februar 26, 2024

Mamin Dečko- Godine prave razliku

1
očuh duboko svršio u nju

Imala sam devetnaest godina. Definitivno legalna i nikako devica, ali to ne umanjuje stepen razvrata koji sam dozvolila i učinila. Na kraju krajeva, on je bio mnogo stariji čovek, bukvalno dovoljno star da mi bude otac. Imao je dvoje male dece iz prethodnog braka pa me je mama zamolila da kad ona nije tu da uskočim i pomognem im oko njih. Zanimljivo da je i moja mama bila 10ak godina mlađa od njega. Pretpostavljam da je voleo mlađe žene.

„Zdravo Dragana“, rekao je kada je oko deset uveče ušao u dnevnu sobu. “Kakvi su bili?”

“Bili su sjajni Marko, kao i uvek.” Odgovorila sam i počela da skupljam svoje stvari.

“Žuriš negde”

“Khm… molim?” Pitanje me je zateklo.

“Ostani, popij piće sa mnom. Već dugo sam sa tvojom mamom a imam osećaj da nismo ni propisno se upoznali.”

U svakoj drugoj situaciji bih odbila, ali bio je to naporan i dug dan, prijalo bi mi piće dva. “Pa kontam da bi to bilo u redu.”

“Sjajno. Kao što znaš tvoja mama je na službenum putovanju i osećam potrebu za malo… ženskog društva.” Nešto u načinu na koji je to rekao me je uznemirilo, ali nešto u tom jebenom pogledu kada mi je davao piće me je i napalilo.

„Dakle, Marko…“

“Zovi me Tata.” rekao je i položio ruku na moje golo koleno. „Znam da ti ja to tehnički nisam, ali tvoja mama i ja imamo velike planove i… Uostalom, reč očuh je užasna i čini me još matorijim.“

Da ga zovem tat? To je tek bilo neprijatno i čudno, posebno sa tom rukom koja se smestila na moju nogu. “U redu, tata. Kako posao?”

“Znaš Dragana, ja te poznajem toliko godina. Bila si praktično devojčica. A sada… pogledaj se. Izrasla si u tako lepu mladu ženu.” klizio je rukom uz moju nogu.

“Marko?”

“Tata je lepše… slobodno.”

“T… tata, nisam sigurna u ovo. Mislim da bi možda trebalo da odem.”

“Misliš da bi trebalo da ideš? Ili zaista želiš da odeš?”

Jebote kako je bio moćan i seksi sa svojim tonom pogledom i rukom na meni. Da, u tom trenutku, njegova ruka je stigla na odredište i tada sam znala da nema povratka. Matori je bio ozbiljan zavodnik. Sada mi je jasno zašto je moja mama pala na njega. Marko mi je okrenuo lice tako da smo bili oči u oči, želeći da odgovorim na njegovo pitanje.

“Ne želim…”, konačno sam priznala.

„Nisam ni mislio.“ rekao je pre nego što se nagnuo i počeo da me ljubi. U isto vreme, počeo je da mi masira pičku ispod suknje kroz gaćice. “Hmmmm”, rekao je između poljubaca, “siguran sam da ovo nije ništa novo za tebe. Ali kladim se da mogu da te naučim da osetiš neke stvari koje nikada ranije nisi osetila.” Sa tim je ustao ispred mene i svukao mi suknju sa gaćicama pre nego što je ponovo seo pored mene.

Takođe je vratio ruku gde je bila, ali ovaj put bez ičega između njegove tople ruke i moje još toplije pice. Nagnuo se i počeo da mi ljubi vrat dok je klizio prstom između mojih usmina i lagano počeo da mi miluje klitoris. Jedva je pomerao prst, a dodir mu je bio tako mekan da sam ga jedva osećala. Ali to je bilo dovoljno da mi prođe drhtavica kroz celo telo. Počela sam da stenjem.

“Sviđa ti se to Dragana?” šapnuo mi je na uho, hrapavim glasom od želje. „Znaš“, nastavio je, „razmišljao sam o ovome već duže vreme. Još od tvoje mature. Ona seksi haljina koju si nosila…“

Dok je pričao, polako je povećavao tempo i pritisak koji je koristio na moj klitoris. Jauci su mi postajali sve češći i počela sam pomalo da se migoljim. Niko od momaka sa kojima sam bila nije posvetio toliko pažnje tom delu mene, i jebeno sam uživala u tome.

„Znaš, te noći sam tvoju mamu razvalio od kurca… zamišljajući sve vreme da si to ti.“ očuh je jebe prstima

Upravo tada je pomerio prst i nisam mogla da se suzdržim, a da malo ne zaplačem. “Uuuhhhhh”, odgovorio je, i dalje sa onim seksi šapatom u mom uhu, “našao sam pravo mesto izgleda.” Za razliku od mlađih momaka koje sam tucala, shvatio je da moje stenjanje nije poziv da ubrzamo. Ne, nastavio je da radi upravo ono što je izazvalo moju reakciju.

“Hoćeš li da svršiš za mene dušo?” disao mi je na uho. “Jer tek kada svršiš možemo početi.” Više nisam mogla mirno da sedim, a jauci su mi postajali još glasniji. „Hajde dušo“, ohrabrio me je. “Hoću da te jebem! Tatica želi da te tuca.”

Mnogim devojkama bi ono što je rekao bilo uvredljivo, čak i pod ovim okolnostima, ali ne i meni. To me je čak gurnulo preko ivice. Leđa su mi se izvila sa kauča dok sam mu svršavala preko prstiju. “Da, to je to dušo, svrši za mene.”

Razliku u svemu čini iskustvo. Tamo gde bi momci mojih godina stali, Marko je nastavio da ide, i ide, i ide. I sve vreme mi je šaputao prljave stvari, čineći iskustvo još uzbudljivijim. Konačno, povikala sam kada je moj orgazam došao do eksplozivnog kraja, a moja pica je eruptirala poput vulkana po njegovoj ruci. Mark je povukao ruku i počeo da liže prste, gledajući me pravo u oči.

“Mmmm… dušo, imaš jako dobar ukus.” očuh joj liže pičku

Raširio mi je noge dalje i počeo da liže sve sokove sa mojih usmina. Polako, nežno, uživajući u svakoj kapi moje esencije. Proveo je nekoliko minuta dole, pružajući mi zadovoljstvo ali mi je dozvoljavao da se oporavim od svog prvog vrhunca. Polako se popeo prema meni, oči su mu gorele od požude.

“Jesi li spremna Dragana?” upitao je kad je konačno stigao da mi skine majicu. Sve što sam mogla da uradim bio je jedan klim glavom. “Dobro.” rekao je sekund kasnije, usta su mu se spustila na jednu od mojih bradavica, sa slobodnom rukom otkopčavao je svoj kaiš. Pre nego što sam uopšte znala šta se dešava, bio je pred mojim ulazom.

“Uhhh tata!!” Povikala sam kada sam osetila da me njegova dužina ispunjava.

“Da Dragana?” promuklo je prošaputao dok je polako počeo nabijati u mene.

Radio je to tako sporo, tako dugo, da sam mislila da ću poludeti. Moji prsti su se zabili u njegova leđa. Bila sam tako sigurna da će svakog sekunda ubrzati i početi stvarno da me jebe. Ali ne. Samo je držao taj spori, ujednačeni ritam, sve vreme držeći oči uperene u moje. Mora da je video molbu u mojim očima da krene na žestoko, ali je sporo nastavio.

Onda sam primetila nešto u njegovim očima. Skoro kao izazov, u nedostatku bolje reči.

“Marko?” zastenjala sam.

“Da Dragana?” upitao je svojim seksi šapatom i dalje pod savršenom kontrolom.

“Jebi me Marko! Tata jebi me!” Rekla sam brzo, pre nego što sam izgubila živce.

“To je ono što sam čekao da čujem dušo.”

U jednom otkucaju srca prešao je od sporog i mekog do brzog i grubog. Morao je da pokrije moja usta svojima samo da bi prigušio moj vrisak. Svršila sam u prvih nekoliko pokreta, a od tada je svaki vrhunac vodio direktno u još bolji, jači, duži orgazam. Taman kada sam pomislila da ne mogu više da izdržim, Marko je ubrzao i zastenjao. “O Dragana!” viknuo je kad je njegova sperma počela da pulsira u meni. Bila sam jebeno napunjena! očuh duboko svršio u nju

**

Ostali smo tu gde smo bili nekoliko minuta, niko od nas nije želeo da prekine čaroliju. Zatim je Marko ustao. „Uzimaš pilule zar ne??“, upitao je, očigledno više nego malo zabrinut.

“Ne brini tatice.” Rekla sam sa osmehom žene koja je prvi put propisno izjebana.

Marko je sigurno prepoznao taj osmeh. „Hajdemo pod tuš.”

Nakon senzualnog tuširanja, preselili smo se u krevet gde smo proveli ostatak noći. Probudila sam se sledećeg jutra i zatekla Marka pored kreveta, a njegov tvrdi penis pokazivao je prema meni prekriven šlagom. “Dobro jutro dušo.” rekao je. Šta je drugo bilo da se radi nego da uživam u kurcu za doručak? Taman kad sam htela da počnem da jedem, spopalo me je nešto strašno.

“Deca?” upitala sam užasnuto.

„Ne brini. Premestio sam ti svu odeću pre nego što su ustali i već su otišli kod mojih.

“Oh. Pa u tom slučaju, pretpostavljam da imamo ceo vikend.”

“Izgleda da imamo.”

Taj vikend mi je zauvek promenio seksualni život. Tucali smo se u svakoj prostoriji. Od tada sam zahtevala da me tretiraju… na određeni način kada je u pitanju seks. Zahtevala sam da moja pica dobije onoliko ručne i oralne pažnje koliko će kurac bilo kog tipa dobiti od nje. Ako bi momak počeo da me jebe prebrzo, ja sam preuzimala kontrolu nad tempom.

I moram reći da su momci sa kojima sam spavala uvek bili prijatno iznenađeni. I naravno – ako nisu znali kako da pričaju prljavo – nisu dobili ništa. Što se tiče Marka, on je oženio moju mamu posle godinu dana. Zajedno smo birali prsten jer najbolje znam mamin ukus. Posle sam mu i drkala kurac dok sam nosila baš taj isti prsten. Život je zaista lep.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 22 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 8.550 times, 7 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Mamin Dečko- Godine prave razliku

  1. Da godine itekako prave razliku.. svaka koja je probala starijeg “taticu” to zna. ok pricica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!