5 decembra, 2023

Mlada komšinica – zabranjena fantazija

0
komšinica mu sisa kurac

Dragan je sedeo na svom tremu i pio jutarnju kafu kada je devetnaestogodišnja ćerka njegovog komšije izletela iz kuće. Svetlana je bila zgodna, bila je niska što ju je činilo slatkom, a telo joj je bilo srednje građe. Imala je grudi koje su bile divno uočljive, imala je dugu svilenkastu plavu kosu koja joj je padala skoro do struka. Činilo se da su joj plave oči blistale, a koža je bila tako meka i elegantna.

Živela je u komšiluku sa roditeljima od svoje desete godine. Imao je zadovoljstvo da je vidi kako se sunča i kupa gola u svom dvorištu kada je mislila da nema nikoga u blizini. Video je njene grudi okrugle, bradavice velike. Video je da je njena guza takođe okrugla, savršena za poskakivanje na tvrdom kurcu tokom tucanja.

Njena pica, mogao je da vidi da je fino obrijana sa prozora njegove spavaće sobe. Tokom letnjih meseci, proveo je mnoga popodneva i kasne noći posmatrajući je u dvorištu. Noću je mogao da vidi njen krevet i ona bi gasila svetla, ali bi zapalila sveće i mastrubirala na blistavoj svetlosti. Napravio je nekoliko fotografija a jednom je snimio i video.

Voleo je da je gleda i drka, zamišljajući seks sa njom. Tog posebnog jutra, Svetlana je nosila uski šorc i belu majicu usku i vezanu spreda. Kosa joj je bila skupljena u čvrst rep, poskakujući dok je hodala. Srela je svoju drugaricu i krenule su u trčanje niz ulicu. Gledajući njenu kosu kako joj se njiše i bokove, Dragan je otkrio kako mu kita raste od uzbuđenja.

Bio je stariji čovek ali je i dalje bio veoma potentan! Dragan je razmišljao o Svetlani i o tome koliko bi voleo da je mlađi.

**

Te večeri posle jedanaest sati, odjednom ga je uplašilo glasno lupanje na ulaznim vratima. Zgrabio je ogrtač, nabacio ga preko šortsa i otišao do vrata. Pred vratima je stajala Svetlana, pijana i mokra. Uveo ju je unutra i skinuo ogrtač, nudeći joj ga. Uzela ga je, brzo skidajući svoje mokre stvari pre nego što je ušla u njegov ogrtač. Tada se osećao golim, a njegov polu uspravljen penis je odavao svoje uzbuđenje. zgodna mlada komšinica

„Izvinite što vam prekidam noć gospodine Dragane ali moji roditelji su verovatno otišli u krevet i zaključali sve, ja sam izgubila telefon i ključeve. Mrze kada izlazim i pijem.“

„O Svetlana, znaš me dovoljno dugo. Možeš da ih pozoveš mojim telefonom ako želiš“, povukao se sa mesta gde je bio, tražeći mobilni telefon. Vratio se sa telefonom. Nasmejala se i ukucala broj. Nakon nekoliko pokušaja, niko se nije javljao. Uzdahnuvši, sela je ponovo na kauč.

„Možeš da prespavaš ovde na kauču ako želiš Svetlana“, iznenadio se sam rekavši to.

Ponovo mu se nasmešila. Zaboravio je da ne nosi ogrtač a kurac mu je porastao. Nije mogao da prestane da misli na njeno golo telo u svom ogrtaču. Pocrvenela je, videvši da mu kita raste.

Nervozno se nakašljao kada je shvatio da ona vidi njegovo uzbuđenje: „Izvini Svetlana, sramota me je! Za starog čoveka ne bi trebalo da se napalim zbog tako mlade devojke. Tako mi je žao.”

Bez reči, zgrabio je jastuk i ćebe i položio ih na stolicu pre nego što je izašao iz sobe. Otišao je u svoju sobu, postiđen. Ležao je neko vreme obuzet stidom kada je Svetlana tiho pokucala na njegova vrata pre nego što ih je otvorila.

„Gospodine Dragane, nemojte se osećati loše. U vašem pogledu je bilo nešto dublje… a ne samo klinačka požuda koju imaju momci koje obično viđam. Delujete mi kao da ste brižan ljubavnik.”

Bio je šokiran! Da li mu se ovo zaista dešavalo? Da li će se njegova fantazija ostvariti? Odmaknula se od vrata, zatvorivši vrata za sobom. Odšetala je do sredine sobe i ispustila ogrtač. Pokazala je čisto, nago telo da mu se Dragan može diviti izbliza. Pomazila je svoje sise, čineći bradavice tvrdima, a njegov penis tvrđim nego što je do tada bio. Ona se nehajno uputila do stuba kreveta i pritisnula leđa uz tvrdu motku. Ljuljala je kukovima napred-nazad, polako se spuštajući, izlažući mu svoju pičkicu. komšinica mu sisa kurac

Bilo je jasno da je pijana ali ne toliko da bi delovalo da ne zna šta radi, naprotiv, jasno ga je zavodila. Prišao joj je a ona je odmah čučnula. Dozvolio joj je da povuče njegove bokserice i otkrije tvrdi kurac. Nije bio ogroman, ali je bio debeo. On je prvi progovorio: „Svetlana… sviđa ti se to što vidiš?”

Nije čak ni odgovorila već je zinula i smestila njegov mesnati kurac u grlo. Lizala je i sisala, primajući ga koliko je mogla. Gušila se, ali nije odustala. Drkala mu je kurac, pronalazeći mu jaja i milujući ih. Nije mogao da veruje, njegova fantazija se dešavala. Držala mu se za jaja i prstom se igrala sa njegovim šupkom. Njena usta vlažila njegov kurac, držeći ga glatkim da lako klizi niz njeno grlo. Bila je veoma dobra u pušenju, predobra.

Pre nego što je eksplodirao u njenim ustima, povukao se. Pomogao joj je da ustane, pomažući joj da sedne na krevet i kleknuo je između njenih nogu. Ležala je, podigla kolena i raširila noge. Godinama nije jeo potpuno glatku pičku. On je koristio svoje prste da joj raširi usmine. Umočivši jezik da proba, prebacio ga je sa njenog šupka na njen klitoris. Nabio je prste u nju i počeo žestoko da je liže.

Ona je curila, njegova brada je bila prekrivena njenim sokovima. Zastenjala je i uhvatila ga za kosu. Držala ga je čvrsto uz svoju pičku dok je svršavala u njegova usta. Kada se podigao da uzme vazduh, ona ga je preokrenula i sela na njega. Njegov penis je sa lakoćom ušao u nju, ispunjavajući joj pičku. Zastenjala je ljuljajući kukove dok ga je jahala. Prešao je rukama preko njenog tela, zaustavljajući se da zgrabi prvo jednu dojku, a zatim drugu. jahanje kurca matorog

Ponovo je svršila dok ga je jahala. Kada je izgubila kontrolu on ju je smestio na leđa i snažno ušao u nju. Njena pica se osećala tako usko i umotala je njegov penis u glatke mokre zidove. Njihovi sokovi su stvorili aromu zbog koje je ponovo poželeo da liže njenu pičku. Napravio je pauzu od tucanja kako bi jezikom skupio njene sokove, a potom joj ponovo dao kurac.

Bio je spreman, morao je odmah da je napuni spermom! Dok je svršavao u mladu komšinicu, nagnuo se, pronalazeći njene usne. Njihovi strastveni poljupci stvarali su peckanje uz erotične jecaje i zvuk njenog glasa. Vodili su ludu strasnu ljubav, njegov san se ostvario. Obavila je ruke oko njegovog vrata i zarila lice u njegove grudi. Njegovo lice u njenoj kosi, udisao je njen slatki miris dok ju je ispunjavao svojom spermom.

Nasmejavši mu se, prošaputala je: „Nadam se da ćemo nekada ponoviti.”

„Što se mene tiče ja sam uvek za strastveni seks sa seksi damom poput tebe Svetlana.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 2.772 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!