4 oktobra, 2023

Vezana među Seks Mašinama

0
dupla penetracija seks mašina

Probudila sam se.

Nisam mogla ništa da vidim.

Pokušala sam da protrljam oči i otkrila sam da ne mogu da pomerim ruke. Bile su vezane iza mojih leđa. Pokušala sam da ustanem; ne, i noge su mi bile vezane. Tako da nisam imala načina da se pokrenem, da ustanem da pobegnem.

Kako sam dospela ovde? Gde sam ja? To su bila pitanja u mojoj glavi na koje nisam imala odgovor. Imala sam povez preko očiju i nisam mogla da vidim ništa, mrak.

„Heeeej? Ima li koga? Upomoć!” povikala sam… ali ništa se nije čulo. Usta su mi bila zapušena nekom kuglom.

Iako mi je nos bio potpuno slobodan, nisam mogla ništa namirisati. Tada sam osetila kako mi se nešto približava i dodiruje mi grudi. Pokušala sam da se pomerim od toga, ali nisam mogla. Ubrzo sam po osećaju shvatila da su to kao dve neke vakuumske čaše koje su u potpunosti okružile moje dojke i zakačile se za njih.

One su me štipale i sisale… ali to nije bio najveći šok jer sam ubrzo nakon toga osetila uljeza među mojim raskrečenim nogama. Nisam se trudila da se borim protiv toga jer sam znala da nema smisla, nisam mogla da se pomerim.

Svaka žena veoma lako prepozna razliku između lažnog i pravog kurca. Nisam imala ni trunku sumnje da je to bio lepo podmazan i masivan dildo. Ispustila sam uzdah koliko sam mogla kada je pronašao svoj put do moje G tačke. Zaustavio se tek kada se potpuno nabio u mene. Osetila sam malo peckanje kada je druga seks igračka dodirnula moj klitoris, čvrsto ga pritiskajući.

Jecala sam i počela napokon da razaznajem zvukove. Očigledno sam bila okružena raznim seksualnim spravama i mašinama. Pre nego što sam stigla da se oporavim od nabijanja, osetila sam kako čašice na mojim grudima počinju da me muzu. Mašina pričvršćena za moje bradavice počela je da vibrira i lagano se uvija.

Ubrzo je i vibrator pritisnut na moj klitoris počeo da vibrira. O, jebote, pomislila sam, i osetila da se dildo polako izvlači iz mene a zatim se ponovo nabija. Bila sam toliko mokra da sam mogla da čujem vlažnu buku koju su dildo i moja pica stvarali. Nesvesno sam izvila leđa (ili pokušala da ih izvijem) dok mi je zadovoljstvo strujalo celim telom. vezana i jebana sa mašinom

Uprkos tome što je sve ovo tek počelo, osećala sam se na ivici orgazma, a mašine kao da nisu popuštale… Ali baš kad sam osetio da ću svršiti, mašine su stale. JEBOTE! Osećala sam da se vrelina gasi. Ali posle svega par minuta, mašina se ponovo pokrenula i počela da me tuca sve mnogo jače i brže. Znala sam da ću svršiti za samo par sekundi… A onda je opet prestalo!

Bila sam besna jer sam se toliko približila preko potrebnom vrhuncu. Kao da su me jebene mašine zajebavale, igrale se sa mnom. Sledeći put kada su se mašine pokrenule bilo je mnogo brže nego ranije. Iznova i iznova me mašina me je dovodila do ivice. I iznova i iznova zaustavila bi se samo nekoliko trenutaka pre nego što bih svršila. Razbesnelo me je i vrištala sam koliko sam mogla.

A onda se mašina ubrzala i nije zastala! Sada kada vratim film na taj događaj – bila je to najbolja vrsta mučenja ikada! Bila sam zaglavljena na ivici. Bilo je divno i grozno u isto vreme. Mašina me je dugo držala u ovom mučnom stanju pre nego što mi je dozvolila da uz ogroman urlik doživim najjači orgazam u svom životu!

Posle toga je stala. Potpuno je zamrla. Ja sam se nekoliko minuta oporavljala od strašnog orgazma koji je učinio da celo moje telo zadrhti, da se strese, da bude obuzeto osećajima kakve nikada ranije nisam osetila. Svaka ćelija u mome telu doživela je orgazam, bukvalno.

Ali onda se ponovo mašina pokrenula. I ne samo to – pojavio se novi dildo koji je sada probijao moj napaljeni šupak! I ne samo to – dildo koji me je jebao u pičku kretao se svetlosnim brzinama, snažno i duboko me razvaljujući! Svi delovi mašine su se kretali maksimalnom brzinom i snagom. Mašina koja je zujala po mojim bradavicama se uvijala i vibrirala tako brzo, da su mi sise gorele, a vibrator zaglavljen za moj klitoris je takođe bio na maksimalnoj postavci. dupla penetracija seks mašina

Vrućina u meni je porasla do nivoa koji nikada ranije nisam iskusila. Geg u mojim ustima se otkačio, povez sa mojih očiju je spao i sada sam mogla da gledam kako me mehaničke mašine siluju a usput sam i vrištala i stenjala od uzbuđenja koje je bilo neopisivo! Osećala sam se tako dobro i kada sam osetila da se približavam ivici, pripremila sam se. Talasi zadovoljstva koji su zračili iz mojih prepona i sisa postajali su sve jači…

A onda, kao da su me gurnuli sa litice – pala sam sa ivice u divan, blaženi orgazam.

„Aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh…..“ – orilo se kroz zatamljenu sivu prostoriju.

Čak i kada je prvi orgazam utihnuo, osetila sam još jedan, pa još jedan… Mislila sam da su mašine u svojoj maksimalnoj snazi, ali su nekako postale jače, dovodeći me preko ivice u roku od nekoliko sekundi od poslednjeg orgazma. Izgubila sam glas od jačine vrištanja usled nebrojenih orgazama. Osećala sam se kao da imam jedan ekstremni, produženi orgazam.

Posle nekoliko minuta seksualnog blaženstva, mašine su počele da usporavaju a potom su se udaljile od mene. Bila sam potpuno iscrpljena i odmah sam izgubila svest.

Kada sam se ponovo probudila, bila sam u svom krevetu. Pogledala sam u svoje golo telo i videla tragove od usisnih čašica na mojim grudima a pička i guza su mi bile bolne i blago crvene. To je bilo bizarno iskustvo… ali ne bih se protivila da ga ponovo doživim.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.083 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!