milfara u bikiniju

Gospođa sa Plaže 1. Deo

Erotske price

Ovaj događaj desio mi se 5. 8. 2019. Bio je to sasvim običan dan koji se pretvorio u odličan. Kao i svakog dana odlazim na kupanje na jednu plažu blizu Rijeke. Kako baš ne volim biti na plaži zbog gužve i klinaca koji divljaju, smijestim se na stijene koje su blizu te plaže.

milfara u bikinijuMjesto na koje obično idem je jedna poveća betonirana ploča. Međutim na toj ploči već se netko montirao isod suncobrana. Prvo sam mislio krenuti dalje, ali bacio sam pogled iz čiste znatiželje i vidio kako ispod suncobrana leži gospođa u toplesu i čita knjigu.

Malo sam pogledao uokolo da se uvijerim da li je sama, na moju sreću bila je. Odlučio sam se spustiti na tu ploču te sam je uljudno pozdravio sa dobar dan i upitao hoće li joj smetati da se smijestim ovdje, uzvratila mi je pozdrav i rekla da se slobodno smijestim.

Kada sam se smijestio i krenuo u more, iz mora sam je počeo malo bolje posmatrati. Bila je gospođa u 50-ima, (kasnje mi jerekla da ima 55). Malo prosjede kose. Sise je imala trojkice koje su još uvijek ljepo stajale sa malo većim bradavicama, preplanulog brončanog tijela od sunca koje je bilo ljepo utegnuto, noge savršeno ravne sa ljepom oblom i čvrstom stražnjcom u ljepom ljubičastom tanga kupaćem koji je razdvajao njene prekrasne polutke stražnjice.

Iako je bilo malo hladnije more ipak mi se kurac napeo u mojim kupaćim od njenog izglda i pomisli kako bi bilo ljepo da se pojebemo. Kako mi je to bilo u mislima, još sam se više napalio kada je legla na leđa i skvrčila noge u koljenima i šireći ih dok je čitala knjigu ljepo se ocrtavala njena pička koja je djelovala uredno.

(bil je skroz glatka). Nisam mogao odoljeti te sam izvadio kurac iz kupaćeg i gledajući u njenom pravcu počeo drkati zamišljajući kako joj ližem pičku. Kako sam bio napaljen nije trebalo dugo da svršim, malo sam se sredio otplivao da mi se kurac malo spusti te sam izašao da se malo osunčam.

Zatim je ona krenula da se osviježi, gledao sam je sa leđa dok je silazila prema vodi, izgledala je strašno sexy, njeni guzevi bili su čvrsti, nije nigdje imala celulita što bi se moglo očekivati od žene u njenim godinama, na njoj se vidjelo da drži do sebe i svoga izgleda, bila je zaista zgodna, čak su se mogle sakriti i neke mlađe djevojke od nje kojih je isto bila puna plaža.

Dok sam je tako pratio moj kurac se ponovno počeo propinjati. Htio sam započeti nekakav razgovor sa njom, razmišljao sam kako da joj pristupim.

U među vremenu naišao je val i odnio mi upaljač koji je stajao na rubu ploče, kako je i ona pušila to mi je bila prilika da počne priča. Kada se smjestila krenula je pripaliti cigaretu, odmah sam je upitao ako mogu dobiti vatre objašnjavajući kako je moj upaljač završio u moru. Kako sam je svako malo upitao za upaljač, htio sam joj se nekako odužiti te sam je pitao mogu li je počastiti kavom da se zahvalim za žicanje upaljača.

Nije htijela ni čut, ali ja sam bio uporan ne zato jer sam je želio počastiti kavom već sam imao plan da je probam smuljati i ako bude sreće dobijem i nešto više. Pristala je i ja sam otišao u birc koji se nalazio uz sklopu plaže, donio sam nam kave te smo počeli razgovor pritom se upoznali. Pričali smo o svemu, o knjigama koje voli čitati pa sve do osobnih stvari.

Više je ona govorila o sebi nego ja jer sam cjelo vrijeme suptilno postavljao pitanja i pozorno slušao njene odgovore. Rekla mi je da je žena pomorca, da ima dva sina koji je rijetko posjete jer su isto pomorci, a imaju i svoje obitelji tako da je često usamljena, iako ima prijateljice rekla je kako su joj strašno dosadne i naporne.

Dok smo tako razgovarali meni se mislima vrtilo kako bi joj volio povremeno praviti društvo, cijelo to vrijeme našeg razgovora ja sam gledao ispod tamnih naočala u njeno tijelo i prekrasne čvrste sise, namještajući se tako da ne vidi moj dignuti kurac.

U jednom trenutku nisam mogao izdržati te sam joj se izvinuo rekavši joj kako ne mogu skinuti pogled sa njenog tijela, zar ozbilno, pa nisam baš u cvijetu mladosti odgovori ona, na to ja njoj opet bacam kompliment, o da imate prekrasno tijelo, mogu se sakriti puno mlađe djevojke od vas, o pa hvala mladiću odgovori lagano smješkajući se te nastavi, naš gode mi te tvoje riječi i počne pogledom da me malo bolje odmjerava.

Iako sam prosječnog izgleda činilo mi se da joj se ipak dopadam. Znate, znaš prekine me, znaš jako si me uzbudila, moram malo u more da se rashladim kažem joj, da a kako sam te uzbudila pita ona mene, pa tako što mi je postalo tjesno u kupaćim gaćama odgovirim joj i ustanem se blizu nje, a na kupaćim se ljepo ocrtavao moj nabrekli kurac.

Skočio sam u vodu da se ohladim, ubrzo čuo sam kako netko doplivava do mene to je bila ona, krenuli smo plivati malo dalje od obale, kada je prišla blizu mene rekla je kako imam ljep kurac i počela je da ga mazi i lagano stišće svojom rukom.

Ja sam je obgrlio rukom oko struka približio je i počeli smo da se ljubimo, drugom rukom sam milovao njene sise koje su savršeno pristajale mojoj šaci. Zavukla je ruku u moje kupaće izvadila kurac i počela da ga drka ispod, a isto sam učinio i ja te sam smaknuo njene kupaće u stranu i počeo joj trljati pičku. trljanje pičke pod vodom

Tiho je stenala dok smo se ljubili, zatim sam lagano gurnuo svoja dva prsta u njenu pičku i počeo lagano da je jebem prstima.

Uhvatila se rukama oko moga vrata i počela stenjati, ahh ahhh brže šaputala mi je na uho, a ja sam sve brže svoje prste nabijao u njenu pičku, to moje prstačenje trajalo je nekih 5-6 minuta, da bi ubrzo počela da se trese i picinim mišićima stišće moje prste, još sam malo ubrzao i palcem protrljao njen klit i ona je počela svršavati jecajući zagrljena oko moga vrata.

Izvadio sam prste iz njene pičke i stavio ih u svoja usta te ih oblizao. Kad se malo smirila zahvalila se i rekla da mi je dužna orgazam, rekao sam da nema problema da ako ima vremena da možemo do nje. Tada mi je rekla kako neće moći jer dolazi sin po nju na plažu te da je vodi doma, ali kada izađemo van rekla je da razmjenimo brojeve mobitela i da ćemo se dogovoriti.

Kada smo izašli i malo se posušili upisali smo naše brojeve. Te smo nastavili razgovor, a ona je rekla kako dugo nije ovako svršila te da se zaželia kurca jer se nije jebala nekoliko mjeseci, te da sam ja došao kao naručen iako se tome nije nadala. Zazvonio joj je mobitel i nakon kratkog razgovora poklopila.

Rekla mi je da joj je to sin i da je tu za 10min, kada se spremila poljubila me i rekla da se čujemo za dan dva. Otišla je, a ja sam sada sa smješkom ostao da upijam zrake sunca iščekujući njen poziv.

 

Kraj 1. Dela

(Visited 1.690 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 4]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.