30 maja, 2023

Moj Mladi Bebisiter

0
plavuša jaše kurac svog bebisitera

Kasnim… Moj pretpostavljeni me je pozvao u kancelariju pet minuta pre nego što je smena trebalo da se završi, i to mu nije prvi put. Često je takav kreten. Pogotovo što je povod bio samo da pređemo preko zadataka koje je želeo da završim sutra, zajedno sa mojim redovnim obavezama. Sve to je mogao da objasni na početku smene tok dana ili sutradan izjutra. To je bio ceo razlog za naše polu časovno gubljenje.

Jeziv tip onako, baš neprijatan. Jedva sam čekala da završi. Puštam svoju dugu plavu kosu i oblačim kožnu jaknu preko roze košulje. Sranje, bilo je već posle 22:30, a Nikola mi je čuvao dete i čekao je da može da krene kući.

Nikola me poznaje već 2 godine od završetka njegove srednje škole, preko zajedničkog prijatelja. Imala sam sreće što je bio dostupan za čuvanje dece u kratkom roku. Znala sam da će to učiniti za mene jer je bilo jasno da me mali gotivi. Trebalo je da izađem u 22:00, ali je kreten morao da me zadrži.

Žurim do svog vozila i okrećem ključ u bravi za paljenje, ali čekam nekoliko minuta da se motor moje krntije zagreje. Na svoje usne nanosim sloj sjaja za usne u najnežnijoj nijansi maline. Bila sam spremna da krenem kući.

Stajem na prilazu i izlazim iz vozila. Znala sam da je moj dečko preuzeo treću smenu i da neće doći kući do jutarnjih časova. Nikola je dakle bio moja dadilja, čuvajući mog trogodišnjeg sina. Uvek sam znala da mogu da računam na njega ako mi iznenada zatreba bebisiter. Znam da većina ljudi koristi ženske dadilje, ali ja verujem Nikoli koji iako je tek napunio 20 godina bio veoma zreo i umeo je sa decom.

Od samog razmišljanja o Nikoli srce mi je brže kucalo a leptirići koji su mi leteli u stomaku. Znala sam da me privlači, osetila sam to još pre par meseci… kako su me njegove oči pratile dok sam se kretala po kući, kako su se zadržavale na mojim oblinama. Nikada nije pokušao da me dodirne, niti je napravio bilo kakve pokrete prema meni. Poštovao je moju vezu u kojoj sam bila.

Trljam znojave dlanove niz prednju stranu pantalona i krećem do vrata kuće, otključavam ih i ulazim. Dozivam tiho, ne želeći da probudim sina ako spava.

“Stigla sam.”

Nikola je sedeo u dnevnoj sobi sa mojim usnulim sinom u krilu.

“Pa, kako se ponašao mališan?” Ja pitam.

„Prilično dobro. Zaspao je pre oko pola sata. Igrali smo se lego kockama i autićima.“

„To je dobro. Drago mi je da ste se vas dvoje zabavili. Samo ću da se presvučem u nešto lagano. Hoćete li da ga smestiš u njegov krevet?” Ne čekajući njegov odgovor, krećem niz hodnik u svoju sobu. Ostavljam vrata malo odškrinuta, tako da mogu da čujem Nikolu dok se kreće u sobu mog sina da ga nežno položi u krevet. seksi gazdarica u leopard donjem vešu

Navlačim gornji deo spavaćice preko glave i nameštam svoj mali push up grudnjak sa leopard detaljima i nežnim čipkama na ivicama. Spuštam pantalone preko kukova i stojim u odgovarajućim bikini gaćicama takođe sa leopard bojama.

„Jel bi hteo nešto da popiješ Nikola?“ Zovem kroz otvorena vrata spavaće sobe.

Slušam njegov odgovor dok razmišljam o tome kako je danas posebno sladak. Vraćam se u dnevnu sobu da vidim da se Nikola već vratio na svoje mesto na kauču. „Mogu li da ti napravim svoj osvežavajući koktel?“ pitam dok se krećem prema kuhinji.

Ruke mi drhte i čvrsto ih stisnem da ih umirim. Samo se ponašaj prirodno….

“Naravno, može jedan pre nego što krenem kući. Taman da mi kažeš kako ti je prošao dan.”

Pravim koktele na brzinu i iznosim ih. Pružam jedam Nikoli i spuštam se na kauč pored njega, dozvoljavajući spavaćici da pokaže moje butine i nameštam se tako da pokažem više dekoltea nego što bi se smatralo prikladnim. Okrenem mu se sa malo osmeha i vidim kako su mu oči zalepljene za kožu koju pokazujem.

Nežno dodirujem njegovu ruku i kažem: “Nikolice … baš si mi sladak danas… Da li bi želeo da ih dodirneš?” Otpuštam čvor svoje spavaćicee i dozvoljavam da se otvori. Srce mi kuca kao čekić u grudima i osećam da mi zastaje dah u grlu dok gledam kako me Nikola odmerava. On nervozno uzima gutljaj koktela, oči mu sijaju od želje dok gleda moje grudi odevene u brus i sićušni komadić materijala koji prekriva trougao između mojih nogu.

„Monika, tako si lepa“, kaže on.

Uzimam jednu njegovu ruku i prinosim je grudima. On podiže drugu i nežno me masira kroz satenski materijal mog grudnjaka. Osećam kako mi bradavice reaguju i postaju tvrde kao mali kamenčići. Uzdahnem i zabacim glavu, čvršće gurajući grudi u njegove ruke. Kada počne nežno da me štipa za bradavice, osetim kako mi se vrelina nagomilava u jezgru i moje gaćice preplavljuju sokovi kao odgovor.

Polako se naginjem da ga nežno poljubim u usta dok on nastavlja da mi stiska grudi i bradavice. Koristim jezik da ližem ivice njegovih usta, želeći da mi se otvori po želji. Čujem kako stenje dok mi dozvoljava da uđem. Ljubim ga dublje, gurajući mu jezik u usta da pleše sa mnom. Tako mi je vruće, tako mi je potrebno…

Njegove ruke su povukle bratele mog grudnjaka kako bi oslobodile preplanulu kožu mojih grudi, a on je nastavio da igra igru sa mojim čulima podesivši mi bradavice i stežući okolno meso. Pustila sam mu usta i podigla grudi da bih mu skrenula pažnju. Uzima moju levu bradavicu u usta i siše, i dalje se igrajući desnom bradavicom i povećavajući toplotu koja raste u mom međunožju.

“Ahhhhhh Nikola” uzdahnem.

On uzima drugu bradavicu u usta i posvećuje joj istu pažnju. Drhtavim prstima pipkam njegov rajsferšlus da osetim njegovu tvrdu dužinu kroz tanki materijal njegovih bokserica.

„Jebi me Nikola, imaš tako lep kurac“, promrmljam dok ga oslobađam iz zatvorenosti. sisa kurčinu svog bebisitera

Savijam glavu da ga uzmem u usta, nežno sišući glavić dok vrtim jezikom oko grebena gde se spajaju glava i osovina. Miluje me po kosi dok ga uvlačim dalje u usta da bih čvršće polizala osovinu dok jednom rukom milujem ostatak njegove dužine, a drugom nežno stiskam njegova jaja. Pomeram glavom gore-dole, držeći stabilan pritisak na njegovu kurčinu dok ga mazim u ritmu.

Kušam njegovu pre-spermu na svom jeziku. On postaje još veći pod mojim dodirima i sada sam mokra kao potok… Treba mi u sebi.

“Nikola, ne mogu više da čekam!”

Ja osećam kako mu kurac skače na moje reči. I on je spreman. Svlačim njegove pantalone i bokserice niz kolena, skidam gaćice i opkoljavam ga, vodeći njegov kurac u moju mokru rupu. O bože… tako je dobar osećaj dok polako spuštam svoju gladnu pičku niz njegovu osovinu. Zgrabim ga za ruku i stavim jedan njegov prst na klitoris… “protrljaj me tamo Nikola.” plavuša jaše kurac svog bebisitera

Polako počinjem da ljuljam kukovima, nabijajući se na njegov kruti kurac dok ga jašem. Njegovo trljanje me je sve više i više približavalo vrhuncu.

„Da Nikola, da… tako, molim te dušo, trljaj me jače!“

Moji pokreti na njegovoj kiti postaju sve brži i brži kako se približavam orgazmu, zadovoljstvo se gradi dok ritam povećava brzinu. Hvata bradavicu ustima i siše što me šalje preko ivice, “da, Nikola da!”

Moja maca se steže i zateže i kreće eksplozija dok jurim u svoj orgazam. Dok mi se mišići stežu oko njega, Nikola pušta vrisak i osećam kako se njegova sperma širi poput tečne toplote u meni.

“Jebote… Monika! Uffffff!”

Moja pica ga polako muze dok oboje silazimo sa visine. Nežno ga poljubim i silazim mu se iz krila.

“Ovo će biti naša mala tajna, u redu?” kažem sa drskim osmehom. On klima glavom i nežno me ljubi u usne.

KRAJ!

(Visited 3.830 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 9 Prosecna ocena: 4.1]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!