maj 24, 2024

8. Mart iz Snova

0
jebanje u velike sise

Gledao je kako se njegov najbolji prijatelj sa svojim tatom odvozi čamcem u dubine jezera. Nije bio siguran zašto odlaze na pecanje baš na 8 mart. Ali njihov gubitak bi mogao biti njegov dobitak. Godinama je radio na mami njegovog najboljeg prijatelja, flert pogledi i učestali komplimenti odavali su njegovo interesovanje prema njoj.

Gospođa Irena je bila tip žene u koju bi se zaljubio svaki tinejdžer. Ogromne grudi i sklonost ka uskim majicama i nekulturno malim bikinijima učinili su kuću njegovog prijatelja popularnim mestom za druženje tokom leta. Imao je tu sreću da živi pored njih, a saznanje da je mogao da vidi prozor njihove spavaće sobe sa svog prozora, zajedno sa tim da je ona često zaboravljala da spusti roletne, bio je vrhunac njegovog puberteta. ortakova mama bikini

Ali sada je već imao punih 19 godina i odlučio je da je dan žena pravi trenutak da napravi konkretan potez. Izašao je na zadnja vrata i pozvonio baš kada je čamac otplovio iza brda. „Zdravo teta Irena, da li je Nidža kod kuće?“ pitao je praveći se da ne zna da je upravo otišao sa tatom na pecanje. Puls mu je ubrzao dok je stajala pred vratima. Nosila je jedan od topova po kojima je bila poznata.

“Ne, on je na pecanju sa ocem…” Bilo mu je odmah jasno po govoru tela i izrazu lica da je frustrirana što je ostala sama u danu koji je trebalo da se vrti samo oko nje.

“Na pecanje? Ali zar nije 8. mart danas?!” pitao je trudeći se da u svom glasu ispuni što je više šoka.

“Da… eto… bar neko da se seti.” – rekla je uznemireno.

Sačekao je par trenutaka a onda smogao hrabrosti da pita: “Mogu li ući?”

“Da.. Naravno.. društvo bi mi zapralo prijalo.” odgovorila je, a njegova blago izražena erekcija joj nije promakla.

Osetila se moćno. Znala je da izaziva uzdahe tinejdžera i da je deo njihovih vlažnih snova. Zato je igrala igru i dok ser šetala i donosila piće vrckala je i prljavo se smeškala. Sela je pored njega, prekrstila noge i prišla mu. „Danas bi trebao da bude moj dan. A izgleda da si me se jedino ti setio.“ – nasmejala se i spustila ruku na njegovu butinu. komšinica milf i kita u ustima

„Žena kao što ste vi zaslužuje da svaki dan bude vaš dan.“ – rekao je savršeno šmekerski i to je bilo dovoljno za Irenu.

Zastenjao je kada mu je u par pokreta rukom otkopčala pantalone, otkrivajući njegov polu budan kurac. Njene grudi su poskakivale, ljuljajući se od pokreta njenog tela. Toliko dugo ju je posmatrao zamišljao i drkao na nju izdaleka da je delovalo nestvarno konačno je imati pred sobom, spuštenu na kolena. Mogao je da vidi malu kap pre-sperme kako krasi vrh njegovog penis pre nego što su ga obavila njena usta.

Umalo da svrši u tom trenutku. Napaljenost, pritisak i osećaj njenih usana i jezika oko njegovog penisa bili su skoro dovoljni da ga gurnu preko ivice. Ali uspeo je da se suzdrži. Snažno je drkala njegov kurac, zbog čega su joj grudi ponovo poskočile. Već je držala jednu ruku između nogu, a njena crvena suknja podigla se dovoljno da istakne dve činjenice. Prvo da nije nosila gaćice, a drugo da je obrijala pičku.

Izvukao je kurac iz njenih usta jer je imao fantaziju koju je morao ispuniti. Godine gledanja svoje komšinice na jezeru i žurkama u dvorištu na bazenu ostavile su ga sa snažnom željom da nabije kitu između njenih neverovatnih grudi. “Želim da jebem tvoje sise.” rekao je. Nasmejala se. Obmotala je obe svoje ogromne i savršeno oblikovane sise oko njegovog uspravnog penisa, klizeći njima gore-dole duž njegove kurčine. jebanje u velike sise

Uhvatio ju je za ramena, koristeći ih kao polugu za tucanje u njene sise. Nagnula se, hvatajući jezikom glavu njegovog kurca svaki put kada bi izašao iz njenog dekoltea. Prošle su godine od kada ju je muž karao u sise i zaboravila je koliko je to napaljivo i moćno. Uz to, miris mladog napaljenog kurca samo je pjačavalo njenu želju. „Sada je moj red za zabavu“, rekla je sa pohotnim osmehom.

Smestila ga je na pod pre nego što se popela na njega. Osetio je kako njena ruka čvrsto vodi njegovu kitu u otvor. Prizemljila je svoje kukove o njegove, potopivši penis duboko u svoju napaljenu glatku pičku. Ležao je na leđima dok je mahnito jahala njegov kurac. Nikada nije bio sa ženom koja je imala ovu vrstu sirove strasti, ona je mlela i okretala kukovima, držeći njegov ukočeni kurac zarobljen među nogama.

Radila je na njemu kao vrhunska kaubojka dok je očajnički prilazila orgazmu. “O bože! Svršavam!” vrisnula je ona. Mogao je da oseti kako se mišići njene pice ritmično grče duž njegovog penisa dok je svršavala. Oči su joj se zakolutale skoro kao da ima napad. Tada se srušila na njega. Osećaj njenih grudi koje se pritiskaju na njega bio je električan i on je počeo da se nabija u nju odozdo, koristeći svoje gluteuse i trbušne mišiće da se odbija o pod, pri čemu je svaki potisak podizao njeno telo od tla.

Menjajući položaje, prevrnuo se u stranu. Oboje su zastenjali kad je njegov penis počeo da je razvaljuje pod drugačijem uglu. U žurbi rođenoj iz požude, on ju je prevrnuo na kolena, podigavši je telom sa zemlje i zauzevši položaj. Njegov penis je ponovo pronašao toplu mokru toplotu između njenih nogu dok je klizio u nju u psećoj pozi. Povikala je ispunjavajući praznu kuću zvukom svog stenjanja i erotskim zvukom njegovog penisa koji joj se zabijao u pičku. jebanje ortakove mame doggy

Mogao je da oseti kako mu se jaja stežu i znao je da je blizu svršavanja. Ubrzao je tempo i divljački ju je karao. “Svršavam!” vrisnula je po drugi put. Njen položaj ostavio ju je na milost i nemilost, jer nije imala prilike da se opusti nakon orgazma. Uhvatio se za njene kukove, zarivajući svoj kurac što je dublje mogao. Više nije mogao da odoli, njegov orgazam je eksplodirao iz njega, on je svojim semenom naslikao unutrašnjost njene vagine.

Stenjala je dok ju je njegova sperma ispunjavala i ona se srušila na pod, zadihana i prekrivena znojem i spermom.

**

Vraćajući se u stvarnost, shvatio je da još uvek stoji pred njenim vratima.

“Želiš li da uđeš?” upitala je gledajući njegovo rumeno lice.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 24 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 9.167 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!