4 oktobra, 2023
dvojica je jebu u usta i pičku

Kada sam prvi put ugledao Žaklinu sa druge strane šanka, nisam imao pojma da je već ranije flertovala sa drugim tipom. Ali ona mi je definitivno dala ONAJ pogled. Znate o kojem govorim – priđi mi. Pošto sam se lepo zabavljao to veče, pomislio sam – zašto da ne. Ali dok sam išao prema njoj, drugi momak je seo sa njene druge strane. Osećajući samopouzdanje, odlučio sam da ipak sednem sa njima.

„Zdravo, ja sam Jovan.“

“Ja sam Žaklina”, rekla je.

„A ja sam Miloš“, rekao je.

Oboje su se smejali, pa sam mogao da primetim i da su i oni popili po koju. Žaklinina vibracija je bila topla i slatka, a meni se dopao način na koji joj je kosa padala preko ramena. I Miloš je delovao simpatično. Bio je i prilično zgodan.

„Dakle, izgleda da smo u nevolji“, rekao je Miloš. “Video sam te kako je gledaš. Tako da se deo mene nadao da ćemo završiti ovde svo troje.”

„A zašto si se tome nadao“, upitala je Žaklina.

„Pa uvek je zanimljivo u troje“, rekao je Miloš.

Šta se dođavola dešava ovde? – pomislio sam. Srce mi je lupalo i misli su mi se vrtele u glavi. Ali pre nego što sam uspeo da reagujem, Žaklina nas je zgrabila za ruke i odvela nas do plesnog podijuma. Miloš je bio ispred nje, a ja iza nje. Plesali smo i uživali. Sećam se da sam pomislio u sebi, veoma me privlače obe ove osobe.

Posle još nekoliko pića i plesanja, izašli smo napolje i prošetali ulicom. Nas troje smo se smejali, a u jednom trenutku, Žaklina nas je zagrlila oko struka. Osećala se električna energija. I nije se nimalo stidela da privuče pažnju dvojice momaka.

„Moj stan je samo nekoliko ulica dalje. Hoćete li da mi se pridružite na piću dva?“ – pitao je Miloš.

Oboje smo se složili. Ona mi se brzo osmehnula, isti onaj osmeh kojeg se sećam da sam video sa druge strane šanka. Postojala je neka vrsta mističnosti u njenim očima. Popeli smo se uz stepenice i ušli u njegov stan.

Otišao je do mini šanka koji je imao u dnevnoj sobi i napravio nam piće. Unutra je bilo toplo i gledao sam kako Žaklina skida jaknu. Kosa joj je pala niz ramena i ponovo mi se osmehnula. Osetio sam vezu u tom trenutku, skoro kao da sam je poznavao od ranije. Miloš je prišao da nam uruči piće, a kada sam ustao, shvatio sam da sam tvrd. Pogledao je dole u ​​moje pantalone, a zatim ponovo u mene i nasmešio se.

Žaklina je ustala i prišla nama obojici. Stavila je ruke oko nas, baš kao što je to činila na ulici. Gledao sam kako polako i s ljubavlju postavlja poljubac pravo u ugao Miloševih usana. Onda se okrenula prema meni i uradila isto. Bilo je meko i slatko, i osećao sam se magnetizovanim prema njoj.

Tada već nisam bio jedini čije su pantalone nešto pokazivale. Miloš je takođe bio tvrd i bilo je jasno da cse nešto sprema. Skinuo sam košulju, a njih dvoje su krenuli za mnom. Sada smo bili u donjem vešu. Gledao sam kako se Žaklina osmehnula Milošu, i oni su se zagrlili. Ljubili su se, ali nisam mogao samo da stojim i gledam. Prišao sam iza Žakline i stavio usne na njena ramena i vrat.

„Mora da je tako dobar osećaj kada te ljube dvojica“, rekao sam.

„Ako želiš da osetiš, samo reci“, rekla je.

Kada je to rekla, Miloš se nasmešio i pogledao me. Žaklina se zatim okrenula i poljubila me. Koža joj je bila topla na dodir, a obrazi crveni. Kada se povukla od mene, Miloš je pogledao i prišao da me poljubi. U početku je to bio šok, jer nikada ranije nisam poljubio muškarca. Ali kontrast je bio oštar. Osećao se snažno, muževno i grubo. Pitao sam se, da li ću ikada ponovo dostići ovaj zanos?

Žaklina me je poljubila u vrat i leđa, i trljala ruke o moje grudi i stomak. U međuvremenu, Miloš i ja smo se preplitali. Bilo je tako dobro biti tako u centru, između muškarca i žene. Onda sam osetio kako mi Žaklina skida bokserice. Miloš je takođe sve skinuo i nas dvojica smo sada bili goli. Žaklina je još uvek bila u donjem vešu. dva gola muškarca se ljube

„Samo napred“, rekla je, gledajući dole u ​​nas.

„Želiš da…“

„Uhhhh“, rekla je, grizući se za usnu. “Dodirnite se kurčevima.”

Miloš me je zgrabio za ruke i počeo da se ljubi sa mnom, samo što su sada naša tela bila još bliže. Naravno, osetio sam kako njegov penis trlja o moj. Polako smo pomerali kukove sa jedne na drugu stranu dok smo se ljubili, tako da bi se naši penisi trljali jedan o drugi. Bilo je neverovatno.

Na trenutak sam otvorio oči da pogledam Žaklinu. Spustila je gaćice i sedela je na kauču trljajući se. Obrazi su joj i dalje bili rumeni, a oči prikovane za nas. Bilo je tako vruće videti njeno zadovoljstvo. Čak i sa mesta na kome sam stajao, mogao sam da vidim da je veoma mokra. Ne želeći da je isključujem, rekao sam joj da dođe kod nas. Ovog puta Miloš ju je zgrabio i povukao na pod.

Njegov penis je bio potpuno uspravan. Gledao sam kako je zgrabila njegov penis i uvela ga u sebe. Pritom je tiho zastenjala, a zatim je polako počela da ga jaše. Miloševa glava je bila povučena, a oči su mu bile zatvorene. Oboje su bili u potpunom zadovoljstvu. Odlučio sam da legnem na zemlju i uživam u predstavi. Žaklina me je pogledala i ponovo se nasmešila. Zatim se okrenula Milošu i naslonila se na njega. Gledao sam kako im se usne spajaju jedna sa drugom, dok je ona nastavila da ga jaše.

Njene ruke su zgrabile njegovo lice dok su njegove ruke držale njene bokove. Počeo je da gunđa sve glasnije i ja sam znao da će svršiti ubrzo. Povukla je usne s njega i oboje su stenjali dok je Miloš dostizao svoj vrhunac. Žaklina je stenjala zajedno s njim, a noge su joj drhtale. Znojili su se i dahtali. Moj vlastiti penis je curio. Nadajući se da Žaklina nije potpuno potrošena, protrljao sam joj leđa i ramena, stavljajući male poljupce na njen vrat. Odgovorila je tihim stenjanjem, pa sam to shvatio kao DA.

Sudeći po prizoru Miloševog i dalje uspravljenog penisa, znao sam da ni nije završio. Kretao sam se iza Žakline sa stomakom pritisnutim uz njena leđa. Držao sam svoj penis u ruci, a ona ga je graciozno zgrabila i odvela me u svoju picu. Okrenula je glavu da bismo mogli da spojimo oči na trenutak. Zadao sam mali poljubac u njen vrat kada sam počeo polako da se zabijam u nju. dvojica je jebu u usta i pičku

U međuvremenu, Miloš se prevrnuo na bok i prišao nam bliže. Njegov kurac je bio blizu njenih usta, a ona ga je voljno zgrabila i počela da ga guta. Gledao sam kako je radila jezikom oko glave njegovog kurca. To me je podsetilo na način na koji mi je poljubila usne. Ovo me je toliko napalilo i počeo sam brže da je jebem. Žaklina je stenjala, a Miloš je teško disao. Sve ovo, u kombinaciji sa pritiskom na njena leđa, bilo je previše za mene.

„Svršiću“, rekao sam i čuo sam kako Žaklina i Miloš reaguju još glasnijim stenjanjem.

Ubrzao sam i dostigao svoj vrhunac, a po zvuku koji je Miloš ispustio znao sam da je svršio drugi put. Žaklinine noge su drhtale i mogao sam da primetim da je i ona svršila. Ubrzo nakon toga mora da smo svi zaspali.

***

Sledećeg jutra probudio sam se, a Žaklina i ja smo još uvek bili na podu, pritisnuti jedno uz drugo. Miloša nije bilo nigde. Ustao sam i prošetao malo unaokolo, dok nisam pronašao poruku na kojoj je pisalo: „Otišao ​​sam na posao. Osećajte se kao kod kuće. Nadam se da će biti još?“

Sama pomisao na još seksa sa nijima je bila dovoljna da me ponovo dovede u stanje napete erkcije. U mislima su mi proletele slike od prethodne noći, i pitao sam se da li će ova avantura zaista da ima nastavak.

Zatim sam pogledao Žaklinu u trenutku kada se budila, i ona mi je ponovo bljesnula onim divnim osmehom.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 8 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 3.378 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!