Usluga na najvišem nivou

Tog subotnjeg dana, raspoloženje mi je konstantno variralo. S obzirom da sam bila na godišnjem odmoru, na moru u Crnoj Gori, mislila sam da bi trebalo da budem i više nego dobro raspoložena jer su i svi ljudi oko mene bili sjajno raspoloženi. Primećivala sam to na njihovim licima i osmesima, koji su ih krasili. Odlučila sam da prošetam, da istražim kraj koji sam posetila, a uzgred i da popijem kafu uz popodnevnu cigaretu.

Krenula sam putem kojim do tada nikada nisam išla. Izašla sam na plažu, šljunkovitu i suncem okupanu, sasvim izolovanu. Negde na samom kraju te plaže, spazila sam jedan lokal i krenula ka njemu. Bilo je podne, ali sam kada sam se približila lokalu, videla natpis na vratima – ”ZATVORENO”.

Okrenula sam se i bila spremna da krenem, kad mi je neko pokucao. Bio je to čovek tamne pute, u beloj košulji na kojoj je upravo zavrtao rukave. Na osnovu uniforme, koja je ukjučivala belu košulju, crne pantalone i istobojne cipele, zaključih da je konobar, a možda čak i vlasnik, tog malog, zabačenog lokala. -“Dobar dan lijepa gospođo, mi sada otvorili. Navratite.”-rekao je sa osmehom, pozivajući me unutra. slatki konobar

Klimnula sam glavom, pomalo iznenađena, mada ni sama nisam znala zašto. Sam ambijent je bio prijatan, a prostor izuzetno mali i skučen. Odabrah sto u uglu, tamo je svetlo bilo najzastupljenije.

Odmah me je pitao šta ću da popijem, rekoh mu da želim kafu i nehotice napomenuh da me malo glava boli. -“To vam je od sunca. Jako je u ovo doba dana.” -“Svakako jeste, ali ne mogu više da sedim u onom hotelu.” -“Letujete sami?” Zastala sam pre nego što sam išta odgovorila. Zaista sam letovala sama, ali da li da mu kažem to? -“Izvinite ako sam suviše direktan.”- rekao je pre mog odgovara, a ja sam se odmah nadovezala- “Ne, u redu je. Da, letujem sama. Muž je ostao u Beogradu.”

Doneo mi je kafu,sa dve vrste ratluka i malo šećera. A uz to i crvenu tečnost, koja je mirisala na neko voće. Ni dan danas ne znam na koje. -“Šta je ovo?” -“Proizvod koji sami proizvodimo. Nešto poput likera. Unutra ima dosta voća, uključujući i malinu i kupinu.” Probala sam i dopalo mi se. Imalo je sladak ukus i bilo je veoma pitko.

-“Hvala vam, niste trebali. Moram da primetim da je izvrsno.” Nasmejao se i otišao do šanka, a zatim, pretpostavljam u toalet. Zapalila sam cigaretu i lagano ispijala svoju. Niko još uvek nije dolazio, ali sam na to samo jednom pomislila. Liker koji mi je konobar neočekivano doneo sam popila naiskap. Povlačeći dim, primetila sam da me bradavice peku i da ribica neverovatno svrbi.

Okrenula sam se ne bih li videla gde je konobar i pošto sam se uverila da nije u blizini, spustila sam cigaretu u pepeljaru ispred sebe i desnom rukom je počešala. Ali svrbela me je još više. Znoj je kiptao iz mene, oblivajući me.

Konobar je baš tada izašao iz toaleta, smešeći se. Trudila sam se da ostanem pribrana, ali to nije išlo tako kako sam želela. Brzo sam otišla u toalet, ostavljajući sve na stolu. Uletela sam u prvu kabinu i kada sam spustila suknju i gaćice, primetila sam da mi je pička otekla i pocrvenela do samog maksimuma. Nisam znala zašto sam se odjednom toliko napalila. Dirala sam je, zavlačila prste, ali apsolutno ništa. I dalje sam gorela. Obukla sam se i vratila se do stola. Htela sam da krenem, da otrčim do hotela i do svog vibratora koji bi mi pretpostavljam pomogao.

Konobar je bio za šankom i otišla sam do njega po čašu vode. “Da li vam je vruće?” -“O previše vruće. Mogu li da dobijem čašu vode.” Ruke su mi se nenormalno tresle, drhtala sam sva i kada mi je konobar pružio čašu vode, ispustila sam čašu. Čaša se razbila, voda je razletela svuda i pokvasila mu košulju. “U pičku te jebem!”-glasno je uzviknuo, zatim zastao, a ja potpuno zbunjena nisam skidala pogled. U tom trenutku sam želela da mi zaista to radi, tu u toj kafani, bez ikakve zaštite samo da ugasi tu želju. -“Uradite to!” -“Šta je, svrbi pička?”-upitao je glasno, smejući se i otkopčavajući košulju.-“Sad će Miljan to da sredi, dođi.”

konobar je jebe u ustaZnala sam da mi je nešto sipao u piće, a znala sam i da moram da se jebem s njim. Približila sam se i prvo što je uradio jeste da mi pocepao majicu i brus i izvadio sise. Mazio ih je, stezao, ljubio ih. Svuda po meni je bio njegov topli dah. Otkopčao je pantalone i izvadio ga. Bio je debeo, veliki sa crvenim glavićem poput višnje na šlagom isfilovanovanoj torti. Pušila sam mu kod šanka. Išla sam lagano od korena do vrha. Spuštala se sve do muda, a zatim se penjala gore do glavića. -“To jebuljo, tako se puši”-uživao je, stenjao i gurao mi glavu napred, ka njegovoj nabrekloj kurčini. Podigao me je u naručje i obgrila sam gao oko vrata, ljubeći ga.

Bilo je jače od mene, nisam mogla da kontrolišem to. Spustio me je na sto, strgavši stolnjak i spustio se na kolena. Divljački mi je pocepao gaćice, strgao ih sa mene, a mom nabreklom klitorisu je to dobrodošlo. Onda je spustio jezik i krenuo da mi liže pičku, komentarišući da je to najlepša pička koju je lizao i usput napomenuo da će joj svašta raditi. Ja sam vrištala grleno i silovito, ne obraćajući pažnju na to gde sam. Istinski sam uživala.

-“Jel pičkulja spremna da primi?”-upitao me je ustajući i brišući se o rukav svoje košulje, od sluzi koju je zaradio tokom lizanja. Pre nego što sam bilo šta odgovorila, uleteo je u mene,tako silovito da je moj vrisak bio neminovan. Počeo je da me jebe, šamarajući mi bradavice, koje su poskakivale, a povremeno bi mi udario i pičku. Sem svog nabreklog kurca, u nju je ugurao i svoje prste, a nakon toga, više nisam znala za sebe.

Uhvatila sam ga za kragnu da bih ga približila sebi i bolelo me je, ali sam i uživala. -“Kako Miljan jebe, a? Jel dobro pičkulji sad?”-zapitkivao me je tokom uzdaha, smejući se glasno jer je primetio da sam u potpunom delirijumu. -“Jel boli?”

“Boli,bo…boli!” -“Ajde malo dupe da ti jebem.” -“Ne!”-glasno sam viknula. -“Šta bre ne? Naguzi se, hoću u dupe da te jebem! Kažeš boli kad te jebem u pičku? Sad ćeš da osetiš šta je bol!”

Uhvatio me je tako čvrsto i zabio mi ga je odmah, celog. Vrisak se prolomio kroz čitav lokal. I moj i njegov. -Jesi se kad jebala u dupe?” -“NEEEEEEEEEEEE!”-iz mene je izletelo. Molila sam ga da prestane, ali ne, jebao me je još brže i jače. Nisam mogla da otvorim oči od bola, ali nakon pet minuta jebanja, osetila sam euforiju. Drkao mi je i pičku, a ovamo jebao. Onda me je pustio. Istog trena sam pala. Podigao me je i položio na sto. -“Nije gotovo, znaš i sama da te još moram jebati. konobar je razvaljuje od kurca

Voliš ti moj kurac, voliš.” -“Vo..lim…volim….vo…liii…iim” -pričala sam kroz isprekidane uzdahe, dok me je jebao u pičku i mazio desnu dojku. Zatim ju je silovito ošamario i do kraja se zabio u moju pičku, približavajući se meni stajao je tako čitav minut i apsolutno sve zvezde sam prebrojala, balaveći mu po košulji, koja je i ovako bila vlažna, natopljena znojem. Onda se ispravio i podigao mi noge na svoja ramena.

Jebao me je sve brže i brže, uzdišući. Cela sam bila mokra i u potpunom delirijumu, samo sam na momente videla njega u raskopčanoj košulji, kako se pomera napred nazad; sve mi se mutilo. Pička mi je nakon petog orgazma bila toliko crvena i bolna da više nisam mogla da izdržim. Jebao me je još minut, zavlačeći prste, a onda odjednom izraz lica mu se promenio i ispustio je dugo”Auh”. Uhvatio me je za grudi i gledao u oči. Teško smo disali.

Osetila sam njegovu vrelu spermu u sebi i nije me zanimalo što je svršio upravo tu. Ispustio je seme do kraja, a zatim se spustio na stolicu. Ostala sam na stolu, raširenih nogu. Celo telo me je bolelo, ali bila sam srećna. Izjebana do maksimuma. Nakon par minuta, ponudio me je cigaretom, uzela sam.

Zakopčao je košulju, podigao pantalone i pričvrstio ih crnim, kožnim kaišem. -Kako ti je ime?” -“Olja”-rekla sam tiho, nisam imala snage glasnije. -“Izvini što sam te napunio, ali tako dobru pičku nikad nisam jebao. Treba ti medalju dati.”

Nasmejala sam se i poljubila ga. Prihvatio je. Ispušili smo cigarete i naposletku mi je dao svoju košulju kako ne bih gola otišla u hotel. Sačuvala sam je. Od tada je prošlo šest meseci. Za tri meseca postajem mama, po drugi put.

(Visited 604 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.