5 decembra, 2023

Zabavan Dan na Masaži

3
seksi plavuša sisata ga masira

“Dobrodošli!” Visoka plava dama obratila mu se dok je hodao salonom za masažu. Bila je to mala zgrada pored glavnog puta, ali zbog svoje lokacije salon je bio dobro održavan. Zelene tapete ukrašene bambusom bile su iza pažljivo ošišanih bonsai stabala duž zidova i dve elegantne crne klupe na kojima su klijenti čekali. Žena koja mu se obratila stajala je iza crnog pulta sa činijom pepermint bombona u krilu.

“Vi ste Milan?” Pitala je, proveravajući nešto na papiru sakrivenom iza recepcije.

“Ja sam”, rekao je nespretno.

Nikada ranije nije bio na masaži, ali nakon što je opteretio mišiće u teretani, odlučio je da pokuša.

„Tačno na vreme. Raskomotite se. Vi ste moj poslednji klijent za danas“, rekla je veselo.

Milan je prošao kroz estetski čaršav koji je visio preko šipke. Soba je imala beli sto za masažu u sredini i ukrasne zen baštenske dodatke razbacane unaokolo. Bilo je izdanaka bambusa u saksijama, pa čak i malog drveta na stolu. Okeanski talasi su dopirali sa skrivenih zvučnika, a na stolu ga je čekao peškir. Skinuo je cipele i čarape, a onda je čekao nesiguran šta dalje. Plavokosa žena je ponovo ušla, „Hajde da počnemo, ja sam Natalija. Prijavio si se za masažu celog tela, tako da slobodno skini ostatak odeće i umotaj onaj peškir oko sebe .”

Okrenula se da mu pruži malo privatnosti. Skinuo je sve do donjeg veša, a onda je omotao peškir oko sebe. „U redu, sve je spremno“, rekao joj je, primetivši kako se njeno telo savijalo od pozadi pokazivajući živahnu guzu. Otresao je tu misao i legao licem nadole.

„Odlično! U redu, ovo će vam u početku biti malo hladno.“ Namazala mu je mlako ulje za masažu na leđa.

Namazala je njegovu kičmu i ramena, ublažavajući ono što je izgledalo kao godine napetosti. Zatim mu je polila uljem listove i počela da ih trlja, idući dalje uz njegove noge dok joj ruke nisu bile na njegovim butinama. Nešto u vezi sa idejom da mu nepoznata devojka dodiruje butine izazvalo je uzbuđenje kod Milana, i postao je veoma svestan svog kurca u tom procesu. seksi plavuša sisata ga masira

Počeo je da ulaže svu svoju volju da ostane spušten, pokušavajući da razmišlja bukvalno o bilo čemu drugom. Spustila se na njegove noge i masirala ih. Osećalo se neverovatno, ali je i dalje bio ometen svojim mislima. Na njegovu užasnutost, sklonila je peškir i videla njegov donji veš. „Moram da vam izmasiram gluteuse, samo budite mirni na trenutak“, Zakačila je svoje nauljene ruke za njegov struk, a zatim mu povukla donji veš.

Pocrveneo je, još uvek licem nadole na stolu, postavši polu dignut. Spustila je peškir zajedno za donjim vešom tik ispod njegove zadnjice i počela da kopa po guzi palčevima, vešto otpuštajući nagomilani bol i čvorove.

“U redu, sada se okreni.” Učinio je to, povukavši peškir čvrsto preko karlice da pokrije svoj polu tvrdi kurac. Zabacila je kosu i prešla na njegovu glavu, uzevši je rukama i nežno je gurnuvši da mu istegne vrat. Podigavši pogled, nije mogao a da ne primeti da joj sise vise u majici. Bilo je očigledno da nije nosila grudnjak. Masirala mu je ruke, a zatim se spustila niz njegov stomak i posegnula da odgurne peškir sa strane njegovih butina, ali on je ispružio ruku i zgrabio njenu ruku.

„Hm, mislim da mi nije prijatno da sam go.“

“Oh! Izvinite Milane. Mislila sam da želite ceo tretman. Opusti se, u redu je. Nemoj da se stidiš”, zastala je i navukla majicu preko glave, zbog čega je Milanova vilica pala na njene ugledne živahne sise. „Ovde je ionako postajalo malo vruće“, spustila je majicu na stolić pored, a potom je skinula i donji deo sa sve gaćicama. Stojeći dovoljno, Milan je mogao da vidi njene nedavno obrijane prepone.

„Vidiš, nema čega da se stidiš. Politika je ovde takva da treba da učinimo sve kako bi mušterija bila zadovoljna i osećala se lagodno“, rekla je nehajno, idući da mu masira prednje strane nogu.

Bez reči, Milan je držao oči uperene u Nataliju dok mu je ona dovršavala noge, nežno ih pritiskajući i povlačeći ga za stopala. Ponovo se pomerila na vrh, milujući mu unutrašnju stranu bedara. Osećaj, u kombinaciji sa prizorom Natalijanih divnih sisa, bio je previše za Milana i njegov penis je pulsirao u erekciju.

„Oh, Bože! Mora da si veoma, veoma napet.“

“Izvini ja… ne znam šta mi je… izvini”, rekao je Milan izbezumljeno, sedeći i stavljajući ruke preko svog penisa. Natalija je stavila ruku na njegove grudi i gurnula ga nazad.

„Opusti se Milane, sasvim je normalno da se to desi.“ Odvojila je njegovu desnu ruku sa njegovog kurca i počela da masira tu ruku kao da je sve u redu. Milan je bio previše samosvestan zbog svog tvrdog kuraca, koji je postajao sve tvrđi a Natalija je počela da mu trlja unutrašnju stranu butina.

Natalija je dodala još ulja u ruke i milovala njegove mošnice, nežno ih stežući, pre nego što je stisnula osnovu njegove kite. Uzdahnuo je, a ona mu je upitno pogledala lice: “Tražio si masažu celog tela, zar ne?”

Slabo je klimnuo glavom, telo mu je bilo opušteno i trnulo od masaže, osim, ​​naravno, njegovog penisa koji je pulsirao. Natalija je kapnula malo ulja direktno na vrh njegovog penisa, a zatim ga utrljala rukom, milujući ga više nego masirajući. Malo je progunđao kada je ona stisnula i spustila ruku niz dužinu njegovog kurca.

“Ššš, opusti se Milane. Baš si napet”, rekla je, hvatajući mu jaja u jednu ruku i koristeći srednji prst da povuče liniju ulja od njegovog šupka do osnove njegovih jaja. Natalija je počela brže da drka, ali njena mala, iako snažna šaka, jedva je mogla da obuhvati ceo obim. “Hm, malo si mi prevelik za ovaj ugao…” Popela se na sto i opkolila njegova bedra, a njena pica i sise potpuno su bile izložene njegovim lutajućim očima. maserka mu drka kurac

Špricala je još ulja na svoje ruke, a zatim ih oboje spustila na njegov kurac. Počela je žestoko da mu ga drka sa obe ruke. Njene lepe sise su se tresle gore-dole. “Vau, ovde je baš baš vruće, neverovatno si napet.” Prešla je zglobom preko čela, a zatim se vratila da ga drka. Primetila je njegove oči zalepljene za njene sise, a zatim se nasmešila rekavši: “Oh, sviđa ti se ono što vidiš?”

Naslonila se, butinom trljajući se o njegov kurac, a zatim je zgrabila svoje sise obema rukama i gurnula ih zajedno, poskakujući gore-dole. Pala je na sve četiri, a sise su mu visile preko lica. “Možeš sisati jednu ako želiš, to bi moglo pomoći kod vaše napetosti.”

Milan je podigao glavu da joj usisa jednu od njenih sisa u usta, a ona se zakikotala kada je okrenuo jezik oko njene bradavice. Ispružila je ruku i ponovo podigla njegov penis, nežno ga milujući gore-dole. Povukla se da bi se vratila na posao i otišla da ponovo sedne, ali je slučajno nagnula ruku u tačno uspravan položaj kako bi joj usne pice upoznale njegov kurac dok je sedela. Utonuo je u njene nabore lako kao nož kroz puter, kombinacija ulja i njenog sopstvenog uzbuđenja činila je celu situaciju opasno klizavu.

“Oh! Bože, osećam napetost u tebi…” Usta su mu se otvorila na toplu, mokru pičku koja je klizila gore-dole po njegovom kurcu. Milan je ostao gotovo bez reči, gledajući kako njegov penis rasteže njene usne pri svakom pomeranju. Nakon nekoliko minuta jebanja s njim, počela je dahtati i rotirala u obrnutu kaubojku, pokazujući mu svoju savršenu guzu dok je odskakivala.

Sagnula se, gurajući svoje dupe gore-dole, a guzovi su joj bukvalno pljeskali o njega stvarajući mokre, šamar zvukove. Počela je da ga jaše brže, prskajući sok od pičkice i ulje za masažu na njegove prepone pri svakom skoku. Natalija je počela da cvili od zadovoljstva, mišića koji su se savijali kao opruge, su se ubrzo oslobodili kada je svršila, još uvek jašući Milanov kurac.

Zvuk, prizor i miris njenog vrhunca gurnuli su Milana preko ivice. Skliznula je sa njegovog kurca, okrenula se ka njemu i spustila se, dok je on pucao lepljive snopove sperme po njenim grudima. Ona se sagnula i omotala ustima njegov penis, sisući ga i čisteći. Dodatni talasi zadovoljstva prostrujali su kroz njega poput munje dok je njen jezik zapljuskivao njegov preosetljivi kurac, a on je zadrhtao na stolu.

Ne mogavši da odoli porivu da vidi njenu picu pravo ispred sebe, Milan ju je okrenuo i povukao prema sebi i zabio lice u njenu mokru pičku. Njegov kurac je počeo da joj raste u ustima, njeno pohlepno sisanje teško je bilo ignorisati. U međuvremenu, Milan je kliznuo po dužini njenog proreza, gurnuvši jezik u nju radi boljeg ugla. poza 69 sa seksi maserkom

Osećao je kako njeno sisanje posustaje zbog napada na njenu rupu. Pritisnuo je lice u njene nabore, lizao i trljao sve dok nije počela da posustaje sa pušenjem. Sperma na njenim grudima pritisnula se na njegove, oblažući ih mirisom neurednog seksa. Zgrčila se na njemu kada mu je svršila na lice, puštajući da joj tvrda osovina iskoči iz njenih usta.

„Veoma… veoma oslobađa od stresa“, promrmljala je u njegovo međunožje dok se on cerekao. “Ali ovde još uvek imaš dosta tenzije.” Dahtala je kroz reči, a zatim je uzela nešto sa donje strane stola za masažu. Vibrator?

Ponovo je počela da mu siše kurac dok je petljala po uređaju i premazivala ga uljem. Mislio je da će ga ona ubaciti u sebe, ali mu je srce poskočilo kada je povukla uređaj niz njegovo tlo i odvukla ga do njegovog šupka.

“Zapamti, ovo je masaža celog tela”, a zatim mu je gurnula vibrator u dupe i uključila ga.

Talasi zadovoljstva su ga obuzeli dok mu je sisala kurac i jebala ga lažnim kurcem. Pustio je da mu glava padne unazad i oči mu se zakotrljale kad je osetio da se orgazam ubrzano gradi. Pokušao je da upozori Nataliju, ali sve što je izašlo bio je jauk zadovoljstva. Vrućina se gradila u njemu sve dok više nije mogao da se suzdržava. Uhvatio ju je za struk refleksno joj gurnuvši kurac dublje u usta.

Osetio je mlaz sperme kako iz njega izbija, ali Natalija ga je samo nastavila sisati. Konačno je popustila, sela i okrenula se da ga pogleda. Imala je zatvorena usta i kap sperme je visila sa njenih crvenih usana. Namestila se, a zatim otvorila usta, puštajući izuzetnu količinu sperme da poteče na njegove grudi. Isplazila je svoj jezik prekriven spermom dok je dahtala, očiju zaigrano upaljenih. Ugrizla se za usnu, a onda se iscrpljena srušila na njega.

„Da li… ste uživali u… masaži celog tela?“ Prošaputala mu je isprekidano na uho, prislonjenih sisa na njegova prsa prekrivena spermom.

„Ja… sigurno ću se uskoro ponovo vratiti. Koliko ti dugujem?“

„Ovo kua časti… ipak si mi pomogao da se i ja oslobodim iste te napetosti“, zakikota se ona. „Takođe obavljam privatne kućne masaže a imam i neke pripravnice koje treba da podučavam“, rekla je, namigujući mu dok je ustajala. “Pozadi je tuš ako želiš da mi se pridružiš…”

Ustao je sa njom, a zatim je zgrabio u naručje kako bi joj poljubio musave usne.

Bio je ovo neočekivano zabavan dan.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 3.3]
(Visited 1.268 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

3 thoughts on “Zabavan Dan na Masaži

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!