6 juna, 2023
jebanje doktorice s guza

Godinu dana nakon završetka fakulteta prvi put sam živeo u udaljenom gradu. Moji roditelji su brinuli za mene, posebno moja mama, što je i normalno posebno za moje matorce. Dakle, kada je moja mama čula za par momaka mojih godina koji su dobili rak testisa, ohrabrila me je da odem na pregled. Znao sam da sam zdrav ali bila je dosadna i hteo sam da odem na pregled kako bih nju smirio.

Sedeo sam i čekao u ordinaciji. Ušla je medicinska sestra i izmerila visinu, težinu i ostale zajebancije. Imao sam sreću da nikada nisam imao većih zdravstvenih problema i ostao sam u razumnoj formi tokom fakulteta.

Posle otprilike 10 minuta medicinska sestra je otišla i rekla da će doktor uskoro doći. Pet minuta kasnije doktorka je pokucala i ušla. Bio je to prvi put da sam je sreo. Bila je mlada i to je bila prva stvar koju sam primetio. Bila je u sjajnoj formi, iznad prosečne visine i definitivno privlačna. Nasmejala se dok me pozdravila, predstavila se i rukovala sa mnom. slatka mlada doktorica

Objasnio sam šta me je navelo da zakažem pregled. Pregledala je moj karton, a zatim je zamolila da odem iza zavese da se skinem za pregled. Dala mi je jednu od onih „haljina“ koje se ne mogu zatvoriti pozadi i ja sam otišao da se skinem. Kada sam izašao iza zavese, uputila me je da sednem na sto za pregled. Prošla je kroz osnove, slušajući moje srce i pluća i proveravajući moje oči i grlo. Uputila me je da legnem na sto koji je bio kratak za nekoga moje visine.

„U redu, hajde da pogledamo te testise.“ Podigla je haljinu, kliznula rukom po unutrašnjoj strani moje butine i lagano dodirnula oba testisa. Dok ih je pregledavala, rekla je: “Nema kvržica ili bilo čega sličnog, ali brine me ova modrica“, izjavila je Doktorica pokazujući na modricu koju sam zaradio na fudbalu par dana ranije. “Da li si imao erekciju ili ejakulaciju od kada se to dogodilo?”

„Ne“, odgovorio sam.

„Ovo bi zaista trebalo detaljnije pogledati. Moraćeš da postigneš erekciju i daš uzorak sperme. To možemo da uradimo ovde, ili ako bi se osećao prijatnije, možeš da pozoveš muškog lekara da pogleda i da preuzme uzorak u laboratoriji.”

Ne želeći da pomisli da je ovo nezgodna situacija za mene, iako je bila naravno, pristao sam da joj dozvolim da uradi pregled. „Ići ću po komplet za uzorak i dati ti nekoliko minuta da se uspraviš“, izjavila je Doktorica dok je izlazila iz sobe.

Zavalio sam se na sto i počeo da se mazim. S obzirom na okruženje, ovo je u početku bilo veoma neprijatno. Zatvorio sam oči i pomislio na ribu sa kojom sam imao seks nekoliko puta na faksu.

Pokucala je na vrata. Otvorio sam oči i navukao haljinu preko erekcije, iako to nije mnogo pomoglo da je prikrije. Doktorica je ponovo ušla i položila set uzoraka na sto. “U redu, hajde da pogledamo.” Povukla je haljinu i uzela moj kurac u ruku. Stisnula ga je i drkala, počevši od vrha i spuštajući se do osnove. Šta je tražila nisam imao pojma. Bilo mi je drago što nisam svršio u toj sekundi.

“Izgleda dobro”, rekla je nakon što me je pregledala. “Sada za uzorak.” Stavila je neku vrstu platnenog pokrivača preko klupe sa jastucima na kojoj sam ranije sedeo. “Možeš sedeti ovde da masturbiraš i skineš tu haljinu ako želiš”, izjavila je Doktorica koliko je to mogla profesionalno. „Evo kontejnera za uzorak, uveri se da uhvati sav ejakulat.“

Skinuo sam haljinu i seo na klupu. Bila je to nezgodna situacija, ali iznenađujuće što sam još uvek bio uspravan. Sačekao sam trenutak, ali ona se naslonila na sto za pregled i bilo je jasno da ne odlazi. Pokušao sam da ignorišem njeno prisustvo i počeo sam da se mazim. U početku sam bio vrlo oprezan, nadajući se da ću svršiti bez dugog drkanja. Međutim, nakon nekoliko minuta bilo je očigledno da se to neće dogoditi. drka kurac pred doktoricom

Podigao sam pogled ka Doktorici i video je kako me pažljivo posmatra. Nasmejala se i to mi je omogućilo da se opustim. Počeo sam da mazim sve agresivnije i obraćam pažnju na glavu svog penisa. Činilo se da je ovo uzbudilo Doktoricu. Ponovo sam podigao pogled i video je kako otkopčava pantalone.

Ruka joj je zaronila unutra i bilo je očigledno da se igra sa svojom picom. Počeo sam jače zadirkivati svoj kurac, izvlačeći ga dok smo gledali jedno drugo još nekoliko minuta. Osećao sam peckanje u jajima koja su se stezala i znao sam da ću uskoro svršiti. Zgrabio sam posudu sa uzorkom i ustao. Osetio sam kako prvi snop sperme izbija iz kurca a potom i drugi, treći mlaz. Više puta sam duboko udahnuo dok sam svršavao i naslonio se na klupu da bih održao ravnotežu.

Pogledao sam Doktoricu kada sam se osvestio. Njena leva ruka na stolu radi ravnoteže, desna je još uvek bila u pantalonama i trljala je klitoris. Uputila mi je blagi osmeh dok je probijala svoj put do sopstvenog vrhunca. Pomuzao sam preostalu spermu iz svog penisa u posudu i seo nazad na klupu. Gledao sam Doktoricu kako pažljivo trlja klitoris, brzo udišući dok joj se glava naginjala unazad. Na kraju je njena ruka usporila i činilo se kao da je prešla na polako masiranje svoje mace.

Izvukla je ruku iz pantalona, nasmešila se i rekla: „Izgledalo je kao da ti je potrebna pomoć.“

Odvrnuo sam poklopac na posudi ispunjenoj mojom spermom i dao je Doktorici koja je zakopčala odeću. Stavila je etiketu na kontejner, ispunila upitnik i stavila u papirnu vreću. “To ću poslati u laboratoriju. To će nam dati osnovnu liniju”, objasnila je ona. „Sada“, nastavila je, „trebaćeš da daš još jedan uzorak za tri nedelje. I moraćeš da ejakuliraš najmanje 10 puta između sada i tada. Iz toga ćemo moći da utvrdimo da li je došlo do promene u tvojoj sposobnosti proizvodnje sperme.”

Nisam bio baš oduševljen što moram da dam još jedan uzorak, ali ovo je bilo bolje nego što sam očekivao.

***

Tri nedelje kasnije Medicinska sestra me je pozvala nazad u sobu za pregled i postavila neka preliminarna pitanja. Dok je odlazila, izjavila je da će Doktorica uskoro doći. Iščekivanje da ću ponovo videti Doktoricu mi je stvrdnulo kurac. Začulo se kucanje na vratima nakon nekoliko minuta i Doktorica je ušla držeći nešto što je izgledalo kao još jedan set uzoraka. Trudio sam se da ne reagujem, ali nisam mogao da se ne nasmejem. Čekao sam tri nedelje.

“Kako si?” upitala je Doktorica dok se rukovala sa mnom.

„Dobro“, odgovorio sam.

„U redu, hoćeš li da se skineš?“ upitala je pokazujući na zavesu.

Ali ovaj put mi nije dala haljinu. Kada sam se vratio, tu je bila krpa koja je pokrivala klupu i kontejner za uzorke. Doktorica je bila naslonjena na sto za pregled. Otišao sam i stao pored klupe, stidljivo se smešeći Doktorici. “Izgleda da su modrice nestale”, primetila je kad je usmerila pogled u moj polu uspravljeni penis. „Koliko puta si ejakuliralo u poslednje tri nedelje?“

„12“, odgovorio sam.

„Predivno“, osmehnula se. „Samo napred, možeš početi.“ Seo sam na klupu. Bilo je malo teže postići tu početnu erekciju dok me je posmatrala. Zatvorio sam oči i pomislio na poslednji put. Ubrzo sam bio tvrd i počeo sam da radim celom dužinom. Doktorica je prišla stolu na koji je prvo odložila pribor i uzela nešto.

„Stavi ovo“, poručila mi je dok mi je pružala kondom.

„Ha? U redu“, odgovorio sam, uzimajući kurton od nje.

Pitao sam se zašto mi je ovog puta potreban kondom dok sam otvarao pakovanje. Koristio sam obe ruke da ga kotrljam niz dužinu svog penisa, a zatim se vratio na drkanje. Gledao sam Doktoricu kako otkopčava pantalone, očekujući da će uvući ruku u njih. Umesto toga, okrenula se leđima prema meni i spustila njih i gaćice do pola butina.

Njeno zgodno dupe se uperilo direktno u mene, nagnula se i naslonila se na sto za pregled. Blago raširenih nogu, mogao sam da vidim obrijane, napućene usmine njene pice. Okrenula se, nasmešila se i pokazala mi prstom da priđem. Nisam bio siguran da li je ovo sve san. Ustao sam, prišao i stao iza nje. Jednom rukom sam joj raširio guzove dok sam drugom uperio glavu svog kurca u njen prorez.

Lagano je zacvilila kad je glavić ušao u nju. Uvukao sam ostatak kite i stao, uživajući u njenoj toplini. Uhvatio sam je za kukove i počeo da pumpam. Bila je čvrsta i uska, a ja sam želeo da potraje neko vreme pa sam išao polako. Tihi, periodični jauci dali su mi do znanja da Doktorica nije imala problem sa tim tempom. jebanje doktorice s guza

Doktoricina ruka skliznula je između njenih nogu i osetio sam da je udarila o moj penis. Mogao sam da osetim kako se igra sa svojim klitorisom. Raširio sam joj guzove obema rukama i video njenu slatku malu rupicu. Nisam mogao da odolim i masirao sam ga jastučićem palca. Intenzitet Doktoricinog trljanja se povećao. Pokrila je usta drugom rukom dok sam osetio njen grč oko mog penisa. Pumpao sam brže, gurajući je kroz njen orgazam, a njeno dupe je sada lupalo o moja bedra. To je bilo sve što sam mogao. Osetio sam kako mi kurac drhti dok sam punio kondom spermom.

Još uvek u njoj, nagnuo sam se dok smo se oboje odmarali na trenutak. “Budite oprezni pri izvlačenju”, upozorila je Doktorica, “to je potrebno za uzorak. Isprazni kondom u posudicu.”

Prema uputstvima, pažljivo sam uklonio kondom i prebacio sadržaj u posudu za uzorak. Povukla je gaćice dok se okretala prema meni, pokazujući na drugi kontejner sa oznakom „otpad“ u koji sam mogao da odložim kondom. Brzo sam se obukao dok je Doktorica pakovala novi uzorak.

“Pozvaću te kasnije danas sa laboratorijskim rezultatima”, rekla je ona. Dala mi je vizit kartu sa rukom ispisanim brojem, “Možda bi želeo da mi daš još jedan uzorak ovog vikenda?”

Uzeo sam karticu sa velikim osmehom, “Vrlo rado.”

KRAJ!

(Visited 2.000 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 8 Prosecna ocena: 4.9]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!