napaljena mazi pičku

Seksi Pitanja koja će je NAPALITI 3. Deo

Zanimljivosti o sexu

Preispitajte njene potrebe

  • Koliko me trenutno želiš? ● Gde me tačno želiš? Na sebi? U sebi? ● Kakav je osećaj? ● Da li ti se sviđa ovako draga moja? ● Voliš jače? ● Nežnije te pali? ● Gde želiš da ljubim… da ližem?

Ponekad se vaša devojka može jednako napaliti kada opisuje šta joj radite kao i kada joj divan analni sexkažete šta radite. Postavljanje pitanja koja je primoravaju da proceni sopstvene seksualne potrebe i želje učiniće je hiper svesnom i super napaljenom. Pitanja koja je podstiču da utvrdi gde tačno pulsira ne samo da vas vode do svih tačaka zadovoljstva u njenoj vlažnoj zemlji čudesa; takođe će je usredsrediti na to područje i pojačaće vrele senzacije.

Postavljanje prljavog pitanja koje zahteva detaljan odgovor vaše devojke je obostrano korisna vežba. Iako opisuje koliko se prljavo oseća, koliko joj zadovoljstva pružate i koliko ste vešti u svom zadatku, osećaćete se kao kralj sveta, a ona će sebe pretvoriti u eksplozivan orgazam.

 

Koketna prljava dominacija

  • Da li treba da te položim na ovaj sto i podsetim te koliko sam ti potreban? ● Koga voliš? Hmm? ● Da li ćeš se lepo ponašati ili ću morati da te prebacim preko kolena i išamaram ti tu nevaljalu guzu? ● Da li želiš da nastavim da trčim svojim toplim ustima i jezikom? ● Mogu da smislim bolje načine na koje bi koristila svoje usne… šta misliš o tome kurvice jedna? ● Da li stvarno želiš da me i dalje praviš ljubomornim? Ako je tako, bolje se pripremi za seks maraton, jer ću te toliko puta kresnuti danas, da nećeš imati energije da gledaš nikoga osim mene. Jasno?

Bilo da postavljate ova napaljiva pitanja olako ili ozbiljno, dominacija je jebeno seksi. Možda ne trčimo svi u lokalnu prodavnicu seksualnih proizvoda da bismo se opskrbili BDSM opremom, ali mali nagoveštaj snage i moći može biti glavni zaokret. vezana bdsm

Pošaljite joj nekoliko prljavih zahteva preko poruke da bude mokra i bezobzirna dok se ne vratite kući! Možete dokazati kakav ste zastrašujući alfa mužjak samo sa nekoliko stručno sročenih napaljivih pitanja. Pomisao da ste voljni da “kaznite” svoju devojku bilo kada i bilo gde da biste potvrdili svoj muški autoritet je HOT i ona će biti više nego željna da se ponudi kao vaš seksualni rob.

Očigledno će biti slučajeva kada su ovakva pitanja manje prikladna. Na primer, vaša prva bračna noć verovatno ne bi bila prava situacija za uvođenje lisica i biča ili postavljanje prljavih pitanja u vezi sa BDSM-om!

 

Romantika je takođe napaljiva

Neka vaša prljava pitanja budu romantična da biste dokazali da je volite i žudite za njom!

  • Da li ti smeta ako ostanemo ovde zagrljeni i spojeni neko vreme? ● Zašto se ne bismo skinuli goli i na neko vreme izgubili se jedno u drugom? ● Možeš li naslutiti da gubim razum zbog tebe kad vodimo ljubav? ● Da li sam ti ikada rekao da je u tebi moje omiljeno mesto broj 1? ● Da li znaš šta je bolje od vođenja ljubavi sa tobom? Lako. Ništa!

Seks je tradicionalno izraz ljubavi i odanosti. Vaša devojka želi da se oseća obožavano i divan analni sexmaženo kada vas dvoje krenete u akciju. Začinjavanjem prljavih pitanja sa prizvukom romantike sigurno ćete zaraditi glavne poene kod svoje druge polovini i bićete nagrađeni mokrim i napaljivim odgovorima.

 

Prljava pitanja nisu samo sjajan uvod u strastven seks; ona su takođe zabavan način da na svoju lepšu polovinu prenesete svoja duboka osećanja ljubavi. Nije uvek jednostavno pitanje seksa, već je pitanje dubine osećaja koje imate prema svojoj devojci. Koristite svoja pitanja mudro da biste odnos podigli na viši nivo.

 

KRAJ

(Visited 3.602 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.