8 decembra, 2022

Utešio sam Komšijinu Ćerku 4. Deo

jebe komšinicu mladu doggy poza

„Vidim lepotice da želiš još“, rekao sam pokazavši glavom tamo gde joj je ruka bila zauzeta ispod suknje. Una je stidljivo savila glavu i promrmljala: “Tako mi je vruće, tako sam jebeno napaljena… želim još gospodine Jovanović.”

“Vreme je za tvoju sledeću lekciju, Una.” Ustao sam i pomogao joj da se podigne. Nisam imao puno vremena i želeo sam da što pre ubacim moju gustu penisu u njeno nevino telo. Prošao sam rukama kroz njenu meku kosu i osmehnuo joj se gledajući u njene prelepe oči koje su sada blistale od požude.

Spustio sam ruke do njenog pojasa i rekao joj „Okreni se i nagni se nad stolom za mene“. Una se poslušno okrenula prema mom kuhinjskom stolu i onda se nagnula napred, stavljajući svoje nežne ruke na površinu. Zapravo se nije savila dovoljno za mene pa sam je naterao da se spusti niže, tako da se odmarala na laktovima, a njeno seksi dupe podiglo se u mom smeru.

Dok sam je nameštao, primetio sam da joj je bluza bila otvorena a sise slobodne i da se odmaraju na tvrdom drvenom stolu. Una je još uvek nosila svoju kratku suknju koja joj je prekrivala seksi guzicu, ali delovala je tako jebozovno. Uživao sam znajući da ću uskoro uroniti penis u njenu mladu pičkicu.

Podigo sam joj suknju da bih otkrio njeno glatko, čvrsto dupe i primetio sam da su se gaćice ponovo pomaknule kako bi joj pokrile picu. Uhvatio sam je za gaćice i polako ih spuštao niz duge glatke noge. Izašla je iz njih i sad sam jasno mogao videti njenu mokru pičku koja je i dalje izgledala čvrsto i nakon njenog ranijeg orgazma.

Približio sam se i držao sam svoj tvrdi penis i zadirkivao joj klitoris i macu. Stavio sam ruke na njezine bokove, pridržavajući joj suknju dok sam lagano ulazio između njezinih uskih vaginalnih usana. Polako sam se gurnuo napred, gledajući kako joj moj tvrdi penis širi mokre usne, široko ih istežući dok se moja debela osovina spuštala u nju.

jebe komšinicu s guza“O da, gospodine Jovanović, osećam kako me ispunjava vaš penis.” Una je stenjala dok sam ja i dalje veoma sporo gurao svoj penis u nju. Stavio sam joj ruku na glatka leđa i čvrsto je pritisnuo, držeći je prikovanu za sto, dok sam počeo da hvatam ritam tucanja.

Bila je toliko željna da moj penis uđe u njeno mlado telo da je počela gurati dupe prema meni, nagovarajući me da je još jače i dublje jebem. Nacerio sam se kad sam shvatio da će se vratiti ona opet ako ovo bude išlo kako treba, ali za sada sam morao da zadovoljim svoje neposredne potrebe.

„Kreći se napred-nazad, Una, oseti moj kurac u sebi“, nežno sam i prljavo šaputao. Rukama na bokovima sam pokazivao šta treba da učini, nateravši je da gura dupe vamo-tamo dok sam mirno stajao. Ubrzo je ona diktirala tempo, klizeći uskom macom gore-dole po mom nabreklom penisu. U početku je ispuštala jedva čujne zvuke mjaukanja, ali ubrzo je zastenjala glasnije i počela se brže kretati na mom penisu, gurajući guzu prema meni da prisilim kurac duboko u nju.

Bacio sam pogled na sat i video da će biti dovoljno vremena, pa sam posegnuo ispod nje i pomilovao je po klitorisu. Odjednom je vikala u ekstazi jer je opet počela svršavati, ovaj put s mojim penisom u pulsirajućoj pički.

“O da, o bože, o da, gospodine Jovanović, svršiću …. svršiću…. o jebite me!” vikala je, telo joj se treslo, a maca stezala oko mog kurca. Polako se srušila na sto, odmarajući se nakon svog divljeg vrhunca.

Ali trebao sam uskoro završiti i zbog vremena, ali i zato što sam mogao osetiti kako mi se sperma diže u jaja od osećaja njene uske mace. Gledajući dole, opet sam je zgrabio za seksi bokove i gledao kako moj blistavi penis klizi i izlazi iz njenog vitkog tela dok je ležala na mom stolu i dalje obuzeta nedavnim orgazmom. jebe komšinicu mladu doggy poza

Počeo sam je brže jebati, zabijajući svoj tvrdi kurac duboko i ispunjavajući je svakim potezom. Grubo sam je jebao, moje snažne ruke kopale su joj po tankom struku da sam je držao mirno i tucao je sve dublje i dublje.

Una je počela reagovati na moje jebanje krećući se protiv mene, i mogao sam osetiti kako joj se maca steže oko penisa. Podigla se na ruke dok sam je ja savijao, sagnuvši se nad moj kuhinjski sto. Podignuo sam pogled na potiljak gde joj se nežna plava kosa njihala napred-nazad mojim dubokim potezima.

Nisam mogao da odolim da jednu ruku ne upletem u njenu svetlu kosu. Povlačeći je nežno, ali uporno za kosu, podigao sam joj glavu i povukao njeno telo uz moj penis. Sad sam imao potpunu kontrolu i Una nije mogla učiniti ništa osim da odgovori na moje jebanje dok sam zakopavao svoj ud u nju.

Ova kontrola koju sam imao nad njom, ponovo ju je uključila i ona je ponovo počela da ispušta svoje mjauke, za koje sam sada znao da će rezultirati novim orgazmom ako nastavim. Znao sam da ću uskoro završiti u ovoj prelepoj osamnaestogodišnjakinji.

“Uskoro ću svršiti Una, svršiću u tebe… napuniću ti slatku usku pičkicu vrelom spermom…”, rekao sam nastavljajući da je jebem. „O da, gospodine Jovanović, želim vašu spermu, molim vas, napunite me svojom spermom“, preklinjala me je, njene reči isprekidane uz jauke nadolazećeg vrhunca.

S gunđanjem sam je povukao na kosu, tako da je njeno dupe bilo prisiljeno prema meni, a ja sam duboko pritisnuo penis u nju i uz povik sam počeo da svršavam. Iznova i iznova osetio sam kako prskam, ispunjavajući je svojim semenom. Držao sam penis sahranjenim do kraja unutar njenog tela, dok je moja sperma nastavila pucati iz mog tvrdog kurca i čuo sam je kako vrišti od radosti kad je ponovo svršila. napunjena komšinicina pičkica

Una se polako oporavila i tiho mi promrmljala “Mmmm, volim osećaj vas u meni, g. Jovanović, vaša sperma se oseća tako toplo u meni.” Ponovo sam bacio pogled na sat i odjednom shvatio da su njeni roditelji trebali stići svakog trenutka, pa nisam imao vremena da uživam u osećajima svog penisa koji se nežno omekšavao u Uninoj mladoj pički.

Stisnuo sam penis da položim poslednju kap sperme u njezinu macu, a povukavši se, izvukao sam penis iz nje i posegnuo za peškirom, brišući spermu koja je već curila iz njezine mace. “Brzo Una, moramo počistiti”, rekao sam, pokazujući na sat. Imala je sanjiv izraz lica i nije se kretala brzo, ali naterao sam je da vrati gaćice na sebe kako bi prestalo da curi iz nje i pomogao sam joj da zakopča bluzu tako da su joj sise ponovo pokrivene.

Izvadivši četkicu za kosu iz torbe, polako je četkala kosu dok sam se ja uređivao. Sve vreme kao da me je posmatrala, sjaj joj je stajao u oku. Upravo tada začulo se zvono na vratima i na brzinu sam se osvrnuo po kuhinji gde sam ugledao neke od naših blistavih sokova koji bi mogle odati našu tajnu.

„Hajde Una, to su tvoji roditelji“, uhvatio sam je za ruku, vodeći je u hodnik. Neposredno pre nego što sam stigao do vrata, Una me zaustavila, suočila se sa mnom i iznenadila me snažnim poljupcem, sisajući mi jezik.

“Hvala gospodine Jovanović, bila je ovo najbolja noć ikad!” Okrenula se i otvorila vrata roditeljima. Una je odmah izašla govoreći roditeljima kako sam bio od pomoći i da sam prema njoj bio pravi gospodin. Jedva sam mogao pogledati njene roditelje u oči dok su mi se zahvalili i poveli svoju osamnaestogodišnju ćerku kući, ne znajući da je njena mlada uska pica puna moje tople sperme.

Zatvorio sam vrata kad su otišli i ispustio veliki uzdah kad sam shvatio koliko sam blizu bio da me uhvate kako jebem njihovu ćerku, ali onda su mi se usne pretvorile u veliki osmeh dok sam se prisećao večernjih događaja i osećaja sisanja inine pice i neverovatnog jebanja njenog mladog tela. Nadao sam se da će se kad tad, moja mlada komšinica vratiti po još.

KRAJ

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 3.329 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!