sisanje kamiondžiji kurac

Kamiondžija

Erotske price

Druga smjena na poslu i usput se pokvari auto. Kasno je i ne zna koga da zove. Uspjela je da parkira na parkingu neke gostione pored koje se nalazi bus stanica. Javila se konobaru i ostavila auto, a potom otišla na stanicu. Već dugo nije bilo nikakvog busa i počela je da gubi nadu da će bilo šta i naići. Pješke nije mogla jer je daleko. Sačekaće još malo. Ako ništa ne naiđe, zvaće taxi.

Ubrzo se tu parkira kamion. Iz njega izađe visok, zgodan muškarac i uljudnim glasom uz osmjeh je upita za jednu firmu koja se nalazi nedaleko od njene kuće. To pitanje je malo poremeti. Otkud baš tu da ide. Ona mu nesvejsno reče da zna jer je to blizu nje i pojasni mu. On u prvi moment krenu pa se zaustavi i okrenu. „Zašto ne pođeš samnom i pokažeš mi, a ja ću te onda odvesti kući koliko je moguće bliže. Znam da o nama kamiondžijama svašta pričaju, ali ne boj se.“- reče uz osmjeh.

Prvo nije znala šta da kaže. Nepoznat muškarac, a ipak je već jako kasno i mora kući. S druge strane je imala želu da se bar jednom poveze u kamionu. Sve joj se pomješalo u glavi. Na kraju je ipak pristala i ušla. Unutrašnjost kamiona joj se jako svidjela. Bilo je i jako udobno. On otpusti parkirnu kočnicu i krenuše.

Vožnja joj se jako svidjela i ona se malo raskomoti. Ubrzo je on uz malu dozu šale na svoj račun otpočeo razgovor. Kako su dalje odmicali, tako se i ona opuštala i sve više ulazila u priču s njim. Ubrzo je shvatila koliko je zapravo sretna. Počela je kiša. Gledala je kako brisači rade u jednakom ritmu i uživala u toplom zraku koji joj je milovao noge.

Malo po malo, opustila se i uživala u udobnoj vožnji. Kako je vrijeme odmicalo shvatili su da imaju dosta dodirnih tačaka i priča se sve više razvijala između njih. Šaljive i ozbiljne teme su se mjenjale. Odjednom ugledaše policijska svjetla na cesti. Radilo se o saobraćajnoj nezgodi. Sreća da nije bilo nastradalih već samo lakše povrede. Ali dalje se nije moglo. Rekli su im da će stajati neko vrijeme.

Automobili su se mogli okrenuti ili nekud proći, ali kamion ne. Morali su čekati. Kiša je sve jače padala i ona nije imala izbora već ostati tu gdje jeste. U nekom vidu romantične atmosfere, počeli su polako da dodiruju i ozbilnije teme. Na njemu se primjetilo da je jako zagrijan za nju. Veoma mu se dopadala. Ni ona nije bila baš ravnodušna prema njemu, jer se radilo o jako godnom i šarmantnom muškarcu. Jako joj je prijao njihov razgovor.

Rekao joj je da pređe na krevet ako želi, a on će im sipati piće i skuvati kafu. Prvo je odbijala, a potom pristala. Zanimalo ju je kakav je to krevet. Ustanovila je da i nije tako neudoban kako je mislila. Sjedila je tako da ju je on par puta dodirnuo tokom pripremanja kafe i rada po kabini. Njegov dodir joj je prijao.

Bio je neobično topao i ugodan. Primjetio je da se ona i ne pomjera na njegove slučajne dodire, pa je to počeo češće ponavljati dok je jednom nije dlanom dodirnuo po koljenu i na kratko zaustavio ruku i pogledao je ravno u oči. Uzvratila je pogled i samo se blago nasmijala. To je bilo dovoljno da krene u akciju. Zgrabio ju je požudno, oborio na krevet i počeo da ljubi. Miris svježe okupanog muškarca ju je zanio i ona poče da mu uzvraća istom mjerom.

Poljupci su bili sve strasniji i on je počeo da je miluje po sisama i stomaku. Smetala jeodjeća i on joj je košulju povukao na gore da bi zavukao ruku i počeo da je mazi po finoj mekoj koži. Strast se sve brže rasplamsavala i on joj stavi ruku u gaće i poče da mazi već vlažnu i vrelu pičku. Nakon toga, kurac mu se toliko digao da ga je bolio koliko je bio tvrd. Ona mu zavuče ruku u gaće i stegnu ga, a zatim poče lagano drkati od čega je on načisto poludio. 927 1000

Odjednom se začu kako kolona kreće i on je morao dalje. Nisu mogli vjerovati da moraju da prekinu u trenutku tolikog zanosa. Prvi put u životu mu je bilo drago što je zaglavio u gužvi i sad ovo. Ufff kako mu je bilo teško.

Kolona se polako kretala i onda se put nastavio. Vozio je polako i oprezno. Kurac mu nikako nije spadao. I dalje je stajao kao ruda. Ona ga je gledala i nije znala šta da radi jer je i sama bila jako uspaljena. Jednostavno više nije mogla čekati. Ovakvo uzbuđenje nikad nije doživjela. Rekla mu je da vozi polako i oprezno te da gleda cestu. Otkopčala je sigurnosni pojas, prišla mu i kleknula pored njega.

On je naštimao volan i sebe, a ona mu je polako smakla trenerku. Kurčina se praćaknu iz gaća ko velika riba u jezeru. Ona ga zgrabi i poče polako drkati. Ruka joj je polako klizila gore-dole niz kurčinu koja je kuckala u ujednačenom ritmu. Nakratko su se pogledali i izmjenili osmjehe. Gledala ga je i drkala još kratko, a onda se obliznu i poče da ga obrađuje. Prvo je lickala glavić odozgo i sa strane, a onda počela pomalo ga da stavlja.

sisanje kamiondžiji kuracLagano ga je trpala i jezikom lickala. Obuzeo ju je prelijep osjećaj i ona poče sve dublje u grlo da ga trpa. Izmjenjivala je trpanje kurca polako i duboko u grlo, a onda bi odjednom počela žestoko da ga puši. Kao da je željela da joj ga on sam trpa, tj da je jebe u grlo. On je dahtao i sve žešće stiskao volan. Mislio ju je zamoliti da prestane jer sve teže upravlj kamionom, ali jednostavno nije mogao. Nevjerovatna milina se prožimala kroz njegovo tijelo.

Vozio je uživao i patio. Nije znao šta da radi dok u jednom momentu nije uočio proširenje pored ceste. Rekao joj je da na trenutak prestane i parkirao kamion. Brzinom su navukli zastore u kabini i bacili se na krevet. Brzo i nespretno su skidali odjeću sa sebe. Njeno lijepo građeno tijelo ga je oduševilo. Velike sise su mu pružale poseban užitak i on se odmah baci na njih. Izgledalo je kao da želi da ih pojede u momentu. Grabio ih je rukama , mjesio i halapljivo trpao u usta. Lizao bradavice i pomalo ih grickao. Onda je počeo da se spušta niže. Lizao je stomak, milujući je po već vlažnoj pički.

Ona mu se sva predala. Dahtala je i lagano mješala kukovima uživajući u slatkom milovanju. Mrsila mu je kosu željno čekajući da joj poliže pičku. Osjetio je njeno drhtanje i spustio joj se u međunožje. Tiho je kriknula kada joj je jezikom dotakao pičku. Širokim, dugim jezikomobrađivao ju je po cijeloj pički i dovodio je do ludila vještim radom jezika. Ljubio joj je usmine, staavljao jezik u pičku i lickao klitoris. Kad je osjetio da gori od želje za kurcom, podigao se i ušao joj u međunožje.

Lagano joj je stavio kurac na pičku i počeo polako a ulazi. Kao da ju je izazivao. Polako ga je strpao do jaja i zastao. Jeknula je lagano. Laganim radom kukova ulazio je u nju do kraja i izlazio iz nje. Imao je osjećaj da ona gori.

Tad je počeo žešće da je nabija. Jače i jače je udarao dok se to nije pretvorilo u nabijanje na kurac. Ječala je sve jače i jače. Stiskala je usne i dahtala. To nabijanje joj je jako prijalo. Štimala se tako i radila kukovima da omogući kurčini da uđe što dublje. „Jebi me s guza, “ odjednom reče. „Nabijaj ga, ispuni je tom tvrdom kurčinm“. Rado ju je poslušao . Ona se okrenula i naštimala, a on ju je prihvatio za kukove i duboko joj ga nabio. Od starta je krenuo žestoko. razvaljivanje pice u kamionu

Udarao je kao lud i punio joj pičku. Stiskao je zube, dahtao i udarao dok su jaja plještala po pički. Krivila je glavu od užitka i lagano stenjala. „Puni mee, puni jeeee“. Stenjala je. Tad ju je čvršće stisnuo za kukove i ludački nabijao. Sve se treslo a zvuk jaja koja udaraju se glasno čuo. Odjednom je usporio i ludački jako je nabio na kurac do kraja i zaustavio na moment.

To je ponovio par puta. Svršavali su oboje uz glasno stenjanje. Topla sperma se razlijevala po pički dok je ona uživala nabijena na kurac. Ostali su tako dok se svaka kap nije istresla u pičku. Umorni od jebačine padoše na krevet. Nisu imali puno vremena za uživanje. Obukli su se i krenuli.

(Visited 845 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.