30 novembra, 2022

Utešio sam Komšijinu Ćerku 2. Deo

lizanje pičkice svoje mlade komšinice

Sigurno je videla moj šok, jer je dodala: „Izvinite, gospodine Jovanović, ali muči me pomisao da seks nikada neće biti bolji i da ću se uvek bojati muškog dodira. Nisam ništa loše mislila pod svojim pitanjem.“ Zastao sam dok sam razmišljao. Pogledao sam prilično mladu Unu koja je sedela preko puta mene, njenih obilnih grudi koje su se pritiskale o njenu svilenu bluzu, a moje oči privukla je meka koža njenog dekoltea.

Odlučio sam se: neću dozvoliti da ova prilika propadne. Možda je umorna, tužna i ranjiva, ali sve je bilo namešteno tako da zavedem ovu divnu devojku. Moj penis se uskomešao pri pomisli da uzmem Unu, ali znao sam da moram to obaviti kako treba jer nisam želeo da se komšije ljute na mene. Nateraću je da to čuva u tajnosti i, ako moram da jebem ovu divnu, plavokosu osamnaestogodišnjakinju, valjalo bi da ne bude loših posledica.

Ustao sam i pomerio se par koraka oko stola, stojeći pored Une i pogledao sam ka dole ka njoj. Imao sam dobar pogled niz njen seksi dekolte, pa sam rekao: “Dečaci to jednostavno prebrzo uzimaju i sve što ih zanima je ulazak u gaćice. Ali pravi iskusni muškarci znaju kako da opuste devojku. Pokazaću ti… ako želiš?”

Završio sam rečenicu pitanjem da vidim da li okleva, ali nije ništa rekla, samo je uzela svoje piće u ruke i nastavila da me gleda. Pomerio sam se iza nje i nežno sam je milovao po ramenima masirajući joj napete mišiće. U početku nisam dobio mnogo odgovora i mogao sam da osetim kako je napeta i uopšte se ne opušta.

Međutim, polako sam osećao kako se njena ramena počinju pomerati i opuštati, a zatim sam čuo kako je njena šolja dodirnula sto. Dok sam joj masirao ramena, savio sam se i sklonio joj svilenkasto plavu kosu sa njenog mekog vrata, pre nego što sam joj stavio usne na ljupku kožu.

Čuo sam njen tihi jauk kad sam je poljubio i osetio sam kako se naglo opušta u ramenima. Proveo sam nekoliko minuta ljubeći je po vratu i grickajući je po ušima, sve vreme slušajući kako joj dah postaje sve dublji dok se opuštala pod mojim rukama i usnama.

Sad kad je bila opuštena, nameravao sam da je uključim. Polako sam počeo da je trljam niže po njenom prednjem delu, prateći konturu grudnjaka i osetio sam kako joj telo počinje da drhti. Zadržao sam dah i bez zastajkivanja spretno otkopčao dugme njene bluze, a zatim i sledeće. Una me nije zaustavila.

Nastavljajući dole, otkačio sam sve preostale dugmiće na njenoj svilenoj bluzi i vratio se milovanju njene meke i osetljive kože. Prebacio sam ruku preko njenih sisa i osetio sam njene ukrućene bradavice kroz tanak materijal njenog belog čipkastog grudnjaka. Disanje je počelo da joj se ubrzava kad sam joj dodirnuo sise i pretpostavio sam da joj se sviđa što ih dodiruem.

Iskoristivši priliku, okrenuo sam stolicu na kojoj je sedela tako da više nije okrenuta prema stolu već prema meni. Stidljivica je sklonila pogled, gledajući dole kao da još uvek nije sigurna u to što se događa. Spustio sam pogled na njeno prelepo telo i video meku kožu dekoltea i mlade sise ogrnute čipkastim grudnjakom. Sagnuvši se, uzeo sam jednu od njenih sisa u usta i sisao materijal od čipke, nežno prelazeći jezikom preko bradavice.

Čuo sam tiho stenjanje kad su je usta prvi put dodirnula i znao sam da negde stižem. Ohrabren, proveo sam neko vreme ljubeći je, milujući je, sisajući i ližući joj sise, a ona je reagovala stenjanjem i drhtanjem dok je sedela u mojoj kuhinji.

liže mlade komšinicine sisePosegnuo sam za njom i otkopčao joj grudnjak, povlačeći korpe dole da bih otkrio njene mlade sise. I kakve su to bile divne sise; mekane, glatke i pronicljive dok su stajali tamo bez potpore grudnjaka. Nestrpljivo sam se vratio svom sisanju i lizanju, a ona je jače zastenjala dodirom mojih usta i jezika na svojim golim mladim sisama.

I dalje je dodirujući i ljubeći joj sise, popustio sam, pa sam kleknuo, i pažljivo se kretao između njenih nogu, nežno rastavljajući njene noge dok sam se približavao, tako da ona nije primetila u svom uzbuđenju. Nisam mogao da odolim da joj ne dodirnem duge seksi noge i nežno sam kliznuo rukama po njenim spoljnim, a zatim unutrašnjim delovima.

Njeno telo je zadrhtalo kad sam joj dodirnuo noge i nesvesno se pomerila napred na stolici, telo joj je izgledalo željno da mi se približi. Gurnuo sam ruke pod njenu mini suknju i pomilovao je više po unutrašnjosti njenih butina. Moje sopstveno srce je kucalo brže kako sam se približavao svojoj nagradi. Nosila je odgovarajuće bele čipkaste gaćice i prevukao sam prst preko njene mace skrivene pod tankom tkaninom.

Osetio sam kako je dobrovoljno raširila noge i pomerila se uz moju ruku. Mazio sam je i trljao oko njenog ulaza u picu, a njezine čipkaste gaćice su se smočile dok sam ih pritiskivao u njen prorez. Opet je stenjala, dupe joj se premeštalo na stolici dok je pokušavala dobiti više mog dodira. Spretno sam joj premestio gaćice na jednu stranu kako bih joj oslobodio pičkicu.

Sad sam joj gladio golu picu rukama i iznenadio se kad sam otkrio da je obrijana i glatka. Njeno stenjanje bilo je glasnije, a ja sam je trljao gore-dole po pički, šireći njene sokove koji su odavali njeno uzbuđenje. Sagnuvši se, približio sam glavu njenoj pički i duboko udahnuo udišući ukusnu aromu mlade pice. lizanje pičkice svoje mlade komšinice

Približio sam se još i lizao joj macu… imala je predivan ukus. Pronašavši njen klitoris, otkrio sam da je nabrekao i oblizao sam ga pre nego što sam ga nežno posisao. Na moj dodir ispustila je jecaj, a onda je polako stenjala i bokovi su joj se savijali dok se kretala uz moj jezik. Pomaknuo sam prst do njenog ulaza u macu i pratio oko njega dok sam sisao njen osetljivi klitoris.

Gurnuo sam prst napred, razdvajajući njene usne i opuštajući se u njoj, do prvog zgloba, a zatim drugog. Čuo sam dahtanje s njenih lepih usana kad je osetila kako joj prst napada njenu usku picu, ali nije se odmaknula. Njeno je dahtanje postalo brže kad sam počeo trljati unutrašnjost njezine pičkice, a prst mi je klizio po njenoj g-tački u nežnom ritmu. liže i jebe prstima usku pičku

Tada sam počeo prstima jebati njenu mladu i usku macu dok sam joj lizao klitoris. Bila je čvrsto stegnuta oko mog prsta, ali uspeo sam uvući drugi prst i nastavio je jebati dok je ona stenjala i stenjala iznad mene. Njeno se dupe pomeralo na stolici, guralo se napred, jedva čekajući da oseti moje prste duboko u sebi.

Prsti su mi bili prekriveni njenim slatkim sokovima i mogao sam naslutiti da je bila blizu da svrši. Držao sam redoviti ritam na njenom klitorisu i jebao je jače klizeći prstima duboko sa svakim potiskom. Odjednom sam osetio kako joj maca još čvršće steže prste i snažnije pulsira oko njih. Čuo sam je kako viče “O, Bože, da” i vrisnula je dok sam joj i dalje lizao klitoris.

Činilo se da njen orgazam traje nekoliko minuta dok se izvijala uzv mene, forsirajući moje prste dublje. Nakon dugog svršavanja, opustila je svoje telo iz grča. Izvadio sam prste iz njene mace i ispravio sam leđa, gledajući u nju.

Video sam zadovoljan izraz na njenom lepom licu, a oči su joj bile napola zatvorene. Una je otvorila svoje prelepe oči i pogledala me, „Ja … ja … nikad nisam znala da to može biti tako…“, uzdahnula je. Uzvratio sam joj osmeh „Rekao sam ti. Ali znaj – to je samo početak“.

KRAJ 2. Dela

(Visited 4.333 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 3.7]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Utešio sam Komšijinu Ćerku 2. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!