jun 15, 2024

Uska Pička Devojkine Mame

1
jebanje devojkine mame u kupatilu

Možda zbog previše vina ili jake začinjene hrane koju je Ivanina mama napravila za večeru, ali to veče sam sanjao najčudnije snove. U snu sam jebao Ivanu (moja devojka) otpozadi u nekoj hotelskoj sobi koja je ličila na spavaću sobu njene majke. Ali povremeno u snu kada bi je pogledao tako od nazad – ona bi bila njena majka!

Sve je bilo veoma nadrealno dok je nisam okrenuo i počeo je tucati u misionarskoj pozi i ponovo bi bila Ivana i smešila se onim pijanim osmehom koji ponekad ima, a onda me odgurnula, govoreći: “Ti si loš dečko!”

Tada sam se probudio ne mogavši da verujem da je sve bio san, jer je bio toliko stvaran. Posle par minuta pokušaja da shvatim šta je stvarno a šta ne, bio sam potpuno budan. Bilo je tako realno da sam se osećao krivim. Zvuči glupo sa ove distance pošto je to ipak bio samo san, ali ja nikada nisam prevario svoju devojku.

Ustao sam, izašao iz spavaće sobe i prošao kroz dnevnu sobu iznajmljenog stana u kojem smo boravili na odmoru sa njenom majkom Zoricom i njenim dečkom. Kroz klizna staklena vrata, jasno sam video Zoricu na mesečini, na balkonu sa divnim pogledom. Pušila je cigaretu.

Ivana mi je rekla da je njena mama ostavila pljuge pre pet godina, ali je ponovo počela da ih konzumira pre nekoliko meseci kada je počela da izlazi sa sadašnjim dečkom koji je imao svega 27 godina, bio je samo nekoliko godina stariji od Ivane i mene koji smo imali 22 godine.

Ivana je bila sigurna da njena majka prolazi kroz krizu srednjih godina, a primetio sam da od kada izlazi sa novim mladim dečkom tretira Ivanu mnogo više kao prijateljicu nego kao ćerku. Takođe se dešavaju neke neugodne situacije, kao prethodne noći dole na bazenu, kada su se ona i dečko prilično neprimereno družili u džakuziju. Čak je odvezao kopču na njenom bikiniju kada je izlazila, zbog čega su joj grudi ispale ispred nas.

Zorica se, međutim, smejala, i nije čak ni brzo povukla gornji deo sve dok je Ivana nije pogledala u smislu „koji kurac mama“! Pretpostavljam da je to na neki način objasnilo moj san. Poskočila je kada sam izašao na balkon.

“Oh, Nemanja. Uplašio si me.”

“Izvini”, rekao sam. devojkina mama na balkonu u spavaćici

Na sebi je imala samo kratku spavaćicu koja je bila razvezana, gaćice, a gore bez grudnjaka. Njene grudi su zbog godina blago potpale pod uticaj gravitacije i imala je mali višak kilograma, ali osim toga, niste mogli da uočite ogromnu razliku između njenog tela i Ivanainog. U licu, ona je bila jednostavno Ivana sa kraćom kosom i nogama koje su opijale. Imali su iste jagodice i oči. Spustila je pogled na cigaretu.

“Nemoj reći.”

„Neću, ne brini“, rekao sam. „Posebno ako me sa jednom podmitiš.“

Dala mi je kutiju, a ja sam izvadio jednu i stavio je u usta. Posegnula je i zapalila je za mene i dok je to činila video sam njenu levu dojku do pola otkrivenu. Znam da me je uhvatila kako gledam, ali nije rekla ništa i nije se pomerila da zatvori ogrtač.

Razmišljajući o ranijem i snu, osetio sam kako kreće erekcija pa sam seo na jednu od ležaljki. Jedan minut smo pušili u tišini, gledajući predivan pogled pred nama, a onda je ona zatvorila spavaćicu i sela na drugu ležaljku.

„Izvini ako smo ranije bili malo… neprimereni“, rekla je.

“Hm? Oh, ne, sve je okej.”

“Mislim da smo popili malo više vina.”

„Svi smo pomalo preterali“, rekao sam. „Mislim da je Ivani više zasmetala ta cela scena u bazenu.”

“Znam, održala mi je lekciju kad smo se vratili.”

“Pa, i ona je popila koju više.”

“Da, ali sam bila malo razočarana. Znam da smo bili neprikladni, ali uvek sam je učila da je ljudsko telo lepa stvar.”

„Jeste lepo“, složio sam se.

„Shvatiću to kao kompliment“, rekla je gledajući me u oči i smeškajući se.

Bilo mi je drago što je bilo previše mračno da bi me videla kako crvenim.

„Izvini, glupa fora.“

“Ma jok… sve je u redu.”

„Idem ja unutra“, rekla je gaseći cigaretu.

„Idem i ja“, rekao sam ustajući.

I ja sam ugasio cigaretu i ušao za njom. Zatvorio sam vrata za nama i kada sam prošao kroz dnevnu sobu podigao sam pogled i video je kako stoji na vratima kupatila u hodniku. Primetio sam da se svetlo upalilo u mom perifernom vidu i očekivao sam da je ušla. Zastao sam.

„Laku noć“, prošaputala je.

“Laku noć.” A onda taj neodoljivi osmeh i ona je otišla u kupatilo.

Oklevao sam pola sekunde, a onda su mi noge bile na autopilotu. Ušao sam u kupatilo i kada sam je video da sedi, pomislio sam da sam pogrešio. Onda sam video da je poklopac bio spušten, i video sam na njenom licu taj poznati pogled … rekla je, “Ti si loš dečko.”

Otišao sam do nje. Spustio sam svoj šorc i ona je bez razmišljanja uzela moj kurac, već delimično uspravljen, i smestila ga u svoja usta. Bio sam potpuno tvrd u tren oka i stajao sam dopuštajući joj da sisa moj kurac. Posle nekoliko minuta, ona je ustala, prišla i zatvorila vrata. devojkina mama milf sisa kurčinu mladu

„Hoću da ti pokažem nešto“, rekla je skidajući spavaćicu. “Dođi ovamo.” Uzeo sam njene grudi i desnom rukom dodirnuo bradavicu. Onda sam je poljubio, gurnuvši joj jezik u usta. Odgurnula me je tim jebozovnim osmehom. “Veoma jebeno loš dečko.” Zatim se okrenula od mene i sagnula se nad lavabooom.

„Evo, ovo sam ti želela pokazati“, rekla je, oblizujući prste.

Vrat joj je bio izvijen tako da sam mogao da joj vidim lice. Prišao sam joj iza leđa, trljajući penis u erekciji preko njene guze. Stavila je prste na međunožje, a zatim ih ponovo oblizala. Onda je uzela moj kurac u ruku i podigla zadnjicu. Savio sam kolena da joj dozvolim da me uvuče u sebe. Bila je tako uska da mi je trebalo neko vreme da se naviknem i uđem do kraja. Kada sam konačno bio unutra, osetio sam kako je vrela i mokra.

Sagnuo sam se, ljubeći joj vrat i ramena. Nasmejala se i počela tiho da stenje. Onda sam počeo da je tucam nešto grublje, privikavajući se na osećaj ove za mene nove vagine. Nakon što sam je nekoliko minuta tucao otpozadi, okrenuo sam je i poseo je na lavabo, i ušao u nju s prednje strane. Privukao sam je sebi i video svoje lice koje se odrazilo u ogledalu. jebanje devojkine mame u kupatilu

Jebao sam je sve jače i jače. Odmaknuo sam se od nje, držeći tempo da bih mogao da je gledam u lice i tada vidim i nju i Ivanu. Sve mi se mešalo, kao da je ponovo u pitanju san! Nasmejala se i prošaputala: “Blizu sam.”

“Znam”, rekao sam. “Ivana ima isti izraz lica pred… uhhhh…”

Ponovo me je privukla k sebi i osetio sam da ulazim dublje u nju. Posle još četiri-pet zabadanja krenula je obostrana poplava. Ona je oblivala moj kurac svojim sokovima dok sam joj ja slao spermu u dubinu njenog tela.

Teško dišući, naslonila se na ogledalo. Zatim je stavila prst u pičku i zahvatila spermu a potom prst stavila na jezik. Nakon što je okusila moju intimnu tečnost zatvorila je oči i delovalo je kao da je doživela još jedan maleni orgazam. Za razliku od ranije, ovaj put sam bio siguran da je java a ne san!

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 54 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 21.937 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Uska Pička Devojkine Mame

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!