30 marta, 2023

Kako Prepoznati da vas Stidljiva Devojka Želi 2. Deo

nasmejana stidljivica
  1. Ako joj se sviđate, mogla bi se uznemiriti kad ste u njenoj blizini

Ovo je očigledan znak govora tela koji morate pročitati kod stidljivih devojaka. Ne izgledaju smireno i usredsređeno i iznenada počinju da se ponašaju nespretno kad im se približite. Vaše prisustvo ih uzbuđuje i čini nervoznim. Možda će se igrati sa svojom kosom, olovkama, telefonima i svime što im dođe u ruke samo da bi olakšali nervozan način razmišljanja.

 

  1. Da li se igra sa svojom kosom kad ste u blizini? igra se sa kosom

Odjednom počinje da se igra sa kosom ili pažljivo slaže i namešta kosu kad joj se približite. To je opšta nervna reakcija kao i kod mnogih ljudi koji dodiruju kosu kada su nervozni. Možda čak i sredi frizuru, jer želi da bude sigurna da izgleda dobro.

 

  1. Da li se stidljiva devojka iznenada pojavljuje svuda gde i vi?

Ona se može pretvarati da je to slučajno, ali vi niste budala! Ako svuda po gradu ona naleće kao “slučajno” na vas, možda se zapravo namerno druži sa prijateljima na mestima za koja zna da i vi posećujete. To su sigurni znaci da je stidljiva devojka zainteresovana za vas.

 

  1. Stidljiva devojka pokazuje znake interesovanja za vas sprijateljivši se sa svima u vašoj grupi

Čini to misleći da bi na ovaj način možda mogla da se sprijatelji i sa vama. Čudno je da je svi u vašoj grupi prilično dobro poznaju, osim vas. Sad samo čeka da joj priđete.

 

  1. Smeje se svim vašim glupim šalama smeje se svim forama

Ne smeju se svi našim šalama ili vragolijama. Ali ovu sramežljivu devojku ćete videti kako se smeje svim vašim forama, bile one duhovite ili ne. Često će se ona jedina jako smejati vašim glupim komentarima ili šalama. Da li joj se čine zaista smešnim ili ima neka druga skrivena interesovanja?

 

  1. Njeni prijatelji je je zezaju i zadirkuju kad god prođete

Prijatelji često odaju vaše tajne, a ako stidljivicu zadirkuju ili ćušnu u prolazu kad god prođete pored nje, to može značiti da svi znaju o njenim osećanjima prema vama. Zadirkivanje u grupi prijatelja je prilično često i svi smo to prošli nekoliko puta. Pročitajte znakove oko vas i pogledajte da li će je zadirkivati kad god prođete pored ili kad uđete u sobu u kojoj sedi sa svojim prijateljima.

 

  1. Razgovaraće sa vama satima ako pokrenete konverzaciju

Stidljiva devojka sama ne pokreće razgovor, ali ako to učinite vi, razgovara sa vama satim. Ne pokazuje znakove ni želju da završi razgovor, jer uživa u svakom trenutku razgovarajući s vama. Želi da vam kaže sve o sebi sada kada ima priliku.

 

  1. Promena stila odevanja ili frizure mogu biti znaci njenog interesovanja za vas

Da li je počela da se oblači drugačije proteklih dana? Da li ona to radi za vas? Da li želi da vas impresionira? Devojka koja je uvek viđena bez šminke i raščupana odjednom počinje da se moderno oblači i da nosi fensi frizure, definitivno joj se nešto mota po glavi. Da li ste VI razlog za ovu promenu?

 

  1. Često vam deli komplimente – jedan je od znakova pokazivanja interesa za vas

Počela je svakodnevno da vam udeljuje komplimente za vaš posao ili za odluke koje donosite. Iako vas to čini srećnim, možda biste trebali da nađete skrivenu nameru iza pohvala. Stidljiva devojka pokušaće da indirektno prenese svoju naklonost prema vama zasipajući vas pohvalama.

 

  1. Mogla bi vas potpuno ignorisati

Da završimo sa nečim što je pomalo čudno – potpuna ignorancija je takođe znak da se nekome sviđate. One se plaše da odaju svoja osećanja i zato odluče da vas potpuno ignorišu. Ali ovde je velika zamka jer gnorisanje može biti zato što vas zaista uopšte ne gotivi ili pak zato što joj se stvarno sviđate. E sad, ako dotična nema razloga za ono prvo, možda biste trebali razmisliti o drugom!

 

Zaključak lepa i stidljiva

Svako ima poseban način da izrazi svoju ljubav i brigu za nekoga. Iako je neko možda prilično smeo i neposredan sa svojim osećanjima, postoje i drugi koji se previše plaše da prenesu svoja istinska osećanja. To bi moglo biti zbog njihove sopstvene nesigurnosti. Često se plaše odbijanja i zato više vole da druga osoba povuče prvi potez. Davaće sve vrste poruka putem govora svog tela kako bi druga osoba razumela. Iz gore pomenute liste znakova lako je shvatiti da li se sramežljivoj devojci sviđate ili ne.

Potražite ove znakove i ako ste i vi zainteresovani, možda biste i sami mogli da napravite prvi potez. Ili biste mogli da produžite igru još neko vreme, znajući za njeno interesovanje za vas. U svakom slučaju, trebalo bi da razgovarate sa njom i možda joj i vi indirektno prenesete stav o svojim osećanjima prema njoj. A ako niste zainteresovani, takav razgovor će raščistiti stvari i sprečiti je od slamanja njenog srca. Možda čak i od nje dobijete potpuno poricanje, ali shvatite to pozitivno. Nema štete u raščišćavanju stvari pre nego što se dodatno zakomplikuju.

 

KRAJ

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.637 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Kako Prepoznati da vas Stidljiva Devojka Želi 2. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!