1 juna, 2023

Ana je Podlegla Komšijinom Kurcu 4. Deo

2
suprug je žestoko tuca

Iz bilo kog razloga, Ana i ja nismo pričali o događaju nekoliko dana. Bili smo tiši nego inače jedno sa drugim, i to sam pripisao potrebi da neko vreme prođe dok ne svare iskustvo. Bilo je jasno da je naš seks u bazenu jedan od najboljih koje smo ikada imali, ali pitanje je bilo … zašto?

Ana je to konačno iznela tokom jedne večeri. “Da li želiš da razgovaramo o onom danu?”, Upitala je tiho.

“O čemu ima da se priča? Popili smo piće, a neverovatno lepa žena izazvala je idiotsko ponašanje dva muškarca.” Zastao sam, smešeći se: “To je priča stara koliko i sama zemlja.”

“Nije to poenta Jovane. Venčani smo, a ljudi u braku se ne ponašaju tako.”

“Molim? Ne lupaj Ana… Mnogo bračnih parova radi takve stvari. Nema ništa loše u tome što se dogodilo.” Ton mi je bio oštriji nego što sam nameravao i ublažio sam ga sledećim pitanjem: “Zašto to pominješ … Da li se kaješ?”

Igrala se sa graškom na tanjiru dok je govorila: “Ne, ja … ne znam.”

Morao sam da je uverim, da joj dam do znanja da je u redu da se ponaša onako kako se ponašala: “Nikada te nisam video tako seksualno slobodnu, tako uzbuđenu, bila si kao potpuno druga žena.”

Zbog toga je pocrvenela, “… valjda sam se zabavila.” reče ona kikoćući se.

Nasmešio sam joj se, laknuvši zbog njenog odgovora: “Ne toliko zabavno koliko se Nemanja zabavljao.”

Zbog toga se njeno rumenilo produbilo i nasmejala se: “Da, kakva perverzija.”

“Možda, ali mogao bih reći da si uživala u zadirkivanju.”

“… samo sam bila iznenađena koliko je veliki bio njegov … jeli.”. Kad joj je rečenica izmakla iz usta, ona se zatvorila, ponovo pocrvenevši. Brzo je pokušala da se izvini, misleći da me povredila komentarom: “Ja – žao mi je … ja” Nisam bio idiot, znao sam da ju je njegov kurac zaintrigirao.

“Dušo, molim te. Znam. Ko bi rekao da je napaljen matori komša obdaren kao magarac.” Ona je pocrvenela, a mi smo polako završili obrok. Kad sam je kasnije te večeri jebao u krevetu, ponovo sam u temu uveo veličinu Nemanje, odbijajući da je pustim da pobegne, a da ne prizna istinu.

Nekako me fasciniralo kada sam slušao kako priča o muškosti našeg komšije. “Nemoj da se osećaš loše što si videla njegovu kitu draga, znam da ti se svidelo.”

Stisnula je zube dok sam je tucao s guza, iznenađena mojim komentarom: “Š-šta? Ne … ja …” tuca suprugu s guza

Ošamario sam je po dupetu: ” Ana, buljila si u njegov kurac sve vreme dok sam te jebao.”

Ona je zastenjala: “Ne … ja … samo jednom … Oh! … Nikada nisam videla tako velikog.”

Sagnuo sam se i uzvratio joj poljubac, i dalje žestoko je nabadajući na moj poprilično manji kurac od komšinog: “Znam da nisi, i svidelo ti se.” Ovaj put je glasno zastenjala, a ja sam je zamolio da mi kaže: “Samo priznaj!”

Zastenjala je: “Ohh! Dobro! Perverznjaku! Svidelo mi se … Oh! Bio je velik … i muževan, i to me je uzbudilo!”

Oboje smo izbili u zajednički orgazam, urušivši se jedno u drugo.
***
Prošlo je još nekoliko dana i shvatio sam da Nemanju nismo videli od tog kobnog popodneva. Konačno smo naišli jedno na drugo u dvorištu dok sam kretao na posao. U početku je bio pomalo nespretan. Češkajući se po glavi dok sam mu se približavao, počeo je nervozno: “Bože, ne želim da ovi razgovori budu uvrnuti. Jednostavno nisam siguran da sam se pre neki dan dobro ponašao.”

“Ponašao si se isto kao i mi Nemanja, nema razloga za brigu. Svi smo popili dosta pića.” Zastao sam, odlučujući da priznam sledeće: “Osim toga, već godinama pokušavam da nateram Anu da se opusti, drago mi je što je konačno uspelo.”

Činilo mu se da mu je laknulo: “Ta tvoja žena, ne moram da ti kažem. Ona je nešto posebno.” zastao je: “Kad bi se svaka nedelja tako odigrala, umro bih kao srećan čovek.”

Nasmejao sam se: “Ti i ja oboje.” Otvorio sam vrata auta, “pobrinuću se da viknem sledeći put kad budemo imali seks u bazenu.” Zahihotao sam se, osećajući se čudno nakon komentara.

“Zahvaljujem.” Rekao je Nemanja, cereći se.

Dok sam ulazio u kancelariju, nisam mogao a da ne ne razmišljam o tome kako su stvari postale čudne i uzbudljive.

***
Sledećeg jutra kada sam se probudio, otvorio sam zavese u spavaćoj sobi da bih ponovo video Nemanju, bez majice je hodao po njegovoj spavaćoj sobi. Trup mu je bio čvrst, mišićav i pomalo dlakav. Primetio me i dao mi šašav pozdrav, što sam mu uzvratio. Ušao sam u naše kupatilo baš kad je Ana izlazila iz tuša. Njeno prelepo telo odmah je počelo da me uzbuđuje i brzo mi je pala na pamet ideja.

“Vaš obožavalac je tamo gospođice, čeka vas.” Rekao sam to ležerno. Bilo je prerano i nije odmah shvatila na šta mislim.

“Huh?” odgovorila je zevajući. “Nemanja te čeka.”, Rekao sam sa znalačkim osmehom.

“Kako to misliš?”

“Sad sam mu mahnuo za dobro jutro, on je u svojoj sobi.”

“Perverznjak.” nasmešila se, ali je svejedno izašla gola.

Lice joj je bilo crveno, bez alkohola u sistemu ovaj put, ali svejedno ga je radosno obasjala. Video sam kako ga otpozdravlja, ogromne grudi su joj poskakivale. Široko se nasmešila i flertovala.

“U redu, dosta je. Prerano je za ovo.” rekla je i krenula da zatvori zavesu. Baš kad je htela da ih zatvori, zastala je: “Oh.” bilo je sve što sam čuo kako govori. Rekla je tiho, seksualnim tonom. Prao sam zube i posmatrao je sa vrata kupatila. Nisam imao pogled na prozor, niti na Nemanju.

Polako je sela na ivicu kreveta, posmatrajući ga. “Jovane. Naš komšija ponovo usmerava svoj veliki komad mesa na tvoju ženu.” Zahihotala se, apsurdno.

Skoro sam ispustio četkicu i sa punim ustima paste za zube rekao: “Šališ se.”

“Ne … nikako se ne šalim. On je go i trza svoj veliki kurac za mene.” zastala je, grickajući usnu.”Bože … Ta stvar je ogromna.”

Gledao sam kako je instinktivno raširila noge, prvi put izlažući svoju picu samo njemu. Postao sam neverovatno uzbuđen, morao sam da je jebem tog trenutka.

“U redu Ana, zatvori proklete roletne!” Počeo sam da skidam pantalone.

Pogledala je u mom pravcu, s sarkastičnim, uobraženim odgovorom: “Hmmm… moram li da ih zatvorim?” Rečeno je u šali, ali me je uzbudilo preko svake mere.

“Zatvori ih!” Nasmešila se, ustajući.

Video sam je kako je mahnula u znak opraštanja od Nemanje, pokazujući na ručni zglob kao da pokazuje da kasni na posao. Čim ih je zatvorila napao sam je. Jebali smo se tri puta tog jutra, i niko od nas nije stigao na posao na vreme. suprug je žestoko tuca

***
Prošlo je još nekoliko nedelja bez mnogo razvoja, sve dok nešto neverovatno nestašno i neverovatno erotično nije drastično promenilo stvari. Ana i ja smo upravo završili sa ukusnom večerom, uz nekoliko čaša Caberne-a. Ležali smo na kauču kad mi je zazvonio telefon, bio je to Nemanja. Bilo mi je čudno, jer me je zvao samo nekoliko puta u mesecima dok smo ga poznavali.

“Komšija.” Odgovorio sam otpivši gutljaj vina. “Kako ti mogu pomoći?”

Na površini, njegov glas je bio miran, ali u njegovim rečima se skrivao prizvuk nervoze, „Hej komšo, mislim da sam nekako sjebao ovaj Rattatui koju pravim, a moram je doneti na žurku za prijatelja sutra. Da pređem na stvar – da li postoji šansa da pozajmim Anu na neko vreme?”

Bio sam zaintrigiran ali nisam bio siguran kako da reagujem na zahtev – bilo je potpuno neplanirano. Ustao sam i polako ušao u drugu sobu,

“Ja … Hmm. Da. Ne vidim zašto ne. Da vidim da li je dostupna.” Zastao sam, nastavljajući opreznim rečima: “Samo ti treba pomoć oko te večere?” Želeo sam da bude jasan sa mnom.

“Ženska ruka u kuhinji, znaš kako je. Takođe sam hteo da joj vratim bikini.”

Zaboravio sam da je bikini bio kod njega. “Oh. Pa to će je zasigurno naterati da pocrveni. Mislim da je zaboravila da je kod tebe.” Zahihotao sam se, nespretno.

“E pa ona vala i zaslužuje malu sramotu. Tako da zadirkuje starca u godinama.”

Ne znam zašto sam rekao ono što sam rekao sledeće, ali jbg, “Da, sram je bilo jebote. Verovatno bi je trebao naučiti lekciju.” Rekao sam to pomalo u šali, ali reči su visile u vazduhu.

Nemanja je odgovorio, naizgled nagoveštavajući nešto: “Znaš šta Jovo. To je sjajna ideja. Daću toj tvojoj ženi šta zaslužuje kako bi naučila lekciju.”

Lice mi je pocrvenelo i ispunilo me neobičnim uzbuđenjem, pa sam odgovorio: “U redu. Poslaću je.”

“Hvala komšo. Spasio si me.” odgovorio je i spustio slušalicu.

Polako sam se vratio u dnevnu sobu, pokušavajući da izbrišem izraz uzbuđenja sa lica. Ana me je čekala.

“Ko je to bio?”

Ponašao sam se nonšalantno.

“Nemanja, potrebna mu je tvoja pomoć sa nekim francuskim jelom.”

Lice joj je gotovo odmah porumenelo. Bio sam siguran da je i ona sumnjala u skriveni motiv. “Šta … odmah?”

Klimnuo sam glavom: “Da. Treba mu za žurku na koju sutra ide, kaže – treba mu ženski dodir.”

Pokušao sam da se ponašam kul, kao da je zahtev u potpunosti normalan. Odjednom sam shvatio da je već obučena za krevet u prozirnoj spavaćici u kojoj su njene sise volele da skakuću. To nije bilo baš erotsko donje rublje, ali ni nešto što biste nosili bilo gde osim u svom domu. Izraz lica bio joj je uzbuđen, zbunjen.

“Pretpostavljam da mogu pomoći. Brzo ću se presvući.”

“Ne.” Rekao sam, “Bićeš samo par minuta. Šta se imaš sređivati.”

“A pa ne znam Jovane. Ovo nije prikladno”, pokazujući na njenu odeću.

“Zaista? To je najviše odeće koju si imala na sebi oko njega otkad smo se uselili.” Rekao sam to u šali, ali moj kurac se uzburkao pri pomisli da će moja žena otići kod komše jebeno polu gola.

Nasmešila se: “U redu dušo. Ako ti tako kažeš.”, Polako je otišla pozadi i otvorila vrata, uputivši mi poslednji pogled dok je izlazila napolje – nestašan osmeh na licu.

“Idem da mu pomognem oko te večere.” rekla je to gotovo kao da zna da to nije sve što je čeka u Nemanjinoj kući.

Jebote koliko sam voleo svoju ženu.

KRAJ 4. Dela

(Visited 4.841 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 3.8]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Ana je Podlegla Komšijinom Kurcu 4. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!