe i prekinuo svaki dalji fizički kontakt…. A ja? Ustao sam i otpratio je u spavaću sobu. Gledao sam je kako se svlači. Zaboravio sam kako to izgleda mlada, gola žena. Njene ružičaste bradavice su već bile uspravne. Njene stidne dlake su bile obrijane. Skinuo sam se i pridružio joj se na krevetu. Razdvojio sam Aleksandrine noge, a zatim zario lice uz njenu vlažnu pičkicu. ujak liže pičku svoje sestričine

Aleksandra je sada stenjala i plakala od zadovoljstva. Ubacio sam dva prsta u njenu izuzetno usku rupu. Mislio sam da će eksplodirati upravo tada. „Molim te ujko, vodi ljubav sa mnom.“ Moj kurac je bio tvrd kao kamen. Kleknuo sam i uhvatio se za kurac. Jednim pokretom sam potpuno utonuo u Aleksandrinu pičku. Mislio sam da će njeno telo izleteti iz kreveta. Tresla se dok sam je hranio svojim kurcem. Trebala joj je jebačina. Toliko sam bio siguran.

Zakopao sam svoj kurac koliko god je mogao ući. Držao sam ga tamo i pustio Aleksandru da me stisne svojim čvrstim mišićima. “Molim te jebi me što jače možeš!” Molila me je. Ušao sam duboko i žestoko. Podigao sam joj kolena i gurnuo ih prema njenim grudima. Bio sam izgubljen u jebenoj požudi. Tucao sam svoju mladu sestričinu sa svojim golim kurcem i nije me bilo briga šta će se dogoditi.

Karali smo se nekoliko minuta a onda sam se povukao. Naterao sam Aleksandru da stane na ruke i kolena. Ispružio sam ruku i stavio je na njena ramena. Povukao sam je nazad na svoju erekciju. Razvaljivao sam je. Nije me bilo briga ni za njenog dečka. Od sada je bila moja. Aleksandra je cvilila. Njeni mišići su me hvatali kao stega. Nisam mislio da mogu još dugo da izdržim.

„Približavam se“, rekao sam joj.

“Ne izvlači se! Svrši u mene.”

Nisam mogao niti sam želeo da ulazim u raspravu sa njom. Dao sam joj još nekoliko dubokih udaraca a onda sam se istovario. Moje seme je poteklo a ona se pobrinula da izvuče svaku kap iz mene. Čvrsto se stisnula, a ja sam još više eksplodirao. Imao sam veliku količinu sperme da joj dam tog popodneva.

Aleks se tresla dok je doživljavala orgazam kao luda. Svaki grč sam jasno osećao. Konačno smo usporili, a ja sam samo odmarao kurac u njenom tunelu. Omekšao sam i moj kurac je skliznuo iz njenog tela. Ona se prevrnula na leđa. Mogao sam da vidim kako moje ljubavno seme curi iz njene istrošene pice. ujak je jebe s guza

Poljubili smo se ponovo, a onda se Aleksandra nagnula i uzela moj kurac u usta. Koristila je svoj jezik i usne da očisti sve naše ljubavne sokove. Nakon što je završila, razgovarali smo.

“Završila sam sa njim. Od sada želim samo tebe kao svog ljubavnika.”

Možda sam se donekle vraćao na Zemlju. Počeo sam da razmišljam o tome šta smo upravo uradili. Aleksandra mi je dala još malo svojih osećanja. “Zaljubljena sam u tebe.” Nisam znao šta da kažem. Gde bi završila ljubavna veza sa mojom sestričinom? Već sam imao loš osećaj. Ona se očistila i otišla kući.

***

Nakon par dana saznao sam da je raskinula sa dečkom. Nije to dobro prihvatio. On je zapravo pretio Aleksandri. Čak je i policija morala da reaguje. To je bio kraj te veze. Što se nas tiče, Aleksandra bi me posećivala tri ili četiri puta nedeljno. Srećom, Aleksandra je koristila pilule. Nikad nisam morao da stavim kondom. Aleksandra bi me napalila svojim ustima a onda bi me uzjahala. Moj debeli kurac bi prodro u njenu sićušnu picu. Ne mogu reći da sam je razvukao jer ti njeni mišići se uvek vraćaju na svoje mesto.

Izgubio sam trag o svim količinama sperme koje sam dao svojoj perverznoj i nezasitoj sestričini. Bio dosta stariji od nje, ali sam uspeo da zadovoljim njene seksualne potrebe.

***

Posle nekoliko meseci stvari su postale intenzivne između nas. Morao sam da nađem drugu kuću na selu da živim u njoj. Nisam mogao da dozvolim da komšije viđaju nju u mojoj kući u svako doba dana. Aleksandra je izvršila pritisak na mene. Htela je da se useli. Pitao sam je kako da objasnimo te životne aranžmane njenim roditeljima. Nije znala i nije marila. Bila je zaljubljena u mene i moj tvrdi kurac. puši kurčinu svome ujaku

Počeo sam da tražim drugi posao negde daleko izvan grada. Ona je koristila seks da pokuša da me namami da je prihvatim i da živimo zajedno. Uzima ga u usta i tako ga sočno sisa i guta da ne znam šta da radim. Ona me lako natera da ispalim svoju spermu niz njeno grlo. Ali ovo nije kao neki usrani porno film jer ona ZAISTA žli da živi sa mnom kao moja žena!

“Jesi li siguran da ne želiš da se uselim kod tebe?” – stalno me to pita jebozovnim glasom.

Možda mogu smisliti priču u kojoj Aleksandra može da ostane sa mnom na mojoj novoj lokaciji dok ne nađe posao u blizini. Za sada, Aleksandra i ja se jebamo kao ludi. Često joj treba dva puta zaredom. Ne postoji ništa kao kad izbušite usku rupu svoje sestričine i date joj svu svoju vruću spermu.

Planiram da to radim i dalje… ali znam da će kad rad neko shvatiti šta radimo zajedno.

*Imena su promenjena!

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 42 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 12.822 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Moja Nezasita Sestričina

  1. “99% njih bi je odgurnulo od sebe i prekinuo svaki dalji fizički kontakt….”
    Ne slazem se. Bas mislim da je suprotno. Uostalom i sam si to dokazao 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!