Avantura Sa Kruzera

Već nekoliko godina radim u casinu na jednom luksuznom kruzeru. Prošle godine je došlo nekoliko cura iz Brazila za moj stol. Jedna mi je zapala za oko. S vremnom smo stupili u kontakt, bila je to prekrasna cura. Visoka svega nekih 1,55-1,60m, tamnije puti, duge crne kose. Prekrasni bijeli zubi i lijepo lice. Sise ne prevelike ali zato čvrste i pravo brazilsko dupe, koje ju je isticalo, posebno u uskoj odjeći.
Postali smo super prijatelji, stalno se družili.

Nakon nekih tjedan dana prešli smo na drugu razinu. Imao sam slobodan dan. Izašli smo u bar i popili previše koktela. Otišli smo skupa u njezinu sobu. Oboje smo bili pijani. Bacili smo se na krevet. Otvorili smo bocu vina. Dok smo ležalj prolila se boca. Odjeća nam je bila sva od vina. Ustala se i odmah se počela skidati. Skinula je usku haljinu sa sebe.

Ostala je u crnom čipkastom grudnjaku i tangama. Znao sam ima super dupe, ali ipak sam ostao bez riječi. Buljio sam u njezinu guzicu, okrenula se i vidjela. Samo se počela smijati. Na sve se smijala. Na smiješnom engleskom mi je rekla da skinem prljavu odjeću sa sebe. Isprva sam odbio, ali ona se samo nasmijala. Skinuo sam samo košulju, nisam htio skidati traperice, jer mi kurac bio u punoj snazi i ne bi ga bilo moguće obuzdati samo u onim širokim boksericama. Legla je pored mene i nastavili smo piti vino.

Pričali smo o nekim glupostima i stalno se smijali posebno ona. Prolilo se opet vino, ovaj put sve po mojim gaćama. Navalila je da skinem traperice da se osuše, nisam htio, ali me ipak uspila nagovoriti. Odmah sam stavio jastuk na prepone da se ne vidi da mi je dignut. Bio je čvrst poput kamena i nije se spuštao. Nastavili smo se šaliti i piti vino.

Ležala je pored mene i bilo nam je super. Onda je samo odjednom uzela jastuk koji je stajao na meni i stavila ga iza leđa da joj bude udobnije.

Odmah je vidjela da mi je dignut, i da ulazi u lijevu nogavicu. Kurac mi je dug 20cm i dosta širok cijelom dužinom. Tako da je odmah vidjela s čime raspolažem. Samo se počela smijati, a ja sam se ispričavao iako mi nije bilo neugodno.

Ona je zatim rekla da je sve u redu, da je ona iz Brazila. Onda je počela govoriti kako je Brazil vrlo seksualna država. Počeli smo pričati o seksualnom odgoju i seksu. Uhvatili smo se vrlo privatnih tema, tako mi je rekla da je izgubila nevinost sa 14 godina (imala je 26 tad) i da se u njezinoj školi svako seksao vrlo rano. Bilo mi je vrlo zanimljivo pričati o tome; iz znatiželje i još me to strašno napaljivalo i želio sam da što duže pričamo o seksu. Upitala me koliki mi je, nisam odmah odgovorio, pa mi je rekla da je navikla na sve.

Da je bila sa dečkima koji su imali ispod 10cm i s jednim momkom koji imao pitona od skoro 30cm, ali da s njim nije mogla uživati već da mu je samo drkala. Onda sam ja, iz vedra neba i dobro pripit, rekao da mi nikada nijedna cura nije izdrkala (što je laž bila naravno). Nije mogla vjerovati, ja sam joj zatim prodao priču da to kod nas cure nikad ne rade… Nakon nekoliko trenutaka mi je kroz šalu rekla da mi može ona ako želim i samo se počela smijati. Ja sam bio previše napaljen i sam kratko odogovorio može.

Smijala se i pitala jesam li ozbiljan ja sam naravno rekao da jesam i spustio sam samo bokserice. Smijala se. Ležala je pored mene i uhvatila me za kurac i počela navlačiti. Vidjelo se da zna šta radi. Osjećao sam da sam blizu, a i ona je to vidjela. Kad sam se počeo tresti stisnula me u korjenu i zastala nekoliko trenutaka zatim ga je počela hirovito drkati. Bila je prava profesionalka. Kako već par dana nisan drkao, jaja su mi bila puna. brazilka drka kurac na kruzeru

Osjećao sam da ovo neće biti obično svršavanje već erupcija. Tako je i bilo. Svršavao sam u mlazovima. Zatvorio sam i oči i izbacivao spermu u naletima. Osjetio sam da su prva dva mlaza ošla daleko. Svršavao sam gotovo cijelu minutu. Sve dok se cijeli nisam ispraznio. Kad sam otvorio oči vidio sam da sam napravio nered. Kako je kurac bio nagnut prema njoj tamo je sva sperma i otišla. Crni čipkasti grudnjak je bio uprljan sa debelim mrljama sperme, ostatak je otišao po njezinom trbuhu i krevetu.

Trebalo mi je malo da dođem sebi. Zahvalio sam joj se i ispričao. Ona je rekla da nema veze te je otišla do wca da se počisti. Tu sam večer prespavao kod nje.

Sljedeću večer nisam radio samo da budem opet s njom. Opet nakon bara smo otišlo do nje, nismo više pričali o glupostima. Već smo se jebali cijelu večer. Bila je strašna u krevetu tako mlada a tako iskusna i gipka. Svršio sam 3 puta tu večer, svaki put na drugo mjesto. Prvi put mi je progutala sve, iza toga sam po trbuhu i za kraj je bio creampie. Najbolji seks u životu.

Ali nije bio samo seks, i ona je bila super djevojka i uživao sam u druženju s njom. Sljedeću večer smo opet proveli na isti način. Nisam je se mogao zasititi, jednostavno je bila predobra. Sljedeću večer nisam mogao biti s njom jer sam radio, ali mi je samo ona bila na pameti. Došla je u casino, ispijala je piće sa prijateljicom. Nije me vidjela. Ja sam je samo iz daljine gledao. Ona i prijateljica su sjedile na šanku i hihotale se. Jedan debeli Njemac ih je stalno gledao. Nakon nekog vremena, taj debeli Njemac i njegov kolega su se makli sa Blackjack stola i otišli do njih. Sjeli su s lijeve i desne strane. Kratko su pričali. Nešto su šaputali.

Nakon nekoliko minuta otišla je i ostavila prijateljicu sa njima dvojicom. Niti nakon pola minute otišao je i taj debeli Njemac putem kao i ona. Radio sam na kruzeru i znao sam šta to znači. Nisam mogao vjerovati, želio sam se uvjeriti. Uzeo sam pauzu i otišao do njezine sobe, koja je bila na kraju hodnika. Vrata nisu bila skroz zatvorena. Provirio sam i vidio sam ono što sam i očekivao. Ona je bila na krevetu a taj tip ( koji je imao nekih 50-60god, veliku drobimu i žućkastu kosu) ju je jebao u doggy pozi. Jebao ju je s kondomom. Iako je imao mali kurac, ona je glasno stenjala, dok sa mnom nije ni upola tako. debeli nemac tuca ribu

Stari je počeo glasno svršavati, nisam želio gledati, već sam samo otišao. Vratio sam se na posao, a u glavu mi je bila samo sliku kako stari guzi moju žensku.
Kad mi je smjena završila otišao sam u bar na drugom kraju kruzera. Sjedio sam za šankom i pio viski. Bio sam razočaran. Par mesta od mene je čitavo vrijeme sjedila neka gospođa. Počastio sam je s pićem, nakon par minuta i ona je meni poslala piće, zatim sam opet ja njoj. Nisam je uopće ni pogledao već sam to radio iz neke pristojnosti.

Njoj je to očito godilo pa je nakon drugog pića sjela pokraj mene. Upoznali smo se, počeli pričati o glupostima prvo, zatim o problemim. Rekao sam joj da sam vidio da drugi lik jebe curu do koje mi je stalo. Onda je rekla kako joj se možda jednostavno taj drugi više sviđa. A onda sam joj ja objasnio kako je to zapravo neki debeli stari tip. Onda je odjednom uozbiljila i okrenula prema meni. Tek sam je tada prvi put stvarno pogledao. Bila je u ranim 40im, duga plava kosa, velike sise sa dekolteom. Pitala jeli debeli izgleda tako i tako.

Ja sam potvrdio, onda mi je rekla kako je to zapravno njezin muž. Rekla je da ju stalno vara sa mlađim curama. Rekla je kako je jako bogat i da je sigurno platio mojoj brazilki da bude s njim. Pitao sam je zašto je onda s njim, samo se nasmijala. Nakon kraće pauze rekla je, varam i ja njega. Te me pitala imam li praznu sobu, da ne želi ići u njihovu trenutno. Rekao sam naravno da imam i odveo je u jednu od praznih soba. Uzeli smo bocu vina. Tek sam je u sobi vidio kako je zapravo prekransa.

Iako je imala 40ak god, bila je u super formi. Čim sam zatvorio vrata od sobe. Počela se skidati. Pitala me da joj otkopčam haljinu na leđima. Samo je skliznula s nje. Iznenadio sam se kada sam shavtio da uopće nije imala gaćice ispod haljine. Još mi je uvijek bila okrenuta leđima. Počeo sam je polako ljubiti po vratu, uživala je. Okrenula se. Ispred mene su bljesnile ogromne sise u crnom grudnjaku. Dolje nije bila potpuno obrijana već je imala ostavljenu crtu. Iako je gore bila plava, dole je bila crnka.

Počela me je svlačiti. Brzo me cijelog skinula, samo sam ostao u boksama. Onda je i njih skinula. Kurac mi je bio poludignut. Taman da bude u punoj veličini, ali ne potpuno tvrd već je mirno visio u gaćama. Vidilo se da je ugodno iznenađena. Odmah se bacila na posao. Uzela ga je u usta i sisala, nije mu trebalo dugo da se ukruti. Pušila ga je iskusni i igrala se s jajima. Bila je predobra.

Osjećao sam da neću moć još dugo. Rekao sam joj to. I pitao je gdje želi da joj svršim. Nastavila je pušiti, ponovio sam joj opet. Bio sam jako blizu. Nije me ozbiljno shvaćala. Uzela ga je u ruku i polako drkala dok je s drugom rukom pokušavala otkopčati grudnjak.

Rekla mi je da joj svršim po sisama. Taman kad je uspila otkopčati ja sam ispalio spermu. Svršio sam tako silovito, da joj prvi mlaz otišao po faci. A nakon toga sam sve izbacio po sisama, iako je otkopčala grudnjak, nije ga skinula. Izbacio sam nenormalno mnogo sperme. Grudnjak je bio cijeli natopljen spermom. Naljutila se na mene što sam joj uništio grudnjak. Skinula ga je i bacila sa sebe. Imala je savršene sise, iako je imala 40+ to su bile najbolje sise u mom životu. Nešto je sperme otišlo i po sisama, koja se sada cjedila niz njeno tijelo. sise sa spermom

Govorila je kako nisam normalan zašto sam onoliko svršio, da je ono skup grudnjak… I dalje sam bio tvrd ko kamen. Želio sam je izjebati, kao što ju nikad nitko nije. Legla je krevet raširila noge i počeo sam je polako jebat, brzo sam pojačao tempo i derala se tako da ju je cijeli kruzer čuo. Počela se trest i svršavala je jako. I ja sam bio blizu. Kroz drhtanje je rekla da ne svršavam u nju.

Nije me bilo brige. Kad sam osjećao da svršavam nabio sam ga do kraja i punio je vrućom spermom. Nije joj bilo mrsko. Iz nje se cjedila sperma. Bila je napunjena do vrha. Ali ja sam i dalje bio tvrd. Nije mogla vjerovat da želim još. Pitala me šta želim sad, rekao sam da je želim jebat u sise. Ležala je a ja sam stao preko nje i stavio kurac među te ogromne sisurine. Bio je predivan osjećaj. Pogled je bio jednostavno prekrasan, da bih izdržao više od nekoliko minuta. Uzeo sam ga u ruku i počeo drkat, ona je rekla svrši mi po faci zaslužio si to. Primakao sam ga i istresao sve.

Opet sam eksplozivno svršio, tako da su prvi mlazovi natopili njenu kosu, a ostatak je završio u ustima. Posisala je što je ostalo i progutala sve. Taman je ju muž zvao. Rekla mi je moram ići. Samo je navukla haljinu i štikle i otišla. Nije se uopće počisitila. Sperma se cidila niz bedro, a cijela kosa je bila sljepljena od sperme. Samo je rekla vidit ćemo se mi još i zatvorila vrata. Grudnjak mi je ostao kao uspomena.

(Visited 633 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.