jun 15, 2024
Mali oglasi srce

Da li su bolji Mali oglasi ili dugački lični oglasi? Debata o tome da li je veličina bitna vodi se oduvek. Ali danas pričamo o dobrim stranama manjih kraćih oglasa i zašto su oni primamljivi. U doba interneta i online upoznavanja lični oglasi su nešto što je sa razlogom postalo normalnost. Veoma su zanimljivi, odlični za podizanje samopouzdanja i širenje socijalnog dela života.

Međutim, šta je uvek najveći problem, posebno kod početnika na oglasima? Da li da napišem sve o sebi, da li da otkrijem manje, ili da budem kratak i jasan. Naravno da će svako imati neki svoj stil i svoju ideju i gledište. Svako ima pravo na svoje mišljenje i tehnički gledano nema pogrešnog načina. Mi vam ne govorimo da pišete kraće oglase, mi samo pravimo opservaciju. Mali oglasi romantika

Mali oglasi – jer dužina nije najbitnija.

Najveći deo žena će reći da dužina nije najbitnija ALI obim je suština. Pa hajde da to probamo da prevedemo na lične oglase. Dužina neka bude baš to – dužina oglasa tj teksta. To bi značilo da sam tekst ne treba da bude predugačak, dakle da ne prelazi recimo 60 reči. Ali, hajde da razmislimo o tome. Ako su to neke generične reči, ako su potpuno obične i ne otkrivaju mnogo, onda nije važan broj reči. Bitno je ono šta se njima govori, e to je u našem slučaju obim.

Nije važan broj već supstanca.

Ako samo opišete sebe i postavite oglas, on će tehnički biti kratak ali nećete postići mnogo. Važno je da napišete ključne stvari o sebi bez da preterujete i samim tim odbijete potencijalnog partnera. U prenesenom značenju od malo pre, obim je važniji od dužine jer daje suštinu. I svaka reč se tada računa i svaka je podjednako bitna.

Mali oglasi i Razlozi postavljanja.

U oglasima može da piše svašta nešto ali najvažnija stvar je ono što zapravo tražite. Ako želite da pronađete srodnu dušu i ljubav – to i napišite. Ako želite samo zabavu za veče – napišite tako. Ako tražite prijatelja, ako vam je dosadno, ako ste radoznali… tako i napišite. To je ključna stvar. Jer ako ne naglasite zbog čega ste zapravo tu – teško da ćete imati velikih uspeha.

Nemojte da krijete ključni detalji. Mali oglasi romansa

Bračni status je jedna od stvari koje možete napisati u dve reči. Oženjen/udata sam; razvedena sam; slobodan sam; u vezi sam. Ništa lakše od toga. Ako ste razvedeni, nema potrebe da pominjete bivšeg i da pričate o neuspelom braku. Ako ste u vezi ili u braku, nije na odmet da napišete da li tražite nevino zezanje ili nešto više.

Mali oglasi i ostali podaci.

Niko vas ne tera da opisujete svoj fizički izgled, ali nije loše dati neke osnovne podatke tipa boju kose. Naravno ako stavite svoju sliku tada tek nemate potrebe za opisivanjem sebe. Grad, godine, zanimanje, to je sve na vama. Nabrajanje se sasvim dovoljno (nema potrebe za delom grada npr), takođe i godine možete okvirno. A onda kao zaključak svakog malog ličnog oglasa – nešto da poentirate. Neka dublja misao, neka emocija koja vas opisuje, nešto u jednoj-dve rečenice kao tačka na vaše prezentovanje.

IZVOR: https://www.licnioglasi.net.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 656 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!