maj 24, 2024

Moj zgodni student

2
jebanje sa studentom

Zdravo svima, ovo je moja istinita priča pa iz očiglednih razloga moram da promenim neke detalje poput imena itd. Ja sam Marija, dekan privatnog fakulteta poslednjih 18 meseci i za to vreme sam shvatila da se ništa uzbudljivo ne dešava u ovoj ustanovi. Sve do pre 2 nedelje kada je ovde prebačen novi student.

Njegovo ime je Dejan, 19-godišnji brucoš. Roditelji su ga poslali na fakultet kao kaznu jer je dao prednost sportu, devojkama i žurkama u odnosu na druge ozbiljnije stvari. Dejan se ističe jer, za razliku od ostalih njegovih kolega, koji su prvenstveno mršavi ili debeli štreberi sa bubuljicama, on je visok, širokih ramena, zgodnog lica i zgodnog tela.

Stigao je jednog ponedeljka u 10 sati, imali smo kratko upoznavanje sa kolegama i profesorima. Njegova prva nedelja je brzo prošla, nisam ga mnogo viđala osim nekoliko puta kada sam ga videla kako prolazi pored moje kancelarije. (Osim ako ne vodim sastanak, držim vrata svoje kancelarije otvorena, pročitala sam u nekom članku da ova praksa podstiče ulazak i otvorenost na radnom mestu.)

Prve radne subote došla sam na posao očekujući da ću imati samo još jedan dan u kancelariji sa gomilom papirologije i sanjarenja o kraju dana kada ću otići u teretanu, a zatim u spa na tretman i masažu. Čim sam sela za svoj sto, primetila sam Dejana kako ležerno prolazi pored moje kancelarije. Nosio je sive pantalone, belu majicu i patike.

Jel je to bila ocrtana izbočina na njegovim pantalonama? Nisam mogla biti sigurna, ali sam postala radoznala. Ustala sam i otišla do vrata, gde sam zastala na trenutak da prilagodim svoju odeću i uverim se da mi kosa lepo pada preko dekoltea. Nosila sam potpuno crnu odeću, suknju, usku majicu uvučenu u suknju i elegantne štikle. Pogledala sam napolje i primetila da je stao da ćaska sa drugim studentom.

„Dejane…” povikala sam. „Molim te dođi“, pokazala sam mu prstom i ušla u svoju kancelariju, tako da nije imao izbora nego da uđe za mnom.

„Je li sve u redu?”

Bacila sam pogled na njega i o moj bože, kurac mu se bukvalno ocrtavao u uskim pantalonama. „Zatvori vrata”, rekla sam i odmah prešla na pitanje. „Dejane, jel ti znaš za politiku oblačenja u ovoj ustanovi?“

„Politiku… oblačenja? Da, naravno.“

„Da? Pa da li si svestan da mogu da vidim obris tvog penisa kroz tvoje pantalone?“

Pogledao je dole i raskolačio očima. „Izvinjavam se… nisam hteo… Mislim, nisam primetio… idem odmah da se presvučem.“ promrmljao je dok je pokušavao da sakrije svoj kurac rukama.

„Nema potrebe da se presvlačiš. Namesti ga, prilagodi ga, javiću ti kada bude sve kako treba“, rekla sam ne skrećući pogled sa njegovih ruku.

Oklevao je a onda je shvatio da sam ozbiljna. Otkopčao je dugme i spustio šlic. Imao je divan kurac, obim je bio jasno primetan kroz bele bokserice. Mogla sam da osetim kako mi se klitoris zagreva na pomisao da osetim tu kurčinu. Gurnuo je ruku u bokserice i počeo da pomera svoj veliki kurac, prvo do sredine, odmahnula sam glavom ne, pa na drugu stranu, ne! dekan trlja pičkicu

Dok ga je pomerao njegov glavić je provirio iznad bokserica pa je svoju majicu koristio da se prikrije i gleda u mene za odobrenje. „U redu, tako nagore je bolje.“

„Hvala vam“, rekao je, zatim se okrenuo, otvorio vrata i otišao.

Praktično sam dotrčala i zatvorila vrata pre nego što sam se naslonila na njih, podigla košulju koliko god sam mogla, levom rukom povukla gaćice u stranu, istovremeno otvarajući usne moje pičke. Dva prsta moje desne ruke otišla su do ulaza u moju vaginu da pokupe sokove, a zatim su krenula da trljaju moj klitoris gore-dole. Moje disanje je bilo glasno i neujednačeno. Pomerala sam kukove dok sam zamišljala Dejana kako mi nabija to mlado debelo meso.

„Uhhhhh Dejaneee! Jebi me jako.” Vikala sam, preklinjala i zamišljala ga kako se nabija u mene. Tada sam na leđima osetila da neko pokušava da uđe u kancelariju. Dejan je na brzinu uleteo unutra, zatvorio i zaključao vrata. Na trenutak sam se ukočila gledajući njega, a on se ukočio gledajući moje tvrde bradavice koje su se probijale kroz moju usku košulju.

Bez reči, Dejan je napravio korak napred, podigao moju suknju sve dok konačno nije pola moje pičke bio izložen sa mojim gaćicama koje su pokrivale drugu polovinu. Bile su delom urezane u moju picu. Dejan nije gubio vreme cepajući moje tanke gaćice. Osetila sam kako mi struja prolazi kroz klitoris posebno kada je iz vedra neba pljunuo na nju!

Sada bez gaćica, Dejan me je prikovao za zid svojim seksi telom, široko raširenih nogu kako bi se učvrstio i spustio svoje telo tako da se njegov penis poravna sa mojom rupom. Spustila sam mu pantalone tik ispod njegove zadnjice, on je rukom držao i potom gurnuo vrh kurca u moju ribicu. Zgrabila sam njegovu čvrstu zadnjicu i uvukla ga u sebe.

Sa lakoćom se zabio u moju mokru rupu i počeo da me tuca. Uhvatio je moje sise, podigao ruku da me drži za vrat, zavukao palac u moja usta, a onda je konačno progovorio: „JeL JE ovo ono što želite?”

„Da…ooohhh da. Ooooohhhh DejanE, da! Da, jebi me tako jako.” jebanje sa studentom

Bacio me je na deo mog stola koji je zaštićen od pogleda sa prozora. Prestao je da se nabija da bi mi poljubio usta, vrat i sise. Stiskala sam mu guzu dok ju je stezao i napinjao. U jednom brzom potezu, Dejan me me žestoko nabio na svoj veliki kurac. Oštro sam uzdahnula i osetila kako mi suze naviru na oči.

„Tako ste jebeno mokri. Ja ne mogu…. Svršiću gospođo.” zastenjao je.

Osećala sam kako mu se mišići napinju. Njegove noge, dupe, kurac i trbušnjaci. Tada sam osetila grčeve u njegovom telu. 1. 2. 3. kratko i brzo… onda ga je orgazam razbio. Njegov penis zakopan tako duboko u moju picu dok je mlaz za mlazom predivne vrele sperme šikljao u mene.

Tada je usledio drugi šok za mene – on se spustio, raširio mi noge i počeo da liže moju napunjenu pičku! Sopstvena sperma mu očigledno nije spetala jer je bio musav od nje i mojih sokova dok me je oralno dovodio do ludila. Sisao je moju pičku pljuvao po njoj i lizao je kao da je napravljena od ukusne čokolade. „Aaahhhhhhh….“ vrisnula sam kada me je orghazam pogodio. On se osmehnuo a zatim me poljubio, bukvalno smo delili njegovu spermu. Savršen kraj savršenog jebanja!

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 26 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 4.419 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Moj zgodni student

  1. Gospođo Marija hvala vam za ovo iskustvo. Predivno vam stoji stomačić u kojem raste plod naše ljubavi 🙂

  2. Dejane zavidim ti i ja sam se ložio na svoju profesorku na faksu ali nisam doživeo to što si ti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!