Analni seks boli!?

DA LI POSTOJI NEŠTO ŠTO MOŽEMO UČINITI?

Pitanje: Partneri smo preko 20 godina i tek nedavno smo počeli eksperimentisati sa analnim seksom. Probali smo tri puta ali uvek je previše bolno pa ne možemo nastaviti. Probali smo i sa lubrikantima za smanjenje senzitivnosti (desensitizing lube). Zaista ne znam šta radimo pogrešno. Imate li neku sugestiju ili savet za one koji prvi put žele da probaju anal?

Odgovor: Sigurni smo da ne radite ništa pogrešno, sve što je potrebno jeste da se smirite i da usporite. Žurba nije poželjna. Ovo nije toliko redak problem, posebno jer većina parova odmah krene penis-u-anus, umesto da grade korak po korak.

Za početak- te antisenzitivne lubrikante bacite! Oni samo zamaskiraju bol što je veoma opasno jer možete da se ozbiljno povredite. Ono što treba da imate jesu blagi, predivni lubrikanti za analni seks na bazi vode. To predlažemo i iskusnim partnerima a posebno onima koji tek žele da uđu u svet analnog seksa.

Ključ dobrog analnog seksa nije u tome da prosto nabijete penis u anus već da učite, da čitate svoje osećaje da dozvolite telu da se prirodno ponaša.
Anal jeste krajnji cilj, ali njega neće ostvariti odmah. Prvo što je važno jeste stimulacija pre svega predela oko čmarića i stvaranja tog divnog osećaja, dakle građenje senzitiviteta oko tog predela. Neka se partnerka raširi i dozvoli svom muškarcu da joj prelije velike količine lubrikanta svuda po guzovima, po anusu. Neka vrhovima prstiju kruži i masira sve te predele- prvo udaljene delove guzova, pa sve bliže ka sredini, a naposletku i topao čmarić.stakleni analni dildo

Prvo mekanim dodirima da se ta osetljiva rupica navikne, a potom malo jači pritisak. Nikako gurati prst unutra. Prerano je za taj potez. Polako, radite na opuštanju tih zategnutih mišića oko anusa. Ako se napalite tada (a nadamo se da hoćete), dozvolite partneru da vam stimuliže i mazi i druge osetljive delove tela, i neka se završi sa orgazmom ili više njih, ništa loše u tome 🙂

Dakle, kada se osećate dovoljno opuštenom sa ovom prvom fazom, muški partner neka polako krene da se igra prstićem po čmariću ali je važno da prst bude takođe dobrano obložen lubrikantom. Potrebno je da ga uvlači polako, članak po članak prsta, a usput drugom rukom da vam stimuliše klitoris. Neka vas tako mazi sve dok ne bude celim prstom u vašoj guzi. Orgazam je ovde takođe krajnje poželjan.

Sledeći korak je korišćenje nešto manjeg analnog dilda. Ponovo sve isto- polako i lagano, puno lubrikanta, masaža, stimulacija, masturbacija i naravno penetracija prstom pre nego oprezno uđe sa analnim dildom u anus. Stakleni ili ne rđajući metalni dildoi su sjajni, mada uvek trebate koristiti one koji vama najviše odgovaraju, ali najvažnije je da NE sme biti prevelik!metalni analni dildo

Sve dalje zavisi striktno od vas dvoje koliko ste spremni, koliko se osećate lagodno i opušteno. Možete možda preći na neki veći analni dildo, ili čak i na još veću varijantu veličine i oblika kao pravi penis. Preporučujemo stakleni veštački kurac koji podmazan sjajno klizi a i imate veću kontrolu brzine i dubine koja vam odgovara.

Šta želite da postignete na kraju- pa naš savet je da sve ovo odradite, dakle sve ove korake od prvog do poslednjeg, sve u jednoj sesiji, i da se na kraju sve završi sa analnim seksom. Zašto? Pa zato što dok dođete do analnog seksa bićete već potpuno prekriveni lubrikantom, opušteni, blago otvoreni i nadasve veoma napaljeni. Ipak, kao i svi koraci do tada- NE žurite.
Kurac vašeg partnera treba da ulazi polako, deo po deo, a ne da vam ga odmah nabije do kraja. Bitno je da ide lagano da biste se i vi navikli na osećaj i na potpuno nov doživljaj. Tokom celog ovog procesa penetracije poželjno je da ili partner ili vi sami trljate svoj klitoris, ili da ga stimulišete vibratorom.
Ako u bilo kom trenutku osetite neugodnu jaču bol, potrebno je zaustaviti se i ponovo krenuti od prvog koraka i ponovo graditi sve ispočetka. Dakle, kao što vidite, strpljenje je veoma važno.
Ako se pak opet, pa opet i OPET pojavi ista bol, tada je već moguće da postoji neki drugi fizički problem i tada je možda potrebno tražiti mišljenje lekara specijaliste.

Ukoliko ste potpuno zdravi tada nema sumnje da će ovih par preporuka učiniti vaš seksualni život boljim i da ćete napokon uživati u sjajnom analnom seksu 🙂

izvor link: https://www.kinkly.com/7/5786/sex-tips/anal-sex/anal-sex-hurts-is-there-anything-i-can-do

(Visited 981 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.