30 marta, 2023

Analni Medicinski Pregled

medicinska sestra liže čmar pacijentkinji

Moja devojka Ljilja žalila se na bolove u stomaku i dijareju koja se ponavljala poslednjih nedelju dana. Rekao sam joj da treba da ode kod svog doktora jer sam mislio da je možda neko trovanje hranom. Odmah je zakazala pregled kod svog primarnog lekara, i uspela je da dobije termin sledećeg dana.

Njen doktor je uradio osnovni pregled i smatrao da bi trebalo da ide kod specijaliste, gastroenterologa. Tog dana je našla jednog i zakazala pregled za nekoliko dana. Morala je da uzme lek na recept u apoteci koji bi potpuno očistio njeno debelo crevo za proceduru koju će dobiti.

Sledećeg dana sam odveo Ljilju na njen pregled jer će joj dati blagi sedativ za proceduru. Kada smo stigli, morala je da popuni svu papirologiju koja je neophodna, a gospođa na recepciji je rekla da će ceo proces trajati oko sat i po. Ljilja je bila nervozna i uznemirena dok smo čekali da je pozovu.

15 minuta kasnije su je pozvali i rekao sam joj: “Čekaću te ovde.” Odvedena je u veliku prostoriju koja je imala nekoliko mini delova odvojenih samo kliznim zavesama. U svakom delu bio je i mali prostor za presvlačenje u prikladan beli bolnički mantil.

Medicinska sestra je naložila Ljilji da skine svu svoju odeću i obuče mantil sa otvorom pozadi. Postojala je plastična kesa u koju su pacijenti mogli da stave svoju odeću i stvari. Sestra se vratila da uzme Ljiljine vitalne podatke i postavila joj nekoliko pitanja kako bi se uverila da je spremna za proceduru, i stavila plastičnu kesu u stalak koji je bio ispod.

Nakon što je nervozno čekala nekoliko minuta, medicinska sestra se vratila i odvezla Ljilju niz dugački hodnik koji je imao mnogo soba za preglede, neke prazne, neke sa osobljem koje se sprema za procedure, neke se čiste, a neke sa zatvorenim vratima. Skoro do kraja hodnika, medicinska sestra je skrenula u sobu za pregled u kojoj su bile tri osobe koje su postavljale opremu.

Kada je Ljilja postavljena na mesto, jedan od muškaraca se predstavio kao dr Milić. „Zdravo, ja sam dr Milić, ja ću biti doktor koji izvodi proceduru, a ovo su moji asistenti, Darko i Elza.“ Dr Milić je bio u ranim 40-im, zgodan, ljubazan i staložen, a njegovi asistenti su bili u kasnim 20-im.

Darko je imao atletsku građu, a Elza je bila doterana i veoma lepa. Inače, Ljilja je bila u kasnim 30-im, plava kosa do ramena, grudi povelike. Dok su Darko i Elza postavljali opremu, Ljilja je nervozno pogledala po sobi i videla neobičan komad opreme usred sobe. Klimnula je glavom i legla pokušavajući da se opusti. Doktor Milić je prišao Ljilji i rekao: „Elza će ti sada dati blagi sedativ, ali treba da ustaneš jer čim dobiješ sedativ, stavićemo te na sto.“

I pokazao je na neobičnu napravu koju je ranije videla. Ljilja je dobila sedativ, a dr Milić i Darko držali su Ljilju za ruke i odveli je do ispitnog stola. Ljilja je već osećala dejstvo sedativa dok su dr Milić i Darko stavljali Ljilju na ispitni sto. Sto je bio uspravan pod uglom od oko 85 stepeni u odnosu na pod i imao je podstavljeni deo u koji su kolena i potkolenice pacijenata mogli da klize i trake za pričvršćivanje nogu.

Ljilji je rečeno da smesti i uhvati se za ručke tik iznad glave gde su joj postavljeni kaiševi pričvršćivali zglobove. Na stolu postoji rupa u koju se može uklopiti lice pacijenata. Kada je Ljilja bila pričvršćena na mestu, Darko je polako spustio sto skoro do nivoa gde je Ljiljina glava bila samo malo niža od njenog torza. Dakle, Ljilja je ležala pognuta na stolu sa raširenim nogama, a zadnjica je bila usmerena nagore i ka spolja.

Dr Milić je pitao Ljilju: “Jesi li dobro?”

Ona je promrmljala: “Da, dobro sam.”

Dr Milić je rekao: „Uskoro ćemo započeti proceduru. Ljilja je samo nepovezano progunđala. Dr Milić je rekao Darku i Elzi: „Hajde da počnemo, ona je spremna.“ Dr Milić je odvezao Ljiljinu „haljinu“, podigao je i presavio joj leđa otkrivajući njeno veliko dupe u obliku jabuke i glatku picu. Njih troje se pogledaše i osmehnuše. Darko je stavio rukavicu i Elza mu je naprskala malo prozirnog maziva na prste.

Darko je protrljao prst, a zatim zaokružio Ljiljin anus nanoseći lubrikant. Zatim je uvukao kažiprst u njeno dupe i zavrtio ga nekoliko puta. Zatim ga je izvukao i Elza mu je pružila dilatator, hromirani dildo prečnika oko 3 – 3 i po cm. Darko je polako ubacio dildo u Ljiljinu zadnjicu. Kada ga je nabio celog, izvukao ga je nazad, a zatim ga vratio unutra i počeo da je jebe s njim.

Doktor Milić je rekao: “U redu, mislim da je spremna.” Elza je predala dr Miliću predmet sa kojim je vršio na proceduru. Uveo ga je u Ljiljin anus dok je posmatrao monitor da vidi šta kamera pokazuje. Nakon pregleda Ljiljinog celog debelog creva, povukao je cev napolje. Rekao je Elzi da je očisti.

Koristila je nekoliko toplih peškira da očisti Ljiljino dupe i picu jer je bilo maziva, sluzi i drugih materija. Darko ju je pratio sa dezinfekcionim maramicama i još jednim toplim peškirom. Dr Milić je pitao Ljilju: “Da li si sa nama Ljiljo?”

Nije bilo odgovora, pa ju je Elza proverila. Rekla je: “Ona diše normalno, njen krvni pritisak je dobar i njen puls dobar, ona još uvek spava.”

Doktor Milić je rekao: “Ok, ko je onda na redu?”

Elza je rekla: “Ja sam.” Elza je prišla Ljilji i stavila ruke na njene debele guzove i počela ih milovati u velikim krugovima. Zatim je počela da ih ljubi dok ih je još uvek milovala. Zatim ih je raširila otkrivajući anus i pičku. Zatim je zasadila svoje lice u guzu i počela da liže. Lizanje njenog anusa prvo, a zatim kretanje gore-dole kroz čitavu pukotinu. Proždirala je celo Ljiljino dupe. medicinska sestra liže čmar pacijentkinji

Ovo je potrajalo nekoliko minuta kada je Darko rekao: “U redu, moj je red.” Elza je izvukla lice iz Ljiljinog dupeta mokra od kupanja u pljuvački koju je dala Ljilji. Darko je mazao prste dok je čekao da Elza završi. Stavio je kažiprst i srednji prst na Ljiljin anus i utrljao ih oko njega, a zatim ih polako gurnuo u njeno dupe. Prošao je preko drugog zgloba, okretao je rukom okolo, proširio Ljiljin otvor.

Uneo je četiri prsta u njenu guzu i počeo da je jebe njima. Nakon nekoliko minuta jebanja prstima, dr Milić je rekao: “U redu, moj je red pre nego što se probudi.” Dr Milić je naterao Darka da malo podigne sto da bi Ljilja bila bolje nameštena. Kada je bila na nivou koji je želeo, on je prišao do nje, spustio pantalone i bokserice, izvukao kitu, koja je još uvek bila mlitava.

Elza je pala na kolena i počela sisati njegov penis da ga učini tvrdim. Nije mu trebalo dugo da jer je Elza bila stvarno dobra u sisanju kurca. Erekcija dr Milića je bila ogromna i veoma debela. Došetao je do Ljilje i uperio kurac u njenu zadnjicu koja je čekala. Polako je gurnuo svoj penis u Ljiljinu zadnjicu.

Pošto je Darko radio rukom, bilo je opušteno. Dr Milić je odmah počeo da tuca Ljiljino dupe. On je ubrzao tempo i uzimao je punu dužinu poteza svog ogromnog penisa. S vremena na vreme se potpuno izvukao, a onda ponovo zaronio. Prilično je dobro razbijao Ljiljin rektum.

Onda je odjednom Ljilja zastenjala, “Aaaaah.”

Elza je prišla Ljilji i upitala: “Jesi li budna?”

Ljilja je promucala: “Daaaaa, uhhh kako je lepo, imala sam predivan san… jel je gotovo? Još uvek osećam nešto u sebi.”

Dr Milić je nastavio da jebe Ljiljino dupe kao da se ništa nije promenilo. Bio je blizu svršavanja i želeo je da stigne tamo. Ljilja je prokomentarisala: “Šta god da se tamo dešava, osećam se stvarno dobro.” doktor jebe pacijenticu u anus

Na sreću, Ljilja i ja imamo analni seks sve vreme, i ona zaista uživa u tome. Doktor Milić je rekao: “Ne brini Ljiljo uhhh… to nije bio san… zaista te jebem u dupe.”

Ljilja je vrisnula: “Aaaaaahhhhh…. Pa jače onda doktore!”

Dr Milić je odgovorio sve jačim udarima dok nije više mogao i tresao se dok je istovarao svoje seme duboko u Ljiljin rektum. Nastavio je pumpati njeno dupe nakon što je svršio i ostao tvrd još koji minut. Konačno se izvukao uz “plup” zvuk, prekriven semenom, mazivom i rektalnom sluzi. Elza je brzo otišla do dr. Milića i počela sisati njegov gladak i gnjecav kurac.

Ona je gutala sve što je premazalo njegov penis. Dok se to dešavalo, Darko je hodao iza Ljilje, izvukao svoj penis i zabio ga u Ljiljinu zadnjicu. On ju je snažno i duboko pojebao odmah jer je znao da je opuštena od jebanja Dr. Milića. Darko je nastavio da se odbija od Ljiljinog dupeta, šaljući udare preko njenog velikog dupeta svaki put kada bi se zabio u nju.

Nakon par minuta jebanja, povikao je: “Svršavam!” Kada je izvučen, Elza je bila tu da i njega očisti. Dvojica muškaraca su se brzo pospremila i obukla kako bi Ljilju izvukli iz ispitnog stola. Elza je prišla lavabou da se i sama očisti. Dok su dr Milić i Darko pažljivo sklonili Ljilju sa stola, dr Milić ju je pitao: „Jesi li dobro?“

“Da dobro sam.” Darko ju je držao i pomogao joj da sedne. Elza je imala peškir i čistila je Ljilju, ali nije mogla da joj dođe do dupeta, pa je Ljilju legla licem nadole na ravan sto za ispit. Elza je raširila Ljiljine noge kako bi mogla doći do čmara i mace. Kada su joj noge bile raširene, Elza je ušla između Ljiljinih nogu, uzela topli peškir i počela da je čisti.

Ljilja je stalno stenjala dok je Elza brisala njene prepone od maziva i sperme koji su se svuda razmazali. Nakon što je Elza počistila, polako je kliznula jezikom u Ljiljino duboku pukotinu u dupetu. Polizala je celom dužinom, zaustavila se na perineumu, a zatim nastavila do pičke koja je sada bila mokra i curila je.

“Želim da legnem na leđa.” Ljilja je ustala i prevrnula se na leđa, uhvatila noge za koljena i povukla ih prema goreotkrivajući svoju vlažnu, vruću picu. Elza je odmah zasadila svoje lice u Ljiljino sparno međunožje i opustošila njenu pičku i zadnjicu. Nakon nekoliko minuta neurednog, vrućeg oralnog seksa, Ljilja je povikala: “Elza, završiću!” Ljiljino telo je počelo da se trese i podrhtava dok je vikala: “Aaahhhhh!”

lekarka liže pičku pacijentkinjiŠpricala je na Elzino lice dok je iznova i iznova doživljavala orgazam. Elza je držala usta na Ljiljinom klitorisu dok je imala neprekidni orgazam koji je nastavio ići. Konačno je Ljiljin orgazam prestao i mogla je da dođe do daha. Elza je pogledala Ljilju i rekla: “Nikada nisam videla da neko doživi takav orgazam.”

Ljilja je tiho odgovorila: “O da, imam neke duboko jake orgazme celog tela kada sam jako uzbuđena.”

Elza je tada rekla: “Pa, volela bih da to ponovo vidim neki drugi put.”

Ljilja je rekla: „Možemo nešto da smislimo i možda mogu da uzvratim uslugu.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.9]
(Visited 3.226 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Analni Medicinski Pregled

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!