6 februara, 2023
9197a18e5ca285256765e1067f5adad4 fce9601b

Ko po standardu kad naleti Novembar, kiša i hladni dani, samo gledaš kako da se obučeš što više i što toplije, briga te kako izgleda. Mada, za veći deo ženske populacije ne važi to pravilo, mora da bude lepo vala. Kao i za dragu Barbaru, korpo lutku.
Promenio sam firmu u međuvremenu, naleteo posle dužeg vremena na nešto konkretno i mirnije nego bivši posao. Tim je mali i odabran. Nekoliko žena, većina veoma seksi, dok se jedna ističe zbog atributa… Gore spomenuta, Barbara.
Preslatkog osmeha, zelenih očiju, onako tamnijih, duga plavo – smeđa kosa.
Ima predivno dupe, kao najbolje Brazilke, još je niža devojka, ima koju kilu viška ali apsolutno je sve to lepo otišlo u grudi il dupe. Grudi neke jake 3, 4, ne razumem se previše u to, al su lepe i čvrste, svaki put kad nasi majicu na bratele, kurac mi se probudi. Volela je da nosi uske majice, farmerke, ponekad me časti sa nekim crnim kožnim pantalonama, sako ponekad, patike i često najlonke, sa različitim šarama. Ja imam foot i najlon fetiš, tako da kada me ”časti” sa kožnim pantalonama i najlonkama, ne moram da dodajem da se uvek i ja častim jakom drkicom. Komunikativna i uvek tu da pomogne, da li radno ili paradno, da pomuti um svakog koji priča sa njom.
Imao sam, hvala Bogu jednu kratku epizodu s njom….
Hladan dan u pičku materinu, nisam se ni probudio, jaja se već uvukla u kućicu.
Pošto nemam mnogo do posla, reših da dođem prevozom, par stanica, malo gužvanja. Standardni outfit, majica, farmerke, džemper neki lagani.
Uletim u kanc ranije malo, kafa, logovanje, muzika lagana da se započne dan u ovo sumorno vreme.
Nekih 9 i 15 ulazi… Barbara. Vidim je na daljinu, mahnem i kažem ”de si Barbi lutko”, osmehne se i kaže ”dobro jutro lepi, lep si mi danas, konačno da se malo središ za nas žene haha”
Ma malo samo, ništa spec, odgovaram, a u sebi žeeeeno, kad bi samo znala…
9197a18e5ca285256765e1067f5adad4 fce9601bVeć ide radno vreme uveliko, sreda neka i desi se to da firma časti nekim malim dešavanjem, ništa alkohol, roštilj, pica, piće neko lagano. I vala gledam i kažem, prijaće.
Neko radi, neko ne, 10-ak nas u kancu tog dana. Sedim za stolom, odmaram dušu, što bi se reklo, prilazi Barbara i donosi 2 parčeta pice i kaže: e aj zajedno da pojedemo picu, meni glupo sama da jedem, a svi se nešto prave ko da neće… Reko, ajd, kad je džabe i sirće je slatko.
Hasanje uveliko krenulo, opuštanje. Prozborimo po koju, pa šta ima novo, lepi? Kako život? Ljubav? Ma život i posao sve super, ljubav ko ljubav, ima nešto al sve suvo. Kako misliš suvo? Pita me. Ma ništa bre, nebitno…. Pa kaži sad, nemoj da mi prećutkuješ detalje. Ma bre ništa. Ma govori bre Nidžo, nemoj da si takav, sve možeš da kažeš tvojoj Barbari, hehe. Ma stvarno? Al slatko zvuči to moja Barbara. Ma ćuti bre ti, kaže, i pričaj šta se dešava. Onako sa nekim slatkim osmehom na licu i dodirom po ruci. Ma imam tu neku vezicu, ide sve ok, al kad kažem suvo, mislim na taj…. Fizički deo, da ne idem u detalje. A, pa ne da?! i nekako to reče u neveri, onako da pola kanca čuje, reko dobro bre, si luda aman. Ma jao izvini, izlete mi. Pa dobro, šta je tu problem? Ajmo do kuhinje, taman da pijem vode malo i da imamo malo privatnosti. Mene već malo radi to da ćemo biti malo 1 na 1, al da nije priča o poslu i ljudima koji su na poslu. Zasednemo u kuhinju, sami. Osećao sam se kao na nekom sastanku, onako ushićen sedam s njom. A ona miriše na neki tako sladunjav parfem, dovoljno da ti se digne u sekundi. Ajde, pričaj, baš me zanima. Ma vidi, problem je što ga nema, jednostavno nema. Uvek je nešto, ovo fali, ovo treba, e ne sad zbog posla, ljudi, e umor i ovako i onako… I da pređem preko toga, nema veze… Al na početku bilo drukčije, poruke, maženja, ljubljenja nekog i da ne vodi ka seksu, nego eto, samo stalo. A pritom i opet zna za moje fetiše, pa mi to dodatno uliva so na ranu. Al dobro, videćemo. Barbara zastanu na sekund i kaže: Hmmm… Pa baš mi je čudno to, znam kakav je osećaj. I moj zakazuje baš, slične priče, al i kad znam da odmara ceo dan, opet ništa. Ni ne trudim se više, iskreno…. Dok mi to priča, u glavi mi prolazi ”Družeee, ovakvu bombu nećeš da jebeš, pa ja bi uleteo ko Ramos u crveni, aman”.
Ma dobro, kod tebe će se to promeniti, ti obučeš neki veš i nešto i da se razbudi odma lik, neverovatno mi to zvuči to kod tebe, jer si prepič… Ovaj, bre, lepa si devojka.
Ma nastavi, šta sam ja? Ajde kaaaažii. Golica me da bi odgovorio. Ma prepička si bre, dobro, dobro.
Ooooo, pa videla sam ja da bacaš pogled na mene s vremena na vreme, hehe. Reko ma da bre, redovno, kažem joj. A jel to znači da sam ti ja onda fetiš? haha. Malo pocrvenim i odgovaram sa ne, ne, nego drugo nešto… Ajde kad već otvaramo duše. onda mi kaži, šta je ako nisam ja? Pa iskren da budem, najlonke. Noge. Veš. To me baš radi na max. Aha… Zastane, gleda…
A kako se osećaš povodom toga što ja nosim najlonke i prilično… Seksi veš ispod košulje i farmerka? Ja zastao. Gledam je. Razmišljam da li da ugrabim priliku ili ne. Gricka usnu dok me gleda. Ima lepe usne, ne previše pune al taman za poljupce i… Dobro pušenje. Probudi se mali i kaže: Pa ništa, rekao bih da me ložiš i ne verujem dok ne vidim i ocenim jel dobro ili ne.
A tako znači? Pa ništa. Kreni sa mnom Nidžo. Ja kao, ma jel me zezaš ili..? Kreni bre i ćuti tu, odgovara dok me hvata za ruku i vodi u gornji deo zgrade koji se još ne koristi jer se menja nameštaj. Odvede me u jedan mali ofis, 2 fotelje, kauc, sto i stolica, samo monitor, bez kompa i police. Dakle, dragi moj Nidžo… Da li bi bio ljubazan i rekao šta ne veruješ tačno? Reko ništa ti ne verujem. Srce mi radi na 300, kurac spreman da izleti sve više i više. Solidan 17, 18cm. Pa dobro… Hmm.. Kako da te razuverim… Ajde prvo da ti meni skineš ove patike… Da vidimo da li su moja stopala umotana u najlon dobra za tvoj standard ili ne. Spuštam se na kolena. Bele Adidas patike, mirišu još na novo. Pertla se odvezuje… Izvlačim stopalo iz nje i refleksno uzdišem… Kako sam izvukao stopalo, po ruci mi prolazi taj osećaj najlona koji ima blag šušteći zvuk, muzika moje uši i moj kurac. Skidam drugu patiku. Kako sam na kolenima, dok ona sedi na kauču, spušta mi stopala na kolena i pita: šta kaže žiri, hehe? Vidi, jaaa.. Uh. Dovoljno ti je to da znaš da bih ti ljubio, masirao i lizao stopala ovog momenta. Seks čist. Pa onda dragi moj… Počni… Da vidim da li sa za moj standard. Masiram dna stopala dok šušti najlon pod mojim prstima, kurac mi pulsira sve jače. Prelazim jezikom po vrhu stopala polako i samo sa vrhom… Uživa. Nisam očekivao da voliš ovo… Ma ja dragi moj, volim sve, odgovara. Manje priče, više ljubljenja. Uzimam njeno stopalo, trpam u usta njene prstiće u najlonu i sisam. Malo po malo. Uzdiše. Prelazi rukama preko njenih čvrstih grudi… E sad dragi moj, da vidiš da te nisam slagala za veš. Hoćeš prvo gornji il donji? Hajde prvo da vidimo te čvrste sise. Mislim, brus. hah. A tako znači, dobar izbor ljubavi, odgovara i skida polako usku braon majicu na bratele. Vau. Zatečen. Kako ti lepo stoji taj crni čipkasti brus. A tek sise izgledaju lepo… Pogledamo se u sekundi i krenemo da se ljubimo. Grize mi usnu, ludim polako, kao i ona. Željna tvrdog kurca i još vrelije žvake. Zastane i kaže.
Da ne okolišamo previše, a sunce? Svaki put kad me nazove nekim slatkim nadimkom, kurac mi pulsira sve jače. Zagrlim je i otkopčam lagano, oooo, pa nije ti ovo prvi put? Kaže mi. Nasmejem se i nastavimo sa strasnim ljubljenjem dok joj rukama mazim sise i stiskam lagano. Koliko su čvrste i koliko pale. Gore mi prepone, spremne odavno. Kurac je spreman da je zadovolji maksimalno dok se ne preznojimo. Kako zastanemo sa ljubljenjem, spustim glavu na njene grudi i ližem nabubrele bradavice, željne da ih neko mazi ili da neko svrši po njima. Čekaj, ne mogu više, daj da vidim tu tvoju kurčinu, lepi. Ustajem i vadim brzo kurac. Mmmmmm, kako je lep… Kako lep glavić imaš, uh.. Koliko mi je trebala dobra kurčina… Sad će tvoja kučka da ti popuši kurac, bolje nego iko ikada. Prvo je prelazila jezikom po glaviću da me izludi, kružni potezi po glaviću, pa ka dole do jaja, preko celog kurca prelazi jezikom. Tako par puta. Mmmmmm, kako je sladunjav… Zine i strpa ceo kurac u usta, skoro ceo. MMMmmmm kaže u sebi, dok bih ja vrisnu od uzbuđenja. Krene jako da puši sve brže i dublje, kako zastane za vazduh, izgovori samo: jebi me u usta, ajde, ma tako je bre kurvo mala, puši tu kurčinu, jaoo Barbi, kad bi znala koliko sam drkao na tebe, mmm.. Aaaa, tako je dublje kučko, dubljeeee. Koliko sam sperme potrošio na tvoje telo, uuh. Kako sve to pričam, sve jače uzdiše kao da joj trebalo to da neko potvrdi njenu seksipilnost. Sve jače guta kurac i ne diše, sve više pljuvačke izlazi iz njenih usta koliko ga puši. Da mi pređemo na jebanje, kažem joj. Ustaje, okrećem je i udaram po guzi. Otkopčavam farmerke sve brže dok sam zabijen uz nju. Uzdiše uz moje dodire. Spuštam farmerke. Dođi da te jebem na ovom stolu, odmah. MMmmmm, tako je Nidžo, to mi govori. Uzmem je u ruke, dignem, stavi svoje noge oko mog struka, ljubimo se sve strasnije. Gorimo u požudi koja je ludela u nama. Stavim na sto i glavićem prelazim preko klitorisa polako na dole… Ulazim u nju. Polako, santimetar po santimetar. I naglo gurnem duboko. Kako je okrenula očima, zagrizla usnu i govorila u sebi mmmmmmmmmmmm, rečima ne mogu objasniti koliko je to dobro izgledalo. Čist seks. Noge sam podigao malo da mogu da ljubim ta slatka mala stopala u najlonu dok je jebem sve brže i dublje. Nikad se nisam osećao ovako divlje i ludo. Nikad tvrđi i napaljeniji nisam bio. Njena stopala na mojim usnama, kurac u njoj, samo je govorila daaaaaa, jače, nemoj da staješ, aaaa. Kako mi je trebao ovako dobar kurac. Mmmmmmmm, Želim još Nidžo, joooš. Budi moj! Svaku reč i uzdah koji je izgovarala me je terao da sve jače zapnem i maksimalno zadovoljim. Zastanem na sekund nekad i samo izvadim kurac do glavića, krenem napred malo, nazad, pooolaaako… Samo da još više je izludim. I upalilo je. Neeemoj da mi radiš to i jebi me! Ajdeee! Kako je zastala, samo sam uleteo duboko. Svaki put je uzdahnula jako i okrenula očima. Trudio sam se da ne svršim brzo, ali sam toliko uživao… Uzmem onda, pa je prebacim preko stola… Oooh, Niki…. Šta radiš to… Hoćeš da me jebeš zguza? hehe, nisi znao da je ovo moja omiljena poza. Ulećem u nju, a crna čipkana tanga je i dalje na njoj. Lupam je po guzi jako, da se crveni. Tako je kučko, volim kad si ovako željna kurca, jebaću te koliko god želiš, govorim joj. Samo je odgovarala sa Daaa, tooo, samo tvoja kučka ću biti, aaaaaa, šibaj to dupe što jače! Jednom rukom je povlačim za kosu i guram sve dublje i brže, mislio sam da će nas neko čuti koliko je vrištala. AAAAAAAA, DAAAA, JEBI MEEE AAAAAA JAOOO BOŽŽEE MMMMM, VUCI KURVU OVU ZA KOSU AAAA. Oznojen i gorim od napaljenosti. Gorim od uživanja u ovakvoj seks bombi. Aaaaa, jebote svršićuuu, ČEKAAAJ, vadi kurac iz nje i spušta se na kolena, daj svu tu spermu koju čuvaš za mene, daj u usta da sve posisam i progutam! Ščepala mi je kurac i drkala brzo, osetio sam jaku žeđ u njoj koliko nije dugo osetila vruću spermu na jeziku. Aaaa, tako jeee, aaaa, drkaj ljubavi mmmm, evo gaaaa. Kako sam to rekao, ubacila je glavić ceo u usta i pušila do kraja dok nije isisala svaku kap sperme. Kako sam prskao u usta, samo je uzdahivala. Kao najlepše pivo da je pila. Vadi kurac i isplazi se da vidim da je sve progutala. Vidiš kako sam dobra devojčica i svu spermu sam progutala ljubavi… Tako je srećo, možeš to da dobiješ kad god želiš.
Nikad neću zaboraviti taj prvi put s njom i koliko smo kliknuli na keca kad je u pitanju seks. Volim često da mislim na njen osmeh, grudi čvrste, uske majice, Brazilsko dupe i najlepše noge. Jedva čekam da opet osetim sve s njom. Ljubim te Barbara.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 5]
(Visited 357 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!