25 marta, 2023

Kad neće Supruga hoće njena Mama

tašta mu ga sisa žestoko

Oženio sam se vrlo mlad sa nepunih 20 godina, a moja supruga je tada imala 18 godina. Imamo troje predivne djece, sex nam je bio fenomenalan, jebali smo se stalno, jebali smo se gdje god smo stigli. Kada smo dobili treće djete kao da se nešto desilo u njoj. Sve manje je bila zainteresirana za sex.

Osjećaj je bio kao da želi samo da ja odradim svoje i svako svojim poslom. I s vremenom se desilo i to da se nismo sexali ni po nekoliko mjeseci. U početku sam mislio da je našla nekoga sa strane, ali sam se prevario, jednostavno joj nije bilo do toga. Bio sam sve više isfrustriran i zbog toga smo se često svađali.

Zbog toga htio sam naći sebi nešto sa strane, ali kako su moji roditelji u meni usadili moral nisam se usudio na takav korak. Međitim to se promjenilo isključivo zbog njene mame, moje punice. To se desilo prije 5-6 godina, a povremeno traje i danas.

Toga vikenda kada se desilo bio sam pozvan od strane punice, da li bi joj pomogao oko krečenja stana i da vidim šta se treba raditi te koliko materijala treba nabaviti. Pitao sam suprugu i klince žele li poći samnom, nisu bili zainteresirani te sam se sam uputio prema punici. Pozvonio sam i punica mi je otvorila vrata, kada sam je ugledao onako odjevenu u kratkim hlačicama i bjeloj majici bez grudnjaka zanjemio sam.

Punica je bila žena u 40 godinama, jako rano je ostala udovica, nije bila nekakav top model, visoka nekih 165 cm, punije građe, ali nikako debela već u skaldu sa godinama i stasom, kada sam je vidio tako slobodnije odjevenu dal zbog poduže nejebice ili nje same moram priznati da me je uzbudula. “Može kavica zete”, može odgovorim ja. Sjeo sam za kuhinjski stol, a ona je krenula kuhati kavu.

Dok je bila leđima okrenuta prema meni, pogled mi je bježao na njenu poveću i čvrstu guzicu, kada sa sagnula da iz doljnjeg ormarića izvadi šećer te onako nagužena primjetio sam da ne nosi gaćice. Sve sam je više počeo gledati sa pohotom zamišljajući kako je jebem u tu guzicu, kurac mi se počeo dizati sve više napinjući moje hlače. sexy guza od punice

Iz mog zamišljanja trgnuo me njen glas, “šta je zete, nekako si mi odsutan”, ma ne ne samo sam se nešto zamislio odgovorim. Sjela je na stolac do mene rastočila kavu i počeli smo pričati, pitala je zašto nije stigao ostatak bande, odgovorio sam kako im se nje dalo jer im je playstation bio zanimljiviji, a žena da se ne osjeća dobro. Da to sam i ja primjetila da se nešto dešava s njom u zadnje vrjeme govorila ja, ali ja nisam slušao jer sam gledao u njene sise kako se klate dok je mješala kavu.

Opet me je trgla pitanjem da li je sve uredu, “znaš da meni možeš sve reći, pa ti si mi kao sin”, govorivši to položila je svoju ruku na moje bedro, a kako mi je cjelo vrijeme bio napet kurac i pomaknut uz nogu, spuštajući ruku dodirnula je i njega. Kada ga je osjetila naglo se povukla te je shvatila da me je nesvjesno napalila svojim izgledom.

Oprosti zete, smetnula dam sa uma da ne nosim grudnjak”, ma ne brinite sve je to u redu, a kao iskusna žena primjetila je da se ipak nešto dešava samnom. Kako inače nisam baš pričljiv tip, počeo sam joj se otvarati govoreći o mojoj i ženinoj situaciji te kako nema seksa već mjesecima i kako me to sve više frustrira i da se često svađamo zbog toga. Pozorno je slušala moju ispovjed.

Kada sam završio sa pričom, rekla je samo kako je to zbilja veliki problem. “Mogu li ja kako pomoći”, ne znam kako odgovorm, “mislim da imam rješenje” i ponovno spusti ruku na moje bedro samo me ovaj put direkno me počela milovati po kurcu. Počeo sam se braniti mičući njenu ruku govoreći kako to nije u redu i da nemožemo to da uradimo.

Bila je uporna”pa zašto ne, i ja sam već dugo bez kurca i imam svoje potrebe, često drkam i guram si vibrator, treba mi pravi kurac, a ovako možemo pomoći jedno drugome i sve ostaje u obitelji i to će biti naša tajna koju nitko nemora znat. Nisam se ni snašao, a ona je zavukla ruku u moje hlače i počela lagano drkati, gledala me u oči govoreći mi kako imam ljep i dobar kurac. Ustao sam sa stolice i spustio hlače, a kurac je izletio kao katapultiran.

“Mmm kako ti je dobar”, spustila se na koljena i počela da ga drka i liže po cjeloj dužini, jezikom je kružila oko glavića povremeno ga usisavajući u svoja usta, pa se opet jezikom spuštala sve do mojih jaja te ih počela lizati i gutati. Vratla se ponovno do glavića i postepeno gurajući moj kurac u svoja usta sve do kraja, ponovila je to nekoliko puta i počela žestoko da mi puši.

tašta mu ga sisa žestokoOd uzbuđenja nisam mogao stajati te sam sjeo na stolicu, slinila ga je i sisala kao da joj je posljednji u životu. Radila je to tako dobro da sam počeo stenjati i uzdisati govoreći joj kako još niti jedna nije pušila tako dobro kao ona. Gledala me je u oči i svojski se trudila da me zadovolji, primjetila je da sam počeo sve brže uzdisati i da ću ubrzo svršiti, samo je još jače počela drkati i pušiti.

Malo sam se jače napeo i počeo svršavati u njena usta, to joj nije smetalo već je nastavila da mi drka i puši gutajući moju spermu. Tako je dobro pušila da mi se kurac nije spuštao, ustali smo i skinuli se, ona se popela na stol, raširila noge otvarajući mi svoju pičku uredno podšišanu i sređenu.

Lagano sam vrhom jezika počeo kružiti oko njenog klitorisa, ispustila je dugački uzdah, počeo sam sve brže lizati njen klitoris radeći pritisak jezikom, ah ah mm da liži ju liži mi pičku zete, govorila je, prstima sam širio njene male i velike usmine ne mičući jezik sa njene pičke, prsrima druge ruke lagano sam gurnuo u njenu pičku i počeo lagano da ih guram i vadim.

Ah ah ah ah stenjala je dok sam joj obrađivao njenu pičku jezikom i prstima. Jebi me zete, daj mi taj kurac, jebi svoju punicu, jebi svoju kurvu od punice, nisam mogao vkerovati kakve rječi izlaze iz nje. Ustao sam sa stolice, stao između njenih nogu, primio kurac prislonio na njen klit i počeo ga trljati!

“Jebi me više!” – zavapila je, glavićem sam prošao kroz njen otvor i samo kliznou u njenu pičku, rukama sam je uhvatio ispod bedara i počeo je jebati lagano ubrzavajući tempo. Uh uh ahaha mmmaah, čuli su se naši uzdasi a stol se je tresao i škripao ispod nas.

Spustila je ruku na kliroris i počela drkati kao luda govoreći mi da je jebem jače, aaaaaah aaaah svršavam nemoj stati aaaahh, počela se nekontrolirano tresti pod naletom orgazma. Legli smo na pod i namjestili se u 69, ja sam ležao na leđima, a ona preko mene, oralno smo zadovoljavali jedno drugu stenjajući punih ustiju.

Zatim me ona zajahala leđima okrenuta meni, jednom rukom opirala se o moja prsa, a drugom trljala klitoris nabijajući se i jašući na mome kurcu, ja sam joj za to vrijeme mjesuo sise. Nakon nekih pet minuta okrenula se za 180, legla na mene, ljubili smo se kao teenegeri ispreplićući jezike, a ja sam joj širio guzove i podizanjem kukova zabijao u njenu pičku.

Zatim sam joj prst gurnuo u šupak, jebajući je u obje rupe, ahhh mmmm ahhhh kako je ovo dobro, gurnuo sam i drugi prst u njen šupak i nemilosrdno joj rasturao obe rupe. Bila je sve glasnija i smo se nabila te je počela svršavari na mome kurcu mješajući kukovima. Rekao sam kako bi je volio jebati s gauza, digla se sa mene i nalaktivši se isprčila svoju guzu i pičku.

Popeo sam se iznad nje i naglo ga gurnuo u njenu pičku, zabijao sam se u nju kao stroj, ahhh to zete to jače jače izjebi me razvali mi pičku, jebao sam je koliko god sam mogao jače, osjetio sam kako mi dolazi da svršim, rekao sam joj to, ne vadi ga ne vadi samo me jebi i napuni me spermom, mmmmmm aah… žestoko je jebe zet

Nakon nekoliko minuta počeo sam se prazniti u njenoj pički, lagano sam usporavao jebajuće je dok nisam iscjedio i zadnju kap. Izvadio sam kurac, a ona ga je primila u svoja usta čisteći ga od naših zajedničkih sokova, dok se iz njene pičke cjedila moja sperma.

Onako goli sjeli smo za stol i popili kavu koja je bila hladna i dogovorili se da kada god mi se bude prijebalo da slobodno navratim kod nje. Od tada koristim svaku priliku da joj nešto radim po stanu, samo što svaki posao završi našom jebačinom. A i dalje je to naša tajna.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 8.919 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!