jebanje pod vodom

Učiteljica Plivanja

Erotske price

Uzeo sam si slobodan dan i sa ženom i kćeri otišao na bazen, tečaj plivanja za bebe. Htio sam i to htio jednom doživjeti i usput napraviti neke podvodne snimke. Bazen je pomalo staromodan, jer su kabine za presvlačenje za muške i ženske odvojene. Žena je uzela malu sa sobom, a ja sam otišao na mušku stranu. Nakon toga sam otišao pod tuš i kad sam na drugu stranu izašao ugledao sam bazen i sa strane bazen za bebe u kutu. Dok sam čekao da se pojave žena i mala gledao sam ljude na bazenu.

Kada su obje konačno došle otišli smo u „kadu za bebe“. Bilo je već par beba s mamama u bazenu, ponosno sam ušao i pozdravio ih, a neke su mi ljubazno odzdravile što me je razveselilo. Prišla nam je voditeljica tečaja i predstavila se :“ Bok ljudi, ja sam Branka, a ti si danas muška podrška? ““ ne skidajući široki osmijeh s lica. Procijenio sam da je negdje u srednjim dvadesetim godinama, a kako je bila potpuno u vodi nisam mogao ocijeniti kakva je u tijelu. “Da, uzeo sam danas slobodno kako bih došao ovamo i pogledao ovo. Mogu li napraviti nekoliko podvodnih snimaka? “ odgovorio sam.

Tada je prišla i moja žena i tečaj je počeo. Male vježbe uz pomalo tračanja. Moji su pogledi pak stalno bježali na Branku, koja me je svojim osmjehom totalno raspametila. “Hoćemo li sad napraviti par snimaka? “ pitao sam, a moja žena je zamolila Branku da nam pomogne. “Rado ću pomoći“ rekla je gledajući u mene i drsko se smiješeći. „Hoćeš li moći sve dobro vidjeti pod vodom? “ pitala me.

“Da sve“ rekao sam sigurnim glasom, stavio masku, „ zaronit ću kako bih odredio daljinu“ rekao sam i zaronio. Sve tri sam dobro vidio, a na drugi pogled vidio sam kako je Branka odmaknula rub svojeg crvenog badića i priuštila mi pogled na njen intimni dio. Mogao sam vidjeti i kako prstom prolazi između svojih usmina. Izronio sam i pogledao ju iznenađeno, smješila se i upitala me „ jesi li uspio sve vidjeti“, potvrdno sam kimnuo glavom, nasmiješio se i ja i odgovorio joj:“ jesam, samo bih htio još jednom do budem siguran“.

učiteljica plivanja pokazuje pičkicuPonovno sam zaronio i ponovo je učinila isto, prizor je bio ubitačan, a moj pimpač je odmah reagirao i požalio sam što nisam navukao one široke kupaće s nogavicama skoro do koljena. Opet sam izronio i rekao „ sve pet možemo krenuti“, nasmiješila se pritom. Tada je rekla mojoj ženi kako da drži dijete, napravili smo nekoliko snimaka. Onda sam odložio kameru na rub bazena.

Prišla mi je i pitala me par pitanja o kameri, dok je moja žena otišla k drugim mamama koje su čavrljale na drugom kraju bazena. Bila je sasvim blizu mene i noge su nam se dodirivale. Pitala je :“jesi li sve vidio? “, dogovorio sam :“jesam i svidjelo mi se“, da bih zatim osjetio njenu ruku na svojim preponama, „ne bi se reklo“ rekla je. Pogledao sam gdje mi je žena, koja se još uvijek zabavljala s drugim mamama i gurnuo sam ruku među njene noge, odmaknuo rub badića i osjetio njenu vruću mačkicu. “Sviđa mi se ovaj tečaj“ rekao sam dok mi je ona masirala kurac.

“Ovo je zadnji tečaj za danas, hoćeš li mi pomoći oko spremanja? “ pitala je dok mi je gurnula ruku u gaće i direktno me uhvatila za kurac. To je bilo toliko uzbudljivo da sam poželio da ju odmah tu, na licu mjesta poljubim i gurnem joj kurac u tu slatku, vrleu pičku. “Da hoću“ rekao sam i u tom trenutku mi je bilo sasvim svejdno, razum je bio isključen, razmišljao sam kurcem, a on je samo želio jebati. Izvukla je ruku i otišla k ostalima da bi rekla da je tečaj za danas završen. Moja je žena još uvijek tračala s ostalima, a ja sam otišao k Branki koja je upravo izlazila iz vode i konačno sam mogao vidjeti cijelu figuru. Lijepa, vitka, superica, lijepe grudi. “Gdje i kada ? “ pitao sam. Pogledala me, dok je skupljala ona pomagala za plivanje i jednu veću spužvastu kao strunjaču „pomoći ćeš mi da spremim sve ovo“. “Posudit ću tvog muža da mi pomogne da spremim sve ovo“ rekla je mojoj ženi. „Ja se idem presvući“ odgovorila je, „čekaj me na drugoj strani“ rekao sam.

Uzeo sam strunjaču i krenuo za njom. Išli smo kroz hodnike bazena i gledao sam u njenu lijepu, prćastu guzu. Bio sam totalno napaljen i osjetio sam kako mi se kurac u hodu diže. Prošli smo kroz neka vrata i stepenicama sišli u podrum i onda išli kroz neki hodnik, ponovo došli do jednih vrata, okrenula se prema meni, nasmiješila se onako izazovno, kurvinski i otvorila ih. Ušli smo, bilo je to nekakvo skladište.

“Spusti strunjaču tu“ rekla je i uradio sam tako, da bi me zatim uhvatila za ruku i povela me dalje u u stražnji kraj skladišta do jednog dobro skrivenog kuta punog neke krame u kojem ležale dvije deblje strunjače, jedna na drugoj. Okrenula se prema meni i strastveno me poljubila. Uzvratio sam poljubac i naši su se jezici isprepleli, imala je dugačak jezik i znalački se njime služila.

Svukao sam joj badić s ramena, a ona ga je zatim svukla sa sebe do kraja. Odmah sam ju uhvatio za grudi, bio sam potpuno sluđen, grudi su joj bile za raspametiti se, njezin i moj jezik su se uzajamno šamarali, njeno tijelo je bilo čisti seks.

Povukla mi je gaćice na dolje i oslobodila moj kurac. Dok sam joj mijesio grudi i stvrdnute bradavice, nadrkavala mi ga je dok nije bio potpuno čvrst. Bio sam svjestan da nemamo puno vremena i ne prekidajući ljubljenje spustio sam ju na strunjaču, raširila je noge, zalegao sam između njih, uzeo kurac i ruku i prinio ga njenoj mačkici, razmaknuo njene usmine i postavio glavić na ulaz u raj. Bila je toliko narajcana i vlažna da sam ušao bez problema. razvaljivanje učiteljice plivanja

Osjećaj prodiranja je prelijep, fantastičan, obgrlila me je rukama oko vrata i osjetio sam čistu strast koja struji između nas. Ljubimo se, uzdišemo, jecamo, stenjemo, počinjem ju sve jače ubadati, ona svija noge u koljenima, stišće me svojim bedrima, podupirem se rukama o strunjaču i jebem ju jako i brzo.

“Da, da, oh, da.. aaa“ ječi, vrišti čak, ne obazirući se na to može li nas netko čuti, njene grudi se pomiču i tresu u ritmu mojih uboda, ovo su najuzbudljiviji trenuci u mom životu, ovako nešto još nisam doživio. U taj čas čuli smo vrata, ljubimo se strasno i jako, ali tiho, napeti smo, kako nitko ne bi čuo naše uzdahe, jecaje i dalje ju ubadam, polakše ali dublje i odrešito, čuje se samo lagano jecanje.

To je toliko uzbudljivo, ne mogu opisati, žena me čeka vani, a ja u skladištu jebem Branku, ni u snu nisam očekivao tako nešto, ludo i uzbuđujuće.. Vrata se ponovo zatvaraju, osjećamo olakšanje i ispuštamo duboki uzdah iz nas, ponovo ju jebem divlje i neobuzdano, rasturam ju načisto, ona divlja ispod mene, trese i vrti glavom, iskolačenih očiju, vrišti, bradavice su joj stisnute, tamne, lice joj se grči, ne diše, ljubim ju, osjećam da ću svršiti, pitam ju „ide mi, kamo? “, „ u mene“ odgovara ona i u tom trenu osjećam bujicu koja kreće iz mojih jaja, divlje i snažno, osjećam kako se olakšavam u njeno tijelo, osjećam njene ruke na mojim leđima, zabija mi nokte u leđa, osjećam bol, ali koga sad briga za to, grči se i trese, ječi, vrišti, svršava uz snažne trzaje tijela i grčeve, osjećam kako mišići njene pičke stišću mog kuronju.

Orgazam je toliko uzbuđujući i obostrano snažan, grli me, povlači na sebe, ljubimo se, dok ja cijedim zadnje ostatke sperme u nju, uživamo u trenutku, koji na žalost moramo prekinuti jer moram krenuti, da ženi ne padne napamet da me predugo nema. “Bilo je prelijepo i preuzbudljivo, moram ići“ rekao sam joj. Odvojila me od sebe „ slažem se, rado bih da ponovimo“ odgovorila je. Moj kurac je skliznuo iz nje, navukao sam kupaće, dok je ona uzimala svoj badić, al dok je još sjedila na strunjači rekla je : „dođi bliže“, prišao sam, svukla mi je kupaće i oblizala mi ga cijeloga, ponovo ga upakirala u gaće i uz lukav, zavjerenički pogled rekla je , “da ti bude čist“.

Ustala je i navukla badić, dok je na strunjači bilo ostataka sperme. Pogledao sam ju upitno, a ona je odgovorila „ne brini, osušit će se“ i bilo mi je jasno da nisam prvi koji ju je tu jebao, no usprkos toga bilo je ludo i nezaboravno. Zajedno smo krenuli prema izlazu iz skladišta, poljubivši se na rastanku. Otišao sam pod tuš i brzo se obukao. Dok sam se tuširao i brisao osjetio sam peckanje na leđima i u ogledalu vidio njezin „potpis“, no to moja žena ne smije nikako vidjeti, a ako i vidi moram nešto smisliti.

Čekala me je na izlazu i davala kćeri nekakav sok ili čaj, pogledala me i pitala „gdje si tako dugo? “. Malo smo se kratko porazgovarali i onda sam morao na zahod“ odgovorio sam. “Zar si zaspao na zahodu? “ pitala je, a ja sam joj na uho šapnuo: „kakao sam“ pogledala me, kimnula i stvar je bila riješena.

(Visited 1.211 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 1]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.