april 30, 2024
jebanje devojke i drugarice

Zoran i Nevena su razgovarali o tome da uvedu jednu od svojih prijateljica Marinu u njihovu vezu, i mnogo su o tome razmišljali u poslednje dve nedelje. Nevena je bila uzbuđena, ali nervozna što bi delila svog dečka sa drugom ženom. Njih troje su bili u srednjim dvadesetima, pazili su kako se hrane i zajedno su vežbali.

Nevena je često posmatrala Zorana kako bulji u Marininu zategnutu guzu i čvrste grudi, dok su svi zajedno trčali po kraju i znojili se. Zadirkivala bi ga zbog toga, znajući da je najbrži od njih troje i da bi radije gledala njegovo čvrsto dupe dok njih dve idu za njim.

Nakon tih njenih primedbi, Zoran bi imao tendenciju da snažno udari Nevenau po dupetu pre nego što je baci na krevet i izjebe je svojim debelim kurcem dok ih znoj obliva po telu. Ono što Nevena nije znala jeste da je Zoran pokrenuo misiju.

***

Gledajući dole sa ponosom u svoj rad, Zoran se osmehnuo. Mogao je da vidi udove svoje devojke vezane konopcem koji se proteže njenu dugačku formu preko njihovog velikog bračnog kreveta. Njene plave oči bile su pokrivene povezom koji je lepo uokvirila tamno plava kosa. Zoran je prešao prstima duž Neveninih usana, niz njen vrat do njenih bradavica koje je povukao, što ju je navelo da zastenje. devojku je vezao za krevet

Nestašno se nasmejao Marini koja je ušla u sobu ubrzo nakon što je povez bio na očima njegove devojke. Zoran je pokupio stezaljke za bradavice koje su bile na krevetu i pružio ih Marini. Nestrpljivo ih je uzela i pričvrstila stezaljke na Nevenine tvrde bradavice. Nevena je naglo uzdahnula i zajecala usled bola.

“Ufff dragi… Nećeš biti baš nežan prema meni danas?” upitala je.

„Planiram da te dovedem do novih visina danas.“ odgovorio je Zoran namignuvši Marini.

Zoran je prišao Marini i zadao joj meki poljubac dok je hvatao njenu dugu bujnu kosu. „Spremio sam svoju torbu sa igračkama … eno je pored kreveta.“ prošaputao je tiho.

Napaljena, počela je da skida svoju usku odeću za vežbanje koja je malo toga prepuštala mašti pošto je bila droljasto providna. Grudi su joj lagano poskakivale dok su joj se male bradavice stvrdnule od uzbuđenja. Počela je da gleda u torbu dok joj je Zoran pomagao da skine pantalone i tangice koje su joj se prilepile za anus među guzovima.

Izvukla je vibrirajući štapić. Uključivši štapić na srednju brzinu vibracije, zalepila ga je uz Nevenin klitoris. Njeni kukovi su počeli da se tresu napred-nazad dok je stenjala “ohhh bože…” Zoran se skinuo dok se Marina divila njegovom isklesanom telu i kurcu u erekciji. Želela ga je oduvek, oduševljena njegovom seksi izgledu.

Posegnula je u torbu za igračke i izvadila analni čep od nerđajućeg čelika sa malo analnog lubrikanta. Nanela je velikodušnu količinu tečnosti na čep i kleknula je ispred Zorana. Napaljena Marina je uzela tvrdi kurac svog prijatelja u vrela usta i prešla njenim toplim jezikom preko glavića a potom ga je spuštala u grlo.

Trebalo joj ne nekoliko trenutaka da se privikne na njegovu veličinu, ali pošto je bila veoma iskusna oralna kučka, uspela je nekako celog da ga strpa, sve do grla. Gledajući gore u čisto blaženstvo na Zoranovom licu, Marina je ispružila ruku i počela da sondira Zoranov anus čepom napred-nazad sve dok nije čvrsto nalegao u njega.

Lagano mu je stisnula jaja i dozvolila njegovom penisu da joj sklizne iz usta dok su slušali kako Nevenu talasi zadovoljstva preplavljuju. Klimnuli su glavom jedno drugom dok su odlazili na krevet. Marina je zgrabila njegov penis i dovela ga do Nevenine zjapeće pičke. jebanje devojke i drugarice

Stavila je ruku preko štapića i pritisnula dok su joj prsti trljali usmine. Nevena je počela nekontrolisano da se trese dok je Zoran forsirao svoj penis centimetar po centimetar sve dok se nije ceo našao duboko zabijen u njoj.

Marina je gledala kako Zoran razvaljuje pičku njene drugarice, a usput je polako uklanjala stezaljke, kanap i na kraju povez za oči. Nevein um je bio preopterećen i jedva je mogla da shvati šta se dešava. Doživela je dva orgazma otkako je njihova seansa počela a kad su joj se oči usredsredile na Marinino seksi telo, pogodio ju je i treći.

Zoran je čvrsto zgrabio Nevenine kukove i žustro tucao njenu pičkicu dok se stezala uz njegov penis. Marina je prebacila nogu preko Nevenine glave i zastenjala kada je jezik ušao u nju. Nevena je znala šta radi i brzo je dovela Marinu do vrhunca. Videvši kako njegova devojka stvara oralni orgazam na pički njihove drugarice, Zoran je i sam izgubio kontrolu, prešao preko ivice, zgrabio Marinu za kosu i pokrio je svojom vrelom spermom dok mu se smeškala.

Ubrzo je usledela divna sesija deljenje njegove sperme iz usta jedne u usta njegove druge kurvice. Davile su se u divnoj vreloj spermi, ne skidajući osmeh sa lica. Bile su gladne njegove sperme i nisu se stidele to da pokažu.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4]
(Visited 3.656 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!