4 oktobra, 2023
jebanje u svlačionici gay

Bio sam nervozan – veoma nervozan za svoj prvi dan u novoj srednjoj školi. Moja porodica se selila mnogo i morao sam da upišem i završim poslednju godinu srednje škole na novom mestu u novom gradu. Dobio sam raspored časova i naporno se trudio da prebrodim taj dan, a onda sam skontao da je poslednji čas za taj dan bio čas fizičkog vaspitanja. Mrzeo sam časove fiskulture (kako ih je moj ćale zvao), i nikako se tome nisam radovao.

Nakon zvona ušao sam najmirnije što sam mogao u svlačionicu usred gomile momaka koji su se presvlačili. Nisam bio spreman za to i uhvaćen sam kako buljim dok su se oni uglavnom polu goli i goli kretali oko mene. Ne bih sebe nazvao gej, ne sada, a ni tada, već pre bih rekao radoznao. Oni su svi bili mišićavi i u vrhunskoj formi, što je činilo situaciju nezgodnom jer kako da se presvučem dok mi kurac raste u pantalonama.

Našao sam prazan ormarić i dao sve od sebe da se presvučem a da me ne primete. Tada mi je srce poskočilo kada sam osetio tapšanje po ramenu, i okrenuo se da vidim mišićavog momka, sa širokim osmehom, i samo belim gaćama na sebi kako stoji ispred mene sa ispruženom rukom.

“Zdravo, ja sam Milan.”

Bio sam zapanjen, a onda sam konačno našao dovoljno razuma da mu pružim ruku. Prsa su mu bila zategnuta i nisam mogao a da ne primetim prirodnu izbočinu na njegovom donjem vešu. Samo se osmehnuo praveći se da nije primetio moje buljenje.

“Ja-ja sam Nikola.” To je bilo to, rukovali smo se i on se vratio da se presvlači.

Tek što sam obukao šorc, čuo sam otvaranje vrata i brbljanje svih tih momaka je prestalo kada je neko ušao u svlačionicu. Okrenuo sam se i ugledao čoveka koji je izgledao kao da je u kasnim 20-ima kako stoji sa pištaljkom i nekim papirima u ruci.

“Hajde momci, da vidimo ko je tu pa idemo na stazu.”

Svi oko mene su počeli da se prijavljuju pa sam se tako i ja predstavio. Trener me je na kratko pogledao, zatim spustio pogled i nešto zapisao. Pošto nisam nikoga poznavao, pratio sam Milana i izgleda da mu to nije smetalo.

“Ko je taj lik?” Pitao sam ga.

“Trener Filip.”

Klimnuo sam glavom i ponovio ime u sebi. Osvrnuo sam se i bacio još jedan pogled na trenera. Bio je u najmanju ruku seksi. Plave oči, svetla kosa, jebeno mišićav. Tokom časa smo radili krugove oko staze, a ja sam se na trenutak sreo sa trenerom da mu kažem da sam nov i da ponovim svoje ime. Takođe sam se upoznao i sa nekoliko drugih momaka. Par njih su bili prilično ljubazni prema meni, i nisam mogao a da ne primetim kako dobro izgledaju. Kada je čas fizičkog završio, pratili smo Filipa nazad u svlačionicu.

„Bravo momci. Sada pravo pod tuš.“

Dok su ostali skidali odeću i grabili peškire, osetio sam kako mi stomak treperi. Milan me je pogledao dok sam stidljivo skidao šorts i omotao peškir oko struka.

“Jesi li spreman za ovo?” Upitao je.

“Za šta?” Odgovorio sam, ali on je već trčao ka tuševima.

Polako sam krenuo za njim a kada sam ušao, bio sam potpuno nespreman na prizor trenera Filipa kako sedi u stolici blizu vrata i posmatra momke dok su prali svoja znojava mlada gola tela. Pored njega je bila prazna stolica i on me je gledao svojim plavim očima.

“Sedi Nikola.” Ponudio je, ili naredio, ni danas nisam siguran. oralna gay orgija u školi

Seo sam sa svojim peškirom i dalje oko struka, i nisam znao da li da pogledam u momke na način na koji sam želeo, ili da pokušam da skrenem pogled. Zatim je Filip viknuo: „Hajde da pokažemo novom momku šta radimo kada dođe vreme za tuširanje! Zauzmite svoje pozicije!“

Nisam mogao da verujem svojim očima dok su momci premeštali u centralni deo prostorije sa tuševima. Jedna polovina njih su stajali goli dok je voda prskala, a druga polovina je kleknula ispred njih i širom zinula. Usta su mi se otvorila a nad mojim peškirom se stvorio šator dok sam gledao kako oni na kolenima gutaju kurčeve momaka koji su stajali uspravno.

Milan je sočno sisao kurac jednom od njegovih drugara. Posle nekih 2-3 minuta oralnog orgijanja, svi su zauzeli položaj 69. To je sigurno bio najjebozovniji prizor koji sam ikada video u svom životu! “Tako je momci! Jebite jedan drugog u usta!” – naredio je Filip. Svi su počeli da ubrzavaju tempo i zaslepljujućom brzinom nastavili orgijanje.

Ubrzo su počeli prvi orgazmi. Gledao sam kako Milan žedno guta spermu dok istovremeno puni grlo svog drugara. Ogromna količina vrele bele tečnosti letela je u vazduh i po telu i licu mojih novih prijatelja. Srušili su se ja sam tek tada shvatio da mi je peškir na podu a ruka čvrsto omotana oko kite. Drkao sam, totalno ne svestan šta radim.

“Nikola, vreme je da se pridružiš grupi. Moraćeš da se sagneš i prihvatiš to kao muškarac. Tek tada ćeš zaista biti prihvaćen kao jedan od njih.” rekao je trener Filip, prekidajući moju masturbaciju i gurajući me sa stolice na ruke i kolena. Osvrnuo sam se iza sebe i video da je trener Filip spustio šorts i skinuo majicu, i sada, u veličanstvenom svetlucavom sjaju mišića i izvajanog tela, stao iza mene potpuno nag! jebanje u svlačionici gay

Nema ni potrebe da kažem da mu je kurac bio totalno glatko obrijan i ogroman. Bio je to najveći koji sam ikada video. Tada sam shvatio da me Milan, zajedno sa ostalima, posmatra. Znao sam šta dolazi i osetio sam kako glava ogromnog penisa trenera Filipa dodiruje moju naboranu rupu dok su mi njegove ruke razdvajale guzove. Nije čak ni pokušao da ga uvede polako, već je žestoko zabio svoj kurac što je jače mogao pravo u moj šupak.

Bol je preplavio moje telo dok me je njegov veliki kurac nemilosrdno jebao. Mislio sam da ću biti pocepan na dva dela, dok je trener Filip nastavio da nabija svog monstruma u mene. Tada je bol počela da nestaje, i zamenjena je velikim zadovoljstvom. Moj novi profesor fizičkog jebao me u moju rupu dok je ceo muški deo razreda gledao, i bio sam jebeno napaljen.

“Hoćeš da te jebem jače?!” Trener je viknuo dok je nastavio sa napadom na moje dupe. To me je samo još više napalilo.

“Jebite me jače treneru!!! Izjebite me pred svima… svršite u mene!” Vrištao sam kroz stisnute zube dok je on još više povećavao tempo. Onda je ispustio džinovski jauk i počeo da puni moj rektum svojim semenom. Mlazovi vruće tečnosti ispunjavli su me do vrha. Bez da sam i dodirnuo svoj kurac, eksplodirao sam a Filip se srušio na mene.

Kao što pretpostavljate položio sam test i bio sam prihvaćen bez i jedne pridike. Od tog dana imao sam podršku svih momaka a posebno Milana koji mi se čak na neki način divio.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 19 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 5.611 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!