2 decembra, 2023
lezbejke se ljube sa maskama

Taksi se zaustavio kod te kuće, visoka novogradnja sa lepim biljkama i udobnim dvorištem. Bila je mnogo veća nego što sam očekivala. Moje drhtave ruke su petljale sa bakšišem i ubrzo sam izašla iz auta. Plašljivo sam krenula stazom. Na ulaznim vratima dočekalo me je jednostavno belo dugme. Skupila sam dovoljno hrabrosti da jednom pozvonim, a onda sam se sklonila u stranu da sačekam odgovor.

Muzika je brujala iznutra, svetla sa prozora obećavala su dobru atmosferu. Napolju je hladan vazduh pirkao i naježio noge. Moj plavi kaput je bio duži od haljine, što sam primetila u odsjaju vrata. Moja lepa mini-haljina u kombinaciji sa štiklama davala je lep izgled mom telu. Svetlost se izlila na mene kada su se ulazna vrata otvorila. Na vratima je stajao zreo muškarac sa maskom preko dela lica.

“Ja… ja sam sa Tamarom” promucala sam, “malo kasnim i… i kod nje je moja maska”, rekla sam gestikulirajući iza njega.

Stajao je na trenutak, gledajući me, vedar osmeh se stvorio i njegov dubok glas je odjeknuo prilazom: “Naravno draga moja, sedi na ljuljašku na verandi i ja ću je pronaći.” Ispružio je svoju grubu ruku da me odvede glatkom stazom do mog sedišta. Zastao je: „Pobrinuću se da ti donese masku… iako je šteta kriti tako lepo lice.“ Lagano se nasmejao dok sam ja crvenela na njegove reči. „Nažalost pravila kuće su da svako unutra mora da nosi masku“ bile su njegove poslednje reči pre nego što sam ponovo bila sama na hladnoći.

Prošlo je pet minuta pre nego što su se vrata ponovo otvorila. Čak i sa finom zlatnom maskom na sebi znala sam da je to ona, Tamara. Njena smeđa kosa bila je skupljena u visoki rep koji joj se spuštao niz leđa. Savršeno držanje u paru sa štiklama koje je ukrala iz moje garderobe ranije te nedelje. Svilenkasti kimono pokrivao je njenu pristojnost od spoljašnjeg sveta, a ljubičasta se boja savršeno suprotstavljala njenoj bledoj koži.

„Počela si bez mene“, zadirkivala sam je.

Nasmejala se “Hajde, znaš da volim da sklapam nova prijateljstva.”

Ugrizla sam se za usnu, a ona me je poljubila pre nego što mi je predala identičnu masku. Ustala sam i stavila masku na oči pre nego što sam se okrenula da joj dozvolim da mi je veže. Kada je završila, okrenula sam se prema njoj. Počela je da otkopčava dugmad na mom kaputu “Hajde da se igramo.” Skinula sam kaput i nervozno je uhvatila za ruku. plavuša sa maskom sisa kurac

Miris vina i seksa lutao je vazduhom. Komadi odeće ležali su po nameštaju i podu. Tamara me je vodila za ruku prema kuhinji. Dva para su bila previše zauzeta na sofi uživajući jedno u drugom da bi nas primetili. U kuhinji su se dva muškarca borila sa sitnom mladom devojkom u crnoj haljini. Njena duga plava kosa visila je preko pulta, a jauke joj je prigušio kurac u grlu. Od pogleda na njih stomak mi je zatreperio.

Tamara je zgrabila bocu vina i iskrala se iz kuhinje sa mnom. “Šta se ti smeješ?” Pitala sam je dok me je vodila gore.

“Onaj tip… voli da ga gledaju”, zakikotala se.

Zaustavile smo se na vrhu stepenica i ona me je poljubila. Srce mi je lupalo u grudima, njene usne su bile meke i tople. Moja ruka je krenula za njenim bokovima, ali se ona povukla. “Sa obzirom da si prvi put ovde, našla sam ti poklon.”

“Poklon od tebe?” Nasmejala sam se privlačeći je k sebi. Već sam bila jebeno mokra.

“Idemo da se zabavimo sa još nekim, može?”

Nasmejala sam se: “ti, ja i još jedna osoba, a? Momak ili devojka?”

„Uvek si bila jebena drolja koja ne bira… našla sam finog muškarca sa kojim se možemo poigrati“, namrštila se u šali i skinula kimono.

Dok je padao na pod, moje srce je zastalo na trenutak. Njeno prelepo telo stajalo je preda mnom samo u crvenim čipkanim gaćicama. Tetovaža na njenoj levoj strani tela i pirsing na jeziku učinili su da izgleda zastrašujuće jebozovno. Ponovo me je zgrabila za ruku i odvela niz hodnik do poslednje spavaće sobe.

“Hej dušo?” – Ušla je u sobu: “Imam jednu prijateljicu ovde koja želi da se igra.”

Momak je očigledno bio položen na isto mesto na kome ga je ostavila, nestrpljivo čekajući njen povratak. Već je bio go i njegov kurac je počeo da se stvrdnjava. Oči su mu potamnile od uzbuđenja dok su letele po našim telima. “Šta si sad ućutao šećeru? Ne misliš valjda da nas obe možeš imati istovremeno?”

Nervozno je gledao i divio nam se. Pustila mi je ruku i krenula ka njemu. „Zašto nam ne sipaš vina a ja ću početi?“ To je više delovalo kao naredba nego kao pitanje, ali on je naravno pristao, uzevši flašu iz njene ruke. Tamara je delovala iskusno u toj situaciji, samouvereno. Bilo je baš seksi.

Skrenula je pažnju na mene i moj puls je odmah ubrzao. Gledala sam je kako se vraća ka meni, njene smeđe oči uperene u moje. „Dozvoli da ti pomognem da skineš tu haljinu“, šapnula mi je na uho. Naježile mi se cela koža. Otišla je iza mene i nežno stavila ruke na moj struk. Njene usne su me ljubile i milovale po vratu i ramenu dok su joj ruke otkopčavale moju haljinu. Zaustavila se da skine naramenice sa mojih ramena i dozvoli da mi haljina padne niz noge.

Na trenutak sam se osećala stidljivo. Tamara je pomerila ruke od grudi do moje strane, otkrivajući moje telo prostoriji. “Vidiš? Zar nije slatka?” reče mu ona vrteći me na licu mesta. “Ona uvek izgleda ekstra slatko u ovim tangama” Na krevetu je naš posmatrač počeo da se muči sa točenjem vina. Čula sam nervozno zveckanje stakla o flašu. Njegova nervoza mi je povećala samopouzdanje. lezbejke se ljube sa maskama

Počele smo da se mazimo pred njim. Moje ruke su se spuštale niz njenu kičmu i ona je zadrhtala od zadovoljstva. Naši poljupci su našli put do naših usana i njen jezik je skliznuo u moja usta. Njeno telo je savršeno reagovalo na moj dodir, bila sam potpuno izgubljena u njenom osećaju. Ruka mi je krenula u njene gaćice i ona je glasno zastenjala dok je moj prst klizio preko njenog klitorisa.

Drugom rukom držala sam je uz sebe i uživala u njoj kako tiho stenje uz moj vrat. U pokušaju da se otrgne, migoljila se u mojoj ruci i kikotala mi se u vrat, ali sam pustila da mi prst sklizne do ulaza u njenu picu i ona je utihnula. Njeni nokti su lagano okrznuli moju osetljivu guzu. Počela sam da je milujem po pički, zadirkujem je.

Njeni kukovi su reagovali na moj dodir i ljuljala ih je preko mojih prstiju. Sami njeni jauci su me palili, a osećaj njene mokre pice u mojoj ruci me izluđivao. U to vreme vino je sipano i momak je ležao na krevetu, polako drkajući svoj nabrekli kurac i uživajući u pogledu pred sobom. Nije rekao ništa da bi nas prekinuo, jedini zvukovi koji su dopirali od njega su bili tihi jauci. Postajao je sve uzbuđeniji.

Dok sam je prstima polako jebala, Tamara kao da je zaboravila na našeg prijatelja. Njene gaćice su bile natopljene kao i moje. Zaustavila sam se i divila se ženskoj spermi koja je obložila moje prste, pre nego što sam ih sisala jedan po jedan i sačuvala kažiprst za našeg saputnika na krevetu. Već je znao šta ću učiniti i rado ju je okusio sa mog prsta. Čula sam je kako se smeje iza mene: “Vidiš, rekla sam ti da je jebeno nevaljala”, rekla mu je.

Pijuckajući vino, prešao je vrhovima prstiju po mojoj butini i preko moje guze. Otpila sam gutljaj vina i vratio se Tamari. Primivši je za struk, pomerila sam je da sedne na ivicu kreveta. Kad je stigla, kliznula je uz krevet, dajući mi prostora da klečim između njenih nogu. Podigla sam ruke između njenih butina i protrljala klitoris iznad njenog donjeg veša. Bila je dovoljno mokra da osetim kako se upija kroz njih.

Skinula sam joj donji veš i stavila je na sve četiri, ljubeći je. Jezik mi je klizio između njenih toplih vlažnih usmina, njen ukus mi je preplavio usta. Ponovo je zastenjala podstičući me da idem dalje. Naš prijatelj je koračao oko nas kao grabežljivac čekajući svoj trenutak. Sa licem zakopanim između Tamarinih nogu, njegovo plitko, uznemireno disanje pomoglo mi je da pratim njegove pokrete po sobi.

Zaustavio se iza mene i njegove ruke su čvrsto stisnule moju guzu. Lagano oklevajući, pritisnuo je svoj kurac na moje gaćice, jedine stvari između njega i moje pičke. Tamara je stenjala i izvijala leđa na divan način na koji to uvek radi. Stranac sa nama je uživao u njenim stenjanjima koliko i ja, klizeći niz moje tange i trljajući svoj ukočeni kurac o moj klitoris. Zarežao je i od uzbuđenja me udario po guzici. trojka biseks lezbo doggy

Sklonio je tangice u stranu, pritiskajući vrh svog kurca na moj ulaz. Njegovi nokti su se zabili u moje kukove dok je klizio svojom dužinom u mene i ispuštao jecanje kroz zube. “Jebeno volim usku, mokru pičku.” Njegovi udari su počeli sporo, ali ubrzo su se pojačali, ja sam stenjala u picu u kojoj mi je lice bilo zakopano. Jebao me žestoko neko vreme pre nego što je postao nestrpljiv da okusi Tamaru.

Počeo je da nabija svoj kurac u Tamaru. Iskoristila sam priliku da joj trljam klitoris dok ju je tucao, nešto u čemu je sigurno uživala jer je glasno stenjala. Momak nije mogao da podnese uzbuđenje i morao je da se izvuče da bi svršio po njenom stomaku. Ja i ona nastavile smo da uživamo jedna u drugoj. Ližući i ljubeći svaki centimetar u pozi 69, ostale smo neko vreme sami jer nas je dotični napustio. Osećaj orgazma je počeo da se razvija i ona je počela da ga oseća. Bila sam prevrnuta na leđa, a ona je prstima tucala moju picu, nemilosrdno trljajući moj klitoris.

Ugrizla sam se za usnu u nastojanju da ne vrisnem glasno, ali kada me je udario talas vrhunca, moji jauci su odjekivali po sobi. Trebao mi je trenutak da mi se disanje smiri i otvorila sam oči, ošamućena. Tamara me je milovala po telu i smeškala se.

Prevrćući se, ugledala sam tamnokosog muškarca kako stoji u farmerkama i maski, kovrdžava tamna kosa mu je padala niz jednu stranu, a nestašan osmeh je virio ispod brade. “Zašto nam se ne pridružiš?” upitala sam. Tamara se složila, zadirkujući i ljubeći moje telo. Nervozno je ušao i zatvorio vrata za sobom. Svi znate šta je potom usledilo.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.942 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!