24 marta, 2023
biseksualna trojka u knjižari

Hladno jesenje jutro. Ulazim u knjižaru. To je jedna od onih neuglednijih knjižara, znate na koje mislim. Čini se da tanki sloj prašine prekriva svaku površinu. Na jednom kraju, vlasnik. On napola podiže pogled sa “khm” da detektuje moje prisustvo. Inače se osećam nevidljivom.

Na drugom kraju, stepenice. Kao i Alisu u Zemlji Čuda, moja radoznalost me vuče do dna stepenica. Zadržavam se na trenutak pored ogledala u podnožju stepenica. „Oblikovanija“ sam nego u što sam bila u svojim dvadesetima. Lagano se okrećem i stežem struk kako bih naglasila svoje ženstvene obline i guzu.

Smeđa kestenjasta kosa pada mi preko grudi, podstaknuta čipkastim grudnjakom ispod gornjeg dela. Zadovoljna, ponovo se okrećem prema stepenicama. Uspinjem se stepenicama do vrha. Kroz vrata ulazim u prostoriju posvećenu manje popularnim naslovima. Kuvanje, posmatranje ptica i ta sranja. Na kraju prostorije nalazim policu pod naslovom “razno”.

Pomalo se čudeći naslovima koji opravdavaju opis „razno“, hodam između te police i druge police pod nazivom „geografija“. Otkrivam da je u delu “razno” eklektičan niz podkategorija; „slavne ličnosti“, „putovanja“, „okultno“ i „erotika.“

Zastajem tamo. Osećajući se potpuno nevidljivom na ovom mestu, i sa blagim drhtanjem uzbuđenja, noktima prelazim preko korica erotskih knjiga, očima posmatrajući naslove tipa Kamasutra, istorijska erotika, grupni seks, masturbacija.

I tada osetim njegovo prisustvo. Mora da je blizu. Osećam njegov topli dah na svom vratu. Da li je bio ovde sve ovo vreme, posmatrao me? Ili me je pratio uz stepenice?

„Našla si ono što tražiš?“ on pita.

Njegov glas ima šljunkovitu nijansu. Ali takođe je nežan i ljubazan. Srce mi sada brže kuca. Ispunjava me strepnja. Okrenem se i vidim da je odmah iza mene. Pomalo zatečena, umalo ne padnem nazad u police. On je visok. Njegova kolena se naslanjaju na moja bedra. Kosa mu je ravna i fina. Urađen u uredan bočni deo. Duge tamne trepavice i duboke smeđe oči prodiru duboko u mene. Moj stomak se oseća kao da želi da poleti.

Pre nego što sam uopšte uspela da razmislim o odgovoru na njegovo pitanje, on kaže „Sviđaš mi se“.

„I meni se sviđaš“, kaže drugi muški glas.

Iznenada se okrenem i nađem drugog čoveka pored sebe. Njegove oči plave i takođe prodorne. Plava talasasta kosa. Visok i jak. Zvaćemo ih gospodin 1 i 2 jer imena im ne znam. Pre nego što shvatim šta se dešava, gospodin 1 je stavio ruke na moj struk i povukao me prema sebi. Osećam kako se njegov tvrdi kurac sada napreže u pantalonama, pritiskajući mi bedro. Osećam da je očigledno dobro obdaren.

Onda nešto što ne očekujem. Gospodin 2 nežno stavlja svoju prilično veliku levu ruku oko osnove potiljka gospodina 1 i naginje se. Njihove usne se susreću i odjednom se nađem kako gledam dva prekrasna muškarca kako se strastveno ljube, dok jedan ima ruke oko mog struka, a penis pritisnut uz moju butinu.

Završili su, a zatim se okrenuli prema meni, oboje se smešeći. Gospodin 2 se naginje prema meni, širom otvorenih usta pritiska moj vrat. Počinje polako da se kreće gore-dole po mom vratu svojim jezikom. Gospodin 1 se tada naginje, njegove otvorene usne dopiru do mojih, meke i vlažne, pritiskaju se uz moje.

Uvek sam maštala da me jebu dva zgodna bi muškarca. Sada izgleda da bi to mogla biti stvarnost. Srce mi lupa. Postajem mokra, gaćice mi se lepe za picu. Osećam ruku kako mi prolazi uz butinu i ispod suknje. Uskoro mogu da osetim kako mi dva prsta pritiskaju gaćice, trljaju se o deo koji odvaja moj klitoris od spoljašnjeg sveta.

Postajem još vlažnija. Ti prsti se osećaju tako dobro dok me trljaju, jezik i otvorena usta trče gore-dole po mom vratu, zubi i usne nežno ali čvrsto vuku resicu uha, jezik istražuje moja usta i grlo. Uskoro se ruke koje su mi ranije bile na struku sada pomeraju unutar mog gornjeg dela i hvataju i stiskaju moje grudi izvan mog grudnjaka.

Jedna ruka se spretno kreće oko mojih leđa i počinje da mi otkopčava grudnjak. Ubrzo se moj grudnjak potpuno otkopča i sada mi se oseća labav na grudima. Dve ruke brzo klize ispod i sada mi direktno hvataju grudi, dlanovima uz bradavice, povremeno palčevi i kažiprsti nežno stisnu i udare ih. Ispustila sam svoj prvi nehotični jauk dok talasi zadovoljstva počinju da rastu. Trljanje na trenutak prestaje i osećam kako mi dve ruke povlače gaćice. dvojica biseksualaca vaćare devojku

Gosp 2 pada na kolena. 1 me ljubi i masira mi grudi. Osećam kako mi dve ruke čvrsto šire noge, rastavljaju mi usmine, za koje znam da će mi otkriti klitoris. Osećam kako jezik počinje polako, nežno milovati moj klitoris. Talasi zadovoljstva sada rastu. Osećam kako mi karlica nežno gura napred.

Povremeno, između poteza, njegov jezik potrese moj klitoris, a moje telo uslužno šalje drhtavicu gore-dole po mojoj kičmi. Počinje da radi prstom u meni, zatim dva, nežno gura unutra i napolje dok njegov jezik nastavlja da zavodi moj klitoris. Njegov jezik i prsti se sada kreću brže. Stenjem iznova i iznova. Savladavaju me talasi zadovoljstva. Moja karlica počinje da se gura snažnije.

Ja sam na vrhuncu!

Nakon mog orgazma, g. 1 mi kaže “Trebalo bi da ga nagradimo, zar ne?”

Gospodin 2 ustaje na noge smešeći se. Zatim 1 povuče drugog momka pored sebe do kraja police. Postoji udubljenje za prozor. Gospodin 2 se naslanja unazad, ruku oslonjenih na granitno udubljenje, požudan izraz fiksira na gospodina 1 i mene.

Gosp 1 me uzima za ruku i vodi. Ponovo se naginje i počinje strastveno da ga ljubi. Pratim, odbacujem gornji deo i grudnjak, gaćice su već odbačene, suknja još uvek prikriva moju skučenu pičku. Dok gospodin 1 i 2 istražuju usta jedan drugom svojim jezicima, ja počinjem da otkopčavam košulju gospodina 2. Počinjem da prelazim rukama gore-dole po njegovim grudima.

Uskoro moja otvorena usta cure niz njegove grudi. Gospodin 1 radi isto sa drugom bradavicom. Oboje otvaramo usta niz torzo gospodina 2, povremeno mu sisamo osetljive bradavice. Gosp 1 počinje da raskopčava kaiš i farmerke plavušanu. Uskoro su moja oba jebača razotkriveni. Snažna i tvrda kurčina se napreže odozdo.

Gledajući u mene požudnim očima, gospodin 1 počinje da vrti jezikom gore-dole preko kurca svog prijatelja. Obavezujem se da pomerim ruku nadole i uhvatim njegova jaja, čvrsto pritiskajući dva prsta na mesto ispod jaja. Gospodin 1 više ne može da izdrži iščekivanje. Jednom rukom čvrsto hvata kurac. Zatim klizi otvorenim ustima preko kraja glavića. Vidim da mu jezik nežno lupa po njemu.

Zatim počinje da radi kurac ustima, ritmično sišući i podmazujući glavić svojom pljuvačkom. Preneražena sam ovim zgodnim čovekom koji sisa ovaj pulsirajući kurac. On pravi ponavljajuće zvukove sisanja, zatim počinje da se kreće gore-dole kroz osovinu, zatim siše glavu i ponavlja.

Vidim da gosp 2 uživa. Njegovo stenjanje postaje sve češće i duže, povremeno gledajući u mene sa demonski pohotnim osmehom. Ovo je previše za mene. Bez da sam svesna, prsti su mi između nogu i trljam se, grizem usne, teško dišem.

1 nakratko zastaje. Počinje da se povlači, mlaz pre-sperme visi između njegovih usana i penisa poput seksualne mocarele.

“Želiš da probaš?” on pita.

Pohlepno klimam glavom i naginjem se da obavijem usne oko velikodušne alatke. Uskoro radim tako intenzivno ustima i jezikom da jedva primećujem ruke gospodina 1 kako mi širi guzove tako da može pritisnuti svoj kurac na ulaz moje nabrekle pičke. Drhtavice zadovoljstva počinju da rastu i dole u ​​meni dok osećam da se gospodin 1 uvlači do kraja. biseksualna trojka u knjižari

Grubi muški stenje i ispunjavaju prostoriju, kao i znojavi muški miris i slani ukus kurca u mojim ustima. Osećam kako udarci gospodina 1 postaju sve jači i snažniji, talasi udara prolaze kroz moje dupe i butine. Uskoro sam stenjala između sisanja jer je orgazam preplavio moje telo. Tada osetim mlazove vrelih muškaraca kako mi spermu ubacuju u usta i vaginu.

Zvezde su mi u očima, noge mi slabe i zadovoljstvo nadvladava. Bez upozorenja osećam da se gospodin 1 povukao. Čujem njegove korake kako odlaze. Pogledam gore u gospodina plavog, ostaci sperme sa strane mojih usana.

On mi se osmehuje. “Tako si zgodna”, kaže on.

Osećam se sito i potpuno izjebano. Odmaknem se od njega i sednem na policu, potpuno savladana. Jedva primećujem da povlači farmerke i zateže kaiš. On izmiče dok počivam tamo u mojoj post koitalnoj omamljenosti. Ostajem tamo kratko, ali deluje kao čitava večnost. Na kraju se saberem i napustim knjižaru, a vlasnik me još uvek ne primećuje.

To je poseta knjižari koju nikada neću zaboraviti.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.454 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!