april 15, 2024
gloryhole gay jebanje

Pola radne nedelje proveo sam štrebajući za ispite, a drugu polovinu radeći. Osećajući se izuzetno napaljeno i perverzno posle posla jednog dana, svratio sam u jednu poznatu eroteku na putu kući. Imao sam 19 godina i odlazak na takvo mesto bila jenormalna stvar. Eroteka je bila zaista lepo mesto … čista iznutra i spolja. Zaposleni koji su znali šta rade bili su diskretni i ljubazni.

Pozadi su bila 2 mini bioskopa i nekoliko desetina kabina. Obično sam samo ulazio u te kabine kada sam želeo da mi ga neko popuši ali tog dana sam želeo da ja budem na kolenima. Želeo sam kurac u ustima. Bio sam nekako čudno napaljen.

Pokazao sam svoju ‘člansku kartu’ i otišao pozadi. Pozdravila me je devojka na šalteru i malo smo razgovarali. Tokom ćaskanja sam preko ogledala video svog tatu kako ulazi u Eroteku. Brzo sam krenuo ka kabinama da bih se sakrio. Poznavao sam ih dovoljno dobro pa sam ušao u jednu sa 3 rupe. Srce mi je brzo kucalo… a onda se kroz jednu rupu pojavio penis.

Napola mlohav, ne mnogo obiman, ali dugačak… Progutao sam ga i počeo da hranim svoju potrebu. Moj um se opustio, kao i moje telo. Brzo je postao tvrd i postao je mnogo duži i malo deblji. Počeo sam duboko da ga primam. Bio sam opčinjen ovom ukusnom kurčinom da sam ispustio jasne znakove orgazma i on je svoju spermu prolio niz moje grlo.

Desetak mlazova kasnije, počeo je da omekšava i uklonio kurac. Ubrzo se kroz drugu rupu pojavio novi kurac. Bio je ogroman, jedva sam uspeo da uvučem njegov obim niz grlo. Izdržao je samo par minuta pre nego je eksplodirao u moje grlo.

Tada se u trećoj rupi pojavilo oko, to zapravo nije bilo neuobičajeno. Tada se oko zamenilo ustima i čuo sam ženski glas: „Želim da gledam kako te moj muž jebe u usta?” Kada se povukla ja sam pogledao kroz rupu i ugledao prelepi par. Bila je u teksas mini suknji podignutoj oko kukova. Mogao sam da vidim njene sise i ćelavu picu.

Njen muž je imao telo plivača… veoma utegnuto i vitko, bez one grube masivnosti. Njegov penis je bio tvrd kao kamen i solidnih odokativnih 18cm sa debelom glavom. Otvorio sam usta i čuo je ponovo: „Nabij mu ga u grlo dušo. Jebi ga u usta.” Osetio sam kako mi njegov kurac udara u jezik. Zatvorio sam usta i počeo sisati.

U početku je bio spor, izvlačio se nekoliko puta kako bi ga dao svojoj ženi u usta a onda ga vratio nazad. Bio je prevelik da bi mi ušao niz grlo bez otpora, ali je počeo da pokušava. Stenjala je i hrabrila ga: „Jebi ga u usta dušo! Jebi tu raspalu kurvu u usta!” gloryhole gay pusenje

U ovom trenutku je bio neumoljiv. Gušio sam se i davio ali sam jebeno uživao. Prošlo je nekih 10 minuta pre nego što sam čuo. „Povuci se i pusti ga da ti svrši na lice kurvo!” Žena je naredila. Povukao sam se i video je kako mu drka kurac. Zatvorio sam oči i trenutak kasnije osetio sam kako su mi džinovski debeli mlazovi sperme udaraju po čelu, kapcima, nosu i u usta.

„Daj mi svoj kurac!” Čuo sam njenu naredbu. „Želim da ti popušim dok ti gutaš spermu mog muža.” Upravo sam to uradio. Dok sam oblizivao ogromnu količinu sperme sa lica, gurnuo sam kurac kroz rupu. Nije bila baš najbolja pusačica, ali sam ipak uživao. Dobila je moju spermu nakon 5 minuta i sve je željno progutala.

„Hvala.” oboje su rekli i otišli.

I ja sam bio spreman da odem ali tada se desilo nešto neverovatno, kroz rupu sam video svog oca kako ulazi. Ne znam zašto ali srce mi je ubrzalo a kurac je počeo ponovo da mi oživaljava. Dok sam se ja razmišljao šta da radim, tata je provukao kitu kroz rupu. Uplašio sam se i odmah sam ga progutao misleći da ću se tako sakriti.

Dok sam sisao tiho i spretno, neko je ušao u moju kabinu bez kucanja i počeo da mi svlači pantalone. Nisam mogao ništa da mu kažem jer sam znao da bi mi tata prepoznao glas. Stranac je pljunuo na moj šupak i počeo da trlja svoj glavić o njega. Nisam želeo da mu dozvolim pa sam se brzo okrenuo. Stranac mi je ušao u grlo a tata je na rupi sada imao moj blago zjapeći šupak.

Imao sam kurac stranca koji je klizio u moje grlo, a tatin penis je počeo da ulazi u moj čmar. Nakon nekoliko sekundi ceo tatin kurac je bio u mom dupetu! Tata me je sve jače jebao a ja sam sada gutao spermu tog stranca koji je jecao i svršavao. Bio sam oduševljen koliko se tatin penis osećao divno u mom dupetu.

Video sam ga u akciji mnogo puta u životu. Moji su matorci perverzni i to svi manje više znaju. Jednom sam ih uhvatio kako jebu komšiju ženu zajedno. Dok je moja mama sedela na njegovom licu tata mu je lizao šupak a potom ga i jebao u tu istu rupu. Nasmejao sam se tim potisnutim sećanjem dok je moj tata sve brže nabijao svoj kurac u mene.

„Jabuka ne pada daleko od drveta.” Odmah sam se ujeo za jezik i shvatio da sam to rekao naglas. Moj tata je usporio sa jebanjem sve dok nije stao i izvukao se. Moje dupe je ostalo pritisnuto i pokrivalo rupu u zidu između nas. Shvatio sam da sam zajebao! gloryhole gay jebanje

Pogledao sam prema rupi kroz koju me je moj tata upravo jebao i ugledao njegovo lice. Za trenutak je njegov prirodno preplanuli ten postao bled. Bio je zbunjen, šokiran… ali kurac mu je postao još veći ako je to uopšte bilo moguće! A onda se dogodilo… Tatin kurac se ponovo provukao kroz rupu.

Moj um je još uvek pokušavao da shvati šta se tačno desilo. Sada sam imao pogled na tatin kurac svež iz mog dupeta. Namestio sam se, otvorio usta, i progutao ga iako je do malo pre bio u mojoj guzi. Bio je nepomičan i još tvrđi nego ranije. Usta su mi se omotala oko kite koji me je upucala u moju majku pre nešto više od 19 godina.

Moj tata je počeo nasilno da me jebe u grlo. Moje telo se ponovo pozicioniralo i počelo da se ljulja da bi primio svaki centimetar. Bio je predivno obdaren, ni prevelik ni mali, taman. Tako me je žestoko jebao da me je grlo zapravo bolelo više nego šupak. Drkao sam dok sam sisao i oboje smo bili na ivici orgazma.

„Svršiću sine.” – iznenada se čulo. „Progutaj spermu.“

Nekoliko trenutaka kasnije tatina sperma je pucala u moje grlo. Bio sam opčinjem predivnim ukusom tatine vruće tečnosti. Kada je tatin omekšavajući penis uklonjen iz mojih usta, otvorio sam oči da vidim kako ga je zamenilo njegovo lice. Ustao sam i podigao pantalone. Nervozno smo se osmehnuli jedno drugom kada smo se ugledali van kabina.

„Hoćemo kući tata?“

„Hajdemo.“

O tome više nismo pričali. Nasumično sam posećivao Eroteku kao i obično ali tatu više nisam viđao.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 3.3]
(Visited 1.540 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Gloryhole Eroteka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!