Milka

Radila je ko konobarica u jednom prilično malom bircuzu blizo tržnice na koju sam išao svaki dan, i uvjek sam prolazio kraj te birtije, jer stvarno je izgledala ko prčvarnica, dok je jednog dana nisam vidio kako stoji na vratima.

To što sam vidio prilično mi se dopalo, nosila je naočale, što je njenu jako simpatičnu facu činilo još ljepšom, dugu crnu kosu, zavezanu u repić, neku bluzu prilično raskopčanu a sise su joj bile raskošne. Kupio sam na tržnici što mi je bilo potrebno i odlučio svratiti unutra.

U toj birtiji bila su samo dva stola, mjesto za šankom i pored prozora. Kako su stolovi bili zauzeti, morao sam sjesti za šank, inače to ne volim, ali nisam imao izbora.
Vidio sam da su joj gosti sitni šverceri na tržnici, ni to mi nije odgovaralo, ali ona me baš nekako privlačila. Naručio sam hladno pivo, pitao je jel ima nekakve novine, imala je samo 24 sata, što također nerado čitam. Polako sam ispijao svoje pivo i snimao situaciju, gledao kako se ponaša prema gostima, zaključio sam da je dosta otvorena, ali i da ima granicu jer počesto je znala spomenuti svog muža. Nije bila baš nešto pedantna, znao joj se nakupiti pun sudoper čaša, što od kave, što od pića.

Gosti koji su sjedili za tim jednim stolom, naručili su si rundu, ona im je to odnjela i u tih par koraka koje je prešla, vidio sam da ima vrlo neobičan hod, hodala je tako koda joj je kurac među nogama. Vratila se za šank i počela prati te šalice i čaše, kako je bila malo sagnuta, pogled na njene sise bio je fenomenalan, jedino što joj je bluza bila malo umrljana.

Ispio sam svoje pivo, skupio za prvi dan dosta informacija, znao sam da je primjetila moje poglede ali reakcije su joj bile koda joj se to gadilo. Ništa platio sam, zahvalio i otišao doma, ali od tog dana svaki dan sam svraćao u tu birtijicu. Kad je bilo mjesta sjeo bi za stol koji je bio bliže njoj, sve više smo razgovarali, ali uvjek bi me oprala nekom svojom primjedbom, obično se radilo o mojoj odjeći, govorći mi kako je njen muž za mene gospodin, kako on nosi odjela a ne traperice i tenisice kao ja, kako vozi mercedes.

Trpio sam te njene tzv. kritike, došao je dan žena, kupio sam joj finu čokoladu, ljepo zamotanu i na nju zaljepio papirić na kom je pisalo, molim te daj mi svoj broj mobitela. Uzela je to hladno, ja sam otišao i sutradan kad sam svratio do nje, rekla je u što si se istrošio, a ono što si napisao ti je bez veze, ne dajem broj gostima. Kako su po mom mišljenju sve žene promiskuitetne, znao sam da spada u onu drugu grupu. Jedne hoće odmah da ih uhvatiš, druge treba osvajati.

Ok. mislio sam u sebi, da vidimo sad tko će više izdržati, ali odustati neću dok ti ga ne stavim. Nastavio sam dolaziti, priča je bila ista, opet je govorila o svom mužu, ali sad sve više provodeći vremena uz mene. Te divan je, krasan je, meni je puknuo film i rekao sam joj pa dobro jel te bar dobro pojebe kad ste doma. Faca joj se malo promjenila, ali odgovorila mi je o da, čak mi je kupio štangu da mu mogu raditi striptiz, prije nego što me pojebe.

Divno pomislio sam u sebi, ali ne lažeš mene lažeš sebe. Slijedeći dan nisam baš bio dobre volje, već po inerciji otišao sam u njenu birtiju, nisam mislio ostati dugo ali bacila je pred mene novine na kojim je gore u vrhu napisala broj svog mobitela, i rekla otrgni to i spremi, kasnije stavi u memoriju, da ga netko drugi ne vidi. Nije mi baš bilo jasno otkud tako nagla promjena, ali već na putu do doma, napisao sam joj poruku u kojoj je pisalo da nisam znao da jedan broj telefona tako može ukrutiti kurac.

Odmah mi je odgovorila, pa šta ćeš onda snjim?

Imam pet minuta do doma, izdrkat ću ga na tebe.

Pa to si mogao i ovdje, u wc-u, došla bi ga vidjeti.

A ne samo da ćeš ga vidjeti bit će on u tvojoj pički, duboko.

Nemoj me vlažiti, pošalji nešto kad izdrkaš.

Stvarno mi je bio nabijen i čim sam došao doma bacio sam sve vrećice i otišao se isprazniti. Taman kad sam svršavao, čujem mobitel, njena poruka, gdje si tako dugo?

Pa rekao sam ti da hoću drkati na tebe, a ja ne svršavam za 5 minuta.

Jel možeš toliko i jebati? E, to ćeš vidjeti, a ako ti sutra nebude gužva vidjet ćeš i njega.

Sutra je bila sređena, ja sam sjeo za stol, ona preko puta mene, kurac mi je bujao dok sam joj gledao sise, koje je još podbočila rukama.

Moramo se nešto dogovoriti. Reci. Ne šalji mi poruke kad ne radim, kako smo oboje bili u braku, to se samo po sebi podrazumjevalo.

Gost koji joj je došao tražio je piće i ja sam joj u to vrijeme napisao poruku, ako ga hoćeš vidjeti, dođi gore, jer wc je bio na katu. Čim je mobitel dao znak da je primio poruku, i čim ga je ona uzela da je pročita, uputio sam se stepenicama, gore, ona je došla minutu iza mene, kurac mi je već bio vani i čekao ju.

Pravio sam se ko da pišam, ako bi naišao netko drugi, ali rekla je slobodno se okreni. Bila je zadivljena onim što je vidjela lagano ga primila u ruku, malo oblizala i rekla moram se vratiti.
Znam, ali sad znaš tko te čeka. Sišla je dole, ja sam ostao još minutu, pa sam se i ja spustio. Naše poruke koje smo izmjenjivali bile su toliko pune požude, i tako otvorene da se ni u jednoj nije spomenula njena pička ili moj kurac.

Nakon tjedan dana njen bircuz je bio zatvoren, firma joj je propala i sad mi je bilo jasno zašto se odlučila dati mi broj. Muž joj je radio uvjek prvu, isto ko i moja žena, i mada je živjela u Gajnicama što je dosta daleko od mene, šibali smo si poruke, a onda sam ja zapucao k njoj, rekla mi je gdje ćemo se naći, odvela me u jedan prilično osamljen parkić.

Tu sam je prvi put raskopčao, uvalio joj jezik, i izvadio jednu sisu van da joj mogu poljubiti i lizati bradavicu. Ona je trljala moju kurčinu onako preko traperica, ljubili smo se dugo, dugo. I drugi put smo se našli u tom njenom parkiću, ali kako je uvjek imala na sebi traperice, bilo mi je teško doći do njene pičke. Morao sam je skroz nagnuti na sebe, otkopčati bar prvo dugme da bi mi ruka skliznula kroz njene gaćice. jebanje na klupi u parku

Teško je to u parku, ipak uvjek netko prođe, ali ljubiti smo se mogli bez problema. Čuj, ja ti sutra moram na burzu, tebi je to blizo, ako si sam mogao bi me pokupiti, ja ću krenuti što ranije i kad završim zvcnem te da dođeš po mene. Naravno da ću doći, ma sav sam se naježio od misli kako ću joj sutra konačno staviti kurac. Još malo smo se ljubili, ali morala je doma. Razmjenili smo još nekoliko jebačkih poruka taj dan, čekajući sutra. Nagovorila je muža da je odveze dio puta idući na posao, i već oko devet mi se javila da je gotova i da dođem po nju. Evo me za 10 minuta, najviše, ja sam stanovao u Martićevoj.

Čekala me je šetajući već opisanim hodom. Stavio sam je u auto, kurac mi je već pulsirao. Hoćeš na kavu, ili ćemo kod mene?

Kod tebe, stavljajući mi ruku na kurac. Za par minuta bili smo pred mojom zgradom, na sreću stan nam je bio u prizemlju, tako da susjedi nisu mogli vidjeti da dovodim nekog, a i da jesu bolio me kurac, uvjek se može nešto izmisliti. .

Na ulazu i hodniku nije bilo nikog, uveo sam je u stan, zaključao vrata, i odmah je primio za vrat i navukao na sebe. Nisam ni primjetio kad je raspustila kosu ali sad mi je bila još jebozovnija. Odveo sam je odmah u bračnu sobu, svukao sa sebe traperice, ispod nisam imao ništa, tako da mi je kurac odmah iskočio van. Ona ga je primila u ruku, dok sam je skidao. Hoće ti trebati štanga? imam je u ruci, i sad ću ti pokazati što radim na njoj. Oboje smo bili goli, malo sam joj rukom prešao preko njene izbrijane pičke, bila je vlažna, jako.

Legni na leđa, molim te, samo da vidiš kako se izvijam. Poslušao sam je kurac mi je bio u njenoj ruci, popela se na mene, namjestila ga na svoju pičku i polako se spustila na njega. Kriknula je od zadovoljstva kad je skroz ušao u nju, i stvarno izvijala se malo prema naprijed, tražeći moje bradavice, malo prema nazad jednom rukom držeći se za moje butine, drugom milujući mi jaja, a onda se ponovno vratila u uspravan položaj i nabijala na moj kurac. milf jaše mladi tvrdi kurac

Joj nemogu više, sise, gnječi mi sise, ali jako, jako, ne štedi me. Malo se nagnula prema meni, ja sam je objema rukama zgrabio za sise i stvarno ih stiskao što sam više mogao, to joj je bilo dovoljno da svši, klone na mene, dok mi je kurac još uvjek bio u njenoj pički, pomaknuo sam joj kosu da je mogu poljubiti, a onda je okrenuo tako da je ona sad bila na leđima, zadigao joj jednu nogu sebi na rame i nastavio kliziti po njoj, tako jako da su mi se jaja prepuna sperme, koja još nije htjela van nabijala na njenu guzu.

Nemoj više, nemogu, gotova sam. A baš to mi je dalo još snage, nabijao sam se sve brže, tražeći joj prstima njen ulaz u guzu. Kad sam joj prst uvalio unutra ponovno je svšila u savršenom orgazmu. Kako sad hoćeš ljubavi, gdje bi štangu. U grlo, pusti je malo da se odmori. Izvadio sam ga iz pičke, namjestio je u 69 i pustio je da radi s njim što hoće, a ja sam lizao i grickao lijepo izbrijani klitić. Čuo sam je samo kako stenje i grca, jer bio joj je prevelik, al kako mi je rukama mogla dohvatiti jaja, ubrzo je mlaz moje sperme završio u njenom grlu, i po licu. Ja sam joj i dalje lizao klitić i osjetio sam ono grčenje tjela. Moja sperma i moje lizanje opet su je doveli do vrhunca. Kad sam se okrenuo prema njoj bila je to druga žena, potpuno iscrpljena.

Jel ti dobro, hoćes vode, soka. Ne daj mi nešto žestoko, ako imaš i čašu vode. Zazvonio joj je mobitel, ali nije bila u stanju odgovoriti taj čas i pustila ga je da odzvoni do kraja. Donio sam joj žesticu i vodu, i sebi naravno, malo se povratila i rekla nikad u životu nisam doživjela tri orgazma za redom. Stvarno si dobar a ti si samo jednom svršio.

Ma ne brini se tako je ispalo, možda drugi put bude obrnuto.
Ponovno joj je zazvonio mobitel, muž, šapnula je. Ovaj put se javila, rekla mu ti nemaš pojma koliki su redovi ovdje, nisam još gotova, trebala bi uskoro doći na red, javit ću ti se.
Popili smo po još jedno piće, ponovo sam je počeo maziti, stiskati joj sise, tražiti njen jezik, rukama joj prelazeći pičku, kurac mi je opet skočio. Jesi za još jednu štangu? Opet se popela na mene, strpala ga u svoju pičku, sad joj je već bio poznat, ponovila istu igru, izvijajući se i naginjući naprijed, nazad, isto mi štipajući bradavice, i milujući jaja.

Rekao sam joj Milka sad sam ja gotov, svršit ću, hoćeš da ga vadim. Ni slučajno samo je napuni, na tabletama sam. I opet su mlazovi moje sperme ispunili ovaj put njenu pičku, kad je legla pored mene sve se cjedilo iz nje, ja sam joj rukom trljao svoju vlastitu spermu po pički i klitiću, sve dok i ona nije ponovo svršila. razvaljena pička puna sperme

Eto vidiš sad si ti bila izdržljivija, pa rekao sam ti. Malo smo se još mazili i ljubili, otišla se istuširati, spremila se, popili smo još po jednu i otišla je. Nemoj me pratiti, znam da i ti imaš svog posla, ali ostajemo u vezi. Čim je izašla iz zgrade dobio sam poruku, nikad u životu nisam se ovako dobro izjebala. Odgovorio sam, ali hoćeš, i otišao pod tuš.
Taman kad sam završio nazvala je i moja žena da pita kako sam, odgovorio sam pa ne baš nešto najbolje danas, i to poslije i meni, mada Milki to nisam htio reći najbolje jebačine u životu. Naravno da smo Milka i ja ostali u kontaktu porukama, oboje željno očekujući dan kad ćemo sve ponoviti

Pa naravno da svaka priča ima nastavak, ali ovaj je pomalo tužan za mene.
Šibali smo si mi i dalje poruke pune seksa, čak i ljubavi, ali ona je kako sam i pretpostavljao, jako brzo dobila posao, pa i ja bi je da imam birtiju primio bez razmišljanja.
Što je najgore, posao joj je sad bio blizo kuće, a kako je živjela sa svekrvom i kćerkom, mogao sam je vidjeti tek kad bi odlazila na posao, u poslijepodnevnu smjenu, i to na kratko, a kad bi se vraćala, muž(veličanstveni)bi uvjek dolazio po nju. Jesmo kad bi je pratio na posao u pothodniku, tko zna Gajnice, zna na koji mislim, znali se dobro požvaliti, ali to je nažalost bilo sve.

Jedno jutro dobio sam poruku kako je škola bila gotova da šalje kćer svojoj mami na selo, ali problem je i dalje bila svekrva. Sve češće sam je čekao da ide na posao, želio sam bar njene poljupce, kad joj već nisam mogao doći do pičke. Priznala bi ona meni da joj je vlažna, ali šta je to vrijedilo.

Koliko ti kćer ostaje kod bake?

Pa sigurno mjesec dana.

Život nam se nastavio na porukama i na tim kratkim susretima, dok me nije nazvala i rekla, svekrvu smo noćas odvezli u bolnicu, pozlilo joj je i ostavili su je ako možeš dođi sutra u jutro iza osam k meni, ali ponesi nešto u ruci, koda si anketar, ili koda očitavaš brojila, moji susjedi sve vide.

Bio sam kod nje u 9, pozvonio sa hrpom praznih papira u ruci, kod nje je sve bilo spušteno, čak sam pomislio da se nešto zakompliciralo, pa da je morala u bolnicu. Ipak vrata su se otvorila, stajali smo na njima nekoliko minuta jer me kao ispitivala tko sam ja, a ja sam buljio u njenu lepršavu haljinu. Uvela me je u polumrak svoje kuće, dobro smo se izljubili, moj kurac bio je napet od iščekivanja, ona je samo ovlaš prešla preko njega, uzela me za ruku i odvela u spavaću sobu.

Bila je u potpunom mraku, soba, kad je Milka rekla sad ćeš ti doživjeti nešto posebno. Sagnula se i upalila malu lampicu, crvene svjetlosti, ispod štange o kojoj mi je pričala.
Polako, vječnost je raskopčavala svoju haljinu, spustila je na pod, ja sam bio na krevetu, jer tako je tražila, skinula grudnjak, bacila ga na mene, isto ko gaćice, i počela se penjati uz štangu. Što ono jebeno crveno svjetlo, što njeno jahanje po štangi, uglavnom nakon par minuta ja sam sve iz svojih jaja izbacio u vlastite gaće. I na trapericama se vidjela vlažna mrlja. Sišla je i rekla ajde sad idemo po macana.

Malo se iznenadila, kad je vidjela da sam svršio, ali bila je sretna, što me toliko uzbudila. Nista se ti nebrini sad će tvoja Milka njega vratiti u život. Ma čim mi je uzela u ruke jaja i počela ga ljubiti ništa ga više nije moglo zaustaviti. Čak je bilo dobro što sam već svršio, jer sad sam mogao puno duže izdržati.

Ne želim pričati o ohoh aaaah, ali doživjela je tri orgazma, , treći kad sam joj spermom napunio pičku. Nismo se više jebali koda smo znali da je to kraj naše ljubavne veze, samo smo se dugo mazili i ljubili. Kad sam otišao od nje, poruke su stizale još par dana, a onda je na jednoj pisalo dobila sam posao u Saboru. Promjenila je broj mobitela, ja je nisam želio uznemiravati, poštovao sam njenu odluku, i više se nikad nismo niti vidjeli ni čuli.

(Visited 395 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.