Tehnike Koje Muški Koriste Da Vam Uđu U Gaćice 2. Deo

Nastavljamo gde smo stali. Dakle devojke, žene, pamet u glavu i ne nasedajte na ove niske trikove muških ženskaroša 😉 želim sex ODMAH

 

5. Alkohol- da vas još više opusti.
Kada položi čašice – šotove na sto, sigurno biste trebali uzeti par. Alkohol je najbolji prijatelj očajnog muškarca. Smanjiće vaše inhibicije a podići će njegovo samopouzdanje. Nakon nekoliko pića, biće prilično uveren da ćete biti dovoljno fleksibilni i da čete se kresnuti s njim. Dakle, ako se osećate kao da ste sa momkom koji želi da vas napije kako biste spavali sa njim, prekinite posle čašice dve. Na taj način imat ćete barem bistru glavu ako na kraju ipak odlučite da spavate s njim.

 

6. Laskanje tipa- „Nikada nisam sreo nikoga poput tebe… bla bla“.
Neki se momci oslanjaju na snagu laskanja da uđu u vaše gaćice. A tužni deo je to što ponekada takav trik zaista uspeva, pogotovo ako devojka ima veoma nisko samopoštovanje. Neke žene misle da će mu se, ako spava sa momkom, ona još više svideti. Ali problem sa tim je što one na kraju samo budu seksualno iskorišćene. Ne dozvolite da nekoliko slatkih reči bude karta u jednom pravcu ka vašoj vaginici.

 

7. On će pokušati da obori vaše samopoštovanje. želi da je napije
Ovo je zaista jeziv trik koji neki iskusni igrači često koriste. Kada takav momak upozna devojku, razgovaraće sa njom sve dok joj ne zagolica maštu i dok ne počne da je zanima. Ali jednom kada primeti da ona nije tip koji će pasti na njega tek tako, on će sniziti njeno samopoštovanje suptilnom kritikom praćenom nagoveštajem da će joj se mnogo više dopasti ako je kresne.
Žena koja je sigurna u sebe i nije labilna- ona će ga lako skinuti sa one stvari. Ali žena koja nije baš sigurna u sebe može se osećati kao da je njen ego povređen jer je tip koji joj se dopao rekao nešto negativno. Zato će ona poželeti da povrati njegovu privlačnost za nju i pristaće da spava sa njim samo da bi je ponovo voleo i gotivio.

 

8. Biće oko vas kada vam je slomljeno srce.
Žene koje su tek prošle raskid mogu biti najugroženije od svih! Njen svet je u tom trenutku srušen, sama je, i svaka vrsta pažnje će joj prijati. E tada dolazi momak koji želi da spava sa njom i predstavlja se kao “rame za plakanje”, neko kome se može poveriti. Predstaviće se kao momak koji može da je učini boljom jer je onaj bivši nije vredan. A pošto se ona oseća tada ne voljeno, možda će biti spremna da prihvati bilo kakvu naklonost, pa čak i da legne sa njim. momak teši devojku

9. Uložiće mnogo truda na vas, a onda će nešto tražiti zauzvrat.
Postoje neki momci koji su spremni da manipulišu ženom da spava sa njima. Najčešći pristup im je glumatanje ponašanja “savršenog gospodina.” Pomagaće joj oko obaveza, dolaziće po nju sa posla, trošiti na nju tone novca i prosto provesti puno vremena s njom. Ona će se osećati poput princeze ….. sve dok on ne nagovesti da želi nešto od nje za uzvrat!

E sada, s obzirom na to da je prema njoj dobro postupao, možda će devojka pomisliti da on zaslužuje seks kao nagradu, čak iako to nije nešto na šta je zapravo spremna. U nekim se slučajevima se ona plaši da izgubi nekoga ko se prema njoj odnosi tako dobro, pa bi pristala na gotovo sve što on želi. Možete lako proveriti da li je on samo tu zbog sexa nakon odbijanja. Ako on to dobro prihvati, pa čak i pomalo tužno, može biti da je on bio zaista tu jer je iskreno voli. Ali ako bude razočaran pa čak i pomalo besan, e onda je jasno da je bio tu samo radi sexa.

 

10. Preti da će raskinuti sa vama. preti raskidom
Ovo bi funkcionisalo samo za parove ili pseudo-parove koji još nisu spavali zajedno. Tip može zaprijetiti da će raskinuti s vama ako ne spavate s njim. Od početka, to je znak da sve što traži u vezi je seks. Ali naravno da postoje slučajevi u kojima žene pristaju da spavaju s njim, jer se plaše da više nikada neće naći nekoga poput njega. Ovde budite veoma oprezne, jer je moguće da mu se cela “veza” svodi na sex, a to nije dobar znak ako sanjate neku budućnost sa njim.

 

Znajući uobičajene tehnike koje momci koriste da uđu u vaše gaćice, lako možete osetiti koji im je krajnji motiv. Naoružajte se znanjem i izbegavajte da vas neko lukavim trikovima navede u krevet, imajući na umu ove tehnike!

https://www.lovepanky.com/women/dating-men-tips-for-women/sneaky-techniques-guys-use-to-get-in-your-pants

(Visited 158 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.