2 decembra, 2023

Uz Malu Pomoć – Mama je Svršila 1. Deo

0
mamica seksi advokatica

To je verovatno bila najčudnija promocija ikada. Moja majka ima odličan posao korporativnog advokata. Ona radi za veliku firmu u njihovom odeljenju za nabavke. Kada su stekli manje preduzeće koje se bavi proizvodnjom seksualnih igračaka, Upravni odbor je odlučio da nastavi proizvodnju proizvoda za odrasle, jer su bili veoma isplativi.

Međutim, niko od moćnih advokata nije želeo da ima veze sa odeljenjem za seksualne igračke jer su se plašili da će to ugroziti njihovu reputaciju. Tako je mojoj majci ponuđeno mesto glavnog advokata odeljenja za seksualne igračke. Ako stvari budu išle dobro, obećano joj je još veće unapređenje kao korporativnog advokata. Naravno, moja majka je prihvatila posao. To je bila odluka koja će nam zauvek promeniti živote.
***
Moja majka je kutiju postavila na trpezarijski sto po dolasku kući sa posla. Bila je to obična kutija. Neoznačena. Očigledno prototip. mamica seksi advokatica

“Pa, evo ga”, rekla je, stavivši ruke na bokove. Još uvek je bila obučena u svoju poslovnu odeću, koja se sastojala od kancelarijske suknje i gornjeg dela u vidu košulje i sakoa.

“Šta je to?” Pitao sam.

“Novi SuperVibMak5000.”

“Šta?”

Odmahnula je glavom. “Nema veze. Ime nije važno.” Na licu joj se pojavio blagi stid nakon što je rekla ime uređaja. Na kraju krajeva, stvar je bila seksualna igračka.

„Znači, posao bukvalno nosiš kući“, zadirkivao sam je. Nisam mogao a da ne zadirkujem majku. A ona je odgovorila tako što je stavila ruke na bokove i uputila mi strog majčinski pogled.

“Kao mali podsetnik, ne zaboravi ko ti plaća skupu školarinu.”

“U redu, u redu”, odustao sam i moja majka se povukla od svog strogog izgleda. “Ja sam zadužena da se pobrinem da nas ne tuže”, rekla je ona. “Znaš, obaveze prema proizvodima, varljiv marketing. Takve stvari.”

“Obmanjujući marketing? Za seksualnu igračku?”

Ona klimnu glavom. “Ovo nije bilo kakva seksualna igračka. Serija SuperVibMak zaradila je desetine miliona širom sveta. Očekuje se da će ovaj novi model oboriti te rekorde. Posebno uz sve tvrdnje i obećanja izumitelja.”

“Dobar marketing je najvažniji.”

“Istina, ali sa tim tvrdnjama dolaze i odgovornosti. Mogli bismo da gledamo tužbe ako ih ne isporučimo na vreme i ako sama igračka ne radi sve kako je reklamirana.”

“Pa šta ćeš da uradiš? Testiraćeš je?”

Zacrvenela se. “Šefovi preduzeća su mi predložili da probam pre nego što napravim bilo kakvu pravnu analizu. Moram znati koliko su tvrdnje istinite.” Pitanje koje sam postavio bilo je izrečeno u šali, ali moja majka je bila potpuno ozbiljna u vezi sa isprobavanjem seksualne igračke. Bio je to odgovor koji nisam očekivao. Odjednom sam znao da će stvari biti neprijatne.
***
Te noći.
Otišao sam u svoju sobu da spavam. Pre nego što sam zatvorio vrata svoje spavaće sobe, čuo sam glasno zujanje koji je ubrzo prestao. Nije bilo sumnje – Mama je sigurno isprobavala novu seksualnu igračku. Kakvu prljavu misao za zamisliti.

Majka je otvorila vrata svoje spavaće sobe i nespretno smo se pogledali u hodniku. Nosila je malu majicu i gaćice. Na njenom licu bio je pomalo posramljen izraz.

“Čuje se a?” upitala je.

Klimnuo sam glavom, “Da.”

“Izvini. Grozna sam sa spravama. Ili u ovom slučaju sa električnim alatima.”

Ovaj put, ja sam bio taj koji je skoro pocrveneo kada je moja majka seksualnu igračku nazvala „električnim alatom“. Izgledala je frustrirano. Bila je perfekcionista i izuzetno vredna radnica. Zato je mogla da završi vrhunski pravni fakultet i da radi za veliku korporaciju. To je takođe objasnilo zašto je još uvek budna kasno noću igrajući se sa novom seksualnom igračkom svoje kompanije.

“Pa, siguran sam da bi čitanje uputstva za upotrebu pomoglo”, predložio sam.

“To je deo problema. Nema ga još uvek. Ništa se neće štampati ako ne dam odobrenje za njihove tvrdnje.”

“Niko ti nije pokazao kako da ga koristiš?”

“Imala sam kratak kurs od jednog od dizajnera”, odgovorila je. “Ali kao što sam rekla, užasna sam sa spravama.”

“Shvatićeš već nekako.”

Na klasičan način, znala je o čemu razmišljam samo gledajući izraz moga lica.

“Da li želiš da pomogneš?” upitala je, s rukama na bokovima, kao da je bila previše ponosna da pita.

Slegnuo sam ramenima: “Zar to ne bi bilo čudno?”

“To je za posao. Veoma važan posao. Dakle, ako obećaš da ćeš biti profesionalan, volela bih tvoju pomoć. Je li to u redu?”

Stvari su već počele da se osećaju čudno. “Uvek sam profesionalac.” Uputila mi je skeptičan pogled i rukom mi pokazala da uđem u njenu spavaću sobu.
***
Uređaj nije bio sličan ničemu što sam ikada video. Imao je oblik vibratora (vrsta koja izgleda kao da je oblikovana od pravog velikog penisa). Na kraju je bila i ručka sa svim vrstama prekidača i postavki. Izgledalo je veoma napredno i shvatio sam zašto bi toliko žena za to platilo velike pare.

Nakon što sam se neko vreme petljao sa tim, shvatio sam kako stvar funkcioniše. Objasnio sam majci različita dostupna podešavanja, zajedno sa svim različitim vibracijama koje bi mogla da proizvede. Mama me je gledala kao da govorim drugim jezikom. Njena stručnost je bila pravno pisanje i analiza, a ne mehaničke stvari. A posebno ne seksualne igračke. Ona nije bila takav tip osobe.

Ona je bila običan i pravilan tip žene. Ali, činilo se da se moja majka snašla kad sam joj je predao, i neko se vreme igrala sa tim. Bilo je tako bizarno predati majci naprednu seksualnu igračku i naučiti je kako da je koristi. Siguran sam da se i ona tako osećala. Ali, kao i uvek, njen glavni prioritet je bio posao i obavljanje posla.

“Ti si najbolji”, rekla je, isključujući vibrator. “Ako ti ne smeta, zaista bih volela … ma… nema veze …”

Još jedan posramljen pogled. Bilo je jasno da planira da koristi seksualnu igračku na sebi.

„Prepuštam te tome“, ležerno sam odgovorio, pokušavajući da učinim stvari manje neprijatnim. Pripremio sam se da odem što je brže moguće.

“Čekaj”, rekla je, sa strašnim izrazom lica. “Ovaj posao mi zaista mnogo znači. Mogla bih dobiti veliku promociju ako lansiranje ovog uređaja prođe bez problema. Zato želim da dam sve od sebe. A da bih to uradila, potrebno mi je dobro informisano mišljenje o SuperVibMak5000. ”

“Nema ništa loše u tome da budeš posvećena.”

Uzdahnula je: “Mislim da ne razumeš.” Stvari su postajale zbunjujuće.

“Reci?”

“Mislim, moram to doživeti iz prve ruke. Ali užasavam se toga. Iskreno, ne znam kako bih to mogla iskoristiti na sebi. Samo pogledaj ovu stvar.” Ispružila je vibrator i mahnula mi, pokazujući mi koliko je uređaj zastrašujući. Imala je poentu. Ne može svaka žena jednostavno staviti vibrirajući dildo u sebe (posebno ovaj toliko moćan). U tom trenutku sam se nekako skamenio.

Ko zna šta da radi kada vam majka maše seksualnom igračkom ispred vas?

“Kako mogu da pomognem?” Upitao sam stidljivo. Lice joj je odjednom postalo prazno.

“Ne znam. Ti si zgodan mladić sa fakulteta. Siguran sam da imaš dosta iskustva sa drugim mladim ženama.”

“Želiš savet?”

“Iskreno ne znam”, rekla je. Odjednom se učinilo da je moja visoko inteligentna majka zabezeknula. Njen svet je bila pravna analiza. Ne seks.

“Ovo postaje zaista čudno.”

“Znam. Veruj mi, znam da je ovo čudno.”

“Otvoren sam za sve što želiš.”

Ponovo je izgledala zaprepašćeno. Tada se njen izraz lica potpuno promenio. Na licu joj se iznenada izrazila odlučnost, kao da je odlučna da ispuni svoj cilj. Upravo joj je takav stav pomogao da postane uspešan korporativni advokat.

“Prvo, želim da mi nešto obećaš”, rekla je odlučno. “Obećaj mi da će ovo ostati čisto profesionalno.” Bilo je jasno da misli na posao (doslovno i preneseno).

“Obećavam.”

“Drugo, ovo je samo za večeras. U redu?”

“Obećavam.”

“Treće, potrebno je da poštuješ ovo”, rekla je. “Bez šale. Bez smeha. Bez igara. Ponašaćemo se kao dve odrasle osobe koje raspravljaju o pitanjima odraslih.”

“Shvatio sam.”

“Četvrto, niko nikada ne može saznati. Nikada. Ovo će uvek ostati među nama.”

“Obećavam.”

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 39 Prosecna ocena: 4.1]
(Visited 14.743 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!