maj 24, 2024

Devojka mog sina se Plaši Grmljavine

1
jebanje nevine sinove devojke u pičku

Kada je Veljko stigao kući, njegova devojka je bila sa njim. Bližilo se vreme za večeru i spremao sam se da počnem da skuvam nešto pa sam naravno pitao da li ostaje na večeri. Ispostavilo se da ostaje, pa sam samo proširio ono što sam spremao da bi bilo dovoljno za troje. U suštini sam ignorisao Tijanu i Veljka, smatrajući da su oni prilično sposobni da se brinu o sebi.

Oko deset sam odlučio da bih mogao ići u krevet i stao da poželim laku noć Veljku, pomalo iznenađen što sam otkrio da je Tijana još uvek tamo.

„Hej, rekao sam Tijani da može da prenoći“, rekao mi je Veljko, blago pocrvenevši. „Ma nije to što misliš“, brzo je rekao. „Tijana će spavati u slobodnoj sobi. Njeni roditelji su odsutni i ona je bila pomalo nervozna zbog toga što će ostati sama kod kuće, posebno što najavljuju grmljavinu. Tijana ne voli oluje.“

Ona ima osamnaest godina i roditelji joj nisu kod kuće i odjednom se uplašila grmljavine i mora da ostane kod svog dečka. Mogao sam to da razumem. Nema skrivenik seks namera, samo potreba da se oseća sigurnom. Ako je Tijana želela da bude u poziciji u kojoj bi mogla da izvrši mali pritisak na Veljka, ko sam ja da kažem ne? Ja jesam bio njegov otac, ali u ovoj situaciji sam držao jezik za zubima. Tijana mi se dopala i moj sin je mogao mnogo gore proći.

Otišao sam u krevet i odmah utonuo u san. Mirno sam spavao, dok su se napolju okupljale sile pakla. Probudila me je oluja u sitne sate i snažan udar groma je zvučao kao da je pravo ispred mog prozora. Nebo se osvetlilo od ogromnog bljeska munje, sa grmljavinom koja je odmah odjeknula.

Otkotrljao sam se da ponovo zaspim kada sam nešto primetio. Da li sam čuo još jednu buku kada se ta grmljavina začula? Imao sam osećaj jesam. Nevoljno sam ustao iz kreveta da proverim kako su deca. Veljko je, očekivano, spavao dubokim snom. Odlutao sam do slobodne sobe i ušao, upalivši svetlo pri tom.

Tijana je sedela u krevetu i gledala prema meni. Prvobitni izraz njenog lica bio je i uplašen i pun nade. Sumnjao sam da se iskreno plašila grmljavine i laknulo joj je kada je otkrila da joj Veljko dolazi u pomoć. Opet, videvši kako se njen izraz lica menja u izraz zbunjenosti, moguće je da sam pogrešio.

Mogao sam samo da pitam da li je dobro, a zatim da se vratim u svoj mali krevet, ali to bi bilo nepristojno. Tijana je ipak bila moja gošća, a na meni je bilo da se uverim da je ona dobro. Odšetao sam do kreveta i seo na njega, istovremeno pružajući ruku da je dodirnem i umirim.

„Čuo sam neki vrisak“, rekao sam, govoreći umirujućim glasom, kao detetu. „Došao sam da se uverim da si dobro.“

„Khm, da, dobro sam“, rekla je. “Hvala ali… ne morate da ostanete. Biću dobro. Samo me je grmljavina malo uspaničila.”

Video sam njene oči kako strmoglave trče nadole, a zatim ponovo gore. Sada je imala malo crvenila na licu i pokušavala je da izvuče ruke iz mojih. Pretpostavljam da je shvatila da joj se gornji deo misteriozno otkopčao. Nisam joj pustio ruke. Uživao sam u pogledu na tu polu otkrivenu levu dojku.

„Veljko hrče kao mrtav“, rekao sam joj. „Bilo bi potrebno mnogo više od male grmljavine ili vriska da ga probudi. Možda bi veliki zemljotres mogao da uradi posao, ali bi morao da bude baš jak.“

„Svaka mu čast što može tako“, čuo sam je kako mrmlja, povlačeći malo jače rukama, želeći da se oslobodi, ali ne želeći da pravi problem.

Verovatno bih je pustio u tom trenutku, ali znao sam da bi mi tada sakrila prizor divne sise. Začuo se još jedan glasan udar grmljavine i ona je skočila i zacvilila, a njena ruka je lagano stisnula moju. To je učinilo da joj grudi poskoče, što je imalo nuspojavu da joj gornji deo pidžame sklizne malo dalje u stranu.

Njena dojka je sada bila praktično ispred mene, još uvek poskakujući od njenog iznenadnog pokreta. Pustio sam njene ruke i one su brzo pojurile da zgrabe za gornji deo i pokriju grudi.

„Čini mi se“, rekao sam, osmehujući se na izraz šoka na njenom licu, „da ti treba nešto da odvratiš misli od oluje i da ti pomogne da zaspiš. Imam lek ako ga želiš.“

Tijana je izgledala šokirano. Bila je još više šokirana kada sam joj odmaknuo drugu polovinu gornjeg dela i uhvatio je za dojku. Poklonio sam njima pažnju s ljubavlju koju su tako bogato zaslužile.

“Šta to radite?” – zahtevala je, šamarajući me po rukama.

Nisam siguran šta je mislila da će time postići. Pritisnuo sam joj grudi malo čvršće i spustio je na krevet. Konačno sam oslobodio njene grudi.

“Dakle?” zahtevala je, a ja sam shvatio da nisam odgovorio na njeno pitanje.

“Šta radim?” pitao sam, dok sam je hvatao za donji deo pidžame i spuštao ih, sa zadovoljstvom primetivši da se nije zamarala gaćicama dok je bila u pidžami. “Hm, probaj da pogodiš?”

„Ne biste se usudili“, rekla je. “Ja sam nevina i ne radim takve stvari.”

„Dušo, kad-tad moraš da počneš da ih radiš“, istakao sam, „zašto ne sada?“ Plemenito sam se suzdržao da ne naglasim da je imala svu nameru da radi takve stvari sa Veljkom da je mogla da ga namami u svoju sobu. Nisam ja kriv što je momak spavao kao medved u hibernaciji. Koncentrisao sam se na maženje njene noge, unutrašnje strane njene noge.

„Da se ​​niste usudili da me dodirnete tamo“, upozorila je dok je moja ruka pomerala njenu unutrašnju stranu butine. jebe prstima sinovu devojku nevinu

Što se mene tiče, ako nije htela da je intimno dodirujem, onda je trebalo da drži noge čvrsto spojene. Dugoročno to ne bi bilo od neke koristi, ali bi dalo naznaku da je oklevala. Ona to očigledno nije želela da uradi i moja ruka je sada sklopila moju nagradu.

“Misliš ovde?” upitao sam, počevši lagano masirati njen brežuljak.

“Uuuhhhh… Da, tamo”, uzviknula je.

Trljao sam jače, prstom klizeći između usmina. Dahtala je i „protestovala“, okrećući se pod mojim prstima.

„Rekla sam da me ne dirate tamo… uffff…“, uspela je da izdahne, ali ja sam bledo ignorisao njene prigovore.

Umesto toga, nagnuo sam se nad nju, još uvek zauzetih prstiju, i uhvatio grudi ustima. Činilo se da Tijana nije mogla da se odluči da li želi da pomeri moju ruku ili moju glavu, što je dovelo do toga da je slabašno gurala obe. Konačno je dobila dovoljno hrabrosti da mi vrlo odlučno kaže da prestanem sa onim što radim.

Zaustavio sam se. Pustio sam je i ustao, a ona je izgledala zapanjeno što ja zapravo radim ono što mi je rečeno. Izgledala je još zapanjenije kada sam skinuo sopstvenu pidžamu i ponovo se smestio na krevet. Nije mogla a da ne pogleda moje uzbuđenje, polako odmahujući glavom dok je to činila.

Uhvatio sam je za ruku i omotao je oko svoje erekcije, a onda se moja ruka vratila na njena zabranjena mesta. Očekivao sam da će otrgnuti ruku od moje kurčine, ali kao da se ukočila, držeći me prilično čvrsto. Posle nekoliko trenutaka počela je da istražuje, a njena je ruka prelazila preko mene.

Nastavio sam da je mazim, igrajući se grudima i pičkom, posmatrajući kako se uzbuđuje. Sumnjao sam da je već bila blago uzbuđena kada je sedela i čekala da vidi da li će Veljko priskočiti pod velom noći da je spase. Konačno sam mogao da vidim da je ona jebeno spremna. Pomerio sam joj noge dalje, podižući joj kolena u isto vreme tako da je bila lepo raširena preda mnom. Klečao sam između njenih butina, a moj penis se lagano odmarao uz njen otvor. Mogao sam da vidim da je shvatila da će stvari postati ozbiljne i da se osećala bespomoćno.

„O bože, o bože“, promrmljala je sebi u bradu i konačno smogla hrabrosti da pogleda direktno u mene (za razliku od gledanja u moj kurac). „Stvarno ćete to da uradite, zar ne?“

„Hoćeš da mi kažeš da ne treba?“ Pitao sam je pitajući se šta će reći. Da li bih prestao da je rekla ne? Ko zna. Ali nije rekla stop. Samo je ležala i gledala šta će se dogoditi, tiho psujući u sebi. Pomilovao sam njen prorez, glava mog penisa je samo lagano češljala gore-dole, počevši lagano da blista dok se njena vlaga utrljavala na mene.

Konačno sam prestao da se krećem, moj penis je lagano pritisnuo njene malene usmine. Polako sam povećavao taj pritisak. Uzdahnula je dok je moj penis prodirao sve dublje. Osećala je kako joj usmine popuštaju pred mojom tvrdoćom i to ju je uzbuđivalo. Ugrizla se za usnu, zadržavajući dah dok sam pritiskao dublje.

Tada sam morao da pritisnem malo čvršće, želeći da pređem tu barijeru, a ona je ispustila tiho cviljenje. Sada je dahtala dok sam nastavio da se krećem dublje u nju, ispuštajući male ‘ah’ zvukove za koje se činilo da su postajali sve viši što sam ulazio dublje. Dao sam poslednji pritisak, naše prepone su se sudarile, a ona je još jednom zaškripala usnama. Ostali smo tako nekoliko trenutaka, ja sam čekao, ona kao da razmišlja, prilagođavajući se osećaju mene u njoj. jebanje nevine sinove devojke u pičku

Odlučujući da je vreme za kontemplaciju završeno, počeo sam da se krećem. U početku nisam mnogo radio, samo nežno ljuljanje koje ju je podstaklo da se kreće sa mnom. U isto vreme moje ruke su bile ponovo na njenim grudima, zadirkivajući ih, lagano ih trljajući u istom ritmu koji je koristio moj penis.

Ona je sada gledala direktno u mene, osmehujući mi se oprezno, dok sam joj se ja toplo smeškao. Nije trebalo mnogo vremena pre nego što je krenula u moj ritam, nežno se pritiskajući da me upozna dok sam se naslonio na nju, u nju. Nisam ga dugo držati tempo nežnim. To ne znači da sam bio grub. Nikako. Samo sam postao dominantniji, pritiskajući dužim, čvršćim udarcima, a Tijana se kretala sa mnom u finom stilu.

Sada kada smo se kretali zajedno, neizmerno sam uživao. Nije da nisam uživao u preliminarnim trenucima. Oni su podjednako zabavni na svoj način, ali meni je bilo draže kada sam bio sa partnerkom koja je bila spremna da daje onoliko koliko je primala, a Tijana se pokazala kao takav partner. Posmatrajući Tijanu moram priznati da je izgledala potpuno razuzdano. Kretala se sa instinktom, uživajući u novim senzacijama koje su prolazile kroz nju, nestrpljivo gurajući napred da ih dobije još.

Neće proći dugo, pomislio sam, a ona će biti spremna za vrhunac. Gurnuo sam je ka toj tački, prilično voljan da svršim, ali spreman da sačekam pravi trenutak. Konačno odlučivši da je plod zreo za branje, izvršio sam određeni pritisak, ubacujući kurac sve jače i brže, primoravajući je da odgovori.

Takođe sam zatvorio svoja usta preko njenih, prekrivši ih toplim poljupcem, zaustavivši njen vrisak kada se našla na vrhuncu, raspadajući se ispod mene. Nakon što smo se razdvojili, samo je ležala sa samozadovoljnim osmehom na licu. Nije rekla ništa, samo je izgledala zadovoljna što leži. Ni ja nisam ništa rekao, a ona se posle nekoliko trenutaka privila bliže meni i otišla da spava.

Pogledao sam prema njenoj crvenkastoj napunjenoj pičkici i sa osmehom otišao da spavam.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 17 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 5.972 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Devojka mog sina se Plaši Grmljavine

  1. Tata je morao prvi jer vidi da sin nije za to. A onda je i cura shvatila da od njega nema koristi tu veče.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!