28 januara, 2023

Uuuuups! Ćerka Uhvaćena na Delu 1. Deo

ćerkica uhvaćena u masturbaciji

Sve je počelo kao tiho, normalno veče pre dosta godina, došao sam kući s posla i našao večeru u rerni, dok je Jasna, moja supruga, bila napolju na bingu, tako da sam pojeo svoj presušeni obrok i zgrabio flašu viskija a potom stavio jednu “prljavu” kasetu u video plejer, jer to je bilo najbliže seksu što sam imao u poslednje vreme.

Gore na spratu sam mogao da čujem Saru, moju tada osamnaestogodišnju ćerku, kako pušta neku modernu muziku, mada ne previše glasno da bi me uznemiravalo dok sam uživao u porniću.

“A jebem ti sve…” Opsovao sam kad je stari plejer počeo da ispušta neke čudne zvukove. Ustavši sa svog mesta, izbacio sam traku i proverio da li je oštećena, srećom nije bila, ali je nešto gadno zaribalo.

Pokrećući plejer ponovo, čuo sam isti šum i lupkanje, sve što se pojavilo na ekranu bilo je statično i sjebano i nekoliko puta sam opsovao dok sam pritiskao svako dugme u nastojanju da uklonim problem, ali nije mi pošlo za rukom.

“Sranje!” Rekao sam razočaran. To je bio peti put da se video plejer sjebao, već me je koštao više za popravke nego da sam kupio novi i ovaj put sam zaključio da je dosta zezanja i da ću sutra da odem u radnju po nov uređaj.

Međutim pošto sam ja bio potpuni duduk što se tiče tih tehnoloških stvari, verovali ili ne, Jasna je bila još gora, tako da sam krenuo gore na sprat da pitam Saru da li bi bila slobodna sutra da pođe sa mnom do prodavnice jer znate tinejdžere – ako se neko razume u te stvari, oni znaju.

Ispred njenih vrata na trenutak sam oslušnuo muziku koja je svirala, a zatim pokucao na vrata. Pošto nije bilo odgovora ponovo sam pokucao, ubrzo shvativši da nije čula moje kucanje zbog buke njenog stereo uređaja.

Otvorio sam vrata iako svaki roditelj zna da NE sme ulaziti u sobu tinejdžera bez dozvole! I slušajte, jasno mi je i znam da sam se morao odmah povući usled scene preda mnom i zbog ugrožavanja privatnosti svoje ćerke, ali umesto toga, stajao sam na vratima širom otvorenih očiju i zureći u nju sa vibratorom u svojoj pičkici i sisama u ruci! ćerkica uhvaćena u masturbaciji

Posmatrao sam kako je Sara drhtala i jecala, telo joj se izvijalo na krevetu dok je masturbirala, ruka koja je držala vibrator pomicala se žestoko, i da – zagledao sam se u njenu picu, a zatim umro od stida kada su nam se pogledi susreli.

“Tata!” Sara je vrisnula videvši me.

“Izvini .. ja… sam… Kucao sam.” Rekao sam mucajući.

Ono što sam trebao osećati bila je sramota što je gledam, ali ono što sam zapravo osećao bila je neka vrsta probuđenosti dok sam stajao zagledan u Sarino mlado, nago telo, jer znao sam ja da je lepa, ali kad sam je video ovakvu, shvatio sam da ne samo da je lepa nego je i jebeno privlačna. Postala je prava žena.

Uz još jedno izvinjenje, skrenuo sam pogled i krenuo iz sobe ali Sara se odjednom nasmejala, što mi je ponovo privuklo pažnju.

„Sad kad si me celu video možeš vala i da uđeš“, zezala me je, „više nemam šta da krijem“.

Osećajući se kao mali školarac uhvaćen kako krade gaćice, ušao sam u sobu, seo na ivicu kreveta, pogledao je u lice i kiselo se nasmejao.

“Izvini ljubavi”, rekoh tihim posramljenim glasom “nisi čula sa kucam i ja sam …”

“Ne brini za to tata, sad je gotovo. Trebala sam da se setim da zaključam vrata. Šta si uopšte želeo?”

„Voleo bih da mi pomogneš da odaberem novi video rekorder.“

“Crko je a? Pa šta ćeš sada da gledaš?”

„Pretpostavljam da ću morati da gledam televiziju ili …”

“Ma idemo zajedno sutra da kupimo, nemaš frke tata.” Ustajući iz kreveta krenuo sam prema vratima kad je dobacila. “Hajde, ne budi tako skenjan… siću i ja dole pa ću ti praviti društvo.”

Bacivši pogled preko ramena, video sam je kako je skočila s kreveta, zgrabila i obmotala se sa tankom spavaćicom, a na krevetu je ležao vibrator blistav od njenih sokova a ja perverznjak zapitao sam se kakvog cli je ukusa i mirisa.

Sišli smo dole i srušio sam se na kauč, zgrabio bocu viskija dok je Sara sipala mali džin i tonik. Dok je prolazila kroz sobu prema kauču, pogledala je na pod gde je ležala porno traka koju sam hteo gledati. Sara se nasmejala čitajući etiketu na kaseti .

„Ovo zvuči zabavno” prokomentarisala je i promenila kurs kako bi sela pored mene na kauč „Dakle, ovde piše da je to priča o incestnoj požudi. Jel to nešto dobro?”

„Ne znam“, odgovorio sam uzimajući joj kasetu i stavljajući je na sto „Hteo sam da je gledam večeras“.

Natočivši si piće, progutao sam ga u jednom potezu, a moj penis je i dalje bio polu tvrd jer sam vidio Saru u igrici malo pre i poželeo sam da me ostavi neko vrijeme na miru kako bih mogao ublažiti frustraciju.

Sara se primakla bliže i pritisnula moju ruku, bio sam previše svestan njene sise koja me pritiskala, samo je tanka tkanina spavaćice sakrivala njene draži… natočio sam brzo još jedan viski i popio na ex.

„Zbog čega si kupio tu kasetu? “Tiho je pitala Sara.

Osećajući se kao ispitanik na optuženičkoj klupi, promrmljao sam objašnjenje, ali istina je bila da sam ga odabrao jer sam bio uzbuđen temom.

„A kada ih inače gledaš?“ upitala je.

„Kad god je tvoja majka na bingu.“ – nervirala su me ta intimna pitanja ali nisam imao pravo na protest jer budimo realni – ušao sam dok je ona bila u svom intimnom momentu, pa sam smatrao da je u redu da i ja iznesem neke svoje intimne tajne.

„Zar se ona nikad ne pita zašto si tako khm… napaljen i raspoložen kad se vrati kući?“ upitala je.

„Iskreno… Nikad ona to ne primećuje.” Odgovorio sam gorko bez razmišljanja.

Shvativši šta sam rekao pogledao sam Saru, a ona mi se tužno nasmešila, dovršila piće, ustala na noge, sipala još jedno piće i ponovo sela pored mene. Bila je to potpuno čudna situacija, razgovor o mom nepostojećem seksualnom životu sa mojom mladom ćerkom bio je mešavina sramote i uzbuđenja.

“Jadni tatica”, uzdahnula je Sara, “nema seksa a nema ni filmića, ili bi to trebalo biti obrnuto?”

“Vidi Saro”, uzdahnuo sam, “ovo stvarno nije tema o kojoj bismo trebali razgovarati.”

“Što da ne?” pitala je “Da li te je sramota što razgovaraš o seksu sa mnom?”

“Ne… pa… da, malo.” Odgovorio sam. “Znaš, mama i ja ponekada imamo svojih problema.”

“Da,” Sara se tiho složila “na primer mama koja ne voli seks. Ali ja sam to znala tatice, mama mi je već jednom rekla kako joj je seks prljava stvar. Naravno, ona greši, nešto tako lepo ne može biti prljavo, zar ne? ”

Bio sam pomalo šokiran jer su njene reči ukazivale na to da moja devojčica više nije nevina, zašto me je to toliko šokiralo ne znam, ali činjenica je bila da jeste. Uzbudilo me je čak i pitao sam se ko joj je bio prvi.

Tada je Sara započela razgovor o filmu koji sam želeo da gledam, izgledala je podjednako fascinirana tom temom kao i ja kada sam pročitao opis filma na kaseti.

„Da li se takve stvari zaista dešavaju?“ Sara je nakon nekog vremena pitala „Mislim na incest“.

„Koliko sam ja shvatio, da, poprilično često..“ Odgovorio sam „Obično između oca i ćerke… navodno…“.

“A ti tatice? Mislim, kad si me uhvatio dok sam se… jel je tebe to uzbudilo?” – iznenada je upitala Sara.

Pauza je bila dugačka… gledala me je slatkim okicama i nisam želeo da je slažem…

“Pa… Da.” Priznao sam posle dugog oklevanja.

Lice mi je gorelo, činilo mi se čudnim da se moja ćerka, dvadeset četiri godine mlađa od mene, snalazi u takvoj situaciji mnogo bolje od mene, nije izgledala čak ni zabrinuto zbog mog neprirodnog uzbuđenja.

Kimajući glavom, Sara mi se nasmešila, bio sam svestan kada joj je spavaćica skliznula sa jednog ramena i razotkrila još više njene kremasto bele kože. Čekao sam da ponovo progovori, očekujući da me izgrdi zbog mojih požuda. A nisam bio ni svestan da moj pogled nastavlja da luta njenim polu golim telom.

Usne su joj se savile dok joj se osmeh širio, moje rumenilo postajalo je izraženije kad sam shvatio da je više nego svesna u šta sam buljio.

“Sviđa mi se to.” nasmešila se ogromno, a oči su joj zaiskrile od nestašluka.

“Khm… ŠTA?” zinuo sam i iznenađeno upitao.

 

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 10.246 times, 8 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!