komšinica teen mu sisa kurčinu

Utešio sam Komšijinu Ćerku 3. Deo

Erotske price

Otvorila je oči široko pitajući se šta će se dogoditi, ali nije se odmaknula niti mi rekla da prestanem. Una je i dalje bila srušena na kuhinjskoj stolici, a bluza joj je bila otvorena, otkrivajući joj slatke sise. Još uvek je teško disala od svog nedavnog vrhunca i gledao sam kako joj se mlade sise podižu i spuštaju dok udiše i izdiše.

Njena kratka suknja pala je dole kad sam se odmaknuo od nje, tako da je njena glatka pica bila skrivena od mog pogleda, ali još uvijek sam mogao osetiti slatku aromu njene vagine. Zadovoljan pogled na njenom lepom licu menjao se i činilo se da je nestrpljiva da nastavi “školovanje”, i nije me iznenadilo da mi se penis ponovo stvrdnuo u boksericama.

Ustao sam i ispružio ruku i, držeći njene male ruke u svojima, povukao sam je gore na noge. Čelo joj se namrštilo pod njenom plavom kosom i mogao sam reći da je bila zbunjena šta će se sledeće dogoditi. Brzo sam seo na stolicu koju je napustila i okrenuo je prema sebi.

“Šta ćemo sad, gospodine Jovanović?” – pitala je Una, i dalje zbunjena. „Klekni Una“, naredio sam, „ti si na redu da mi pomogneš“. Video sam kako je Unino lepo lice prešlo od namrgođenog lica do iznenadnog „oh“kad je shvatila šta će se dogoditi. „Znate, ranije nisam dodirnula muškarca ustima, gospodine Jovanović“.

“Samo klekni Una, to će sve doći prirodno.” Uveravao sam je a moj penis se još više stvrdnuo pri pomisli da je prvi koji će imati u njenim mladim ustima biti baš moj kurac. Vodio sam je dole tako da mi je klečala između nogu. Una me pogledala dok joj je plava kosa uokvirivala prilično mlado lice, dok je zastajala, pitajući se šta dalje da radi.

Preuzevši vođstvo otkopčao sam kaiš i pantalone, posegnuo i izvukao svoj gotovo uspravni penis. Držao sam sam ga u ruci, a Una je spustila pogled, zagledana u moju naduvenu alatku. Na trenutak sam se pitao da li će ustati i otići, ali onda sam ugledao divan prizor. Unino lice pretvorilo se iz šoka u sliku požude.

Oči su joj zasvetlile i ona je stisnula usne, prelazeći jezikom oko svojih crvenih usana dok je zurila u moj penis. Zauzvrat, moj kurac se trznuo kao odgovor na njen pogled na čežnju i nasmešila se prelepo. Ispruživši ruku, omotala je svoju malu lepu ručicu oko osovine mog tvrdog penisa.

Njena je ruka bila tako hladna i meka na mom penisu i mogao sam osetiti kako mi se krv pumpa po celoj dužini. Una je počela pomerati ruku gore-dole, a ja sam se iznenadio koliko je čvrsto uhvatila moju kitu, dok nisam shvatio da je očito i ranije drkala jer je izgledala tako samouvereno.

klinka mu ljubi glavićKad mi se penis u potpunosti uspravio, dao sam znak Uni da se sagne. Poslušavši me, nagnula se nad moj penis i imao sam prekrasan pogled niz njene tople grudi. Nežno je poljubila vrh mog kurca i zauzvrat je skočio. Hihoćući se, Una mi je ponovno poljubila penis i on je opet skočio.

Divno mi je bilo kad su njene meke usne dodirnule osetljiv glavić. „Uzmi to u usta… celu glavu posisaj Una“, nagovarao sam je. Nasmešivši mi se, povukla je kožicu s mog tvrdog penisa i ponovo se sagnula nad njim. Ovaj put je otvorila usta i kliznula crvenim usnama preko mog kurca, uvlačeći ga u svoja mala vruća usta.

Nisam mogao odoleti da malo ne primaknem bokove kad sam osetio kako joj jezik klizi preko osetljive glave, uvučene u usta. Možda to ranije nije radila, ali bila je prirodan talenat. Zatim je uzela moj penis dalje u usta, klizeći crvenim usnama niz osovinu sve dok joj kraj nije udario u grlo.

Polako se vratila, usana stisnutih oko mene dok je puštala da joj tvrdi penis iskoči iz usta. Tada je započela sjajan ritam na mom penisu dok me je jebala ustima, sve vreme gledajući me iz svojih seksi plavih očiju dok sam gledao kako se moj penis pojavljuje, a zatim nestaje u njenim mladim ustima.

Una je počela da se nežno igra mojim jajima dok me sisala i osećao sam kako mi sperma počinje rasti u penisu. “Svršiću”, rekao sam tiho, iako mi je disanje postajalo sve brže uz izvrstan dodir njenih usta i jezika na mom penisu. Una je pogledala prema meni i uhvatila kitu rukom i pustila da joj ispadne iz usta. komšinica teen mu sisa kurčinu

“Šta da radim?” pitala me. Frustriran sam odgovorio: “Nastavi raditi ono što si radila, drkaj ga rukom i zadirkuj vrh ustima i jezikom. Kad počnem da svršavam, sve to moraš uhvatiti ustima.” Zastala je na trenutak, ali onda je krotko klimnula i ponovo uzela moj penis duboko u usta.

Počela je jako sisati i osećao sam kako joj jezik zafrkava podnožje glave dok joj pulsira u ustima. Una me iznenada lagano stisnula za jaja i to mi je bila konačna stimulacija. Uz stenjanje “Svršavaaam”, moja sperma se raspršila iz mog tvrdog kurca i ispunila Unina usta. Na trenutak joj se činilo kao da će se zagrcnuti, ali onda je nastavila gutati moj penis dok sam joj izbacio toplu, gustu spermu u njena mala voljna usta.

Polako se moj orgazam povlačio. Gledao sam njeno lepo lice dok joj je plava kosa padala i prekrivala lice. Polako je kleknula uspravno, moj penis joj je iskočio iz usta, još uvek tvrd, ali više nije bio pun sperme. „Mmmmm“, čuo sam je kako govori, punih usta moje sperme, i bez podsticanja, progutala je, uzimajući moju spermu u svoj stomak. “Divno”, šapnula je, sagnula se i lizala apljice sperme koje su mi obložile kurac. klinka guta spermu

“Da li ti se sviđa ukus moje sperme?” Pitao sam je. „Obožavam je gospodine Jovanović, nisam znala koliko je to ukusno“, odgovorila je i primetio sam da joj je ruka bila spuštena između nogu i da je zaronila ispod minice i da se prilično primetno igrala sama sa sobom.

Moj penis je i dalje bio tvrd, a pogled na Unu kako jebe pičku prstima bila je dovoljna da me opet napali. Bacio sam pogled na sat na zidu i imali smo još pola sata do povratka Uninih roditelja. Voleo bih da je duže, ali moraće i to biti dovoljno vremena da pokažem Uni šta joj muški penis može učiniti.

KRAJ 3. Dela

(Visited 2.355 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Utešio sam Komšijinu Ćerku 3. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.