6 juna, 2023

Dve Sestre i Debeo Kurac

1
sestre zajedno sisaju kurac

„Mislim da se onesvestio“, zakikotala se Jovana i popila još jednu čašicu votke na eks. Sanja se nasmejala i ošamarila ga po obrazu par puta. Progunđao je nešto nerazumljivo i duboko udahnuo, ali se nije pomerio. I dalje je ležao sa zatvorenim očima i osmehom na licu. „Kontam da smo mu sipale previše vidke.“ Jovana je zakolutala očima. “Treba da se stidi. Ne može ni dve sestre tinejdžerke da pobedi u ispijanju vodke!”

“Jebiga… a kurčio se kao da je kralj šotova. I? Šta ćemo sad. Krevet?” upitala je Sanja gledajući svoju sestru.

Jovana je bila tamnijeg tena od sestre, preplanula i zategnuta. Imala je veliku tetovažu na jednoj nozi i gustu kovrdžavu kosu. Njene zelene oči bile su sjajne i smele. Sanja je izgledala skoro isto, ipak su bile samo godinu i po dana razlike. Jedina razlika između njih je bila da je Sanja imala ravnu plavu kosu. Oboje su bile popularne, seksi i vitke.

„Ne znam, ne spava mi se… možda bih mogla da iscimam nekog frajera da nas malo drži budnima“, Jovana je namignula sestri i obliznula joj usne.

“To sestrooo, vrh ideja. Ko će biti srećnik večeras?”

“Hm, nemam pojma. Svi su mi nekako dosadni u poslednje vreme. Treba mi neko novo uzbuđenje!”

Sanja je pogledala Marka koji je sanjario izvaljen na leđima na kauču. Ispružila je ruku i stisnula izbočinu između njegovih nogu. “Sanja jebote! Šta to radiš?”

Namignula je sestri. “Pa želimo novo uzbuđenje!”

Jovana ju je pogledala sa šokiranim izrazom lica. “Ne znam, nisam sigurna u ovo.”

„Hajde, pogledaj ga“, pokazala je na njega koji je još uvek bio između sna i jave, a zatim je ispružila ruku i spustila prednji deo njegovih pantalona. Njegov kurac je iskočio. Bio je polu dignut ali i takav je delovao božanstveno. Sanja je oblizala usne i gladno se zagledala u taj divan kurac.

“Šta ako se probudi?”

„Ako se probudi misliš da će mu smetati moja pička omotana oko kite?“, Sanja je uhvatila kurac i počela da ga nadrkava pred sestrom. Osetila je kako mu krv odmah juri u kitu koja je počela da raste. Uživale su – jedna u osećaju sve tvrđe kurčine, a druga u prizoru sestre koja je iskusno drkala kurac.

“On se neće probuditi.” Jovana je uzdahnula. “Dobro, ali samo ovaj put.”

„To je moja seka“, osmehnula se. “Hajde. Skini se.”

Obe su skinule uske suknje i gornji deo. Jovana je potom otkrila svoje ružičaste bradavice. Sanja je nosila crni sportski grudnjak. Podigla ga je preko glave i bacila na pod pored sebe. Grudi su joj bile jednako čvrste, ali je imala tetovaže otisaka šape od ramena do desne bradavice.

“Jebote uvek se oduševim… izgledaš sjajno seko”, uzdahtala je Jovana.

Sada su obe bili goli.

Dok je gledala svoju sestru kako drka uveliko tvrd kurac, osetila je da počinje da vlaži i napaljuje. Zatim je ostala u šoku kad su se sestrina usta zatvarala oko njegovog penis. Njene usne su klizile gore-dole po njegovoj kurčini sišući i gutajući kurac koji je bio tvrd kao kamen. “Uhhhh… sisaj ga seko…” šaputala je Jovana. sestre dele i tucajju kurac

„Pridruži mi se… baš je debeo i ukusan“, prošaputala je Sanja.

Prišla je, isplezila jezik i pridružila se sestri u sisanju i lizanju kurca. Marko je uzdisao i nežno počeo da ih mazi po glavi ali je i dalje delovao kao da je u polu snu sa zatvorenim očima. Obe sestre su bile jebeno mokre usled pušenja i od pomisli na kurca u sebi. Pljuvale su i gutale kurac kao drolje kakve su realno i bile.

„Ko ide prvi?“ upitala je Jovana, jedva se suzdržavajući dok su joj sokovi klizili niz butine.

“Ideš ti ako želiš?” rekla je Sanja i pustila kurac iz ruke.

Jovana nije više čekala, nije mogla. Njena pica je bila toliko mokra i bila je toliko napaljena da je jedva mogla da zadrži svoje veselje dok je zamahnula jednom nogom preko njega i skliznula na njegov penis pravo do jaja.

“Uhhhh… kurvice jedna napaljena…”, dahtala je Sanja. “Da li je dobar?”

„Jebeno DA,“ Jovana je klimala glavom. “Velik je debeo!”

“Nemoj dugo kurvice jedna. Hoću da svršim na njemu!”

Jovana je klizila gore-dole i jecala je dok je jahala. Njene bradavice su postale tvrde i opasno osetljive. Bilo je potrebno samo nekoliko minuta i ona je špricala iz svoje pičke dok je eksplodirala u orgazmu. Poskakivala je gore-dole sve dok se talas zadovoljstva nije smirio, a zatim je sjahla sa njega.

“To je bilo brzo”, uzviknula je Sanja.

“Bila sam jebeno napaljena!” Jovana se zakikota i sela pored sestre. “Tvoj red!”

„Uživaću u ovome“, rekla je Sanja i popela se na Marka. sestre dele i tucajju kurac

Njegov penis je odmah ušao u nju baš kao i njenu sestru, bio je mokar od sestrinih sokova i pre-sperme. Ona se grčila na njemu i poskakivala gore-dole stenjujući od zadovoljstva. “Mmmm, jeboteeeee….!” vikala je primala Marka dublje u sebe. “O Bože, završiću!” Sanja je cvilila i njeni odskoci su postali toliko grubi da je počela da gubi dah. Jovana je mazila svoju mokru pičkicu dok je njena sestra eksplodirala, prskajući svog jebača po licu i stomaku.

Sanja je vrisnula tako glasno da je cela ulica mogla čuti. Odskakivala je sve dok više nije mogla da odskače jer joj je zadovoljstvo postalo preveliko i srušila se na stranu na pod. Tada je Jovana okružila ustima tvrdi kurac i počela da guta spermu koja je ubrzo počela da šiklja iz nabreklog glavića! Uzbuđena i napojena, njeno disanje je bilo plitko i trebalo joj je nekoliko minuta da se oporavi.

“Niko ne sme znati za ovo!” rekla je Sanja.

„Neću nikome reći“, nasmešila se Jovana. „Ali mogle bi nekada ponoviti sa njim, a?“

“Ovakav kurac… da, volela bih to.“

KRAJ!

(Visited 2.355 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 12 Prosecna ocena: 4.1]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Dve Sestre i Debeo Kurac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!