april 15, 2024

Vrhunska trojka na moru

0
sperma po licu

To je bila obostrana ljubav na prvi pogled. Ludo smo se zaljubili jedno u drugo. On lep, najzgodniji mladić koga sam do tada upoznala. A i ja sam izgledala odlicčno. Momci su me prosto opsedali. Bez obzira na to, čekala sam onog pravog, a to je bio on.
Nakon nepune dve godine zabavljanja stupili smo u brak. On je imao 24, a ja 22 godine. Pre njega imala sam dva mladića, takođe mojih godina. Sa prvim sam se samo ljubila i pomalo mazila. Dok je drugi bio nešto slobodniji. Dozvoljavala sam da mi preko odeće pomalo dira sise i trlja ribicu.
Takođe i ja sam par puta spuštala ruku na njegov alat preko pantalona.
Sa mužem je već bila druga priča. Posle desetak dana ljubio mi je gole grudi, bradavice i prstima trljao ribicu. A ja sam mu neiskusno mazila i drkala kurac. Znala sam da je pitanje dana kad će ući u mene. Moram priznati da me je to pomalo plašilo. Pitala sam se gde će mi stati tih 18cm dužine i 13cm obima? Meni tada tako mladoj i neiskusnoj, izgledao jeprevelik.
Posle dva meseca zabavljanja došao je i taj dan. Mom dragom koji je imao par devojaka pre mene, falilo je seksualnog iskustva, skoro kao i meni. Tako da moj prvi seks i nije ostavio neki utisak na mene. Dosta me je bolelo, bez obzira što se on trudio da bude pažljiv. Tada sam naivno i neiskusno mislila da je to zbog njegove veličine.
Uglavnom, izgubila sam nevinost, a nisam bila ni blizu orgazma. Od tada smo se često tucali. Bila sam sve opuštenija i seks mi je činio sve veće zadovoljstvo. Prvi put sam svršila jedno dva meseca od gubljenja nevinosti.
sperma po licuBili smo kod njega u stanu, skinuli se goli i mazili. Polako se spuštao poljupcima i jezikom preko grudi, stomaka, sve do moje ribice. Već na stomaku njegovi poljupci izazivali su mi prijatne grčeve u njoj. A kad je počeo da je liže i jezikom dodiruje klitoris, bila sam na sedmom nebu. Osećaj je bio predivan i napokon sam prvi put svršila.
Zadovoljstvo je bilo obostrano. Sav sretan odmah mi ga je žestoko uterao i nastavio da me jebe. Ubrzo ga je izvadio i svršio po meni.
Nakon izvesnog vremena, ležala sam mu na krilu, gde smo gledali neki erotski film i mazili se. Ja njemu kurac, a on meni picu. Nekako sasvim spontano počela sam ga ljubiti i stavljati u usta.
Neiskusno sam to radila, no bez obzira, njemu je to jako prijalo i dobro je svršio. Sperma me je prskala po licu i ustima. Nije mi se ni malo zgadilo. Naprotiv, prijatno sam se osećala i bila sretna što sam mu pružila tako veliko zadovoljstvo.
Kako je vreme odmicalo, sve sam se više opuštala i uživala u seksu. A u kombinaciji jezika i kurca, redovno počela svršavati. U međuvremenu je i sam kurac u mojoj ribici bio dovoljan da svšim. Sve vreme čuvali smo se trudnoće. Redovno ga je vadio i svršavao van, bez obzira na plodne dane.
Posle nepune dve godine zabavljanja venčali smo se. Ludo smo bili zaljubljeni i beskrajno se voleli. Tako da je sam čin venčanja bio logičan.
Skoro svaki dan smo se tucali. Moj dragi je bio hiper-potentan. Kad svrši mogao je dalje po sat i više vremena da me tuca, a da mu kurac ni malo ne izgubi na čvrstini. To smo maksimalno koristili i eksperimentisali sa svim što nam je palo na pamet.
Probali smo i analni seks. Bilo mi je neprijatno a i bolelo me. Verovatno zbog toga, ni on se nije nešto oduševio, i više nije tražio da ga upražnjavamo.
Poza 69 bila nam je omiljena. Pogotovo kad je kupio vibrator i stavljao mi ga u picu, a jezikom lizao klitoris.
Njegova mašta je bila neiscrpna. Ja sam sve to bez reči prihvatala, jer i sama sam bila jako znatiželjna. Tako da sam u svemu tome dobro uživala. A u međuvremenu naučila i da dobro pušim.
Kupio je i neke nastavke za njegov kurac. Sve smo to isprobavali i dobro se zabavljali. Ja sam se u međuvremenu opustila, navikla na dobar seks i imala puno poverenje u njegove seksi igrice.
Naučila sam da imam i višestruke orgazme. Pričali smo razne priče, pre i u toku seksa. Tada bi mi uvlačio vibrator u picu, koji je bio slične veličine kao njegov kurac. A onda smo zajedno zamišljali nekog drugog jebača. Ja sam uzimala njegovog lepotana u usta, tako da je izgledalo kao da me jebu dvojica.
Sve je to trajalo oko dve godine, redovno smo se tucali i čuvali eventualne trudnoće. A onda smo se dogovorili da je vreme da rodim. Tek tad smo navalili jedno na drugo. Bukvalno kad god smo imali priliku. Tucao me je skoro svaki dan i redovno zalivao picu svojom spermom.
To smo neprekidno radili skoro tri godine. Bez obzira na sve to, ja nikako nisam uspevala da zatrudnim.
Rešili smo da odemo na ispitivanje i vidimo šta se dešava sa nama. Posle ispitivanja po raznim klinikama, rezultat je bio poražavajući. Ja sam bila potpuno u redu, ali on definitivno nije mogao da ima dece. I ta nemogućnost da dobijemo bebu, polako nas je počela udaljavati. Uvukla se neka monotonoja. Sve ređe smo se tucali. Više nije bilo ni one strasti. Nekako kao da smo to odrađivali. Svako je imao svoje misli i zatvarao se u sebe. Srećom, ljubav je i dalje bila velika. Verovatno nas je samo to još držalo zajedno. Nikome nismo pričali za naš problem.
Moram da kažem nešto o nama. Ja sam tada imala 27 god. a on 29. Visoka sam 173cm. i teška oko 60kg. Bez lažne skromnosti, bila sam jako zgodna i lepa ženska. A on je bio visok 185cm. i oko
82 kg. Razvijen, širokih ramena, uskog struka, jako lep mladić. Svojim izgledom uvek smo privlačili pažnju drugih ljudi.
Tako razočarani i utučeni otišli smo na more, u septembru, kad su najmanje gužve. Krenuli smo bez nekog određenog cilja i planirali jedno petnaestak dana da ostanemo.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 34 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 7.910 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!