29 januara, 2023

Uz Malu Pomoć – Mama je Svršila 3. Deo

tucanje mame u misionarskoj pozi

“Mogu li te dodirnuti?” Otvoreno sam upitao.

“Ako je to deo procesa, samo napred.”

To je bilo nedvosmisleno odobrenje. Iz čiste radoznalosti krenuo sam napred da dodirnem majčinu picu. Nastavila je da gleda u plafon. Lice joj se blago promenilo kad sam joj dodirnuo spoljne usmine. Možda se samo malo postidela. Ili iz bilo kog razloga nije želela da pokaže zadovoljstvo.

Kad sam joj dodirnuo klitoris, telo joj se vidno zatreslo. Usne su joj se stegle pred zubima. Nema sumnje da je bila uzbuđena. Ali ona se nastavila boriti protiv toga. Trljao sam joj klitoris kružnim pokretima i mogao sam da vidim kako njeno telo reaguje. Nakon još nekoliko trenutaka trljanja, čuo sam mamu kako teže diše.

Radilo je posao. Sve vreme, dok su joj noge bile raširene, mogao sam da vidim više sjaja i sokova iz njene ružičaste rupe. Postajala je sve mokrija. Uživala je. Bila je uzbuđena.

“Možemo li preći na sledeći korak?” Pitao sam.

“Da”, jednostavno je odgovorila.

Tada sam joj gurnuo kažiprst u picu. Osećala se toplo i mokro. Nisam mogao verovati. Moj prst je bio unutar njenog tela. A po izrazu lica ni ona nije mogla da veruje. Zatvorila je oči i nastavila da drži usne čvrsto zatvorenima. Iz bilo kog razloga, nije htela da pokaže svoje uzbuđenje.

Nakon kratkog pokreta napred -nazad, stavio sam dva prsta u nju. To je imalo veći efekat i čuo sam kako je bralo zastenjala, skoro nelujno.

“Moram nešto da ti kažem”, rekla je. Moji prsti su još bili u njoj. nabija prste u mamu

“Reci mama?”

Na licu joj se videlo oklevanje a moja dva prsta su i dalje bila duboko uvučena u njenu rupu.

“Retko doživljavam orgazam”, priznala je. “Teško mi je da ga dostignem.”

U njenom glasu se osećala iskrenost. Bilo je jasno da joj je ovo mnogo značilo. Odjednom, ovo je bilo više od njene karijere. Takođe se radilo o njenoj seksualnosti i njenom identitetu kao žene. Prsti su mi ušli dublje u njenu toplu mokru rupu. Ponovo je zatvorila oči.

“Opusti se”, rekao sam. “Uspećemo. Obećavam.” Moji prsti nastavljaju sa radom. Uživala je. I ja sam.

“Možeš li je poljubiti?” upita ona tiho, još uvek zatvorenih očiju. “Poljubi je dok trljaš klit. To me uvek dovodi u raspoloženje.”

Dobio sam trenutnu erekciju! Osećalo se tako pogrešno, ali oboje smo bili raspoloženi.

“Jesi li sigurna?”

“Da.” Posle trenutka oklevanja, nagnuo sam se napred i poljubio joj pičku pri vrhu.

Osećala se tako meko i glatko. Vlažnost mi je bila na usnama. Ruke su mi bile na njenim mekim butinama i osetio sam kako se moja majka pomerila. Definitivno je uživala. Došlo je još poljubaca i ona je tiho stenjala. Zvučalo je kao da pokušava da potisne svoja osećanja, kao da se bori sa sopstvenim unutrašnjim osećanjima.

Nije joj moglo biti lako, pošto ju je na ovaj način ljubio sopstveni sin pravo u vaginu. Polizao sam joj klitoris i nabio prste u njenu picu, što je izazvalo najveću reakciju. Ovaj put je glasno zastenjala i bokovi su joj se zgrčili. lizanje mamine mokre pice

“Da li ste spremna za upotrebu vibratora sada?” Upitao sam, sa još uvek prstima u njoj.

Odmahnula je glavom. “Ta stvar je ogromna. Postoji li nešto veće od tvojih prstiju da možeš prvo koristiti pre one vibrirajuće zveri?”

“Čekaj da vidim.” Gledao sam po majčinoj spavaćoj sobi i pokušao da razmislim. Definitivno nije imala seks igračku u blizini. Nije bila taj tip. A da jeste, verovatno bi to već predložila.

“Misliš li da možeš da iskoristiš… sebe?” upitala je otvoreno, sa samo suptilnim nagoveštajem srama u glasu. “Mislim, smeta li ti?”

“Na šta misliš? Ne kontam…” Pokazala je rukom prema mom međunožju.

“To. Vidim da si uzbuđen. Neću imati ništa protiv. Barem ne večeras.”

Sranje! Moja majka je htela da joj uđem svojim penisom.

“Da li stvarno…”

“Dala sam vam svoj pristanak”, rekla je, sa jasnim uzbuđenjem u glasu. “Ovo je važan posao, u redu?”

Kimnuo sam: “U redu mama.”

Odmaknuo sam prste i uspravno kleknuo na krevet, između njenih nogu. Bilo je tako čudno. Najneugodniji trenutak u našim životima. Spustio sam pogled na majku. Izgledala je tako lepo. Noge su joj bile otvorene, a pička mokra. Na njenom licu bio je sukobljen izraz. Bila je tako uzbuđena. Ipak, još uvek se borila sa idejom da će joj to učiniti njen sopstveni sin.

Kada sam skinuo šorc, nije bilo primedbi. Mama je nastavila da gleda u plafon. Kad sam se postavio iznad nje, još uvek nije bilo primedbi. Ali ovaj put me pogledala pravo u oči.

“Polako i nežno”, rekla je. “Onda ću posle biti spremna za vibrator.” Sledila je tu izjavu razigranim namigivanjem.

Bilo je vreme. I oboje smo bili spremni. Namestio sam i vodio svoju erekciju do njene pičke. Moja erekcija je pritisnula njene vaginalne usne i ružičastu rupu. Onda sam gurnuo. Ušao sam. Duboko je udahnula kad mi je kurac ušao unutra. Oči su nam bile zaključane. Na njenom licu bio je izraz na kojem je pisalo: ‘O moj Bože. Ovo se zapravo dešava. ‘

Gurnuo sam i otišao dublje. Pička joj je bila uska i topla. I osećalo se vlažnije nego ranije. Gurao sam dok nisam skroz bio zakopan unutra. Zatim sam ga držao tamo, dajući joj vremena da se prilagodi da ima nešto u sebi.

“Znaš”, rekla je, sa rukama oko mojih kukova. “To je ista rupa iz koje si došao na ovaj svet. ”

U njenom glasu osećala se razigranost. Nije se više borila sa ovim. Očigledno je uživala.

“Da li ti se sviđa?”

“Polako”, odgovorila je. “Sviđa mi se.”

Uradio sam ono što je tražila i išao polako. Moj penis se polako izvukao i vratio unutra. Na svaki moj pokret, mamino telo je reagovalo. Polako smo počeli da usklađujemo tempo. Trebalo je nekoliko trenutaka pre nego što smo potpuno uspostavili ritam. Nisam mogao verovati da se zapravo jebem sa rođenom majkom. I to od svih razloga – za njenu jebenu karijeru!

Bio sam potpuno zadivljen gledajući suptilne izraze njenog lica dok je uživala. I bio sam zapanjen koliko je uska i nevaljala njena pička. Prolazili su minuti. Nisam mogao da verujem da mi dozvoljava da je jebem. Oči su joj se otvorile pa zatvorile. Njeno telo se treslo dok smo se jače jebali. Konačno je došao kraj kada me je zaustavila. tucanje mame u misionarskoj pozi

“Mislim da sam spremna za vibrator”, dahtala je. “Brzo, brzo.”

Tačno sam znao na šta misli. Bilo je vreme za posao. Kad je moj penis izvučen iz njene pičke, telo joj je malo zadrhtalo. Bio sam tužan što je više nisam tucao, a penis mi je i dalje bio nabrekao.

Ali tu smo bili samo i isključivo zbog posla. Njena advokatska karijera bila je na prvom mestu. A to je značilo pružiti joj orgazam sa moćnom seksualnom igračkom. Uzeo sam SuperVibMak5000, pitajući se kako da nastavim.

KRAJ 3. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 10 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 8.471 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!