30 novembra, 2022

Retko susrećemo bračni par iz susednog grada koje smo upoznali pre nekoliko godina na moru. Planirajući odmor 2002. setili smo se prijatnih trenutaka sa prethodnog letovanja i predložismo poznanicima da letujemo u isto vreme i na istom mestu. Simpatični oni nama a i mi njima, tako da pade dogovor o zajedničkom letovanju.
Oni su četrdesetih a mi tek preko trideset godina ali postoje zajednička interesovanja prema sportu, umetnosti, politici …
Moja žena zna za moje neobične avanturističke sklonosti; neostvarene želje da upoznamo odgovarajući par gde bi ponekad razmenuli partnere u smislu vikend slobode i zato me ljubomorno čuvala i od Mile, koju Branko takođe sebično pazi. Preostalo mi je da žudno zagledam Milu i njene bujne sise, tražeći zadovoljstva u preostalim detaljima koji naš odmor čine zabavnim.
Ipak se jednostrana avantura dogodila:
Jednom prilikom, dok se Mila posvetila deci – Bane, moja Ljilja i ja veslajući rukama na malom gumenom čamcu, desetak metara uz obalu, udaljismo se od kupača. Ponašanje saputnika mi je dalo do znanja da se među njima nešto događa i odlučih da ih ostavim same. Kada smo bili na pravcu jednog restorana rekoh da idem na pivo jer je čamac premali za troje, na šta Ljilja uzvrati da će oni okružiti oko uzvišenog poluostrvca pa će mi se pridružiti. Ja sam pošao prema restorau i kad oni zamakoše za greben poluostrvca, reših da kibicujem šta će se među njima dalje događati. Pritajio sam se iza žbuna na uzvišenom grebenu, odakle je mali gumeni čamac bio udaljen najviše tridesetak metara. U njemu Branko ljubi i miluje Ljilju dok se ona strastveno uvija uzvraćajući poljupce. Ona je ubrzo legla na njega i počela da se nabija, vrteći svojom pohotnom guzom. Bili su sigurni da ih niko ne vidi jer su divlja plaža levo i naša javna desno prilično udaljene od tog ugaonog kamenitog izolovanog prostora. Veoma brzo su prešli na glavnu stvar: Zaiđe on među butine moje raspaljene ženice i poče da se zakiva u njen vulkan. Gledam kako mu se ona odozdo podbija da bi ga što bolje primila. Moja izraslina u šorcu je bila toliko moćna, da sam poželeo da im se pridružim. Ipak sam ih ostavio na miru jer bi to za njih bilo neprijatno iznenađenje. Ta strastvena jebačina je trajala desetak minuta. Branko verovatno napuni njenu pohotnu ribicu a zatim zadovoljno razmeniše strastvene poljupce. Kada su iz čamca ušli u vodu da se peru, odstupih u restoran da pijem pivo, spreman da častim zadovoljni par. Nisu tako brzo došli jer su im trebale psihološke pripreme.
Posle dve-tri večeri, legosmo oko ponoći, kada se začu prepirka između Branka i Mile. On joj sa vrata reče: odoh da se napijem, pa kad ti dođem. Ljilja ustade i, kao, ode da pita Milu šta je među njima? … možemo li šta pomoći? Nema Ljilje petnaestak minuta. Ustao sam i oslušnuo da ona nije kod Mile. Zaključih da je dogovor između Branka i Ljilje sve inscenirao i krenem na obalu da ih potražim. Bio sam uveren da je odgovarajuće mesto za susret na plaži; kod stolova i klupa gde se kupači preko dana osvežavaju u hladovini. Kada sam zaobilazeći pažljivo kroz nisko rastinje prišao blizu male borove, primetih da se maze ispod drvetom kod stolova. Koliko starstvenih poljubaca, uzdaha, nežnih dodira a zatim mu ona skida maicu i šorc kao i on njoj. Uvija Ljilja guzom da bi uske pantalonice mogle sići preko guze sa zgodnih kukova. Navalio Bane ustima na sise dok ona držeći ga jednom rukom oko vrata sva popaljena zabacuje glavu unazad tražeći drugom rukom njegovu muškost.
Zauzeo sam povoljnu poziciju iza najbližeg žbuna i uzbuđen posmatram nesvakidašnju scenu iz ležećeg položaja sa sedam-osam metara. Ponoćna mesečina blago zatamnjena krošnjama drveća stvara romantičnu scenu. Branko ima neku čudnu tehniku uvrtanja bradavica tako da se ona uspaljena topi sa velikim izlivom strasti. Grabi mu ona kurac i najpre nežno oblizuje glavić a zatim polapno stavlja celog usta, gušeći se od zadovoljstva. Neposredno posle toga on je povali na drveni sto, izliza pičkicu dva-tri minuta i poče da joj nabija pripremljenu kurčinu. Ljilja sve glasnije pusta neartikulisane glasove zadovoljstva. Kada su uhvatili ritam ona otpoče glasno da proiznosi svoje želje i osećanja- kao najveća kurva: Bane hoću te, želim te, jebi me, stavi mi ceo kurac … On se nabija u nju dok ona neprekidno ponavlja: Bane, volim te! Izjebi mi vrelu pičku! Cepaj me jače! Tvoja sam noćas – izgovarajući reči koje su palile njega – moram priznati i mene. Srce mi je kucalo prejako tako da je uz njihove uzdahe i jecaje, čini mi se, ravnomerno narušavalo ponoćnu tišinu na plaži. Pažljivo sam ih posmatrao i osluškivao, gledajući njihova dobro izvajana tela koja uživaju u svim pozicijama – dok me je posebno uzbuđivala svaka njihova reč, uzdah, strastveni jecaj. Kada ga je zajahala i otpočela snažno da meša povremeno poskakujući na kurcu, on je rukama navlači guzove dok bi zatim mesi sise koje su usled strašnog drmoguza povremeno izletale iz njegovih šaka. Posumnjao sam da je to zaista moja žena. Novi momenat mi stvara sliku kose koja se previja mulujući joj ramena i ljubavnikovo lice, sise su od milovanja nadošle kao i bradavice da mi izgledaju masivnije nego ikad. Znam da ima duge noge ali zar su ovoliko dugačke i da ova jebozovna butka, koju sa ove strane posmatram, prelazi u guzu ovoliko izraženu i nemirnu? Da, iz ove perspektive na mesečini i na tuđem kurcu je nikada nisam video. Ta slika mi više ne izlazi iz glave. Ne mogu se rečima opisati glasovi koji su se čuli u momentu kada se on praznio u moju jebozovnu ženicu. Bezbroj vatrenih poljubaca i uzdaha govore koliko im sve prija i u kom se stanju nalaze.
Kada je završena prva runda, potražiše na obali česmu za osveženje a zatim su onako goli prošetali pored plaže, udišući miris mora uz dim cigareta. Gledao sam sve ovo kao najčudni erotski film u kojem moja, navodno verna supruga, ima ulogu kurvetine, kujice … Vratili su se pod drvo i seli na sto, pričajući petnaestak minuta o bračnim okovima, deleći jedno drugom komplimente.
Posle dvadesetak minuta, dok on sedi na stolu i mazi je, ona se spusti na klupu i otpoče da mu liže jaja a zatim puši opušteni kurac, pripremajući ga za sledeći sudar. Branko počinje da uzdiše i rukama nežno navlači njenu glavu dajući ritam. Kada su bili u potrebnoj ekstazi, pohotno i nezasito kidisaše jedno na drugo. Ona se naguzi oslonjena na sto dok on od pozati zavlači najpre nežno, stavljajući do kraja i vadeći ceo – uz usklađen ritam i tihe uzdahe. U jedno momentu ona poturi na sto pod laktove odeću a zatim, kao kuja, istrći guzu još više, da bi on stojeći na sedišu od stola počeo snažnije da prodirao u nju, grubo tucajući pomahnitalu ribicu. Kočnice su popustile tako da se strastveni partneri nekontrolisano karaju; digla mu je noge na ramena i on rokao nekoliko minuta, zatim sa strane jedna noga u zraku dok on snažno zavlači, pa zatim od pozadi da je njena glava polako otišla dole ka sedištu stola a ruke oslonjene na zemlju … Slušao sam njega: Moja si razvaliću te, hoću tvoju pomahnitalu pičkicu, ti si moja kurvica, jebeš se kao … – da bi «moja čedna» Ljilja uzvraćala: tvoja sam rasturaj i razvaljuj to želim, uzeo si me i jebi, tvoja sam kurva i kuja i sve što želiš da budem! Ona se ponekad okretala da mu gleda facu, nudeći da joj davi sise tražeći da je izjebe za pamćenje. Izmenjali su razne poze uz škripu stola, da sam posumnjao da se ne polomi pod raspaljenim parom.
Ljilja spermu ne voli na telu, i naslutih dogovor da je napuni. U tom trenutku sam i ja zalio borove iglice ispred sebe, smirujući moj prenadošli kurac, čije mesto je zauzeo drugi komad. Kada se kod njih uz urlike dogodilo, neki minut se primiriše, razmenjujući buicu poljubaca, zatim se uhvatiše za ruke i kao zaljubljeni par na nudističkoj plaži otišli u vodu na pranje.
Pro
sto da ne poverujem da moja žena ovako uživa u seksu. Promena … Čini mi se i ljubav je prisutna?!
Za desetak minuta sam bio u krevetu dok se ona uvuče petnaestak minuta kasnije. To čekanje je izgledalo kao večnost. Tucali smo se fantastično, dok je izjebana i podnatekla, vlažna ribica delovala kao izvraćena. Telo moje ljubomorne ali ipak drage ženice je imalo hiljade pokreta, verovatno maštajući da je Branko i dalje rastura.

(Visited 230 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

3 thoughts on “Grm

  1. Marija javi se da ti ostavim mail, da se dogovorimo-hteo bih nešto da ti šapnem na usta…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!