februar 23, 2024
lezbejka robinja na povodcu

Kada je moja najbolja drugarica Stefanija zatražila moju pomoć u nečem posebnom, odmah sam se složio: „Čemu služe prijatelji?“ Ono što nisam znao je u čemu ću tačno pomoći; iako mi je drago što sam odlučio da to učinim!

Stefanija mi je poslala poruku, zamolila me da dođem do njenog stana te noći, jednostavno rekavši da joj treba moja pomoć u nečemu. Poznajem Stefaniju od osnovne škole i gledao sam je kako raste u prelepu plavokosu ženu kakva je danas. Te noći kada sam ušao, sve je izgledalo normalno. Seli smo, popili pivo, razgovarajući.

Posle nekog vremena, konačno sam upitao: “Pa šta je toliko važno da sam morao da požurim ovamo večeras? Nisi valjda već raskinula sa tom novom devojkom, zar ne?”

Zlobni osmeh koji joj je prelazi sa usana trebao je da me opomene, ali ko bi očekivao ono što sledi? „Ne, ona i ja smo još uvek zajedno, iako smo nedavno naišli na mali problem. Neću da ulazim u detalje, ali pitam se, možeš li mi pomoći da to rešim? Imam nešto posebno na umu i mislim da si ti savršen čovek za taj posao, jer si neko kome potpuno verujem, tako da ne mogu da zamislim nekog drugog koga bih pitala.”

Način na koji je rekla “čovek za posao” delovao mi je nekako čudno i u pozadini mi se pojavila prilično prljava misao. Da li je Stefanija nameravala da predloži trojku? Racionalno, znao sam da to nema smisla, ali kao i svakog momka, odmah mi je pala ta ideja. Uz smeh sam rekao: “Naravno Stef, prihvatam trojku sa tobom, mislio sam da nikad nećeš pitati!”

Odjednom, moja najbolja prijateljica je otišla; slatka nevina devojka koju sam oduvek poznavao zamenjena je snažnom ženom, sa opakim pogledom u očima. Dok je ustajala, rekla je preko ramena: “Sviđa mi se tvoj duh i skoro da si u pravu. Ali nećemo imati trojku!”

Dok je hodala do zadnjeg dela svog stana, bio sam zbunjen. Da ustanem i pođem za njom? Šta je mislila pod ‘skoro’? Dok sam zbunjen sedeo, Stefanija se vratila u sobu, sa rukom iza leđa. Trebao mi je sekund da shvatim da nije sama. Stefanija je ušla sa prelepom crvenokosom ženom koja je puzala po podu iza nje, sa lopticom u ustima i ogrlicom oko vrata, koju je Stefanija takođe zakačila za povodac i koristila ga je da vodi svog ljubimca. lezbejka robinja na povodcu

Ono što me je šokiralo je to što sam prepoznao devojku kako puzi po zemlji. Zvala se Emina i bila je popularna devojka još u srednjoj školi. Šta se dođavola dešavalo ovde? “Ovo je Ivan, on će mi pomoći sa tvojom kaznom večeras. Ovo se dešava lošim malim lezbejkama koje ne slušaju!” objasnila je Emini dok sam gledao.

Koliko god da sam bio zbunjen, moj penis je postajao sve veći dok je uvrnuti deo mog uma procenjivao šta se dešava. Emina je bila potpuno gola, u ustima je nosila samo kuglicu i ogrlicu oko vrata. Iz mog ugla sam mogao da vidim da je sa analnog čepa visio pahuljasti lisičji rep koji je bio čvrsto uklesan u neverovatno oblikovano dupe, i gledao sam kako joj se sise njišu napred-nazad dok je puzala.

Koliko god da sam bio uzbuđen, gledajući ovu fantaziju kako se odigrava preda mnom, još su mi bili potrebni odgovori. “Stef, koji kurac? Nije li to Emina iz srednje škole? Zašto puzi po tvom podu gola? Zašto sam ja ovde?” Uz pucketanje kaiša, Stefanija je naredila Emini da sedne. Gledao sam kako je gola devojka sela kao pas.

Sedeći pored mene, Stefanija se nagnula bliže i šapnula mi na uho „Ivane, ja sam domina. Bila sam godinama, ali ti nikad nisam rekla. Sada mi je potrebna tvoja pomoć. Emina nikada nije bila sa muškarcem , ali mi je priznala da to želi. Nedavno sam je uhvatila kako flertuje sa ljudima na internetu i odlučila da ću ubiti dve muve jednim udarcem. Moram da je kaznim, a ona će konačno ostvariti svoju fantaziju da bude jebana od strane muškarca. Znam da je sve ovo iznenada, ali nisam znala kako da te drugačije pitam ili objasnim situaciju. Ako ti je neprijatno, potpuno razumem. Ali prema šatoru u tvojim pantalonama, mislim da bi mogao biti zainteresovan da mi pomogneš… Šta kažeš?”

Nisam mogao da poreknem koliko sam bio uzbuđen kad sam shvatio da se spremam da ispunim jednu od svojih fantazija, gledajući koliko je Eminino lice neprijatno i uplašeno dok je posmatrala Stefaniju i mene kako razgovaramo o njoj. Nije bilo šanse da propustim ovu priliku! Glasom koji je bio dovoljno glasan da ga čuju obe žene, upitao sam: „Šta bi želela da radim sa ovom droljom?“

Tada je znala da me ima i povisila je ton. “Šta god hoćeš, ako Emina želi pažnju, onda će je i dobiti! Možeš je jebati u usta ili pičku, ali ostavi joj guzu na miru. To je za mene da se igram!”

Ustajući, prišla je Emini i zgrabila je za bradu. „Ovo se dešava malim kurvama koje vole da flertuju i zadirkuju muškarce na internetu! Sada idi tamo i služi svom novom Gospodaru.“ Zamahnula je kaišem koji je još uvek držala u ruci, udarivši Eminu preko dupeta baš kada je počela da puzi prema meni, navodeći je da zajeca u kuglicu koja joj je još uvek bila u ustima. Stefanija je izašla iz sobe, ostavljajući Eminu i mene same.

Dok je vrela mala robinja puzala prema meni, video sam stid u njenim očima dok su joj suze počele da puze niz lice. Nikada sebe nisam smatrao sadističkim čovekom, ali kada sam video njenu sramotu i strah – to me je još više uzbudilo. Bez razmišljanja, posegnuo sam napred i zgrabio je za kosu, brzo je vukući.

Posrnula je dok je pokušavala da održi korak, a njena glava je pala u moje krilo gde je mogla da oseti koliko mi je već tvrd kurac. Još uvek držeći njenu kosu, podigao sam joj glavu da me pogleda u oči. „Mislim da me se ne sećaš, zar ne, Emina? Išli smo u istu školu, i da budem iskren – dugo sam želeo ovo da uradim…“

Dok sam govorio, druga ruka mi je bila zauzet raskopčavanjem kaiša i pantalona, oslobađajući moj penis da iskoči i pokaže direktno na Eminino lice. Izbacio sam geg iz njenih usta i spustio joj glavu nazad u svoje krilo. “Vreme je za posao kurvo!” Na moje veliko iznenađenje, Emina nije oklevala, podižući ruke da se oslone na moju butinu, dok je svoju slobodnu ruku obavijala oko osnove moje kurčine. jebe robinju u usta

Bilo je očigledno da nikada ranije nije sisala penis, dok je nežno pomerala glavu gore-dole, gutajući glavić i spuštajući se oko centimetar pre nego što se vratila. Pustio sam je da radi ovo minut-dva pre nego što joj odgurnem ruke i uhvatim je za potiljak da je gurnem do kraja. Uzela je većinu mog mesa pre nego što je počela da se grči i pokušava da se povuče.

“O ne Emina, moraš da prevaziđeš taj refleks! I upotrebi svoj jezik. Ako me ne usrećiš, postaraću se da Stefanija sazna za to!”

Ova pretnja je očigledno bila dovoljna da je zadrži, pošto je Emina prestala da pokušava da se povuče i mogao sam da osetim kako njen jezik počinje da klizi gore-dole po mom kurcu, dajući sve od sebe da zadrži svoje gegove pod kontrolom. Na kraju sam joj pustio glavu, dozvoljavajući joj da nastavi da sisa svojim tempom. Svaki put kada bi se spuštala, gurala se koliko je mogla, ližući i sišući svaki centimetar mesa do kojeg je mogla doći. Za prvi put bio sam prilično impresioniran!

Stefanija se vratila u sobu, potpuno promenjena. Sada je nosila par crnih čipkastih gaćica i mrežasti gornji deo koji je išao od njenog vrata do pupka, ali nije ništa učinio da pokrije njene sisetine koje sam često zamišljao. Ako ništa drugo, crna mreža ih je učinila još seksipilnijima. Nisam mogao da odvojim pogled od nje kad je prišla i kleknula iza Emine, koja je još uvek sisala kurac. U ruci je držala veliki ljubičasti dildo kojim je počela da miluje Emininu golu pičku.

“Zabavljate se vas dvoje? Znam da Emina uživa, mislim da nikada nisam videla svog malog ljubimca da je tako mokar, bez da ga ranije nisu dodirnuli!”

Na njene reči Eminino lice je pocrvenelo, ali je nastavilo da guta kitu. Gledao sam kako joj oči rastu kad je Stefi počela da uvlači ljubičasti kurac u picu svoje robinje, malo po malo i je počela da sisa još jače dok je stenjala oko mog kurca. Proveli smo tako nekoliko minuta, nabijajući je sa obe strane, dok smo komentarisali kako je zgodno izgledala i razgovarali o drugim načinima da je iskoristimo.

Konačno, Stefanija je ustala i sela pored mene, trljajući svoju macu kroz čipkaste gaćice dok je gledala kako Emina guta većinu mog mesa u svom grlu. Ponovo se nagnula prema meni i šapnula mi na uho. “Hoćeš da je jebeš?”

Njene reči u kombinaciji sa gledanjem kako trlja svoju macu tik pored mene umalo su me gurnule preko ivice. “Jebote da! Da li bi to bilo u redu?”

“Ona je moja igračka i puštam te da se igraš s njom. Stavi kondom i možeš je jebati koliko god želiš. Njeno zadovoljstvo nije važno.”

Nije mi trebalo dvaput da kažem! Brzo sam ustao, puštajući da mi kurac iskoči iz Emininih usta, i zaronio u svoju torbu, izvlačeći kondom. Dok sam ga otvarao i namotavao, Stefi je vodila Eminino lice između svojih nogu i povukla gaćice u stranu, omogućavajući Emini puni pristup. Klečeći, gledao sam kako je mojoj najboljoj drugarici jela pičku jedna od mojih srednjoškolskih simpatija, koju sam hteo da jebem u isto vreme!

Nežno sam trljao kurac gore-dole po Emininim usminama, uživajući u pogledu na njeno blistavo mesto. Lagano se povukavši, obavio sam ruke oko njenih kukova i grubo se zabio napred, zarivši se u nju. Dok sam ostao tamo, uživajući u osećanju njene pičke koja me steže, Stefine oči su se susrele sa mojima, i mogao sam da vidim požudu dok se približavala sopstvenom orgazmu.

Držeći je čvrsto za bokove, počeo sam grubo da se zabijam u Eminu. Nisam bio spor ni nežan, želeo sam da ona to oseti i zauvek zapamti bol koji sam joj doneo. Sa svakim udarcem, njeno telo se ljuljalo napred, gurajući usne i nos čvrsto uz Stefanijinu picu. Nas dvoje smo grubo koristili našu igračku, a ja sam je jebao što sam jače mogao, dok je Stefanija nemilosrdno mlela pičku po njenom licu. trojka sa lezbo robinjom

Osećao sam kako mi se jaja počinju stezati, dok sam gledao Stefi u oči. “Svršiću tvojoj igrački, nadam se da ti ne smeta!”

Moje reči su je gurnule preko ivice, čvrsto uhvativši Emininu kosu i držeći je za glavu dok je ona vrištala uz orgazam na svom licu. Gledanje orgazma moje divne prijateljice me je pobedilo, dok sam zabijao kukove napred, gurajući se koliko sam mogao… i poželeo sam u pozadini svog uma da ne nosim kondom.

***

To je bilo pre dva meseca, ali izgleda da su se Emina i Stefanija neverovatno provele. Od tada su me nekoliko puta pozivali, i svaki put me Emina dičeka na vratima noseći svoj analni čep i ogrlicu. Ponekad je Stefanija i ja delimo, a ponekad samo ja koristim telo moje srednjoškolske simpatije. Uvek mi je drago da pomognem na bilo koji način, ali, na kraju krajeva – za to služe prijatelji!

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 5]
(Visited 3.551 times, 8 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!