maj 24, 2024

I Kurve mogu da se Zaljube

2
rimming lizanje šupka

Viđao sam istu devojku oko godinu dana i znao sam da će mi nedostajati kada je otišla u drugi grad. Ona je bila elitna eskort devojka, nikako obična prostitutka sa ćoška. Pre nego što je otišla, upoznala me je sa jednom od svojih prijateljica koja je takođe bila u poslu. Prijateljica je koristila ime Medena, i to joj definitivno pristaje: duga, ravna medeno plava kosa, dugo, vitko telo i dovoljno meda u njenoj posudi da zadovolji hiljadu medveda kao što sam ja.

Njene grudi su bile bujne i potpuno prirodne, što je retka stvar sa kurvama u današnje vreme, a način na koji su se kretale ispod svilene bluze bilo je nešto posebno za videti. Prva dva puta kada sam video Medenu, tek smo se upoznali. Prvi put mi je dugo, sporo pušila, i pustila me da je pojebem između njenih dinja, ali u tome nije bilo ničeg van serijskog. Nije čak ni bila dobra sa ustima kao njena koleginica, ali klizanje između tih sisa više je nego nadoknadilo. lizanje pičke prostitutka

Vredela je za ono što sam platio i definitivno sam znao da ću je ponovo nazvati.

Moje iskustvo pri drugoj poseti je bilo dosta bolje. Dozvolila mi je da je ližem dok nije svršila, a njena pička je pulsirala u spontanom ritmu koji me je zagrejao. Ubrzo je moj kurac prekriven kondomom bio dignut i ona me je čvrsto držala dok nisam napunio kondom do prelivanja. Bila je dovoljno fina da kaže da je to jedan od najboljih orgazama koje je ikada imala. To mi je bilo slatko i laskalo mi je, iako nisam baš verovao.

Ali treći put kada smo se sreli, o tome govori ova priča.

Pre svega, Medena me je dočekala na vratima obučena samo u kaput – bila je gola ispod. To je samo po sebi bilo drugačije. Prva dva puta se igrala sa mnom, skidala se dok sam gledao, a zatim me terala da se skinem dok je ona gledala. Ovog puta me je samo zgrabila, bacila kaput na pod i strgla mi odeću, zastajući samo da stavi kondom koji je već imala u ruci. Sledeće što sam znao je da je bila na kolenima i sisala mi kurac. Ovog puta nije bilo sumnje u njenu stručnost i skontao sam da se do tada suzdržavala iz nekog razloga.

Moj kurac je bio duboko sve do njenog grla, njene usne su bile čvrsto pritisnute uz moje stidne dlake, a ja sam joj punio grlo spermom pre nego što sam napola shvatio šta se dešava. Uskoro me je ponovo uhvatila, a onda sam bio u svežoj gumici, jebao sam je na tepihu u dnevnoj sobi, pseći stil.

Njena pička je bila izuzetna. Mučila me je njome. Kao što možete da pretpostavite, ovo nije baš normalno ponašanje za devojku koja naplaćuje svoje usluge. U suštini, ona želi da svršite jednom ili dvaput, u zavisnosti od toga u kakvoj ste formi i šta ste platili, a onda ste u istoriji i sledeći tip joj zvoni na vrata. Ali Medena je očigledno uživala sa mnom i uopšte nije žurila da mi vidi leđa. Ona i ja smo davali sve od sebe. rimming lizanje šupka

Nakon što je konačno bila zadovoljna, Medena je učinila nešto posebno za mene. Konačno smo stigli do spavaće sobe, a ona mi je rekla da sednem na ivicu kreveta i da se zavalim. Onda je kleknula pored kreveta, a ja sam mislio da će ponovo da mi ga popuši. Ali ne. Njen jezik je istražio svuda oko baze mog kurca, a zatim obložio moja jaja pljuvačkom. Kada je taj posao bio završen, njen jezik je pronašao nabore mog šupka. Dahtao sam od uzbuđenja dok su senzacije prolazile kroz mene, od mog šupka do vrha moje glave i nazad do vrha mog penisa. Čoveče, kako je to bilo dobro.

Ležao sam tamo sa rukama iza glave kao neki car koga opslužuje rob. Njen jezik me je zadirkivao, kružio je i kružio po mojoj uskoj rupi, klizeći nadole i unutra sve dok joj se vrh nije zaglavio u stisku mog sfinktera. Pokušao sam da uhvatim svoj kurac, ali ona mi je ošamarila ruke i sama krenula za njim, jednom rukom čvrsto oko njega, drugom milujući moja mokra i klizava jaja. Medena mi je posvetila punu pažnju.

Njen jezik je jebao moj šupak brže, dublje, klizeći unutra i napolje. Čoveče, svršavao sam tako snažno da je sperma špricala do pola puta do plafona, kao ejakulat vulkan, a onda se obrušio na nas oboje. Dušo se samo tiho smeškala i polizala svu spermu. Zatim mi je pomogla da ustanem i držala me dok sam se ljuljao prema tušu.

Oprali smo se, a onda je Medena uradila nešto za mene što nijedna kurva nikada nije uradila. Pogledala je gore u moje oči, osećajući kako moj kurac pritiska i trlja se o njenu pičku, i ljubila me je u usne slatko i ljupko, njen jezik je ulazio u moja usta i plašljivo kružio mojim jezikom, kao da se plaši da ću je sada odbiti.

Onda mi se obratila polu šapatom. “Hoćeš li da me jebeš u guzu?” Pogledao sam je u oči, a ona je dodala. “Bez dodatnih troškova, naravno.”

Nisam mogao da verujem. Anal je nešto što neće da radi svaka, a posebno ne bez naknade. “Da li si ozbiljna?”

“Da”, rekla je, još uvek šapatom. “Zar ti se ne sviđa ta ideja?”

Klimnuo sam glavom ne mogavši da govorim. Bio sam zadivljen da bi kurva to uradila za mene, naizgled za svoje i moje zadovoljstvo. „I ja bih to jako želela“, rekla je tihim glasom. “Uradi to. Tucaj me u dupe. Molim te?”

Ovoga puta je to bila Medena čije su noge bile u vazduhu preko mojih ramena, a ja sam jezikom bušio tamnu rupu. Dobro sam je nakvasio, a zatim počeo da joj dajem prst koji sam prvo umočio u njenu posudu sa medom da ga podmažem. Pička joj je curila ali ne od tuša, i dok sam prenosio tu tečnost u njen šupak… pa, po načinu na koji je stenjala, znao sam u nekoliko minuta da je bila spremna.

Izvukao sam sve svoje prste koji su se tresli od uzbuđenja, i umočio kurac u njenu picu tek toliko da se i on dobro natopi. Tada je glava mog kurca izašla iz njene pičke i krenula u potragu tog ljupkog šupka, koji je sada dovoljno zjapio da započne proces primanja mene unutra. Gurao sam napred polako, ali postojano. Njen prvi prsten bio je širom otvoren, a ja sam bez problema uvukao glavić unutra. kurva ga priča u šupak

Zatim je usledio drugi prsten, onaj koji žena ne može svesno da kontroliše, ali dok sam ga prolazio, osetio sam da popušta. Ubrzo sam osetio da mogu da uđem ceo i nabio sam se malo jače. Oh, bila je vruća, uska, a ja sam osetio kako mi kurac otiče i postaje još veći i tvrđi nego ranije. Što sam je više jebao, više je stenjala i dahtala i čvrsto me stezala svojim tunelom ljubavi.

„Jebi me, jebi me“, skandirala je između stisnutih zuba. “O Bože, jebi me u guzu.” Činilo mi se da mi je kurac toliko porastao da bi svakog trenutka osetila kako joj se vraća u grlo. Konačno sam svršio u njena creva, dajući joj sve što sam imao, a onda sam se srušio na njeno telo, još uvek u njoj. Tada sam osetio kako mi svest izmiče i zaspao sam.

**

Kada sam ustao par sati kasnije, od nje nije bilo ni traga. Sav novac koji sam joj dao bio je u urednom svežnju na vrhu komode. Nisam znao šta to sve treba znači. Skoro da se plašim da saznam. Ali u roku od nedelju dana nakon analne seanse, moji porivi su se vraćali, a njen je bio jedini broj na koji sam mogao da pomislim da pozovem. Nisam je još zvao. Ali sigurno hoću.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.586 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “I Kurve mogu da se Zaljube

  1. Ne verujem da je realno. Kurve uglavnom jure novac zar ne? Za njih je to posao kao i svaki drugi. Ali zanimljiv koncept. Uzivala sam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!