5 decembra, 2023

Utešio sam Komšijinu Ćerku 1. Deo

0
tinejdžerka slatka mala komšinica

Bilo je to pre četiri meseca kada su se uselili moji novi susedi. Navikao sam da susedna kuća bude prazna, jer su se prethodni stanari iselili nekoliko meseci ranije, što nije bio veliki gubitak jer nikada se nisam preterano družio s njima. Činilo se da je ta porodica mislila da sam ja kriv što me je supruga ostavila, uprkos tome što su svi drugi znali da je moja supruga imala aferu i napustila me.

Tako da je bilo dobro imati praznu kuću pored moje, ali (na moje iznenađenje) još bolje je bilo kada su se doselili novi susedi. Izašao sam da upoznam simpatičan bračni par kad su prvi put stigli i činilo se da se dobro slažemo, iako to nije bilo previše iznenađujuće jer su u bili srednjim 40-ima, što je otprilike istih godina kao i ja.

On je očigledno proveo više vremena pijući pivo i nedovoljno vremena vežbajući (za razliku od mene koji sam bio u solidnoj formi), jer je imao dosta problema. Njegova draga je, međutim, i dalje bila privlačna zgodna žena. Izgledala je mnogo mlađe od svojih stvarnih 43 godine, imala je ljupku gipku figuru i nežnu plavu kosu koju je nosila dugu do ramena.

mlada sexy komšinicaMeđutim, njihova ćerka privukla je većinu moje pažnje kad je stigla sutradan nakon što su se uselili. Una je pre samo par meseci napunila 18 godina i bila je neverovatno seksi, ali nevinog izgleda. Bila je plavuša poput majke i nosila je divne lagane i kratke suknje na kojima su se videle duge glatke noge. Una je bila zaista lepa sa majčinim plavim očima i jasnim mladim čvrstim grudima.

To što su se uselili pored mene bilo je dobro, i dok je bilo zabavno gledati kako majka i kćer dolaze i odlaze, nisam nameravao da imam vezu ni sa jednom od njih uprkos tome što me je supruga napustila pre više od godinu dana. Ali stvarale su mi vlažne snove, to svakako.

Tako da zapravo nisam očekivao da ću imati nešto više od dobro susedskih odnosa sa njima. Znate one klasične stvari: paziti im na kuću kad su na odmoru, iznositi kante za smeće kad zaborave i dostavljati pakete ako su van grada. Ipak, sve se to promenilo tri meseca nakon što su se doselili. Bilo je oko 20h i i taman sam završavao posao kad mi je neko zazvonio na vrata.

Iznenadio sam se kad sam zatekao Unu kako stoji i gleda me, očigledno i vidno uznemirena. Oči su joj bile crvene, a činilo se da je ostala bez daha. Međutim, ovo je totalno odudaralo sa ostatkom njenog izgleda: bila je odevena tako da bude očigledno seksi. Njena duga plava kosa spuštala se od glave do neposredno ispod ramena, a na sebi je imala usku bluzu sa otkopčana gornja dva dugmeta, otkrivajući njen obiman dekolte i nagoveštaj belog čipkanog grudnjaka.

Suknja joj je bila jedna od onih kratkih lepršavih suknji koje su joj se zaustavile nekoliko centimetara iznad kolena. Noge su joj bile gole, a na sebi je imala bele skupocene cipelice sa visokim potpeticama. Shvatio sam da predugo buljim u njeno seksi telo, ali ona kao da to nije primetila. Una je samo stajala i izgledala uznemireno. “Zdravo Una, šta ima?” Pitao sam ne baš originalno. “Da li bi želela da uđeš?”

“Da, molim vas gospodine Jovanović.”, brzo je odgovorila, “zaključana mi je kuća. Mama i tata su ko zna gde, a ja nemam svoj ključ.” Gestikulirao sam joj da uđe u kuću i odveo sam je do kuhinje gde imam veliki trpezarijski sto i stolice koje koristim kada jedem. Moji radni papiri su bili raštrkani po stolu, pa sam ih brzo gurnuo na hrpu i bacio sa strane.

“Doneću nam po piće a ti se raskomoti i molim te, sedi.”

“Hvala gospodine Jovanović, stvarno mi treba piće. Mogu li da popijem kafu?” Činilo se da se sada malo smirila, mada sam se osećao pomalo neprijatno sa očigledno seksi mladom devojkom u svojoj kući. Naročito zato što je bila deo toliko mojih snova i maštanja. Okrenuo sam se i počeo da kuvam kafu za Unu, pokušavajući da otkrijem šta joj se desilo večeras.

“Kako to da nemaš svoj ključ, Una?”

“Oh, nisam planirala da stignem kući tako rano, trebala sam biti na žurci znate, a roditelji. Ali morala sam rano da odem.”

„Zašto si morala da odeš?” Pitao sam je.

“Oh, nevolje s dečkom. Ja sam …” i ostavila je rečenicu da visi u vazduhu.

Način na koji mi je to rekla nagoveštavao mi je da želi da neko razgovara sa njom, a dok ja zapravo i nisam želeo da pričam o njenom dečku i ljubavnim tinejdžerskim problemima, bio je red da bar probam da pomognem ćerki svog komšije.

„Evo kafica. Nego, da li si rekla roditeljima da si ranije napustila zabavu?“

“Ne, nisam još.” Uhvatila je šolju za kafu i obuhvatila je rukama, grejući ih. Primetio sam da je nokte obojila u jarko crvenu boju. “Da ih pozovem i obavestim ih da si ovde. Tada će se moći vratiti i pokupiti te.” Ušao sam u hodnik i pronašao mobilni broj njenog tate i pozvao ga.

Objasnio sam šta se dogodilo i da nisam znao zašto je Una rano otišla, ali da mogu da pripazim na nju dok se ne vrate kući. Bio je srećan zbog toga jer su otišli na večeru kod nekih prijatelja i fino su se zabavljali. Vratio sam se u kuhinju u kojoj je još uvek sedela Una, polako pijuckajući kafu. tinejdžerka slatka mala komšinica

Bila mi je okrenuta leđima, pa sam na trenutak zastao da je posmatram. Bila je blago nagnuta prema mom stolu sa svojom dugačkom, blistavo plavom kosom. Nasmešio sam se kad mi se jedan od snova vratio u glavu i osetio sam kako mi penis bubri, ali onda sam se trgnuo i shvatio da je bolje da joj pomognem.

“Razgovarao sam sa tvojim ocem i oni će se vratiti nešto posle jedanaest. Rekao sam da ćeš ovde biti dobro do tada. Nadam se da ti ne smeta.”

“Svakako, hvala gospodinu Jovanović.”

“Elem, rekla si nešto o nevolji s dečkom. Da li želiš da razgovaraš o tome?” Pitao sam, nadajući se da će ona reći ne, pa bismo mogli da gledamo TV ili nešto slično. Na trenutak je izgledala zamišljeno, držeći šoljicu bele kafe blizu svojih mekih crvenih usana, a onda sam primetio malu suzu koja se stvorila u uglu njenih raskošnih očiju.

Podigla je pogled prema meni. “Mogu li razgovarati s vama, gospodine Jovanović? Jer… ne mogu razgovarati sa roditeljima, previše je sramotno. Nećete im reći, zar ne?” Oči su joj blistale dok su se punile suzama i začuo se mali jecaj kao da se molila za pomoć.

“Una, naravno da možeš da razgovaraš sa mnom. Učiniću šta mogu, ali odmah da se ogradim jer prošlo je dosta vremena otkako sam bio aktivan u vezama i od kada sam poslednji put bio na sastanku.”

Nasmejao sam se, pokušavajući da joj razvedrim raspoloženje. Znao sam da će se razgovor vrteti oko ljubavi ili zaljubljenosti koja nisu moje omiljene teme.

“Marko, moj dečko, večeras je pokušao da me dodirne. Znate, gurnuo mi je ruku u grudnjak i dodirnuo mi dojke, čak i bradavice. Ali ja to ne želim, nije bilo u redu.”

Odjednom sam postao zainteresovan i pomislio sam „srećni Marko što je dobio osećaj njenih sisica“, ali naglas sam rekao „Zašto misliš da to nije bilo u redu?“

“Pa, vidite gospodina Jovanović …” zastala je i video sam da joj obrazi postaju crveni. Počela je ponovo, skrećući pogled, “Pa vidite.. ja nisam nevina. Imala sam seks pre otprilike godinu dana, ali bilo je grozno. Moj momak je u to vrijeme bio užasan. Bolelo je i osećala sam se tako jeftino posle. Mrzela sam taj osećaj. I ne želim to više da radim, ne želim da mi to radi još jedan momak.”

Jecala je dok je govorila, pognute glave i očigledno uznemirena sećanjem na prvi put. Prešao sam do nje, izvukao stolicu nasuprot Une i polako seo dok sam pokušavao da razmislim šta bih trebao da kažem.

“Una, žao mi je što si imala loše iskustvo. Ali seks ne mora biti takav. Ne bi trebalo da boli, trebalo bi da bude ugodno, divno i uzbudljivo. Samo zvuči kao da si prvi put imala loše iskustvo, to je sve. Ne brini se, neće uvek biti tako. ”

Una je pogledala prema meni i obrisala suze sa svojih mekih crvenih obraza. Želeo sam da je pridržim, zagrlim… ali nisam želeo da je uplašim. Rekla je „Ali moji prijatelji kažu da su svi momci takvi“.

“To je samo zato što su mladi i nisu imali iskustva da znaju šta je potrebno da bi devojka uživala u seksu. Oni će naučiti, a ti ćeš uživati.”

„Znate li kako to učiniti prijatnim?“ odjednom je pitala.

Skočio sam na njeno pitanje! Svakakve fantazije su mi prolazile kroz glavu, dok sam se pitao šta ona zapravo misli pod tim.

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 34 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 10.142 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!