2 juna, 2023

Usne Njene Studentkinje 5. Deo

0
liže profesorkinu pičkicu lezbo

Oko 23 sata.
Marija se pogledala u ogledalo. Nosila je svilenu spavaćicu. Lice joj je bilo uredno, a kosa uredno počešljana. Svaka linija i bora na njenom licu bile su na vidiku. Znala je da stari i to joj je bilo u redu. Ono što ju je bolelo su razvratne misli o studentu u drugoj prostoriji. Zatim je, nastavljajući da se gleda u ogledalo, došlo do spoznaje.

Ništa nije bilo loše u tim mislima. Bila je potpuno dobro. Čežnja između njenih nogu dala joj je do znanja da je još živa i da je toplokrvna žena. Eksplicitni osećaji koje je imala na fakultetu su se vratili. Otkucaji srca su joj bili sve brži, a vagina je gorela.

Duboko je udahnula. Zatim još jednom. Pa još jednom. Gledala je u ogledalo, pitajući se da li je dovoljno privlačna za studenticu. U deliću sekunde je odlučila da jeste. Marija je izašla iz svoje spavaće sobe i krenula mračnim hodnikom do sobe u kojoj je Bojana spavala. Svetla su bila ugašena, ali u tom trenutku Marija je shvatila da verovatno više nikada neće imati toliko hrabrosti, i morala je da deluje.

Profesorka je otvorila vrata gostinske sobe i ugledala je Bojanu kako leži u krevetu, u mraku. Krenula je prema Bojaninom krevetu i nežno sela na njega, pored mesta na kojem je Bojana spavala. Posegnula je da upali malu lampu. Videla je Bojanu kako otvara oči nakon lakog sna.

“Jesam li te probudila?” Upita Marija na ljubazan način.

“U redu je.”

“Razmišljala sam o tebi. Želim da znaš da si posebna osoba. Postoji nešto u vezi tebe što nisam uspela da izbacim iz glave ovih dana.”

Bojana je nežno klimnula glavom. “Otkopčajte me profesorice. Možete me imati kad god poželite.”

Devojka je imala primamljiv izraz lica, a Marija je osetila kako postaje vlažnija. Marija je nežno povukla ćebe i otkrila Bojanin vrh pidžame. Sagnula se i počela da otkopčava pidžamu, počevši od vrha do dna, dugme po dugme. Marija je bila previše nervozna da bi pogledala Bojanu u oči.

Kada su dugmad bila otkopčana, Marija je otvorila gornji deo pidžame kako bi otkrila njenu mlečno belu kožu i male grudi. Bojanine grudi bile su gotovo ravne, pogotovo jer je ležala na leđima. Bojanine bradavice su bile natečene i slabe nijanse svetlo ružičaste.

“Prelepa si”, izjavila je Marija.

Bojana je protrljala svoje male grudi. “Da li želiš da ih poljubiš?”

“Volela bi to?”

“Želim da ih poljubiš i sisaš. Volim da mi sisaju bradavice.”

Nakon dubokog uzdaha ko zna kojeg po redu te večeri, Marija je spustila ruku i dodirnula Bojanin stomak. Koža je bila meka i glatka. Ona joj je na ljubavan način milovala stomak. Ruke su joj se malo podigle, pa je dodirnula dno Bojaninih grudi. Ruke su joj se podigle dalje i u rukama je držala male Bojanine grudi.

Nežno je stiskala i masirala grudi. Igrala se Bojanainim ružičastim bradavicama i nežno ih štipala među prstima. “Uffff…”, rekla je Bojana. “Da li ti je ovo prvi put da dodiruješ grudi druge žene?”

“Jeste.”

“Vidi se.. previše si nežna. U redu je. Nisam ja krhka. Možeš biti malo grublja sa mnom. Moje sise se neće slomiti.” – nasmešila se Boka.

Marija je jače trljala, štipajući bradavice, osećajući ih među prstima. Sagnula je glavu i poljubila male grudi. Otvorila je usta i uzela svaku ružičastu bradavicu unutra, valjajući ih jezikom. Bradavice su bile ukočene u Marijinim ustima.

“Poljubi me u usne”, zastenjala je Bojana nakon što su joj bradavice isisane do zadovoljstva. Nakon što je izvadila bradavicu iz usta, Marija je pogledala studentkinju slatkog izgleda. Bojana je izgledala nevina dok je ležala na jastuku. Marija se približila studentkinji, sagnula se i nežno poljubila Bojanu u usne. profesorka ljubi studenticu

Poljubac je u početku bio blag. Baš kao što su ranije imali. Marija je preuzela inicijativu i poljubac učinila strastvenijim. Marija je polizala meke usne studentkinje i gurnula jezik u njena usta. Ljubile su se jezikom. Usta su im zasuzila. Marija je u potpunosti razumela celu onu priču o Bojaninim usanama.

Bile su neverovatne!!

Nakon trenutka nežnog ljubljenja, Boka je prstima dodirnula Marijino lice, dajući joj znak da prestane da se ljubi. Marija je sela na krevet i gledala u studenticu. Bojana je odgurnula ćebe, potpuno joj skinula vrh, a zatim je skinula donji deo pidžame. Nije nosila ništa ispod.

Marija se divila potpuno golom Bojaninom telu dok je ležala. Zadivila se Bojanainoj mekoj koži i neodoljivom obliku. Bojana je bila mlada žena stvorena za seks.

“Šta sad?” Upitala je Marija, pokazujući koliko je naivna.

“Sada ću uzeti tvoju lezbejsku nevinost. Naučiću te šta da radiš.” Marija se namestila na krevet. Bila je na rukama i kolenima, sa licem između Bojaninih nogu. Imala je jasan pogled na njenu mladu vaginu. Bila je čisto obrijana, ružičasta, sa tankim usminama, i bila je sjajna od vlage.

“Prvo protrljaj spolja”, uputila je Boka. “Onda je poljubi. Moja pica zaista voli da se prvo igra sa njom. Onda želim da je ližeš kao kuglu sladoleda.”

Marija je radila kako joj je rečeno. Bila je toliko nervozna da su joj ruke drhtale. Prvo je gotovo drhtavim rukama protrljala Bojanina meka bedra, a zatim nagore na prepone. Protrljala je tanke usmine, zbog čega je Bojana lagano zastenjala. Nervoza je nestala. Kada joj je raširila usmine, Marija je ugledala Bojanin klitoris i njenu ružičastu vlažnu rupu.

Marija je poljubila klitoris, zbog čega je Bojana još više zastenjala. Više poljubaca je podmetnuto na uzbuđenu macu. Prateći Bojanina uputstva, Marija je počela lizati usne, gore-dole, baš kao kornet sladoleda. Bojana je stenjala i trljala prste kroz dugu profesorkinu kosu.

“Baš tako”, zastenjala je Boka. “Ti si prirodan talenat.” lizanje mlade studentske pičkice

“Hvala”, odgovorila je Marija, nakon što je nakratko oslobodila usta.

Profesorkaka srednjih godina nastavila je svoj posao, pružajući oralno zadovoljstvo studentkinji upola mlađih godina. Marija je nastavila da je ljubi i liže, a Boka je nastavila da stenje i uživa.

„Ubaci jezik u mene“, rekla je Boka. “Okusi me. Igraj se sa mojim klitorisom. Želim da svršim profesorka.”

Uznemirujući osećaj prošao je kroz Marijinu kičmu kada ju je Bojana nazvala “Profesorka”. To je bio jasan podsetnik na to koliko je njihov seksualni susret bio taboo. Skoro da je Marija zastala. Ali Mariji je bilo očigledno da Bojana uživa u tabuu.

Marija je gurnula jezik u mokru macu. Okusila je tečnost. Imala je dobar ukus i ona je koristila jezik kružnim pokretima unutar tople pice. Lice joj je bilo duboko zakopano među nogama studentkinje, a jezik je bio zauzet izvođenjem oralnog seksa. Marija se kažiprstom igrala sa Bojaninim klitorisom. Marija je tačno znala kako ugoditi ženskom klitorisu, budući da je masturbirala čitav svoj odrasli život.

“Bože, tako si dobra u ovome”, rekla je Bojana. “Ne zaustavljaj se dok ne svršim. Tako sam jebeno blizu.”

Profesorka je držala usta zakopana u pički, ali oči su joj gledale prema Bojani, gledajući studentkinju kako uživa. Bojanine oči su bile zatvorene, a ruke su čvrsto držale posteljinu. Bojanine bradavice su bile tvrde, usmerene ka gore. Koliko god je Marija prvi put uživala u ‘jelu’, toliko je uživala gledajući studenticu u stanju apsolutne požude.

Bojana je čvršće stisnula posteljinu i počela je da ispušta čudne zadihane zvukove ustima. Mišići na licu su joj se stegli. Marija je osetila kako se i Bojanini mišići nogu stežu. Svi znaci ženskog orgazma bili su prisutni i Marija je to lako osetila. Marija je jače sisala, gurala jezik dublje i brže trljala klitoris.

Bojana je jače stenjala i dugotrajan orgazam je usledio. Ruke i noge su joj lepršale oko kreveta, a kosa joj je odskakivala. Bilo je nasilno, ali na dobar način. Nakon nekoliko trenutaka, Bojana je šutke ležala na krevetu zatvorenih očiju.

“Da li si uživala?” – bespotrebno je upitala Marija.

“Ufffff. Ti si najbolja.”

Bojana je otvorila oči i pogledala profesorku. Marija je spustila pogled na golu studentkinju posle orgazma i pitala se da li je učinila najveću grešku u svom životu.

“Bolje da odem. Već je bila duga noć.”

Bojana je podigla stopalo kako bi spriječila Mariju da ode, trljajući prste oko Marijinog uha. “Još ne odlaziš.”

“Kako to misliš?” Upitala je Marija nervozno.

“Još nisi završila. Skini spavaćicu. Pokazaću ti šta si propuštala svih ovih godina.”

Nakon sekunde razmišljanja, Marija je ustala i skinula spavaćicu bacivši je na pod. Stajala je gola ispred Boke. Osećala se nesvesno otkrivajući svoje sredovečno telo savršenom studentu. Ali Bojanine oči dale su savršen odgovor. Bojana je volela Marijino telo. Bojana je ustala iz kreveta i stala na noge. Obe su stajale gole, licem u lice.

„Na tebe je red“, rekla je Boka. “Lezi. Otvori noge. Baš kao što sam ja malo pre.”

Pre nego što je Marija uspela da sledi uputstva, Bojana se bacila napred i poljubila je u usne. Bio je to mokar i traljav poljubac. Bojana je okusila sopstvene vaginalne tečnosti koje su još bile na Marijinim ustima. Kad se poljubac završio, Marija je imala zbunjen izraz lica, a zatim je legla na Bojanin krevet, otvorivši noge.

Bila je znatiželjnija nego ikad. Prvi put se spremala da je zadovolji druga žena, a od svih – Bojana. Sa Bojanom nije bilo srama ni oklevanja. Student je bio stručnjak za zadovoljavanje žena. Bojana je profesorki stala među noge i odmah se bacila na posao, trljajući je, milujući je i pripremajući je za snažan orgazam.

Ona je lagano poljubila Marijinu spoljašnje usmine. Marija je odmah shvatila zašto su Bojanine usne tako posebne. Potpuno je razumela zašto je Bojanaina bivša šefica plaćala seksualne usluge Bojanainih usana. Usne su bile senzacionalne. Svaki poljubac se osećao kao magija. Nakon još nekoliko poljubaca, Marija je zadihano od zadovoljstva osetila kako Bojana liže i sisa svaku stranu njenih usmina. Bio je to neobjašnjiv osećaj zadovoljstva. liže profesorkinu pičkicu lezbo

Marijine oči lutale su prostorijom. Bilo joj je neprijatno da gleda dole u lepu studentkinju između nogu. Pogledala je na sat i shvatila da je već jako dugo bila u Bojaninoj sobi. Vreme je nastavilo da leti. Bojana je nastavila da jede Marijinu pičku sa stručnom preciznošću. Bojana je koristila istu formulu guranja jezika unutra i igranja sa otečenim klitorisom.

Profesorka je sklopila oči. Zadovoljstvo je bilo nezamislivo. Za sve svoje godine seksualnog života, nikada nije doživela ništa poput Bojaninih usana. Marija je čvrsto stisnula jastuk. Vrištala je, ne mareći za to da li će komšije to čuti. Leđa su joj se snažno savila. Osećaj peckanja prostrujao je njenim telom. Bila je na nebu.

Profesorka je svršila u gladna usta svoje studentice.
*****
Marija i Bojana su zajedno šetale stanicom. Bojana se prijavila i ostavila prtljag. Nastavile su da hodaju. Više se nije imalo o čemu pričati. Raspoloženje među njima bilo je predivno. Za kratko vreme provedeno zajedno već su postale bliske prijateljice.

“Zabavi se sa svojom porodicom, uživaj”, rekla je Marija. “Mora da su mnogo uzbuđeni što se vraćaš za praznike.”

“Nadam se”, našalila se Bojana.

“Zaista si mi otvorila oči za mnoge stvari Bojana. Hvala ti. Zaista si jedinstvena osoba. To mi se jako sviđa kod tebe.”

“A tebi još jednom hvala što si me provezla pre nekoliko dana i što si mi dozvolila da ostanem neko vreme u tvojoj kući. Spasila si me od dosade. Iskreno, nadam se da možemo nastaviti biti prijatelji. Rekla sam ti neke stvari koje nikada ne bih rekla nikome. Sa tobom se osećam sigurno. Plus, znaš, sve te druge stvari koje smo radili zajedno … ”

Marija se nasmešila: “Naša mala tajna.”

“Naša mala tajna. I ne brini, na fakultetu ću se ponašati i bićemo na ‘Vi’.”

Bojanu je profesorka snažno zagrlila. Kada je zagrljaj prestao, dala joj je nežan poljubac u obraz. Pogledale su se u oči, licem u lice, a Marija je zatim poslala poljubac u usne. Bio je to trenutak ljubavi među njima.

“Uživaj u viđenju svog sina i ostatka porodice”, rekla je Bojana. “Očigledno ti mnogo nedostaju.”

“Da. Uvek mislim na svoju porodicu.”

„Mesecima nisi ažurirala svoje slike na Facebooku“, primetila je Boka. “Kada vidiš svoju porodicu za praznike, postavi neke nove slike na svoj profil. Učiniću isto sa svojom porodicom. Na taj način možemo ostati u kontaktu. Biće lepo.”

Marija je klimnula glavom. “Zvuči kao dogovor.”

“Obećavaš?”

“Obećavam.”

“Moram da idem sada, da ne zakasnim. Vidimo se uskoro. Ćaos.”

“Ćao. Čuvaj se Bojana.”

Student je ponovo brzo zagrlio profesorku, nakon čega je usledio poduži poljubac u usne, ne mareći da li je neko video.

“Još jedna stvar”, rekla je Bojana. “Izabrala sam neke od tvojih predmeta za izborne za sledeći semestar. Biću ponovo tvoj student. Vidimo se sledeće godine.”

“Ti si…? Jao stvarno si opasnica.”

Marija je gledala kako se Bojana osmehuje i odlazi.

Proteklih nekoliko dana promenilo je život. U tom trenutku, Marija je sebi obećala – ako bi Bojani ikada nešto zatrebalo, ona bi bila tamo i čekala da joj pomogne.

KRAJ

(Visited 3.165 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.6]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!