5 decembra, 2023

Zadovoljila sam Muža… sa Prijateljicom 2. Deo

0
drugarica i žena mu sisaju kurac

„Mogu li se… dodirnuti?“ stidljivo pita. “Ne mogu izdržati. Previše je… napaljivo.” Anita i ja se pogledamo i nasmejemo se. Bez reči, ona puzi prema njemu i zuri u njega sa divljim izrazom lica dok zavodljivo oblizuje usne.

„Nemoj da se stidiš“, slatko kaže dok mu hvata kaiš. “Ovde smo za tebe. Da odbaciš taj stres.. da se osećaš lepo i dobro. Zaslužio si to.” Izraz panike preleti mu lice i Damir se okreće ka meni tražeći tiho odobravanje. Moja beba je uvek tako fokusirana na mene. Moja osećanja, moje želje, moje potrebe. Ali bar jednom želim da ovo sve bude usmereno ka njemu.

Nasmejem se dok polako klimam glavom i pridružujem se Aniti sa druge strane. Anita se okreće prema meni dok mu brzo otkopčava kaiš. “Hoćeš da pojebem kurac tvog muža svojim ustima?” pita ona dok ga trlja kroz pantalone.

„Da“, kažem jedva suzdržanim šapatom. “Guši se na njegovom kurcu.” Anitine oči blistaju od uzbuđenja i odobravanja dok gleda u Damira.

“Imaš prljavu perverznu drolju od žene… blago tebi.”

Moj muž je zanemeo dok Anita ljubi njegovu tvrdoću kroz pantalone. On je potpuno miran dok Anita počinje da ih spušta. Gledam u nemom iščekivanju i požudi, nestrpljivo čekajući da ona počne da ga obrađuje. Ona mu ljubi erekciju kroz bokserice, a on zadrhti kao odgovor.

„Oh, mora da si stvarno uzbuđen“, kaže ona dok oblizuje usne i podiže pogled ka njemu. “Opusti se…”, kaže Anita dok mu grubo svlači bokserice. “Uhhh… Imaš jebeno lep kurac. Ukusan.”

“Preukusan,” kažem dok zurim u njegov prelepi debeli kurac.

“Savršena dužina i obim.” Tako je slatko videti Damira kako se crveni.

Puzim prema njemu i ljubim ga u vrat, udišući njegov opojni miris. Nikad ga se ne mogu zasititi. Gledam kako Anita dugo, sporo liže njegovu kurčinu. Smeškam se kada Anita počne polako da ga sisa kao da mu je kurac lizalica. Ljubim mu vrat i prelazim jezikom preko njegove osetljive kože dok počinje da gubi kontrolu. Njegove grudi se dižu i spuštaju, a disanje postaje otežano dok ga Anita kupa svojom pljuvačkom. Sišem mu vrat, a on stenje dok gura kukove prema gore u znak odobravanja. drugarica i žena mu sisaju kurac

“Draga”, kaže ona dok gleda u mene. “Dođi ovamo.” Uzbuđenje me preplavljuje dok se pridružujem njenoj strani. Obe se nasmejemo pre nego što počnemo naizmenično da mu ga sisamo. Tako je vruće gledati i čuti kako gubi potpunu kontrolu. Stenje i drži se za čaršave dok ga Anita uvlači do kraja dok mu ja pohlepno sišem jaja. Ona se guši na njegovom kurcu i stenje kada je uhvati za glavu i počne da je jebe u usta tako snažno, čineći me mokrom od iščekivanja.

“Jebote”, sikće on. Gladno ga ližemo i sišemo. Povremeno pogledam u njega da ga vidim da zatvorenih očiju, jasno uživa u svakoj sekundi. Kada mu sišem glavu i Anita liže njegovu osovinu, bedra mu se tresu i počinje teško da diše. „Hoćeš li da nas okupaš spermom?“ pita Anita dok mu drka. “Ili hoćeš da joj svršiš u usta a onda me gledaš kako se mazim s njom?”

On stenje i čvrsto me drži za kosu. “Želim da svršim u njenim ustima. Tako je dobar osećaj… molim te, nemoj stati.” Gubim pojam o vremenu, ali pazimo da posisamo i oližemo svaki centimetar njegovog ukusnog kurca. Osećam da mi Anita izmiče i otvara mi noge pre nego što me ponovo počne jesti, terajući me da stenjem oko jurca svog muža. Ludo je, ali znam da ću tako lako dsvršiti ponovo.

Između Anitinog jezika koji treperi o moj mokri klitoris i Damira koji me vuče za kosu, otkrivam da se tako brzo bližim vrhuncu. Prisiljavam se da mu zadnji put začepim kurac dok svršavam na Anitina usta. Držim mu jaja i masiram ih dok mi telo snažno drhti i stenjem oko njega. “Svršiću”, kaže dok mi se snažno zabija u usta. Njegov penis se trza u mojim ustima pre nego što ispljune svoje vruće seme niz moje grlo.

Ruke mu se tresu kroz moju kosu, a noge mu drhte dok izbegavam iskušenje da progutam svaku kap. Umesto toga, držim njegovu spermu u ustima dok se ne okrenem drugarici koja me gleda sa seksi osmehom. “Hoćeš li da podeliš tu vrelu spermu sa mnom?” pita ona dok leže pored mene. “Poljubi me.” drugarice dele spermu

Zatvaram oči i prinosim joj usne; dovoljno blizu da Damir može da vidi kada njegova sperma kaplje do njenih otvorenih usta. Ljubimo se halapljivo i tako je vruće dok delimo slatku spermu. Progutam ostatak njegovog semena i spustim ruku na njenu mokru pičku. „Još nisi svršila“, kažem.

“Dobro sam ja, draga moja.” Ona ljubi moje usne. “Moram da idem sada. Zabavite se!”

Zbunjena, gledam je kako skače sa kreveta i odlazi. Tek kad se okrenem, shvatim zašto je moja prijateljica tako brzo otišla. Izgleda da Damir želi da me proždere! “Sve ste to isplanirale, zar ne?” pita me dok me hvata za ruke i vuče prema sebi.

“Da. Da li ti se svidelo?”

Umesto da odgovori, on me grubo privuče za seksi, intiman poljubac od kojeg ostajem bez daha. Pribija me uz krevet, a ja stenjem kada se njegov zalizani kurac trlja o moj natopljeni otvor. Zadirkuje me glavom svog kurca, terajući me da se grčim i stenjem u apsolutnoj potrebi. Polako klizi u mene, a ja izvijam leđa dok me ispunjava centimetar po centimetar. “Moja žena je takva prljava mala drolja”, šapuće mi na uho. “Sviđa mi se.”

Osećam se kao da mi se kosti tope dok me grize za vrat i zabija se u mene. Izgubljena sam u našem manijakalnom jebanju dok se on uvlači u mene sa neobuzdanom željom i užarenom požudom. Rukama mi uokviruje lice i gleda u oči, od čega me boli pička. „Volim te“, napeto šapuće.

“Volim i ja tebe.”

Izmiče se iz mene i okreće me tako da sam na stomaku. Kada se nabije u mene i povuče me za kosu, trudim se da ne vrištim preglasno. Počinje da me jebe tako jako, da mi se grudi ljuljaju i noge se tresu. Reži dok mi ruku obavija oko vrata i lagano mi stiska disajne puteve. Uvek je bio tako nežan prema meni, tako da me ova njegova nova strana potpuno iznenadila Kada me ugrize za vrat, znam da sam gotova.

„Svrši za mene“, šapuće mi. “Osećam kako mi stiskaš kurac… tako si mokra i čvrsta. Volim tvoju pičku.” grubo doggy jebanje

Celo mi se telo grči dok zarivam lice u jastuk i vrištim od apsolutnog zadovoljstva. Osećam kako vlaga curi iz moje pičke i na njegov kurac dok on nastavlja da me jebe tako jako i dobro. Grubo me hvata za kosu, a ja stenjem kada mi siše ušnu resicu, zbog čega ponovo drhtim dok moje osetljivo telo gubi potpunu kontrolu pod njegovim erotskim dodirom. “Jače.” Spusti ruku na moj klitoris i počne da ga trlja dok se melje o mene snažnim, grubim udarcima. “Želim jače.”

Znojim se i dok gledam dole u njegov srednji prst kako klizi gore-dole po mom glatkom, mokrom klitorisu, mrmljam nerazumljive stvari. “Hoćeš li psvršiti sa mnom?” — pita jedva obuzdanim šapatom. “Hoćeš li da svršim u ovu sočnu pičku?” “Da!” ja plačem. “Daj mi svoju spermu! Treba mi!”

Osećam kako se napeo iza mene dok me slobodnom rukom hvata za kuk i jebe me još jače, terajući me da ponovo vrištim u ekstazi dok ponovo gubim kontrolu. Kunem se da imam najneverovatniji orgazam u svom životu dok on treperi prstom preko mog klitorisa i zabija svoj kurac duboko u moju pičku, čineći me da zaboravim na sve i fokusiram se na nas.

Stenje dok konačno svršava u mene, vikajući moje ime iznova i iznova dok ne prospe svaku kap svog vrelog semena duboko u mene. Sruši se pored mene i privuče me pored sebe, namotavajući me na seksi, meki poljubac od kojeg mi bradavice postaju krute.

„Tako si jebeno neverovatna“, kaže on bez daha. “Mnogo te volim.”

“I ja tebe volim dušo.” ljubim ga u nos. “Da li ti se dopalo naše iznenađenje?”

Smeje se i klima glavom dok mi sreća preplavljuje celo telo. Zatvaram oči i naslonim glavu na njegove grudi i uživam u jednostavnom, čistom trenutku.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 9 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 2.645 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!