30 novembra, 2022
jebanje sa koleginicom u kancelariji

Znate one kasne noći, kada morate da ostanete posle radnog vremena u kancelariji da biste završili važan projekat? Dugo nakon što su svi ostali otišli ​​kući svojim porodicama, a vama se ne nazire kraj? Tako sam živeo već nekoliko nedelja, i bio sam spreman da sve oteram u kurac i odem do najbližeg paba na pivo ili tri. Ali umesto toga, ustao sam od svog stola i krenuo niz hodnik u sobu za odmor, nadajući se da će me hladna kola vratiti na pravi put.

Dok sam se približavao sobi za odmor, čuo sam muziku iz jedne od kancelarija na drugom kraju hodnika. Otvorena vrata dozvolila su da svetlost prodre u inače mračan hodnik i pozvala su me bliže. Brzo sam shvatio da svetlo i muzika dolaze iz Dijanine kancelarije, i to me je ohrabrilo. Dijana je bila 50-godišnja izvršna sekretarka predsednika kompanije koja je uvek imala blistav osmeh koji je odgovarao njenom bujnom telu.

Imao sam 28 godina i nikada ranije me nisu privlačile tako zrele žene, ali za tri meseca koliko sam tamo radio, shvatio sam da je Dijana nešto sasvim posebno. Bila je niska žena, a njeno telo je bilo u najmanju ruku sladostrasno. Njena plava kosa bila je simpatična, a zadržala je konstantan ten koji je naglašavao njenu meku kožu. Dijanine grudi bile su njen najneverovatniji atribut, a dekoltirane bluze koje je, činilo se jako volela su me opijale svaki put kad bi je video. plavuša milf sekretarica

Njeni bokovi su bili zaobljeni i seksi, a zadnjica joj se ljuljala i poskakivala kada je hodala u visokim potpeticama. Dejanin sto je bio okrenut prema vratima, tako da je podigla pogled i zasjala jednim od onih sjajnih osmeha kada me je videla na vratima.

“Nisam znala da je još neko ovde večeras. Direktor je rekao da ove revizije ugovora moraju biti u rukama advokata sutra u 8 sati, tako da to znači da ću provesti mnogo vremena u prepravkama teksta”, rekla je ona.

„Da, i ja imam mnogo posla ako želim da odem iz grada ovog vikenda“, odgovorio sam.

Klimnula je glavom i dodala: „Jedina zaista loša stvar u vezi sa ovakvom vrstom posla je koliko mi se ramena zgrče nakon toliko sati čučanja nad tastaturom. Osećam se stegnuto i bolno.“

Nije bilo šanse da se oduprem uvodnom stihu, ne nakon meseci koje sam proveo gledajući je i maštajući o njoj. Ali znao sam da moram da budem oprezan jer je bila udata, a njen najstariji sin je takođe radio u kompaniji, u drugom odeljenju. Ako sam pogrešno protumačio njena značenja ili postao indiskretan, to bi moglo da me ugrize za dupe i da me košta karijere.

„Ono što ti je zaista potrebno“, počeo sam, veoma oprezno sa svojim rečima, „je da odeš kući, popiješ čašu finog vina i da tvoj muž izmasira te mišiće.“

Nasmejala se i rekla: “Muž me ne bi masirao da mu od toga zavisi sopstveni život. Nije me pipnuo više od 3 godine osim da mi doda daljinski za TV.”

“To ne zvuči baš kao brak.”

“U pravu si. To više nije baš neki brak. Nemamo seks nikada. Čak i spava u posebnoj spavaćoj sobi, a ja ga nisam čak ni videla golog ne pamtim.”

Teško sam progutao i duboko udahnuo da bih se pripremio da iskoračim: „Pa, ako ti ikada zatreba masiranje ramena ili nešto slično, sve što treba da uradiš je da me pitaš.“

“Ozbiljno?”

“Apsolutno – bilo kada.”

“Pa onda, molim te da to uradiš – Odmah.”

Dijana je pomerila stolicu sa svog stola i okrenula je ulevo. Okrenula je glavu da me posmatra dok sam zakoračio iza njene stolice. Lagano je grizla donju usnu i hvatala naslone za ruke svoje stolice. Okrenula se prema meni dok sam pustio vrhove prstiju na njene nadlaktice, i mogao sam da joj vidim lice koje se ogleda u staklu slike na zidu ispred nje, zatvorenih očiju i disala je kroz razdvojene usne.

Pustio sam da se prsti kreću uz njena ramena do donjeg dela vrata. Zaista je bila u čvorovima i napeta, pa sam vrhovima prstiju milovao i masirao mišiće na njenim ramenima. Dok sam to radio, dozvolio sam sebi da zavirim preko njenog ramena u sjaj dekoltea, punog, preplanulog i seksi.

Njena haljina je imala široke naramenice, ali je imala veoma velikodušan izrez zbog kojeg mi je glava plivala, a penis natekao. Masirao sam je nekoliko minuta, radeći na njenim nadlakticama, ramenima i vratu.

„Kakav je osećaj? Da li je to ono što ti je trebalo, ili treba da promenim nešto?“, upitao sam oprezno.

Dijana se nije potrudila da odgovori, samo je posegnula do svog desnog ramena, skinula bratelu i provukla ruku. Taj mali čin otkrio je čipkastu bebi plavu naramenicu njenog grudnjaka. Prstima sam iscrtao obris remena preko njenih leđa i ramena, a zatim pustio prste da klize niz otok njenih grudi dok nisam stigao do vrha veoma velike korpe grudnjaka. Mogao sam da vidim Dejanino lice odraženo u ogledalu koje je držala na zidu.

Oči su joj bile zatvorene, a usne blago razdvojene, disanje plitko. Kada sam joj prineo usne na vrat i poljubio preplanulo mesto, uzdahnula je, a bradavice su joj probole kroz prednji deo haljine. Jezikom sam pratio liniju od njene ušne resice, niz njen vrat i preko njenog ramena. Moja leva ruka je povukla njenu bradu do mog lica tako da sam mogao da pritisnem usne na njena puna usta, dok sam desnom kliznuo nadole i ispod njene haljine i u njen grudnjak.

Naši jezici su se susreli i plesali dok sam obema rukama opipao Dijanine teške sise, osećajući kako joj se bradavice zabijaju u moje dlanove. Povukla se i namignula mi, a zatim klimnula prema vratima. Brzo sam prišao, zatim zatvorio i zaključao vrata. Kada sam se ponovo okrenuo video sam da ona bulji u mene i smeška se, dok je skidala naramenicu haljine sa leve ruke pre nego što je povukla prednji deo haljine.

Kleknuo sam pred njena stopala i posmatrao njeno lice kako mi viri između njenog grudnjaka dok sam zavlačio ruke iza njenih zaobljenih nogu, klizeći rukama od njenih članaka do kolena, milujući joj listove i uživajući u njihovoj toplini. Dijana se zavalila u stolicu i blago raširila bedra, primoravajući moje oči i ruke da istražuju gore i ispod njene suknje.

„Dodirni me“, preklinjala je. Odgovorio sam tako što sam joj gurnuo suknju naviše, sve dok mi oči nisu bile tretirane da zavire u njene svilenkaste gaćice. Tu je bio nagoveštaj vlage, mokra vertikalna linija koja mi je govorila koliko je Dijana uživala u mojim rukama na svom telu i koliko je još želela da uživa sa mnom. Definitivno je neću razočarati. Nagnuo sam se da joj poljubim koleno, posmatrajući njeno lice tražeći reakciju.

“Molim te, nemoj stati. Molim te…” Moj jezik se ispružio, vrh mu je okrznuo njeno koleno, a zatim se popeo uz jednu veoma seksi butinu do Dejaninog međunožja. Sa rukama na njenim bokovima, gurnuo sam je napred. Još je više raširila bedra. Prineo sam lice njenom međunožju i poljubio joj pičku kroz gaćice. Vrućina je bila neosporna i intenzivna. Moj jezik je pratio obrise njene pice kroz svilenkasti materijal pre nego što je klizio gore-dole duž njenog vlažnog proreza.

Dejanino jaukanje i cviljenje odgovara samo načinu na koji se njena guza odbijala od jastuka sedišta. Njeno disanje je bilo plitko, ali su joj oči sada bile širom otvorene i zurile u mene preko svojih teških sisa. Provukao sam dva prsta ispod elastike na njenom međunožju i povukao materijal u stranu, otkrivajući njene žarkoružičaste usmine. Nestrpljivo sam zaronio, obavijajući usne oko njenog natečenog klitorisa i klizeći dva prsta duboko u njenu picu. lizanje pičke koleginice u firmi

Vaginalni mišići su se čvrsto stezali oko mojih prstiju i nije joj trebalo dugo da doživi prvi orgazam te vrele noći. Njeni lepljivi sokovi prekrili su moje lice, a znoj joj je curio niz lice i vrat. Moje ruke su zgrabile Dijanine gaćice na bokovima, a ona je podigla svoje dupe sa stolice kako bih joj mogao skliznuti gaćice niz noge i pomogao joj da iskorači iz njih.

Prevukao sam njene butine preko ramena kako bih se vratio guštanju na njenoj zapuštenoj pički. Dijanine ruke otišle su do mog potiljka, gnječeći međunožje o moje lice i terajući me da uživam u njenoj pički, što sam radio sa guštom. Ruke su mi klizile ispod njenih guzova, stežući njene čvrste globuse u mojim pohlepnim prstima dok je moj jezik pljeskao po njenoj pički.

“O moj Bože! Ovo je tako dobro, ali moram da budem jebana!”, progunđala je Dijana kroz stisnute zube dok je nastavila da se trlja o moje lice.

Moj penis je bolno pulsirao u mojim pantalonama, i u potpunosti sam nameravao da dam koleginici ono što je molila, ali ne još. Zastenjala je još glasnije dok sam se koncentrisao na jebanje njene mace jezikom i usnama dok nije eksplodirala od orgazma od kojeg joj je celo telo zadrhtalo i zatreslo se. Ustao sam i povukao je na noge, posežući okolo da spustim šlic na zadnjem delu njene haljine. Skinula je haljinu, a zatim mi okrenula leđa da joj otkopčam grudnjak.

Dijana je mahala svojim dupetom o moje pulsirajuće međunožje dok sam gurnuo ruke ispod njenih teških sisa. Brzo sam otkopčao pantalone i spustio ih do članaka dok sam je savijao preko njenog stola, bacivši kritične ugovore na pod prekriven tepihom. Dijana je posegnula između nogu i vodila moj kurac prema njenoj mokroj pički, dozvoljavajući mi da duboko zaronim u nju, jednom rukom na njenom kuku, a drugom pipajući njene sise.

Stenjali smo dok smo se jebali, a naša znojna tela udarala su se zajedno sa svakim udarcem, čineći da se sto i sav njegov sadržaj tresu. Razbijali smo jedan drugom mozgove nekoliko veličanstvenih minuta. Osećao sam kako se njena maca stezala oko mog kurca neposredno pre nego što je vrisnula i pustila da je preplavi još jedan orgazam, mreškajući mesnato dupe o mene. Njen orgazam je pokrenuo moj, a ja sam kao ludak uhvatio oba Dejanina boka dok sam osetio kako moje vrelo seme štrca duboko u nju. jebanje sa koleginicom u kancelariji

Ležao sam na Dejaninim leđima, nekoliko minuta nisam mogao da dođem do daha, naša tela zalepljena od znoja i sperme. Ljubio sam joj vrat i ramena dok smo uživali u osećanjima.

„Pa… šta da radimo… od sada?“, pitao sam između udisaja.

„Mi smo odrasli, ne moramo da menjamo način na koji se ponašamo tokom dana.“

“A posle posla?“

“Planiram da me jebeš što češće možeš.”

Nasmejao sam se kada sam to čuo. „Hoćeš da odemo negde na piće? Znam jedno udobno mesto u blizini. Blizu je mog stana i niko ne bi obraćao pažnju na nas. Onda posle možemo da se vratimo u moj stan na još jednu rundu.“

Ovo je bio početak jedne divne veze sa još mnogo avantura i zadovoljstava. Ne, neće se razvesti, ali to je neće sprečiti da se zabavlja! Ona je možda nečija žena, ali ona je moja seksi, sladostrasna, zrela ljubavnica…

KRAJ!

(Visited 1.387 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!