februar 26, 2024
komšija je jebe u pičku

Bio je vreo letnji dan. Moja deca su otišla kod bake i dede, pa sam ostala sama. Bila sam u svom prelepom dvorištu i uživala u užarenom suncu i hladnom povetarcu ležeći u bikiniju. Pokušavala sam da pocrnim i nisam se stidela svog tela jer sam bila u formi prvi put posle dosta godina. Imala sam četvoro dece, ali sam konačno uspela da smršam. Verovatno sam bila u najboljoj formi svog života i mogla sam da stanem u bikini koji sam davno kupila.

Bila sam uzbuđena i želela sam da dobijem preplanulost. Uvek sam bila skromna i konzervativno obučena pa sam se baš zaprepastila otvaranjem kliznih staklenih vrata i videla ga da stoji i gleda u mene u oskudnom bikiniju.

„Izvinite, zvonio sam ali niste otvarali pa sam ušao u dvorište. Sećate se da smo se danas dogovorili da pogledam vaš frižider?”

Totalno sam zaboravila za dogovor sa svojim mladim komšijom. „Daaaa, da naravno, sada se sećam“, rekla sam dok sam peškirom pokušavala da sakrijem svoje izloženo telo.

„U redu je, nije problem ako ste zaboravili, vidim da sam došao u nezgodnom trenutku, mogu ja da dođem sutra.” sunčanje milf komšinica

Zbunjena, ispratila sam ga pogledom. Sada kada je otišao, odlučila sam da skinem gornji deo i da se bacim na sunčanje. Ne znam da li je to bila vrućina ili ekstremni nivo udobnosti koji sam osećala, ali dok sam dremala počela sam da se palim i maštam o komšiji. Pokušavala sam da razmišljam o drugim stvarima, ali misli nisu htele da me slušaju. Činilo se da se krv koncentriše dole između mojih nogu što je dovelo do vrućeg peckanja. To me je navelo da počnem da pritiskam svoju picu na preklop peškira ispod mene koji je bio na pravom mestu.

Bila sam toliko mokra da je počelo polako da mi kaplje niz usmine i da se upija u bikini. Osećala sam da mi treba nešto u sebi. Sada su mi misli otišle predaleko i uhvatila sam se za pičku. Malo sam je trljala preko gaćica dok nisam počela da stenjem. Tada sam ustala i krenula u kuću da uzmem nešto za piće. Kada sam ušla u kuću napravila sam korak unazad i uzdahnula. On nije otišao. Sedeo je na kauču pored prozora sa spuštenim pantalonama.

Lice mu je bilo rumeno i crveno od stida dok je njegov tvrdi veliki penis bio u njegovoj ruci. Očigledno je drkao gledajući kroz prozor u mene. Bila sam šokirana. Ipak, bilo je lepo videti tako lepog golog mladog čoveka posle toliko vremena. Bio sam polaskana što je bio tako uzbuđen, ali i užasnuta neprijatnom situacijom i narušavanjem moje privatnosti.

Oboma nam je trebalo nekoliko sekundi da saberemo misli. Prvo je pokušao da podigne pantalone, ali je zastao i izvinio se. Nisam baš čula izvinjenje jer su moje oči sada uživale u pogledu. Čudno vreme za razmišljanje o seksu, znam, ali upravo sam maštala o njemu, a sada je bio ispred mene go i ukočen kao kamen. Iako sam bila potresena, još uvek sam bila jebeno napaljena i uzbuđena zbog cele situacije.

Bila sam rastrgana. Pola mene je htelo da vrisne i da mu kaže da izađe, ali druga strana je želela i dalje da ga gleda. Cela ova stvar je bila ogromno NE i potpuno van granica i oboje smo to znali. Ali ponekad je to ono što sve čini privlačnijim. Znala sam šta treba da uradim – da završim.

„Molim te da sada zaista napustiš moju kuću“, rekla sam mirno.

Opet je pokušao da se izvini, ali nije ustao. Njegov penis je sada bio naslonjen na stomak pored pupka. Moram biti potpuno iskrena – njegov kurac je bio prelep. Mekanog i glatkog izgleda divne veličine. Ruke su mu ležale sa strane, veoma jake ruke. A noge su mu bile kao izvajane. Teško je progutao pljuvačku i frustrirajuće rekao, „molim te, samo me pusti da svršim dok te gledam.”

„Šta!” Uzviknula sam. Samo me je pogledao i čekao odgovor. Pauza kao da je trajala sat vremena. I dalje sam rukama skrivala svoje grudi koliko je to uopšte bilo moguće. Njegov pogled je prošao kroz mene. Izgledao je tako odlučan. „Moraš da odeš.“ I dalje se nije pomerio. drka na komšinicu

„Ne mogu da odem… Ne nakon što sam ovako blizu. Molim te, samo me pusti da završim i ja ću otići.“

„Dobro, idi u kupatilo i obavi to“, odgovorila sam hladno.

Zatim je zgrabio svoj kurac, stisnuo ga, uzdahnuo, a potom počeo da ga drka. „Želim da te gledam dok svršavam“, rekao je divljeg izraza lica.

Sada nisam znala šta da radim. Osećala sam se zarobljeno. Nije išao nigde. Rekla sam “ok”, stala sam ispred njega a on je počeo da se zadovoljava. Gledajući ga kako uzima moje telo svojim očima, odmah mi je poslalo krv između nogu. Osećala sam se krivim, ali ta krivica je skoro odmah prešla na želju. Zastao je na sekund i pitao da li volim da gledam.

Odbrusila sam, “ne, samo želim da završiš.”

„Zašto su ti onda bradavice tvrde?” Pogledala sam dole i videla da mi jedna bradavica probija kroz prste. Sada sam osetila da sokovi klize iz moje pulsirajuće pičke i kaplje na materijal bikinija. Srce mi je ponovo ubrzalo. Zvučao je kao da se sprema da svrši. „Molim vas komšinice, tako ste lepi… spustite ruke za mene.”

Očajnički sam želela da ovo okončam što pre, pa sam ih spustila nadajući se da će mu ovo pomoći da svrši. Moje grudi su sada bile natečene, a bradavice su mi bile potpuno tvrde i otkrivene. Bila sam tako uzbuđena što sam mu pokazala svoje grudi. Bio je to moj period ovulacije, pa je to verovatno objasnilo koliko sam bila mokra i uzbuđena. Sada sam videla da mu je vrh penisa bio mokar od bistre tečnosti koja mu je curela niz glavić, ali još uvek nema orgazma.

U činu očaja u nadi da ću okončati brže, odlučila sam da mu pokažem više. Povukla sam prednji deo bikinija u stranu da bih otkrila svoju picu. Očekivala sam da će svršiti, ali on je ustao, uhvatio me za ruke i bacio na kauč. Legao je na mene i odmah sam mogla da osetim njegov topli vlažni dah na svom vratu… delovao je van kontrole i gotovo divlje od želje. Želja za jednom stvari. Da bude u meni.

Povukao mi je donji deo u stranu i gurnuo svoj pulsirajući i veoma vruć penis uz usmine moje ovulirajuće pice. Stavila sam mu ruke na grudi i rekla „Ne u mene…. ovuliram.” Ali ništa ga nije moglo zaustaviti. Uhvatio me je za zglobove i raširio mi ruke prikovavši me. Nije trebalo mnogo sile da uđe u mene. Postala sam opijena željom čim mi ga je grubo nabio o kraja. Stenjao je i tucao me, ali ja sam znala koliko je ovo opasno i kako jednostavna odluka da svrši u mene može imati posledice na život. „Jebi me… jebi me… samo nemoj da svršiš u mene. Znam da želiš ali… uffff….” komšija je jebe u pičku

Počeo je divljački da me gnječi za sise i da me jebe, osetila sam svaki njegov centimtar duboko u sebi. Ali onda se desilo ono čega sam se pribojavala. Počela sam da svršavam a sa tim sam izazvala i njegov orgazam. Njegov pulsirajući penis je praznio seme u moju plodnu matericu. Njegovi testisi više ne počivaju na mom anusu, već su se povukli prema njegovom telu dok je svršavao. Mogla sam da osetim kako njegova sperma teče u meni. Bila sam prepunjna. Iskreno, uživala sam u trenutku. Konačno je izvukao kurac iz mene i poljubio me.

Ovo je bilo jedno od najintenzivnijih i seksualno najuzbudljivijih iskustava u mom životu. Nadam se da ste uživali. Slobodno podelite svoje mišljenje u komentarima.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 31 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 8.297 times, 12 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Komšija me je gledao

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!